Ácsi!
Én nem játszok el semmit! Nekem semmi közöm egyik gyártóhoz sem. Én csak ugyan olyan szenvedő alanya vagyok a piacnak, mint sokan mások. 
Majd ha kint lesz hivatalosan a GX2, akkor meglátjuk, hogy erősebb, vagy gyengébb, és mekkora a különbség, addig kár találgatni. Engem aztán hidegen hagy, hogy melyik gyártó fején van a képzeletbeli korona, nem vagyok egyikük megszállottja sem. Azt veszem amelyik kevesebb pénzért nagyobb teljesítményt nyújt. Az, hogy ez most a 8800GT csk véletlen.
Azt is érdemes figyelni azért, hogy ez a kártya inkább olyan kétségbe esett kísérletnek tűnik elsőre, míg az AMD a legerősebb gpu-ját duplázta egy nyákra addig az nv-nek elég lesz ugyanezt megtennie 2 darab felső közép kategóriással. Még csak nem is az új generációst nyomják rá. Persze látszik is a fogyasztásán. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy én nem hiszek ezekben a 2-4-8 gpu-s karikban, egyik oldalról sem, inkább egy elfogadható fogyasztású és árú egy gpu-s kártyán törnék a fejüket elfogadható teljesítménnyel. Aki többet szeretne annak ott lenne az sli illetve cf.
Tömören, én nem fogok csalódni ha a 9800gx2 lasabb. Viszont az előrejelzések nem ezt mutatják!