jól van, értem, hol húzódnak a vonalak
no akkor:
- fentebb írtam, hogy extrém eseteket leszámítva, konkrétan a sokGPU-s SLI-vel példálóztam
- ill. a 4GHz-es Kentsfield is idetartozik, sőt még idébb, mert míg egy 4GPU-s setupnál meg tudod jósolni, mennyit zabál (sokat), a Kentsfielded fogyasztása ezen a frekvencián nagyon durván megy felfelé.
- a 350-es FSP pontosan tudom, mire elég: 3.2-3.4GHz-es Yorkfield vagy 2.6-2.8GHz Kentsfield, 8800GT vagy 3870, kevés periféria
- a lentebb leírt Skulltrailhez leginkább egy hidegzuhanyt ajánlanék, de ha valaki komolyan gondolja, hogy ilyen gépet akar, akkor valóban jobb, ha négyjegyű W-os tápban gondolkodik. de ismét ld. első komment.
annyi a bajom ezzel a sztorival, hogy az extrém esetekben tényleg szükséges tápok úgy csapódnak le a köztudatban, hogy "a zixkettőhö' minimum 700 wattos tápköll", ami pedig szimplán nem igaz, messziről nem.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.