Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) szab.tam válasza norbi1992 (#249) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt is nézd meg, hogy a vga-k alapon vannak. még ha azt is húzta volna...

arra még nem jöttem rá, hogy a 3dmááák teszteknél honnan látni, hogy azt hány vga-val érték el?

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#252) Shapord válasza leviske (#250) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

kössz az infót.Erre voltam kíváncsi...Tehát nem csak a driwer meg a hűtő miatt nem lehet :( :( :(

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#253) greatchaos válasza leviske (#250) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

teljesen felesleges 4-t belepakolni, a driver miatt is, illetve már itt is kellő teljesítményt nyújtott... persze lehet majd hajkurászni a 3d mark pontokat...

(#254) Tuco Ramirez válasza leviske (#250) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Inkább kevesebb, mint 100k-ból (monitor nélkül)... persze nem gamerekről beszélek. ;)

SC2 ID: Peter 1714

(#255) Shapord válasza leviske (#250) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

"Meg mondjuk azért szerintem kevesen vannak, akik 400k-t költenének vga-ra... átlagba az emberek többsége még magát a gépet is kevesebb, mint 400k-ból rakja össze"

majd ha meglesz a lottó 5ös :DDD :DDD

(#256) fLeSs válasza greatchaos (#253) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

állítólag a márciusi driver lesz vmiféle fordulópont, igéri az AMD.
abban lesz crossfirex támogatás, és a single gpu-s kártyák is gyorsulnak.
mondjuk utóbbi már igaz a tesztben használt 8.2 bétára is.

(#257) szab.tam válasza Shapord (#255) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már megint a lottó 5-ös. áá. addigra nem is lesz vga, hanem a kép az agyadban fog képződni, nem is kell nézni semmit, tehát vga-ra sem lesz szükség... tehát lottó 5-ös sem kell. tehát lottóznod sem kell. csak türelem!

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#258) shteer válasza Shapord (#255) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fogadjunk nem is lottózol :P

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#259) Zotya84 válasza fLeSs (#256) üzenetére

Zotya84
(tag)

Az utóbbi télleg igaz? és a 2d-hibát javították benne (engem a zikszpésbeni bug érdekel)?

ha mindez igaz, akkor nagyon várom. (a márciusi driverhez meg úgy wint telepítek, mert 15-én lesz egyéves, és akkor úgyis telepítek egyet...)

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#260) norbi1992 válasza szab.tam (#251) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Igen tom, de 2 erősen húzott vga többet ér ,mint 3 alapon menő, amit nezebb (sokkal) húzni.
sli =2vga triple sli=3 vga
CF= 2 vga + atiból lehet 4-et :DD is cf -be kötni=crossfireX

#263 az a kártya legnagyobb hibája, hogy azt a játékot (crysis), amihez igazán sok erő kéne azt nem tudja, megfelelő fps-sel megjeleníteni, pedig ott lehettet volna nagyot alakítani az amd-nek , mivel a többi játék jól fut más kártyákon is.
Tehát a crysis erősen az nvdiara íródott

[ Szerkesztve ]

(#261) Shapord válasza greatchaos (#253) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ha 4et bel lehetne pakolni az már teljesen más távlat, és most nem csak a játszásra gondolok...4 3870x2 az 16 dvi 4 tv-ot meg most nem tom még mik vannak rajta...tehát cirka 20db 140cm-es plazmát pakolsz ki a házad falaira....teszel még a budiba is.Nyomatsz hozzá egy helymeghatározós bill-et meg egeret és csak azok a tv-k fognak menni amelyik szobában tartózkodsz.Minden falon plazma egyiken tolod a mario-t a másikon meg ph-zol...egyszer erre flesseltem...de még mindig várom az 5öst :( :(

(#262) greatchaos válasza fLeSs (#256) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

ha még a szoftvereken is tudnak javítani, akkor jön el a halleluja.

szerk:

Shapord: teljesen futurisztikus és irreális. még várunk rá egy kicsit, majd néhány év múlva

[ Szerkesztve ]

(#263) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Látszik h. erőbben most ő a legkeményebb a piacon, engem csak az zavar, h. hiába veszem meg, ha pont olyan játékokban teljesít rosszul amivel úgy játszanék lsd Crysis, viszont amit az nv kari elvisz, azt ez is csak még gyorsabban....

(L) Atiradeonika (L)

(#264) Shapord válasza shteer (#258) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

2 hete töltöttem ki életem első lottószelvényét de sajnos akkor pont nem én nyertem.... :(

(#265) hoffman_ válasza Shapord (#261) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elnézést hogy nem szakmai a hsz,de ez nagyon tetszett :C

...egyszer erre flesseltem...

Ez meg különdíjas - :DDD :R

Amúgy nem tudom hogy mennyire reális ez a téma. Azaz inkább gondolom h nem igazán az... Mert lehet h a 400ezres soksok CF-es rendszer is elhangzott :D De szerintem az itt lévők nagytöbbségének egy 88GT SLI is nagy falat :( A másik oldala pedig hogy ide már tényleg oltári maximalizmus kell. Én a 640es GTS-emmel 1440x900ban játszom a Crysis-sal Medium/High beállításokon. A stabil 30fps megvan. És a kép így is varázslatos. Crysis-on kívül meg nincs más játék ami nagyon kifogna rajta akár ultramega maxon is(legalábis amikkel én játszom :D )

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#266) v.tom

v.tom
(őstag)

Végre. Ez kell nekünk. Az nvidia remélem lassan kénytelen lesz a seggét is megmozdítani, és nem csak a játékfejlesztőket pénzelni, hogy geforce-ra optimalizáljanak.... Tény hogy ati fanatikus vagyok, de sztem ez minden helyzetben egy nagyon gerinctelen fogás volt. Végre megmutatta az ati hogy oda tud verni a rendszernek. :DD :DD :DD

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#267) Zotya84 válasza shteer (#258) üzenetére

Zotya84
(tag)

én igen, de szted miért nekem is csak egy 3870 van a gépben???

amúgy egész jól áll most a konfigod... :K

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#268) TomBoy1986 válasza norbi1992 (#246) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De van... :U
MSI K9A2 Platinum a neve.

Viszont léteznek egy slotos coolerekkel ellátott HD3870-ek is:

Az egyslotos pedig bármelyik lapban elfér.

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#269) shteer válasza Zotya84 (#267) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én most 2 számot lőttem mellé :D engem ez nem zavar, de pl muterom az ilyet 2 napig emlegeti :DDD

köszi, már csak egy új egér és a hűtés befejezése van vissza, táp-utód is megvan már csak még kap egy blokkot :D
de mintha neked sem kellene panaszkodnod ;)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#270) norbi1992 válasza TomBoy1986 (#268) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Na abból téleg befér 4 db, de hát az ár /teljesítménybe nem lenne nyerő,kiváncsi lennék mennyivel gyorsabb a sima CF-nél, szerintem minimálissal, persze csak ott lehet minimálissal is gyorsabb ahol támogatja a játék a 4 karit. :DD

de ahhoz is nagyon speckó lap kell, bár aki venne 4 ilyen kártyát annak ez is megoldható .

[ Szerkesztve ]

(#271) Shapord válasza TomBoy1986 (#268) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

kíváncsi lennék ezek mennyire melegednek...4 ilyen biztos mikrót csinál a gép belsejében.

(#272) TomBoy1986 válasza Shapord (#271) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A VaporX-es elvileg nagyon jó hatásfokú hűtő (azt olvastam róla).

A másikból sok jót nem nézek ki én sem :(

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#273) hoffman_ válasza norbi1992 (#270) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegyük fel hogy adott egy jó drájver a 4kártyás rendszerhez is. Ha tényleg jó és a játék is támogatja a 4 kártyát(reális elméletek :C ) akkor biztos hogy gyorsabb kell legyen mint a 2kártyás. Ha nem is 2x,de biztos.
Más kérdés viszont hogy ha már 2 kártyás rendszer is min. 80 fps-t produkál,akkor hova még 2 kártya? ....

[ Szerkesztve ]

(#274) norbi1992 válasza TomBoy1986 (#272) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Hát azért csodát az sem tesz a 4 kártyával , azért ha felsorakoznak egymás mellé akor szépen fűtik egymást. :))

hoffman: ha ezek az optimális téynezők állnak fel akkor valóban gyorsabbnak kel lennie, de szerintem ilyen helyzet a játékok 10 % áll fel. :F :F
tehát ha reálisan gondolkodunk akkor sokat nem fogunk gyorsulni, és 2 kártya is bőven elég :DD

[ Szerkesztve ]

(#275) TomBoy1986 válasza norbi1992 (#274) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, igazad van :)

(#276) Shapord válasza TomBoy1986 (#272) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem is néztem,h vaporx....még olvastam is itt a ph-n róla a cikket...valamilyen hőkamra van benne

(#277) Shapord válasza TomBoy1986 (#272) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ezesetben vissza vonom.A másik akkor is gagyi :P

[ Szerkesztve ]

(#278) hoffman_ válasza norbi1992 (#274) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem az hogy egy 4 kártyás rendszer stabilan álljon és a játékok "szeressék" nem fog bekövetkezni amíg én élek. És az még jódarabig eltart ;]

Amúgymeg a teszt legyen a tanúm hogy egy 3870CF-nél nem kell többa a mai játékoknak,akár max beállításokon. :U Nem extra felbontásoknál. Mondjuk egy 1680x1050 még okés ;]

(#279) Anthony28 válasza antikomcsi (#77) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Ne hidd, mert meg tudom cáfolni. :U
9800 GX2 14xxx pontot csinált 3d06-ban QX9650-el természetesen proci videókártya alapon. Az én X2-öm+E8200 alapon pedig 13300p XP SP2 alatt. És persze egy QX procit ne hasonlítsunk össze egy 8200-es wolffal. ;) Ha ez miután debütál a GX2 és tényleg így lesz, akkor nem hogy erősebb lesz...de talán még picit gyengébb, vagy jó esetben pariban lesz a X2-vel, de jobb semmi esetre se. ;)
Eljátszátok azt amit az X2-nél....nem kell csodát várni a GX2-től sem.Ahogy az Ati-tól se kellett csodát várni, még is mindenki azt várta hogy 100k-ért 2x olyan gyors lesz mint az Ultra.Én nem vártam ezt és nem is csalódtam benne! :R :C

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#280) Dare2Live válasza Anthony28 (#279) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dehogynem kell csodát várni a gx2töl, a kari magában fogyaszt 250Wot, ehez képest egy ultra szerény étványú.

Kombinálva ez a szendvicsszerkezettel és máris érthető mért van rajtuk ilyen matrica:

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#281) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikk végén mindig olyan jót mosolygok :) Ajánlott LOL :DDD

(#282) Dare2Live válasza fLeSs (#256) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes lesz az új driver azon tulajdonága is, hogy keverhetőek lesznek az ATI karik. Azaz ha a pl 3870 már kevés semmi baj mellé dugsz egy 3870X2t vagy egy majd megjelenő RV770et és összedolgoznak.

Ha PCIE terjed és tejed nem kell majd "kidobni" a régi karit egyszerüen mellédugjuk az újat és összedolgoznak.

Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl mert nagyon jól hangzik.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#283) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az összes hsz-t nem olvastam végig, bocs ha már volt róla szó. :B

a tesztelőket kérdezném: honnan kukáztátok a tesztprocit? mert ez má' kicsit elég kemény! Core 2 Extreme QX9770 3,2 GHz (2 x 6 MB L2 cache) :Y
+ feszt adni, húzni már nem mertétek mi? :D

(#284) MaSzKa válasza fLeSs (#243) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

HD3870 Sapphire Edition az 1 slotos simán befér 4db egymás mellé 790FX-be

ja bocs látom már irta valaki

Atomic-ot jó lenne letesztelni a külföldi oldalakom majnem ugyanazt tudtam mint 1 sima 8800GT

[ Szerkesztve ]

(#285) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

az első kártyán a grafika nagyon vadul néz ki :C Meg úgy maga a kártya is.

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#286) antikomcsi válasza greatchaos (#248) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Igen, a gond csak ott van, hogy míg egy 8800GT 50K addig ez 100K. Hiába jó kártya, én nem adhatok ki 100K-t egy db. vga-ra. És el tudom képzelni, hogy ezzel még sokan vannak így.

(#287) TomBoy1986 válasza antikomcsi (#286) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel sokan így vannak, de ez elmondható volt és elmondható továbbra is a 8800 Ultráról is :K

(#288) Abu85 válasza gbors (#219) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Textúrázza és még kerül rá pár léjer az egyéb fény- és árnyékhatások végett. :DD
Akkora szopás ez a motor néha, hogy az már vicces. :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#289) antikomcsi válasza Anthony28 (#279) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ácsi! ;] Én nem játszok el semmit! Nekem semmi közöm egyik gyártóhoz sem. Én csak ugyan olyan szenvedő alanya vagyok a piacnak, mint sokan mások. :B

Majd ha kint lesz hivatalosan a GX2, akkor meglátjuk, hogy erősebb, vagy gyengébb, és mekkora a különbség, addig kár találgatni. Engem aztán hidegen hagy, hogy melyik gyártó fején van a képzeletbeli korona, nem vagyok egyikük megszállottja sem. Azt veszem amelyik kevesebb pénzért nagyobb teljesítményt nyújt. Az, hogy ez most a 8800GT csk véletlen.

Azt is érdemes figyelni azért, hogy ez a kártya inkább olyan kétségbe esett kísérletnek tűnik elsőre, míg az AMD a legerősebb gpu-ját duplázta egy nyákra addig az nv-nek elég lesz ugyanezt megtennie 2 darab felső közép kategóriással. Még csak nem is az új generációst nyomják rá. Persze látszik is a fogyasztásán. ;]

Amúgy én nem hiszek ezekben a 2-4-8 gpu-s karikban, egyik oldalról sem, inkább egy elfogadható fogyasztású és árú egy gpu-s kártyán törnék a fejüket elfogadható teljesítménnyel. Aki többet szeretne annak ott lenne az sli illetve cf.

Tömören, én nem fogok csalódni ha a 9800gx2 lasabb. Viszont az előrejelzések nem ezt mutatják!

(#290) Speed(R) válasza szab.tam (#283) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt tesztelték, alapfeszen 3.6ig tolták. A tesztben is mehetett volna így szvsz :U

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#291) antikomcsi válasza TomBoy1986 (#287) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Bizony arról is elmondható, és olyanom sem lesz egy darabig! ;]

Amikor megvehetné az ember akkor meg már nem fog kelleni. :DDD Azt hiszem pár éve sokan adtak volna egy 7800GTX-ért 17-18K-t, amennyiért most nyomják, és még így se nagyon veszik a népek. :)

(#292) daa-raa válasza antikomcsi (#289) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azért csak a felső közepet rakja rá az nV, mert a nagyobbakat sem energiával nem tudná ellátni, sem hűteni nem lenne képes "egykártyás" felépítéssel. Egyébként meg hogy-hogy nem az új generációst? A G92-nél van/lesz újabb a következő negyed/félévben?

Egyébként meg: kétslotos kártyából ATX rendszerű gépbe nem lehet 4db-ot építeni, lévén az ATX csak 7db bővítőhelyet engedélyez. Szóval a legalsó kártya szépen a ház hátoldalának belsejére nyomná a kánikulát, és rövid idő alatt túlmelegedne a GPU.

Si vis pacem, para bellum.

(#293) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyors és lényegretörő teszt :R

True Success is Blonde

(#294) antikomcsi válasza daa-raa (#292) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Lehet, de azt mi nem tudhatjuk, hogy az nv mire lenne képes, és mire nem. Max odaírná, hogy ajánlott táp, minimum 800W. ;] Szerintem azért maradnak a g92-nél, hogy ők is ki tudjanak adni valamit mihamarabb. De még ez is csúszik, a pletykák szerint a fogyasztáson szeretnének le, az fps értékeken fel tornászni.

Mint azt Te is tudod, a G100-ról szövik át a netet, különféle hírforrások, melyek hitelessége persze nem garantálható. Így, hogy lesz e G100-as GTX ebben a félévben azt szerintem talán csak az NV illetékese tudodná megmondani. Vagy még Ő sem. :D
De a kiszivárgott infók alapján, amik ha valósak, nagyon ütős cucc lesz.

Az a 2 slotos kárty dolog még nekem szólt? :F

(#295) dokar válasza antikomcsi (#294) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a pletykák szerint a fogyasztáson szeretnének le, az fps értékeken fel tornászni.

az utóbbira majd kidobnak megint egy csaló béta drivert :(((

extra

(#296) gbors válasza Abu85 (#288) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nohát ez remek, látványban pont semmi értelme nincs a sima textúráknak, viszont csak úgy zabálja a szűrőkapacitást. gratulálunk...

A 4 kártyás témához: többen írtátok, hogy a játékoknak támogatni kell a 4 kártyát. nem kell támogatniuk, csak annyira van szükség, hogy ne olyan igénytelenül legyenek megírva, hogy konkrétan akadályozzák. amúgy ami 2 kártyával jól skálázódik, az várhatóan 4-gyel is minimum elfogadhatóan fog (hacsak nem fut CPU-limitbe), ld. pl. itt.

Antikomcsi: azt, hogy lesz-e új nV csúcs-GPU ebben a félévben, azt én is meg tudom mondani. Nem lesz.

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#297) Dare2Live válasza antikomcsi (#289) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt is érdemes figyelni azért, hogy ez a kártya inkább olyan kétségbe esett kísérletnek tűnik elsőre, míg az AMD a legerősebb gpu-ját duplázta egy nyákra addig az nv-nek elég lesz ugyanezt megtennie 2 darab felső közép kategóriással.

Tévedés jelenleg az NV felsőkategória a 128SPs G92, G80 feb1 óta már nincs gyártásban. Innen az egész okfejtés bukik.

"Amúgy én nem hiszek ezekben a 2-4-8 gpu-s karikban, egyik oldalról sem" Anno Intel sem hitt a 2 magos desktopokban... A másik út meg ugye a G100nál megszeőztetett 1.8billio tranyó és 300Wos fogyasztás mindez iszonyat selejtarány mellett.

(#298) daa-raa válasza antikomcsi (#294) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A négykártyás rész már általánosságban íródott.

Si vis pacem, para bellum.

(#299) antikomcsi válasza dokar (#295) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nembaj, Te meg majd kapsz egy csaló 8.3-at. ;] :D

Minek ingerled magad ilyen hülyeségeken, a lényeg, hogy tudj játszani a saját vga kariddal, hogy ki milyen pontot ér el a különféle tesztben az meg ne érdekeljen, mert nem sok értelme van.

(#300) Dare2Live válasza antikomcsi (#299) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért idegesíti magát mert átb*ák evvel rendszeresen a vásárlókat.

Kijön az új kari, letesztelik, kiderül egyik enyivel meg annyial jobb. Elmegyünk megvenni a boltba. Erre kiderül, hogy előnyének egy jó része azért van mert letilt pár efektet. K*ra inkorekt.
Anno volt az ominozus eset. Akkor azt gondoltam többet nem fogják megjátszani. Hát NV azóta is rendszeresen.

Nem akarok politizálni de téged antikomcsi nem zavart amikor kiderült, hogy pár adat véletlen "kéestt" ill "kozmetikázva" volt az elöző választásokor.... és ez csak akkor derült ki miután megvettük a VGA kártyát izé leadtuk a szavazatunkat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.