Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#351) Gaboman válasza Firestormhun (#348) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Csak annyi hogy aki még dúrvább beállításokkal akar játszani a legtöbb játékban pl 8xAA/16xAF akár 1600x1200-ban vagy 2560x1600 4xAA/16xAF annak jobb választás az új csúcskari az ATi-tól.
És mondom nem csak a teljesítmény a lényeg a képi minőség is,Anthony28 tudna neked erről beszélni bővebben.
Kérdezz rá ha érdekel.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#352) Sárpac válasza Gaboman (#351) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Képminőségről csak annyit, hogy nálam járt nem egy 8800 gt gts kari márkánként tökre változó, legszebb legélesebb képe a gainward 8800gt gs karinak volt nagyságrendekkel szebb volt mint a ref gt-é. ATIm még dec elején volt képminőségbeli különbséget én nem tapasztaltam a 8800gt-hez képest!

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#353) leviske válasza antikomcsi (#289) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne tévedjünk el! :) A RV670 már a nevéből fakadóan középkategóriás. :) Innentől az az állítás, hogy felsőkategóriás chip került rá....nem helytálló.

Ha a GX2-re meg a G80 kerül...akkor az nem azt tükrözi, hogy az nV mekkora lazaarc, hanem, hogy talán túl hamar került ki a GT és túl sok G80 ragadt a fejükön, de ezt inkább észre se vedd. ;)

Azt már meg sem merem említeni, hogy az nV pénzeli a játékipar nagyrészét...onnantól felesleges azt várni az ATi-tól, hogy TOP-on legyen, főleg, hogy most ilyen szarul jött ki a DX10...a MS is hanyagolhatná a DX10-et és léphetne inkább tovább a DX11-re, amibe már világosabb kikötések lennének. :(

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#354) Gaboman válasza Sárpac (#352) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Jó én az ő írására hagyatkozom hogy GTX OC vga ami neki volt ő erre mondta azt hogy nagy a külömbség abban.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#355) antikomcsi válasza leviske (#353) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem tévedtem el! ;) Nem azt mondtam, hogy felső kategóriás chip került rá, hanem, hogy a legjobb az AMD háza tájáról.Értsd, házakon belül. Arról, hogy ez esetünkben közép kategóriának számít nem mi forumozók tehetünk. :D

A GX2-re pedig tudomásom szerint nem kerül G80.

A játékipar pénzvilágában nem vagyok otthon, és a dx programozásában sem, bevallom fogalmam sincs mi a különbség pl. a dx10 és 10.1 között. :B Tessék megkövezni érte.

Viszont tudom, hogy működik egy sugárhajtómű. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#356) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyit is kapott a GX2 alapon QX9650-el? 14000p-ot? Nos....akkor ezt is meg lehet skubizni mint alap eredményt. :K Nesze neked GX2, mert ugye holnap jön az új driver is! ;]

[link]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#357) antikomcsi válasza Dare2Live (#308) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Kár, hogy üldözési mániád van, mert én asztán nem akarok senkit felültetni. Pusztán külső nézőpontból nézem a dolgokat, míg Te egyoldalról elvakultan. Gondolom ezért nem vagyok szimpatikus Neked. Sajnálom ha nem esik jól, de más a véleményem, és Te ezt tartod flamenek.

Milyen érvekre vársz? Mit támasszak alá? Azt mondtam, majd ha lesz kint hivatalosan gx2 akkor visszatérünk a dologra, addig meg nincs miről beszélni.

Ha már azt mondod, hogy nv rendszeresen csal, hazudik oszd meg velem is, hogy, hogyan teszi ezt? És emlékezz vissza a radeon 9800-akra, amikor az ati komplett hülyének nézte a vásárlóit. Mondhatnánk csalt, hazudott.

Ezt már csak azért írtam, hogy ne a Tiéd legyen az utolsó szó, de ha erre is válaszolsz, akkor csak elvakultan véded a kedvenced! ;]

(#358) Svas

Svas
(újonc)

Azert a minimum FPS-ekre is kivancsi lennek, nem kene ilyen koran itelni, legtobb tesztben
atlag fps-t tuntetnek fel, ami az ati fele hajtja a vizet es qrvara nem ad hu kepet arrol mire szamithat az ember.

http://www.firingsquad.com/hardware/amd_radeon_hd_3870_x2_performance/

Elegge pofon a kakinak hogy pl 250 atlag FPS-nel is 20 a minimum, ezek azok az esetek
amikor a 2 gpu kozul csajk az egyik szamol effektiven, driver problema, volt mar hogy hasonlo problemakat nem igazan tudtak vagy akartak kijavitani annak ellenere hogy igertek.
(2900XT es az 512 bites memory bus)

Ezzel most nem szidni akarom az ATI-t, mert van eleg bajuk biztos a drivereken kivul is.

ATI igeretek es magyarazatok:

"“In most circumstances we would expect the minimum frame rate found on the ATI Radeon HD 3870X2 to be equal to, or better than an ATI Radeon HD 3870. However, there are conceivable circumstances in which the minimum frame rates of the ATI Radeon HD 3870X2 could be lower. The most obvious case where the ATI Radeon HD 3870X2 could have a lower instantaneous frame rate would be if an application uploaded new information (such as textures or vertex data) to the graphics accelerator during rendering. In this situation the ATI Radeon HD 3870X2 driver has to duplicate the uploaded data, copying the data to each of the GPU frame buffers, which naturally takes more time than uploading a single set of data for a single GPU graphics accelerator.

These circumstances should be rare in practice - as a rule applications try to avoid uploading data during rendering as much as possible as such uploads are known to cause inconsistent frame rates.

An important thing to remember is that if a slow frame is caused by data being uploaded, then the effect will be seen across all graphics accelerators (graphics accelerators with multiple cores will just be affected to a greater degree). The visual result would be a small stutter, probably for a single frame, and if this stutter is noticeable on a ATI Radeon HD 3870X2 it is likely to be noticeable on a single GPU graphics accelerator as well.

In most situations low frame rates are caused by a heavy rendering workload, resulting in low frame rates that are generally seen for an extended period of time. Under these circumstances an ATI Radeon HD 3870X2 will shine, delivering a significantly higher frame rate than a comparable single GPU graphics accelerator thanks to its superior rendering power.”

http://www.driverheaven.net/reviews/AMDX2Review/delay.php

:R : ATI

[ Szerkesztve ]

''Szipppantáááááss......szippantááás méélyreeeeee....'' ''hagyd abba ezt a dumát, vagy pórázt szerelek rád világos?''

(#359) antikomcsi válasza Anthony28 (#356) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Gratula! :C

Nem azért de elég ennyi progi? Nem férne még el 2-3 a gyors inditóban? ;] :DDD

(#360) Kucsek

Kucsek
(tag)

lehet kicsit off de mégis.
Láttam egy 3d mark 08-as topicot.Biztosan tele lesz fanatikusokkal.
Ha minden igaz amit írnak akkor a 3dm08 csak vistával fog futni.DX10 és 10.1-ről is szó van.
Az Anthony által említett optimizált driver mellett ez hozhat még érdekességeket.
Többek között nagy bukást valamelyik oldalról vagy semmit
Ha valóban igazi DX10 és 10.01 lesz benne (nem úgy mint az annak megbélyegzett játékokban) akkor kiderülhet az NV karik DX10 fogytékossága.Ha van ilyen fogyatékosság és az ATI kártyákkal jobb lesz a 3dM akkor az NV lehet,hogy egy kicsit megtorpan.ÉS ezek után lehet magyarázkodni a DX10-et támogatásról.Amivel elássa magát.
Ha egyformán szerepelnek akkor sajna kénytelenek leszünk beismerni,hogy az ATI bizony lassú

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#361) Anthony28 válasza antikomcsi (#359) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :R
Modding gép,munka állomás és játék/multimédia egyben. Az az 3 in 1. :DDD

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#362) Abu85 válasza Kucsek (#360) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az elején tuti szopni fog mindkét cég a driverrel, mert gyakorlatilag ez lesz az első DX10-es megmérettetés (persze nem számítva az MS-AMD techdemókat)... :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#363) kneedeep

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok hogyan lehet egy ilyen gyönyörűséget munkára bírni 3dmark06ban vista 64bit alatt?:)

Nem indul el a teszt, fekete képernyő. 1.10 3dmark06 a legujabb hotfixxel..:)

(#364) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet! :R
Má vártam, bár a tulajok beszámolóit is olvastam, ill. más oldalakon és ott is hasonlóan alakult a dolog. :K
Asszem még marad a karim, aztán megvárom a következő nVidia tesztet, hátha lesz valami... ;)

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#365) Kucsek

Kucsek
(tag)

[link]

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#366) gbors válasza Speed(R) (#350) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na asszem akkor egyről beszélünk, csak Nálad máshol van az extrém definíciója, mint nálam :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#367) hétalvó válasza Svas (#358) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy jó teszt volt nekem. Ezért is adtam el a 3870-emet, jó volt de mágse volt folyamatos. Ilyesmit sejtettem.
Meg nekem ne mondja senki hogy az ati-nak jók a vista driverei. Tudom crysis megint, de játszhatatlan volt vista alatt. xp-n kellett végigtolnom mivel 2x olyan gyors volt. (3870en)

[ Szerkesztve ]

gyúrunk vazze

(#368) Dare2Live válasza rocket (#315) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az lehet hogy jellemzően akinek nemprobléma megvenni a GX2őt az az áramfogyasztása nem idegesíti, ellenben ha felzabál 300Wot és szendvics akkor sanszosan a jelenlegi 8800GT egy büdös halk kártya lesz hozzá képest.

És a legtöbb ember már a ref 8800GTn is hűtést cserél és k*ra fogja idegesíteni egy még egy ref hűtős 8800GTnél is sokkal hangosabb kártya.

és egy szencvics/lyukas kártyán a hűtőcsere is khm "problémás"

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#369) Dare2Live válasza antikomcsi (#357) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te képzelődsz. Sehol nem mondtam azt, hogy TE fel akarsz ültetni bárkit is. NV teszi ezt rendszeresen.

Itt befejezem, hogy meg ki az elvakult fanatikus azt a topic olvasóira bízom: Döntse el mindenki maga.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#370) norbi1992 válasza Dare2Live (#368) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Most ha azt számoljuk , hogy 1Kw áram 40 ft akkor és egy kari 3-4 óra alatt fogyaszt el enyit, akkor egy 10 órás használat kb 100 ft-be kerül, hát nem tom, annak aki 1xx ezres kártyát vesz szerintem nem nagy megterhelés. :DD csak vga-ra durván számolva
És "talán" van pénze jó házra , tápra és hűtésre is tud költeni . :DD :DD
Tehát ha valaki GX2-őt vesz azt max a nagy hang érdekli a többit "nagy nehezen megoldja" . ;]

(#371) [CS]Blade2 válasza Kucsek (#195) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Nézük csak, menyi is 2db core2 fogyasztása, és az mennyivel is több hőt termel? Már csak ezért is nem lenne jó. Meg aztán nálünk vmivel azért többet tudnak, ha ilyen egyszerü lenne, egy az egybe rávágnák a core2-t akkor a legjobb kártyákat feargnák, visszahozná az árát...

(#372) Tuco Ramirez válasza Dare2Live (#368) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Kiváncsi lennék, hogy honnan vetted a 300W-os fogyasztást a GX2-nél... :U

SC2 ID: Peter 1714

(#373) feka007 válasza norbi1992 (#370) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a legtöbben nem azért a 100 ft-ért izgulnak, hanem mert a fogyasztás hőtermeléssel jár, és sokszor vacak hűtést raknak rá alapból (főleg a középkategóriban), úgyhogy egyes kártyáknál lehet számolni +5-6k-val.
Na meg ugye a környezetkímélés is egy fő szempont. ;]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#374) norbi1992 válasza feka007 (#373) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Persze ez nyilván való , hogy a fogyasztás arányos a hőtermeléssel, de ha valaki ilyen drágán vesz kártyát akkor tud áldozni még pár ezret jó hűtésre is .

ezek az elméleteim CSAK a felsőkategóriára vonatkoznak .
A lejjebb lévő kariknak már más szempontoknak is meg kell felelnie!! ott már nem elég a brutális teljesítmény, kompromiszumok nélkül .

[ Szerkesztve ]

(#375) Myers válasza Dare2Live (#302) üzenetére

Myers
(senior tag)

Ezt a "billiót" hol olvastad? Tisztára, mintha egy külföldi cikkből lenne az idézet, amiben a hangzatosság kedvéért bennehagyják a billió szót, hagy kajálja be a magyar paraszt. ;]

Szerintem nálunk erre van egy megfelelő szó: milliárd. ;)

Néha a kommentjeid amolyan véres kard körbehordozásnak tűnnek. Harcba az NV ellen, aki "átver, csal, megkárosít" /Juszt Laci a TV ügyvédjéből/.

http://www.muszaj.hu/

(#376) Dare2Live válasza norbi1992 (#370) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Az lehet hogy jellemzően akinek nemprobléma megvenni a GX2őt az az áramfogyasztása nem idegesíti, ellenben ha felzabál 300Wot és szendvics akkor sanszosan a jelenlegi 8800GT egy büdös halk kártya lesz hozzá képest."

TucoR: Ld linkek.

(#377) Dare2Live válasza Myers (#375) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jolmondod. Természetesen 1.8milliárd tranyo és még véletlen se 1.8billió.
Sajnos a magyar és az amerikai terminologia eltér és nem "fordítottam". Sad but true.

Engem eléggé idegesít, hogy minden esetben amikor NV kiad egy karit és kijönnek a tesztek utána kiderül, hogy NV csal. Aztán persze kijavítja a drivereket de addigra már a tesztek kint vannak mindenhol.
Egyébként 6600GT óta NVm van és ez elsősorban az ATI régebbi katasztrofálisan szar linux támogatásának köszönhető, hogy őket is szidjam vmint, hogy amikor én vásároltam vhogy mindig ök voltak pöppet jobbak ár/érték arányban. Mintahogy pl középkatban mostis jobb vételnek tartom a 8800GTt a 3870nél. De ettöl még most alsó katban a 3850a nyerő hendben meg a 3870X2t.

(#378) v.tom válasza antikomcsi (#77) üzenetére

v.tom
(őstag)

Az sli driver és a technológia elavultabb és rosszabb is mint a crossfire...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#379) fLeSs válasza Dare2Live (#377) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

"tesztek utána kiderül, hogy NV csal."

ezalatt mire gondolsz? vmi konkrétum?

(#380) Bundás22 válasza Dare2Live (#377) üzenetére

Bundás22
(őstag)

azért a 3850 alsókat az túlzás :D
szerintem, inkább egy erős közepes vagy gyenge felső, de alsó :(
3870-től nemigazán van lemaradva, csak minimálisan, pláne tunningolva legyen 10% a különbség max

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#381) Thrawn válasza fLeSs (#379) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a valamilyenjáték.exe átnevezések utáni teljesítménycsökkenésre gondol.

Different songs for different moods.

(#382) Komplikato válasza leviske (#353) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Ne tévedjünk el! :) A RV670 már a nevéből fakadóan középkategóriás. :) Innentől az az állítás, hogy felsőkategóriás chip került rá....nem helytálló."

Igen, és különösen nehéz lesz kimagyarázni, ha kapható lesz a HD3690-es is, szintén RV670-el. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#383) ArchElf

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Mégsem szeretnénk, ha a jövőben a dupla GPU-s megoldások váltanák ki a csúcskategóriát."
Biztos említették már elöttem, de elég csak megnézni a CPU-oldalon végbemenő "fejlődést".
Kettő- és négymagos Intel, hárommagos AMD, cell processzorok. A már rég ilyen módon fejlődő szerverarchitektúráról pedig ugye ne is beszéljünk...

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#384) fLeSs válasza Thrawn (#381) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jó lenne, ha ő írná le, hogy mire gondol.
Az exe átnevezős dolog sztem nem para, ha az átnevezés után nem lesz láthatóan szebb a játék (és ezért lassabb). Amíg csak lassabb lesz, addig kit érdekel? Alkalmazásspecifikus optimalizációkat az ATI is biztosan alkalmaz.

(#385) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

A teszt elolvasása után első meglátásaim:

- Fantasztikus ez a CF! Mellette a SLI sok esetben egykártyás rendszernek tűnik! ;]
- Hát hogy a 8800GT SLI csak DDR2-t kapott... ezt azért illett volna megemlíteni!
- Hiányoltam az összegző táblázatot! Az nagyon érdekes lehetett volna!!! :(((

Egyelőre ennyi, most elolvasom ezt a pár hsz-t. :D

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#387) Speed(R) válasza masterful87 (#385) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

- Hát hogy a 8800GT SLI csak DDR2-t kapott... ezt azért illett volna megemlíteni!

Meg lett említve, le van írva. Mellesleg semmit nem számít, direkt azonosan beállítva (1066/CL5) tolták. Különben sem számít szinte semmit.

-Hiányoltam az összegző táblázatot! Az nagyon érdekes lehetett volna!!!

Ez csak azoknak probléma, akik nem képesek a grafikonokat értelmezni és/vagy lusták az egész tesztet átnyálazni, csak a végeredményt szeretnék látni.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#388) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezzel a csalás dologgal finoman kellene bánni, egyrészt maga a csalás ténye nehezen bizonyítató, még az FX idején használt turpisságok is alkalmazás specifikus optimalizációnak minősültek papíron. Ott borult ki a bili amikor az MS nem adott pár driverre WHQL minősítést, mivel az FX a referencia raszterizáknál is gyengébb képminőséget állított elő. Minden driver esetében kisérleteznek a vezérlés állításával, ez esetenként problémákat vonhat maga után, de ettől ez még nem csalás.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#389) AmPeX válasza Anthony28 (#50) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

benéztem, bocs.

[ Szerkesztve ]

(#390) antikomcsi válasza v.tom (#378) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Lehet, de van, és működik! ;]

És annyira nem is tűnik rossznak, ha a 8800GT SLI eredményeit nézem, az x2-höz képest. ;)

(#391) antikomcsi válasza Abu85 (#388) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én nem tapasztaltam, hogy olyan rossz lett volna az FX széria. Igaz 5200-5600 kimaradt, viszont az 5700Ultrat kifejezetten jónak tartottam és az 5900 sorozatot is.

(#392) Abu85 válasza antikomcsi (#391) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A "specifikus optimalizálásokkal" a teljesítmény meg volt, de ha láttál volna egy képet ugyanazzal a beállításokkal Radeonon, nem nagyon kedvelted volna őket. :DD

(#393) TomBoy1986 válasza antikomcsi (#391) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legjobb az 5800 volt :D
Se teljesítmény, se jó fogyasztás, se hideg...

Nekem egy Palit FX-5200 volt (gyárilag alacsonyabb memófrekivel (400 helyett 300 eff.))

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#394) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kintvan a [L:Kintvan a Catalyst 8.2! http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx]Catalyst[/L] 8.2!

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#395) antikomcsi válasza TomBoy1986 (#393) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na igen, de nézdd a jó oldalát!

Mindezt legalább egyszerre tudta! :DDD :D

És ne felejtsük el azt sem, hogy remek porszívó imitátor volt. ;] :DDD

(#396) antikomcsi válasza Abu85 (#392) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az én szemem ehhez béna! ;] :DDD

Nem igazán látom a különbséget különböző vga-k képei között. Kivéve, hogy némelyik kicsit "fakóbb". De ott feltolom a digital vibrance-t és annyi. ;] :DDD

A félreértések elkerülése végett, nem azt mondom, hogy nincs különbség, csak azt hogy én faszemű vagyok hozzá! :DD

(#397) wwenigma válasza fLeSs (#384) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem elég gáz, hogy átnevezed az inditofile-t, es hirtelen belassul.... vagy tudja a kartya futtatni normalisan, vagy... vagy egyszeruen krvara megoldhatnak vmi md5 vagy hasonlo checksum szamolassal, es akkor fel se tunne. Mert igy ciki... atnevezett exe-vel valo inditasnal sem lenne szabad lassulni, vagy kaki van a levesbe.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#398) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#394) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kintvan a Catalyst 8.2! [link]
igy gondoltam. :)

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#399) gbors válasza wwenigma (#397) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

... és az md5-ös számolásnál rögtön nem menne semmilyen specifikus optimalizáció, amint megjelenik a játékhoz az 1.1-es patch.
szerintem semmi gond nincs az .exe név ellenőrzéssel, épeszű ember nem nevezgeti át szórakozásból egy játék file-jait...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#400) norbi1992 válasza ArchElf (#383) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Hát szerintem azért egy CPU és egy GPU teljesen szeintem teljesen más , a procikba szerintem semmi baj nincs azzal , hogy több mag dolgozik .
A videokártyáknál viszont ha egy szimpla kártya tudja a dupla gpu-s teljesítményét akkor a szimpla kártya nagy előnybe van . tehát szerintem nem nagyon hasonlítható össze a két dolog.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.