Új hozzászólás Aktív témák
-
Tima75
újonc
Hát Én most megosztottam a facebookon az összes elérhetőségét!!!!!
"Sziasztok!
A https://www.facebook.com/mihaly.kurucz.5/about -tól illetve a
https://www.facebook.com/mihaly.kurucz.10
http://tablet10hungary.webnode.hu/ -tól SENKINE RENDELJEN SEMMEIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rengeteg feljelentés van ellene, rengeteg károsulttal!
http://iwiw.hu/Kurucz.Mihaly
Fórum: http://mobilarena.hu/tema/ramos_w30hd/friss.html#msg199"
-
Tima75
újonc
válasz
gyozo2027 #195 üzenetére
Ő kicsoda neki?
https://www.facebook.com/eva.zatureczki?fref=tsEz a Kurucz Mihály?
https://www.facebook.com/mihaly.kurucz.5/about
Tudjátok mi a gáz igazán?
Hogy a:
http://tablet10hungary.webnode.hu/fizetesi-modok/
honlap MÉG MINDÍG ÜZEMEL!!!!!!!!
Amióta nem kártalanít, hány embert csaphatott még be?????????????
-
Tima75
újonc
válasz
bencekre #196 üzenetére
Szia Bence!
Írtam neked az emailedre.Mi vásároltunk tőle május 31-én. Azóta is várjuk a táblagépet. Hitegetett, többször, hogy ekkor meg akkor, elkeveredett, eltünt a németeknél a vámnál, hogy november vége december eleje, de már a telefont sem veszi fel a 70est de még csörög, a 20-as meg ki van kapcsolva.
Ma beszéltem a Park üzletházzal Nyíregyházán, sokan keresik, de: EDDIGIS csak egy pult egy szék és egy monitor volt bent az üzletben, árú pedig semmi. Ez sincs már ott és már nemis bérlő!!!!
Én is megteszem a rendőrségi feljelentést és kártalanítattom magunkat mert ez nagyértékű csalás már. Ugyanis amikor mi rendeltünk azt mondta, hogy 100 darabonként tudja rendelni!!!!
Számoljunk csak..... 2,6 millió egy kupac 100db kütyü. Hitegetett, hogy megy ki kínába és elintéz mindent, ehhez képest.. el van tünve az ember!!!!!
A legjobb, hogy amikor aug-ban hitegetett, hogy hétvégén hozza a gépeket inkább személyesen akarta kivinni mindenkinek mert akkor még a futár pénznek a nagyrészét is megspórolta volna.
Na mindegy, most megtesze a feljelentést én is Kurucz Mihály ellen, és mindenkinek csak ezt tudom ajánlani!
Hacsak nem tudtok jobb megoldást ami hivatalos. -
bencekre
újonc
Sziasztok!
Én feljelentettem, viszont kéne még károsult a gyorsabb ügyintézés érdekében.
Aki úgy érzi, hogy lépne elég egy e-mail címet elküldeni nekem, ezt én továbbítom az illetékesnek, onnan már a rendőrség intézi.
Tehát aki úgy érzi, küldje el e-mail címét és nevét erre az e-mail címre: bencekre@freemail.hu
Köszönettel: Bodó Bence (szintén károsult) -
gyozo2027
csendes tag
https://www.facebook.com/eva.zatureczki?fref=ts
Kíváncsi vagyok ő mit tud a dologról??!!
-
gyozo2027
csendes tag
válasz
alexander23 #193 üzenetére
Szia,
Én szeretném a címét!- és indulok is., nem várok tovább és nem jelentgetem fel- mert abból pénzem nem lesz.
Üdv
-
alexander23
csendes tag
én is rendeltem tőle . nyíregyházi vagyok és ismerem is az a pláne h kollegam volt és engem is atvert. ha vakait erdekel a cime megszerzem mert meglatogatom azert feljelentés elött hogy lehetőseget adjak hogy utoljara rendezze a szamlat. e-mailben valaszokat varok kinek hol tart az ügy .
elöre is köszi mindenkinek -
robidy1965
újonc
Oszátok meg ezt a facebookon hogy mindenki lássa és más már ne sétáljon bele.
FIGYELEM CSALÓ!!!!!
Van egy veb oldal ahol nem szabad venni semmit mert május óta sem a termék sem a visszafizetés nem érkezett meg senkinek.
Az illető neve. Facebook oldala : https://www.facebook.com/mihaly.kurucz.10?fref=tsWebáruház oldalaL http://tablet10hungary.webnode.hu/
OSSZÁTOK MEG HOGY SENKIT NE TUDJON BECSAPNI. MÁR ÍGY IS BESPÁJZOLT EGY PÁR MILLÁT. NYÍREGYHÁZAI A SRÁC. A KAMU BOLTJA A PARK ÜZLETBEN VAN.
-
robidy1965
újonc
Nem a rendőrség a megoldás. Az csak a 3. lépés. Előszór a településetekhez tartozó Békítő testülethez kell fordulni. Aztán a bíróság és a rendőrség. A Beadáshoz szükséges dokumentumot ha kéred szívesen átküldöm az emailedre ha írsz nekem egy emailt. Be kell adni még a befizetést igazoló a bank által lepecsételtetve igazolást hogy az összeget elutaltad. a megrendelő visszaigazolást amit kaptál és a leveleket amit váltottál vele kinyomtatni. Meg mindent amit írt. Akinek kell a nyomtatvány írjon robidy65@freemail.hu
-
jucmuc81
újonc
Sziasztok!
Én is sorstárs vagyok!Se tablet se pénzA telefont nem veszi fel,az emailre nem válaszol...
Jövő héten megyek a rendőrségre! Vmi igazolás szükséges hozzá,hogy átutaltam neki a pénzt?
Köszi a választ! -
Gabor076
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #188 üzenetére
Igen, visszakaptam, és nem csak egyet. Felhívtam, E-MAILben is kértem és visszautalta a gépek, és a postaköltség árát is.
-
Én kérek elnézést, hogy itt lehettem...
-
Gabor076
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #184 üzenetére
Aki csak az észt osztja, és csak azt hajtogatja, hogy itt mindenki naív, bezzeg Ő! Neki itt volt a cucc Kínából 3 nap alatt, szerintem az negatív. Szerinted?
Igaza lehet, de ezzel segít?! Nem látok mögötte segítő szándékot, nekem úgy fest, hogy mások nyomorán élcelődik. Erre nekem nincs szükségem, gondolom a többieknek sem. Ezért kértem meg, hogy itt ne tegyen több hozzászólást a témával kapcsolatban.
Eddig a következő derült ki: a feljelentést mindenki a hozzá legközelebbi rendőrőrsön tegye meg, A nyomozati szakaszban úgyis össze fogják vonni az ügyet. Azt lehet említeni, hogy mennyi a károsult (szerintem kb.: 5-6M HUF összességében). Mások adatait nem fogják hivatalosan elfogadni, ha elmész rendőrségre, csak a tiedet. E-MAIL-ben azonban össze lehet állni, hogy tudjuk hogyan áll az ügy. -
válasz
Gabor076 #183 üzenetére
Nem akartam negatív lenni, csak szoktam olvasni az itteni hozzászólásokat, és mindenki fel van háborodva, hogy becsapták, nem kapott se pénzt, se gépet... de olyan kis kedves meg aranyos volt a mikike, hogy igaz hogy márciusban utalt, de lehet hogy vár még jövő októberig, hátha lesz valami... NEM LESZ!!
Ez egy csaló!! nem kell itt semmire várni, el kell menni a rendőrségre, és feljelenteni!!
De ha nem fontos a pénzetek, nem hiányzik akkor küldjetek nekem is! -
EV4RAMOS5010
csendes tag
válasz
Gabor076 #183 üzenetére
Ne haragudj Gabor 076 ,de nem értem hogy a Chipi-85 hozzá szólásban mi a negatívum ??, Végül is igaza van.Eddig én is csak azért nem jelentettem fel mert nem volt időm újra és újra a hatósághoz járogatni ,de már a türelmem nekem is fogytán.
Amint látom Te már visszakaptad a pénzedet ,hogy sikerült elérni ?
A többi károsulttól kérdezem van-e Szabolcs megyei közületek ? -
Nem értem mire vártok még a feljelentéssel? hogy lehettek ennyire naivak??
Azért mert magabiztos a kiállása?! Rá vesz arra, hogy őt is becsapták, hogy majd utal, majd jön a cucc!! összevissza hazudozik!
Nem értelek benneteket!
Ha nincs pénz, nincs tablet időpontra, akkor miért nem jelentitek fel azon?!?!?A csaló nem fog összetörni lelkileg, és nem fog sírva könyörögni az ajtótok előtt térden állva, hogy vegyétek vissza a pénzeteket!!
-
robidy1965
újonc
válasz
robidy1965 #180 üzenetére
Aki nem kapot sem pénzt sem terméket az jelentkezzen a robidy65@freemail.hu emailen. Többen többre megyünk.
-
streetnova
csendes tag
válasz
kova1234 #178 üzenetére
http://iwiw.hu/Kurucz.Mihaly
Itt jóval több nyilvános adata van megadva. Bárki számára elérhető adat van róla, képek a feleségéről és a gyerekeiről és bevállal egy ilyen ügyet magának.
Ha olyan típusú embert fog ki, aki kicsit jobban felkapja a vizet, akkor ez már több, mint elég információ ahhoz, hogy megkeserítse az életét. -
kova1234
csendes tag
itt az emberünk de nem megyünk vele sokra telefonra e-mailre nem válaszol. szép! https://www.facebook.com/mihaly.kurucz.10/about
marad a feljelentés -
cybran
újonc
válasz
EV4RAMOS5010 #173 üzenetére
Sziasztok
Én még nem jelentettem fel és pénzt sem kaptam vissza,szerintettek van remény?
-
kova1234
csendes tag
Jó annak aki megkapta a pénzét Én még várok. Ma küldtem neki egy e-mailt hogy ha holnap nem utal pénteken megyek feljelentést tenni. Meglátjuk mi lesz!
-
Gabor076
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #173 üzenetére
Igen.
-
EV4RAMOS5010
csendes tag
Van-e közöttetek , aki nem jelentette fel és mégis megkapta ?
-
gilpil
csendes tag
Én is visszakaptam a pénzem!
-
joci72
csendes tag
A mai napon visszakaptuk a pénzünket! Figyeljétek a bankszámlátok, lehet hogy elkezdte visszautalni a pénzeket, de az is előfordulhat hogy csak a feljelentőknek utalta. Megtörtént a csoda amire nem is számítottunk, holnap visszavonom a feljelentést.
-
joci72
csendes tag
válasz
streetnova #167 üzenetére
HA nem jelented fel , semmire. Belefoglalták a feljelentésbe, hogy kártalanítási igényünk van. Ez egy csaló, a nyomozó is megmondta, ennél többet nem tudunk mondani. Nem beteg, hiába írja ki a boltra, nyomozás folyik ellene, és ugyebár ezt mégse írhatja ki.
-
EV4RAMOS5010
csendes tag
válasz
streetnova #167 üzenetére
Sziasztok !
Én már lemondtam róla.Magam is tanácstalan vagyok,. Az van kiírva a "BOLTJA ajtajára,hogy "Betegség miatt zárva" Kedvem lett volna,odaírni,hogy remélem " előzetesben vagy ".
Olvasom a neten,hogy internetes csalókat fogtak Kecskeméten is ,ugyanaz a módszer. -
joci72
csendes tag
Most jöttünk meg a rendőrségről, országosan több helyről is feljelentették már, a nyomozónak telefonon be is ismerte hogy nem fizet és gép sincs. Már folyik ellene büntető eljárás, a nyomozó azt mondta nekünk, hogy ez az ember egy csaló, üzlet nincs mögötte, csak szedi be a pénzt és telefonon a jó modorával, jó kommunikációs készségével tudja hitegetni az embereket.Minél többen jelentsétek föl, nem kell elutazni sehová, a saját városotok rendőrségén tegyetek bejelentést. Kb. 10 ember becsapásáért 3-4 év börtönt kap. Ennél több emberért még több évet. Mi nem adhattuk meg másnak az adatait, nektek kell megtenni.
-
Gabor076
csendes tag
válasz
streetnova #163 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, és nem kevés energiát fektetett a telefonokba is. Ugyan mit nyerhetett vele?! Pár hónapot?
Szerintem őt is átverték. Persze ettől nekünk még nem lett jobb. Se pénz, se tablet... -
joci72
csendes tag
Valaki megkapta a gépet vagy a pénzét már? Szerintem ne várjatok mert csak az időt húzza! Minket szerdára hívatak be a rendőrségre de csak sajna szabálysértés van mert nincs meg az 50000ft érték . Sajnos eddig senki nem küldte el nekünk az adatokat ,ezek szerint mindenki megkapta a pépet vagy a pénzt Kurucz Mihálytól! Kérlek benneteket aki nem kapta meg a gépet vagy a pénzét az jeleze priviben ,elérhetőség és hogy menyivel tartoznak nektek. Mert szerdán nekünk be kellene vinne egy pár nevet akiket át vágot! Ne hagyatok egyedül minket ebben az ügyben! Előre is köszönjük a segítségeteket
-
streetnova
csendes tag
-
joci72
csendes tag
Mi ma megtettük a bejelentést a rendőrségen. 50.000 Ft felett már lecsukják. A rendőrség azt javasolta hogy aki csak tud jelentkezzen, fogjunk össze. Nekünk csak 25 ezer ft, ez még csak szabálysértés. Ha elküldetek minden adatot nekem privátba akkor ha mennem kell legközelebb a rendőrségre, akkor már azokat is jegyzőkönyvbe veszik és felkutatják az összes szálat és bűnüggyé nyilvánítják. Nekünk ez a 25.000 Ft is pénz, úgy spóroltuk össze, nem hagyjuk veszni.Piszkálják csak meg nyugodtan, ha annyira becsületes akkor nincs félnivalója, tisztázza magát! Hónapokról beszélünk, egyeseknél nagyon régen lejárt határidőkről!
-
Gabor076
csendes tag
Ha visszaolvasol néhány hozzászólást, minden kérdésedre ott a válasz. Az a benyomásom, hogy nem látsz a pipától, és ezért felületes vagy. Hasonlóan érzek én is, de azért megpróbálom józanul, és tiszta fejjel átgondolni. Nekem sem kerek valami, de még nem állt össze a kép. Nyilván én is lépni fogok hamarosan. Addig is, aki gondolja, küldje el priviben (tőlem más is összeszedheti), hogy kinek menniybe fáj ez a történet. Én olyan 4-6 millió közé saccolom az összes befizetést. Nyilván hasznosabb, ha összefogunk.
Tehát aki gondolja küldje el nekem, hogy mikor, mire, és mennyit utalt. Eddig 3 gép adata van nálam. -
joci72
csendes tag
válasz
Gabor076 #159 üzenetére
Mióta várod a gépet,vagy a pénzed? Mit mondod neked ,holnap hozza a haverja a pénzt és vissza utalja? Junius óta ezt csinálja velem! Szeptember 10 van! Azt mondta nincs egy vasa se miből fizetné vissza! Én biztos ügyet csinálok belőle nem hagyom magam ,és hogy más embereket is le húzon! Lehet hogy nem kapok vissza semmi pénzt ,de ki állok az igazamért !
-
joci72
csendes tag
Sikerült felhívom Kurucz Mihályt ,azt mondta nincs pénz és hogy miért rendeltünk tőle ő senkinek nem mondta hogy tőle rendeljen gépet. Szép kis alak! Mi holnap megtesszük a feljelentést, lejárt a 30 napos visszafizetési határideje, bizonygassa a rendőrségnek, hogy ő mindent szabályosan csinált, és nem üzletszerűen csalt. Még neki áll feljebb, ő fenyeget feljelentéssel, csak nem tudjuk milyen alapon. Aki így járt tegye ugyanezt, mert se pénz, se áru, ki tudja hány emberttől szedett be pénzt.
-
joci72
csendes tag
Ma se utalt ,sőt el se lehet érni , holnap feljelentjük a rendőrségen ,akit át vert tegye ugyan ezt !
-
Én a helyetekben már az első ígért dátum lejárta után feljelentettem volna!
Nem akarok senkit bántani, de túl naivak vagytok!Ha bemész egy boltba, akkor azért fizetsz, amit megveszel, nem fizetsz előre a felvágottért, ami majd 3 hét múlva jön meg!
Amikor én foglalkoztam ilyenekkel, akkor csak akkor kértem pénzt, amikor már a kezemben volt az áru!
Van aki személyesen vette át, volt aki utánvéttel kérte! -
Gabor076
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #151 üzenetére
Én május 31-én utaltam. Telefonon végig egyeztettünk. A szállítmányt (már nem az elsőt) megkapta, de nagy része eltűnt az árunak, illetve megint nem az jött (silányabb), amit vártunk. Tehát én már végleg lemondtam róla. A jövő hét keddig ígérte, hogy a pénzt visszaküldi. Ezt mondta (én is úgy vagyok vele, hogy hiszem, vagy sem, de akkor is).
Én péntekig még várok rá, aztán itt a fórumon összetehetjük, amink van. -
joci72
csendes tag
Már a telefont se veszi fel! Igy jártunk! Fogyasztóvédelem,rendőrség!
-
EV4RAMOS5010
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #148 üzenetére
Hogyan lehetne kideríteni ,mi a valóság a cége körül,meg természetesen a tablettek körül is???
Fogyasztóvédelemnél adnak-e valamiféle információt ?? -
EV4RAMOS5010
csendes tag
válasz
streetnova #147 üzenetére
Igen az megy megnéztem most.
-
streetnova
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #146 üzenetére
A webnode.hu végződésű oldal még megy. Egyébként nem tudok senkiről, aki megkapta volna a tabletet vagy a pénzt vissza.
Hallottam olyat, hogy megjött a fél szállítmány, azt meg a rendőrség lefoglalta, szóval nem tudja kiszállítani őket nekünk, stb. Sok a bla-bla továbbra is. -
Aflamin
tag
válasz
picipallos #144 üzenetére
5V - 2A
-
picipallos
csendes tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hány amperes a W30HD töltője?
-
Rendőrségi feljelentést tettetek már?
-
joci72
csendes tag
Elnézést kérek nem Juni18 hanem juli18 amikor vizsgálat alá helyezték az áruját,nekem akkor azt mondta Kurucz Mihály hogy 2-3 nap és minden rendben lesz! Azóta sincs semmi!
-
joci72
csendes tag
Mindenki W30 ramos tabletet rendelte? Senkinek nem érkezett meg a gép? Valakinek vissza utalta a pénzét a lemondó nyilatkozat után? Mert nekem nem,se gép se pénz! Álitólag Juni 18 án vizsgálat alá helyezték az áruját Németországban. Ha ez igaz is becsületes lenne akkor miért nem fizeti vissza a pénzünket? Mert nincs semmilyen lefoglalt árú,csalás az egész! Át vert benünket! Valaki feljelentette már egyátalán?
-
gilpil
csendes tag
Jó lenne ha összefognánk és együtt tennénk feljelentést, mert akkor büntetőeljárás indulna ellene.
Ezt tanulmányozzátok:
http://prohardver.hu/tema/mit_tehetsz_ha_atvertek_megkarositottak_segitseg_h/friss.html -
big239
csendes tag
válasz
streetnova #136 üzenetére
semmi, nekem se
-
gilpil
csendes tag
válasz
streetnova #136 üzenetére
Semmi, se pénz se tablet.
-
streetnova
csendes tag
Valakinek valami hír azóta?
-
gilpil
csendes tag
Én visszakértem a pénzt 3 hete, azóta sem kaptam meg.
-
válasz
EV4RAMOS5010 #130 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem becsaptak benneteket!
Amikor én a gyártól rendeltem (többet is) a kínai új év (1 hét munkaszünet van 1 hétig) alatt is itt volt 3 hét alatt!
UPS futárral meg 5 nap alatt!Ha utaltatok pénzt, akkor kérjétek vissza vagy vigyétek rendőrségig az ügyet!
-
big239
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #130 üzenetére
oké!
-
big239
csendes tag
válasz
EV4RAMOS5010 #128 üzenetére
Szia!
Mikor rendelted?
Én 2013.07. 05-én, mindig csak hiteget, lemondom én is.
by
-
EV4RAMOS5010
csendes tag
Tisztelt Sorstársak !
Mit tudtok a RAMOS tablet megrendelés teljesítésével kapcsolatban?
Kapott már valaki a Nyíregyház-i webáruházból egyáltalán gépet vagy valami biztatót.
Én visszakértem a pénzem ,nem tudom mikor utalja vissza?
Remélem nem uszik el.
Irjatok aki tud valamit.
Köszi -
Zotya21
senior tag
jah azmár gáz
akkor telefon email stb csesztetni őket
Mindenkiii
amúgy meg szomorú hírem van minden ramososnak
most ugy pár hete néha elkezd izzani kb és úgy lemerül az aksi pár óra alatt standby ba is mint a franc
és ha nem oylan napja van akkor is a wifinél vagy nemtom mivan bal felül de netezés közbe veszem észre olyan meleg egy pontban hogy majdnem éget, és már a kijelzőn látszik egy halvány pötty hogy ott kb megégett
szóval lassan sztem végelesz
kb február óta van meg
jh de ha tud valaki valami megoldást szívesen meghallgatom nincs kedvem eltemetni szegényt
-
panda87
csendes tag
Sziasztok!Rendelt már valaki erről az oldalról w30at?http://tablet10hungary.com/ megbízhatóak?kicsit aggaszt,hogy átverés!!!
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Kinek mennyi a max csatlakozási sebessége az N wifi-nek?
-
mszl
aktív tag
3G-re:
Ja , régebben már rákérdeztem, de semmi választ nem kaptam.Kinek mekkora sebeséggel kapcsolódik a wifi?? Nekem csak 135Mbit/sec a kapcsolódási sebességem. Éppen hogy elég egy ilyen fullHD filmnek: (vagy csak nálam van gond? A router bírja a a fekete lovag ASUS RT-N66U)
SGA - 4x02 - Lifeline (1080p.BluRay-Xcopy).mkv
Videó
Felbontás 1920 x 1080
Méretarány 1.7778
Formátum H264
Bitráta 0 kbps
Képkocka / másodperc 23.976
Kiválasztott kodek ffh264Elsődleges hang adatfolyam
Formátum 8192
Bitráta 192 kbps
Érték 48000 Hz
Csatornák 2
Kiválasztott kodek ffac3Wifi streamelve cifs-el befűzve MoboPlayerrel lejátszva. 35-50% CPU terheléssel
Hasonlóról valakinek valami tapasztalat??? -
Jaby
csendes tag
Készül a 3G-s verzió?
http://en.mumumusic.com/?product-25.html
Alakul a kicsike...
-
Jaby
csendes tag
Köszi.
Az akkumulátorról esetleg valami tapasztalat?
5400mAh-t írnak rá, más tabletben nem ritka a 8-10000mAh-s akku sem, főleg a nagyobb felbontásúakban, amik 10"-osak, ezért érdekelne, hogy mondjuk folyamatos Wi-Fi használattal kb. mennyit bír. Nem feltétlenül játékot figyelembe véve, hanem napi használattal, tehát böngészés, kis film stb. Tudod Te, ahogy használod.Lehet, hogy azért nem lehet tölteni, mert ugye USB-n csak 500mAh-t lehet felvenni, és az ekkora taboknak általában 2A-es töltőjük van legalább. Bár azzal együtt nem lenne rossz, mert úton a kocsiban is lehetne tölteni a telefon töltőjével, ha éppen kezdene lemerülni amikor a gyerkőc játszik rajta.
Jaby
-
mszl
aktív tag
Szia!
A Play, Drive, Picasa, gmaps, orux maps, osmand+map, HuMap megy szépen, igaz a térképekhez nincs GPS-es de egy bluetooth GPS vevővel küdheted neki a koordinátákat, vagy a gps-es telódról.
Volt már GPS-es 10" tabom, de nem használtam soha nagyon nem kényelmes, az ideális nekem az 5-7" képernyőméret egy GPS eszköznek.
De ha csak akarok keresni valamit, város, utcát poi-t tökéletesek ezek is offline térképnek, mint egy papír térkép.
Elvileg minden progi megy aminek nincs különleges hardver specifikus igénye.
Én nagyon örülök, hogy ezt a tabot választottam, de ha vennék mégegyet akkor lehet, hogy a nem HD felbontásút venném. A videón kívül nem tudok semmit amire kellene. sőt ezen a méreten még elég lenne az 1280-as felbontás. Egyéni véleményem. Mivel nem 5cm-ről olvasok, nézem a filmet nem látok pixeleket 1280-nál sem sőt nem az a W30HD-nél. Ennél több pixel ugyis csak lassítaná és nem igazán vehető észre szerintem.
De majd megcáfolnak, mert ahogy vannak vájt fülűek úgy vannak vájt szeműek is!!
Na USB-ről nem tölthető, de miért is kellene??? Ott van a hálózati, ha neked rövid akkor DIY töltő és kész.
Megvan 1-2 hónapja, de fotót még nem próbáltamígy arról nincs véleményem.
A pdf-eket gyorsan tölti, görgeti, még azokat amik sok képet tartalmaznak, vagy képekből állnak(scannelt könyvek pl.).
Játékok röccenés mentesen futnak, AVP Evolution, NFS MostW, Asphalt7, RiptideGP..
Chrome böngészővel OK. Gmail app OK. MailDroid POP3-hoz, és K-9 Mail
Acccuradio, TuneIN radio, Cifs manager OK, Samba filesharing OK
Kérdezz! -
Jaby
csendes tag
Sziasztok!
Aki már nyüstöli ezt a szerkentyűt, írhatna pár dolgot róla.
Olvastam néhány aggasztó dolgot.
Megy-e normálisan a market - google play, ha így jobban tetszik-, a WhatsApp fut-e rajta - azt olvastam, hogy nem -, állítólag nem lehet tölteni az usb-n keresztül, csak azzal a csutka 1 méteres hálózati töltőjével.
Más google alkalmazással hogyan boldogul? Levelezés, google drive, google maps - nincs benne gps sem, ha jól tudom - stb.
Van-e még valami más, ami nem fut rajta? Gondolok itt néhány olyan alkalmazásra, amit sokan használnak általában, nem egy-két extrém dologra.Megköszönném, ha a tulajdonosok összeszednének néhány közérdekű info-t.
-
Jaby
csendes tag
Na ez engem is érdekel, mert ennyiért túl jó az ár, hogy igaz legyen. Ráadásul Nyíregyházán vannak, ami nekem az ország másik oldala.
Én beszéltem ma a fickóval, azt mondta, hogy a gyártótól szerzi be, ezért tudja akciózni.
De még így is gyanúsan olcsó. Ha tényleg azt adja ennyiért, amit hirdet, akkor nagyon megéri, nincs ellenfele. -
Zotya21
senior tag
amúgy én is mnidig ugy voltam ezekkel hogy olcsó husnak hig a leve
főleg hogy külföldi oldalakon még mindig 270 dollár körül szórják
-
futizoli
tag
..ne vicceljetek már, nem gondolhatjátok komolyan..
-
gilpil
csendes tag
Én innen rendelek:
http://tablet10hungary.webnode.hu/products/a10-ips-tablet/
Ismeri valaki?
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Kinek hogy szuperál a gépecske?
Nekem nagyon jól bevált, egyenlőre semmi gondom vele.Üdv. Laci
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen tokot használ a W30HD-hez?
A gyárilag ajánlottban nagyon lötyög és a tok útban van az alsó szélen, a vissza, home "gomboknál" az érteíéseknél...
Esetleg szilikontok létezik hozzá?? -
cuebler
senior tag
leteszteltem az epic citadel-t egy nexus7-en is. 55,1 fps 1280x836 (ha jól emlékszem a nem szabványos felbontásra).
-
mexel
veterán
Epic citadel. Én csak ezt találtam, érdemes megnézni is mert csodaszép.
-
cuebler
senior tag
egészen pontosan 57.891 Ft... hát annyi okosság van a dologban, hogy a cégük befizeti az áfa-t és gondolom vissza is kéri. 255 kemény zöldhasúba fájt, állítólag kb 200-300 s3 klón társaságában érkezett, így a szállítási költség is megoszlott. mivel cég vette, gondolom utalták a vételárat és a deviza eladási árfolyam mindig alacsonyabb, mint a valuta eladási. más okosságot nem látok a dologban.
amúgy a páromnak vettem, engem már asszimilált a samu ultrabook-om
-
mexel
veterán
Egy epic Citadel tesztet nem csinálna valaki fullos beállításon? (ahogy alapban van telepítés után)
-
mszl
aktív tag
Szia!
58 vámkezelve???
HOGYAN????
Én megnézek rajta 1-2 filmet, netezek és még marad szufla a gyereknek játszani asphalt7 vagy NFS-el. Igaz lehetne kicsit jobb, de én nem szomorkodom én nagyon meg vagyok elégedve vele!!!
Ma 5-re hazaértem azóta nincs töltön, ment egy kis böngészés, jó sok NFS Underground, Call of Atlantis utána COGS game, Playstore böngészés, Amerika nemzeti parkjai filmecske. Most ahogy irom ezt a gépen, kb 3/4 órája van letéve (elment aludni a csemete) kezd el panaszkodi a töltőért 9 %-on. WIFI mindvégig bekapcsolva, fényerő délután félhangon, este már minimumon.
-
cuebler
senior tag
tegnap megjött, kb 58 ropiba fájt vámkezelve, ismerős cégén és dhl-n keresztül.
antutu 3.3-ban 13100 (ha jól emlékszem), a srácaim nexushetesei 12600-as pontszámot hoztak. ellenőrzésképpen sgs3 11167, a jó öreg xperia neo-m kemény 4160 pontja még mindig rulez
eddig egyszer fagyott be induláskor, se reset-re, se semmire nem reagált. megvártam amíg lemerül, aztán újraindítottam. apropó lemerül... a leggyengébb pontja egyértelműen az akkumulátor (4500 mAh, a fentebb említett nexus-oké pedig 4325), már böngészem is a net-et valami alternatív megoldás után, mert ez így roppant idegesítő... -
Zotya21
senior tag
Hali
hát először megkérdezném őket hogy miez fényképpel stb aztán ha semmit nem mnodanak akkor bemész paypal resolution center / report a problem / végigcsinálod kitöltöd ahogy kell sérült / nem az jött ami stb
és vársz 1-2 nap mulva visszaírnak és azt fogják kérni hogy küld vissza a feladónak és arról adjál nekik igazolást hogy visszament aztán akkor visszakapod a pénzed ha visszaért a helyére
de azt tudd hogy ebből a szép kis országból sokkal de sokkal drágább visszaküldeni mint ide
viszont ha nagy bolt volt meg rendesek visszaadják a postaköltségedet a paypal is kérheti tőlük asszembár én kaptam úgy is vissza hogy nem válaszoltam a visszaküldésre mert 3000 ft os dolgot nem küldözök vissza kínába 1500 ért
és mégis megadták a pénzt
-
tom_87
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a tabletem Kínából es eleg nagy gondok vannak vele... Egyböl feltünt, high a kijelzö alatt egy pici kosz van... Ezen meg at is tudtam volna siklani, de az egyik lezaras/feloldas utan nem reagal semmire sem a kijelzö... Gondolom ez nem szoftveres hiba lesz, hanem kijelzö gond. Egyébként a nagyon megbízható Minideal-röl rendeltem a table tet. Meg az is feltunt, hogy a hatlap aljan az ezust festék le van kopva, tehát elképzelhetö, hogy használt terméket küldtek (a töltö sem volt a saját dobozában)!
Paypalon hogyan tudom visszakérni a pénzem?
Elore is köszönöm a segítséget!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Gondolkodom ilyen készülék vásárlásán is. a tulajoknak mi a vélaménye? Megéri?
-
Hungarikum87
tag
Gyerekek érdeklődés jelleggel, kb játékokban mi lehet a felső szint amit visz ez a tablet?
Igazából nem értek hozzá, most csak ilyen gameloftos játékok működnek vagy vannak variációk?
-
mszl
aktív tag
válasz
wyattthoearp #72 üzenetére
Szia!
Ami az előzőből kimaradt: akkor a Youtube és HW videó gyorsítás probléma megoldva az új firmware-rel??
Bluetooth-al stereo fülest próbáltál már??Laci
-
mszl
aktív tag
válasz
wyattthoearp #72 üzenetére
Szia!
Esetleg a #66 hozzászólásomat kipróbálnád? A CIFS manager progival kapcsolatban, ez számomra elég fontos dolog lenne.
És ha nem nagy probléma akkor ránézhetnél a #71 hozzászólásomra is??Előre is köszi a segítségedet!!
Üdv. LAci
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, van egy hibátlan w30hd-m, beszerzési áron vihető.
Rootolva, magyar nyelvvel.
Email cím a nevem alatt. -
mszl
aktív tag
Köszi!
Az eddigi jó tapsztalatokra adva, lehet hogy a jövő hónapban benevezek egy ilyen kis tabletre.
Esetleg valaki mrgnézné, hogy egy képekkel teletűzdel pdf-t hogyan görget, gondolok itt pl a Full Circle magazin példányira.
És más hasonló dokumentumra. Jegyteteket olvasni, ebook, pdf tanulásra,.... -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
A micro usb port OTG?? Adnak hozzá átalakító kábelt is??
-
mszl
aktív tag
Szia!
Elindítod, és egy létező windows v. SAMBA megosztásodat tudod felcsatolni a tablet file rendszeréhez. Megadod az IP címet, a megosztás nevével, felhasználói nevet, jelszót v. ha engedélyezve van akkor a vendégként.
(mert elindulni elindul azon is amin nincs cifs modul, de a felcsatlakozáskor hibát dob.)
Ezért lenne jó egy próba.Köszi!!
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen tábla gép beszerzésén, valaki kipróbálná nekem, hogy a cifs manager v. a mount manager progi működik-e rendesen?
Fel lehet-e vele csatolni a pc smb megoszásokat? (cifs.ko modul működőképesen van-e a firmwareben) Ez elég fontos szempont a számomra.Előre is köszi!!
-
Zotya21
senior tag
közbe én felraktam ez egy patch nem tűnik el kb semmid amid eddig megvolt
csak kicsit máshogy fog kinézni mert ADW launchert rak fel vele de miután beállítottad meg rájöttél mit hogyan
jobb mint a simaés a gmail app is működik csak a frissítést ne szedd le rá ha leszedted akkor meg töröld és megin jólesz
készenlétben pl sokkal többet bír az akksi ha megnézem a statisztikát sokkal lassabban merül és használatban is pl tegnap hajnali 3 óta ma délig lement 80% ról az akksi 76% ra as patch előtt ez sokal durvább volt
szóval szerintem megéri
de mindenki saját döntése
az adw szokatlan rajt meg a galéria , fájlkezelő
jah és asszem majd kell pl egy any soft bill de azt amit felrak azt is átlehet állítani magyarra (Hackers keyboard) csak ennélsincs kirava az ékezetes betű hanem nyomni kell meghuzigálni mint az alap billnélszóval szerintem 5 ből 4 csillag
-
Zotya21
senior tag
jah és Ittt előbb találtam egy custom rom-ot ha valakit érdekel lehet jobb mint a mostani
-
Zotya21
senior tag
válasz
Hungarikum87 #62 üzenetére
facebook alkalmazást még nem használtam soha de most felraktam kicsit megnézni biztos jó e de működik persze
van néhány dolog mnit pl a gmail app ami nem megy de youtube is jó az oldalakat is nagyon hamar behozza a kijelző is nagyonszép lekamerázni majd másfogja
de nekem nagyon tetszik persze nem samsung meg nem támogatja droidja 100% ba a programokat de 95% át biztos. De ez is csak frissítés kérdése lesz majd a msotani 4.0.4 ről valami ujabbra
a hátránya a kamera ami inkább neis lenne ha már ilyen ronda de nemis azért kellett hogy fényképezgessek vele
más kérdés hogy nemlenne hátrány egy szép kamerade ha veszel akkor mindenképpen frissíteni kell rajt androidot mert addig se jutub se teljesképernyős videó
frissítés után már sztem faxa
frissítést pedig Itt találod
-
Hungarikum87
tag
zizou esetleg más tulajok
Lenne egy kérésem felétek
Vásárláson töröm a fejemet (egyenlőre egy ilyen Ramos a befutó) én is és barátnőm is. Kedvesemnek facebookozni és youtubozni kellene a készülék, és szeretném neki megmutatni h egy ilyen tabbal is pofon egyszerű az egész.
Szóval kérdés az lenne h facebook email fiók kezelés és youtub zenék közti válogatás probléma nélkül fut e a gépen megoldódtak e már a kezdeti gondok?
Illetve h nincs e kedve vkinek egy kis videót feltölteni róla youtubre ah a youtub zenék közt váltogat, illetve különböző oldalakon szörfözik, h kedvesem is lássa h jó lesz számára is ez a kis gépezet
segítségeteket előre is köszönöm
-
Zotya21
senior tag
én meg dhl el kértem mert akor éppen nem ugrott be hogy vám + adó
szóval pandawill és +27% posta+ vágódeszka árának
és hiába írtak rá 100 dollárt amiíg nem küldtem el a vámosoknak a paypal számlát nem adták oda pedig később küldtem 1-2 nappal a levelet hátha de nem
a paypal visszafizet mindent ha nem ér ide de 45 napon belül szólni kell nekik
-
kano
nagyúr
válasz
geloczigeri #59 üzenetére
Ez az M9 nem rossz. Kicsit utánaolvasok (Play, YouTube, stb) és lehet, hogy ez lesz.
Nem féltél előre utalni? Vagy PayPal ezt is megoldja, ha esetleg nem érne ide? -
geloczigeri
tag
Igen,a fizetés PayPal-el történt. Utána írtam a support-nak, hogy olyan töltőt küldjenek amit tudok majd használni (EU type charger), és pár órán belül válaszoltak is egyből és kielégítően. Szóval eddig jó tapasztalataim vannak az oldallal kapcsolatban, minden simán ment. De csak akkor leszek nyugodt, ha ideér a cucc és nem lesz tele dead pixel-el a kijelző...
Az RK3188-al megjelent már egy tablet, a Pipo M9, és jókat írtak róla. Engem az zavar, hogy a Cube tablet még nagyon friss, és senki nem próbálta még, remélem nem lesznek firmware gondjaim!Majd nyitok egy thread-et a tabletnak ha megérkezett, és leírom a tapasztalataimat. Vagy ha megszívom, akkor elrettentést írok...
-
kano
nagyúr
válasz
geloczigeri #57 üzenetére
A leírások tényleg nagyon jók róla csak még konkrét tapasztalatok nincsenek erről a CPU-ról (kompatibilitás, stb.). Meglátjuk. Ezért szeretnék én inkább biztosra menni és rendelnék Samsung CPU-val tabletet. Aztán lehet, hogy RK 3066 lesz belőle vagy, ha jók a tapasztalataid akkor ugyan az mint neked. Előre fizettél?
-
geloczigeri
tag
Április közepe/vége körül fog ideérni, mert most még csak előrendelni lehet. Március végén/április elején lesz raktáron náluk, azt ígérték. Remélem jó lesz, mert a specifikáció marha jól hangzik.
A vámolástól én is tartok. Azt írták, hogy ajándékként küldik, és kis összeget írnak a csomagra, hogy ne vámolják meg. De azért commentben odaírtam, hogy küldjék ajándékként, nehogy elfelejtsék ezt.
-
Qsin
csendes tag
-
kano
nagyúr
válasz
geloczigeri #53 üzenetére
AZ első "csak" 2 magos és azt hiszem, hogy még a kínaiak között is noname. A másodikról pedig még nem sok tapasztalat van, főleg a CPU-ról (és drága is). Inkább vennék egy Samsung quad core gépet.
Egyébként megjött már neked a rendelt terméked? Mikorra várod kb? Ha jók a tapasztalataid akkor lehet, hogy bevállalnék egyet. -
kano
nagyúr
Szia!
Köszönöm a hasznos infókat.
Nekem jobban bejön a 9,7"-os 4:3-as kijelző (mint az iPad-é).
Ahogy látom a sima W30-nak "csak" 1GB a memóriája a W30HD meg gondolom drágább.
Ezt a webshopot ismeritek?
Köszönöm! -
Qsin
csendes tag
Ez gyakorlatilag nagyon hasonló készülék némi különbséggel:
A képernyő aránya nem widescreen, A Ramos igen
A memória 16gb, a Ramos 32gb
Hdmi kimenete van, a Ramos-nak nincsÉn jobban szeretem a widescreen-t és a 32gb számomra fontosabb a hdmi kimenetnél
Miért nem használok hdmi-t.
Mert direct wifi-s a tv-m, mert a filmeket nem a tableten töltöm le és ha letöltöttem akkor 1 egyszerű media playeren lejátszom (vagy a tv saját media lejátszójával) aminek távirányítója van és nem a teblettel kell bohóckodni.Az enyémet chipi-85 (fentebb megtalálod) barátom rendelte, kinai postával regisztrál küldemény-ként így nyomon tudod követni. Ebben az esetben minimális az esély hogy további hazai költséged legyen vele
-
kano
nagyúr
Te ugye Magyar Postával hozattad be?
Vámot+ÁFA-t fizettettek veled?
Akár pü-ben is.
Köszi!
Én egy Ployer MOMO11-et (quad) nézek. -
Qsin
csendes tag
válasz
wyattthoearp #47 üzenetére
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy 1 vagy 2 giga rammal szerelt e a készülék, illetve, hogy a kijelző betekintési szögei milyenek? Volt már ramos w17-esem, és w28-asom is. A W28 sokkal jobb volt, abban ips panel volt. Ennek a gyártó a honlapján ips-t igér, de a pandawill például nem ír ilyesmit, csak annyit, hogy retina. -
Qsin
csendes tag
Frissítés után nálam is többször megtörtént de, egyre ritkábban, úgy hetente 1 szer. A Samsung s3on jelenleg 4.1.2 az aktuális android verzió lényegi különbséget nem tapasztalok a Ramos 4.0 verzióhoz képest. Ezek a számok az átlagos felhasználó részére nem sokat számítanak. A lényeg hogy 4-el kezdődjön.
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
én is beszereztem egy ramos w30HD -t
nekem pl frissítés után még a gmail app nem működik másnak jó ? de néztem ugye rendes droidba már van 4.2.2 is ehezmeg a frissítés is csak 4.0.4
nem tudjátok valahogy rálehet varázsolni egy simát ami nem ramos droid ? mert az frissebb lenne jóval ugye
-
Shoo
senior tag
Kár, hogy nincs egy hosszabb, részletesebb cikk a tabról... És az is, hogy nem tettek bele hdmi csatlakozót...
-
Revajzz
tag
s
-
Revajzz
tag
Sziasztok,
akkor ezek szerint megoldva Youtube probléma. Én nagyon nagyon szeretném ezt a tab-ot mert megfelelne nekem mindenre! Csak annyi a kérdésem hogy lehet hozzá venni tokos billentyűzetet? + USB-vel HDMI mehet? + headsetet(nem fül hallgatólag) rá tudok csatlakoztatni? Esetleg kiegészítőket tudtok nekem mondani ami "luxus"?
u.i.: 3G van benne?
köszönöm előre is!
-
Qsin
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A frissítésen sikeresen megvagyok, ezért megosztok némi tapasztalatot:
A rom letöltése kicsit lassú én ITT töltöttem le 50 perc alatt.
A kitömörített anyagban megtalálható az IMIGE és a WINIMAGE programocska amivel el tudjuk készíteni az SD kártyát amivel majd frissíteni tudjuk a Ramos W30HD tabletünket.
Szükségünk lesz 1 legalább 2GB sd kártyára, mivel a winimage formattálni fogja, előzőleg mentsük el róla az anyagainkat.
Az SD kártyára feltesszük az image-t ahogy ITT le van írva.
Kikapcsoljuk a Ramos-t behelyezzük az sd kártyát, megnyomjuk és nyomva tartjuk a volume+ gombot majd a bekapcsoló gombot is nyomva tartjuk, tehát mindkettőt egyszerre.
Egy párszor felvillan a képernyő és megjelenik a következő kép:5-6 perc után pedig újraindul a gép és kész, lenne, de:
A menü kínai ezért hirtelen nem is tudtam hogy hol kell a nyelvet átállítani de, megtaláltam:Megnyitjuk a menüt, a bal oldali oszlopban rábökünk az „A” betűvel jelzett menü pontra és a jobb oldali listában a legfelső menüpontra kattintunk.
Máris barátságosabb latin betűs lista jelenik meg és itt értelem szerűen ki kell választani a számunkra elfogatható nyelvet.
A gép frissítés után azon felül hogy a Youtube végre működik még stabilabb is lett úgy hogy végre akadás mentesen tudom használni a kedvenc élő hátteremet (plasma)
További gondom akadt a művelethez használt SD kártyával mivel a winimage 600 megára formattálta és ebben a sima windows formattálás nem segített. Letöltöttem az SDFormat V3.1 –et ITT és ezzel egy full erase után visszanyertem az sd kártya maradék tárhelyét. -
T-bag
tag
Ha jól látom ezen nincs HDMI kimenet.
-
size
tag
válasz
geloczigeri #19 üzenetére
Szia
Használtál már ilyen tabot?
Vagy csak láttál olyat valahol?
Mert szerintem netezni bőven jó az.
És nagyon olcsón meg lehet úszni ha szerencséje van az embernek -
size
tag
Sziasztok
Én is egy Ramos tablet vásárlásán gondolkodom.
Azért ide írok mert nincsen Ramos tabletekel foglalkozó topik.
Amit én ki néztem az a Ramos W41 Quad Core
Bár igazából szerintem meg felelne a Ramos W27 Dual Core is.
Valamelyik kiszemelt tabletröl esetleg tapasztalata van valakinek? -
zizou
tag
válasz
gyvince91 #15 üzenetére
Offtopik bejelentés:
Nyitottam egy témát a konkurrenciának isgyvince91:
"kissé tartok a szoftveres problémáktól "
Nos eddig jók a tapasztalatok a youtube-ot leszámítva. Talán a Ramos elég nagy név ahhoz, hogy legyen 1-2 mérnöke, hogy javítsák a hibákat, mert hirtelen nagy fejlesztenivalót nem is látok."Talán várok még a mobile word congressig"
Van egy közgazdász-mondás, hogy hosszú távon mindannyian halottak vagyunk
Szóval addig vár az ember, hogy a végén nem lesz mire várni... Esetleg ha bejelentett valamelyik gyártó egy új cuccot pl. RK3188 CPU-val, akkor esetleg várnék, de az sem fogja leszakítani az arcod
-
gyvince91
csendes tag
Kössz a válaszokat
nagyon gondolkodom ez és a nexus7 között. Szinte minden a Ramos mellett szól, csak kissé tartok a szoftveres problémáktól (frissités, kompatibilitási problémak). Talán várok még a mobile word congressig nehogy valami jó tabletről vagy phabletről lemaradjak
mégegyszer köszi a válaszodat.
-
zizou
tag
válasz
gyvince91 #11 üzenetére
Wifi: nos szofisztikált tesztet még nem csináltam, de eddig megfelelőnek tűnt a wifi vétel
"webböngésző lassú és szaggat"
Nos itt én ilyet nem tapasztaltam, de mondjuk az igaz, hogy egyből tettem fel a Chrome-ot meg a Dolphin-t."vagyis nincsenek itt ott elrejtve kinai írások?"
Jól el vannak rejtve, mert én még nem találkoztam velük"Esetleg probáltad már frissiteni, hogy az rendben müködike"
Mit frissíteni, a FW-t? Elvileg jövő héten várható valami ápdét, majd akkor... -
Qsin
csendes tag
Na ez érdekes, 1 órával ez előtt néztem és nem volt változás a küldemény státuszában most meg megjelent ez:
2013.02.13
07:38Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEzek szerint már ma reggel le lett vámkezelve de csak este 23.00 órakor jelent meg a Magyar posta oldalán a változás.
Úgy tűnik nemsokára lesz miről írnom -
Qsin
csendes tag
A magyar posta jelentése:
2013.02.12.
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsMost már nem kell sokat várni a kütyüre (Ramos w30hd) és mehet a tesztelés
-
gyvince91
csendes tag
Még lenne pár kérdésem
bele olvastam az onda fórumba és ott láttam pár aggasztó dolgot amit az onda v972(másik kiszemeltem) produkál mint pl. webböngésző lassú és szaggat. Ha jól tudom nincs magyar nyelv, de bár az angol menü teljes? vagyis nincsenek itt ott elrejtve kinai írások? Esetleg probáltad már frissiteni, hogy az rendben müködike? Válaszod előre is köszönöm
-
gyvince91
csendes tag
Hello!
Látom kezd beindulni a fórum. Tegnapelőtt este találtam rá erre a fórumra akkor még csak a tulajdonos írt
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a wifi erőssége milyen? mert olvastam, hogy sok más kinai tabletnek gyenge a wifi erőssége. -
Yipp
tag
Kösz a választ. A HD kijelző miatt gondoltam, hogy többet fogyaszthat...
Én a "sima" W30-at néztem, de az ára valahogy még nem ment le annyira. Most meg kijött néhány vadiúj erős darab, ami még olcsóbb is. Mindenesetre hétfőn nyitnak újra a kínai üzletek az újév miatt, addig biztos várni kell, hátha frissülnek az árak.
A DHL-ről meg jó tudni ezt, akkor inkább többet várok és a szállítás is olcsóbb. -
-
zizou
tag
A youtube-on kívül a masina nagyon jól muzsikál, nem láttam semmi problémát vele, teljesen elégedett vagyok.
Este nyomok egy antutu-t és felteszem az eredményeket ide.
Teljesen jó a képe, nagyon pöpec ez a retina screen, nem fárasztó, bár hosszan még nem olvastam könyvet rajta, de netezésnél rendben volt."Valamint ahonnan rendelted, kellett utána valami adót, vámot fizetned, amikor megérkezett?"
Nos én a ráírt érték után fizettem áfát. Hát ennek az összege esetleges, függ a szállítótól, a vámostól, stb. Általában sima posta esetén kisebb az esélye a vám/áfának... -
Okti
csendes tag
Szia!
Én a minap bukkantam rá erre a kis masinára az egyik külföldi oldalon, nagyon megtetszett, ahogy látom eddig neked bevált. A youtube-os problémán kívül esetleg tudsz még valamit mondani, ami kicsit is érvágás lehet egy nagyobb és drágább gyártó termékével szemben?
Esetleg egy antutu-s tesztet letudnál futtatni rajta és demonstrálni? Olvasni milyen a kijelzőjéről, mennyire fárasztó a szemnek? Mert én inkább könyvek olvasásra használnám, na meg persze játékra, de azt írtad fentebb hogy azokkal nincs probléma.Valamint ahonnan rendelted, kellett utána valami adót, vámot fizetned, amikor megérkezett?
Előre is köszönöm!
-
zizou
tag
Nem nagyon pörög a topic, látszik, hogy újév van a távoli keleten
Pár gondolat: megvan bő egy hete a tabletta és szerintem nagyon jó kis gép. Bírja a nagy felbontást a proci - mondjuk azért látszik, hogy a papíron nagyon erős gép kell is ehhez, hogy jól menjen. Kíváncsi lennék, hogy pl a W30-as hogy pöröghet?
Telepítettem egy halom alkalmazást, főleg játékokat, és mindegyik kitűnően ment eddig, nincs kompatibilitási gond, nincs melegedés, szóval jól bevált a kütyü. -
zizou
tag
Sziasztok!
Ennek a tablet-nek nincs még saját fóruma, de bízom benne, hogy az ár-teljesítmény miatt hamar népszerű lesz itthon is (pláne ha a WayteQ is behozza saját név alatt).
Nekem tegnap jött meg innen, még sokat nem tudtam nyomkodni, de pl. az NFS Most Wanted elég jól hasít rajtaTechnikai infókat találtok a rendelős oldalakon, vagy itt a hivatalos lapon.
Ami tetszik:
- frankó felbontás, gyönyörű kép
- gyors cpu (nemtom melyik benchmark a HTC OneX fölé tette sebességben)
- 2GB RAM, 16GB háttértárAmi nem tetszik:
- a képernyő alsó részen van egy fél cm-es halvány elszürkülés (de igazából nem észrevehető, mert ott szokott lenni a fekete hátterű állapotsor)
- nem röccenésmentes - ez általános hibája az Androidnak az almás cuccokkal szemben. Van app, ami rosszabb (pl. Facebook app), van ami jobb (pl. Dolphin browser), de még nem iPad, az biztos. Mondjuk az előző WayteQ xTab-100s-emhez képest sokkal jobb.
- kicsit furcsa a tokozása - a hátlap "rücskös" alumínium (ami rendben is van), de körben egy furcsa peremes műanyag rész van. Nem zavaró, csak kicsit érdekes, kicsit gagyi hatása van - de egyébként az összeszerelés minősége nem az.
- nem 100%-os a sw oldal, pl. youtube egyáltalán nem megy... Itt már úton van a dolog, remélhetőleg hamar megoldják. Ugyanezen okok miatt az MX Player HW dekódolás sem műxik, viszont a SW dekódolás is elég jól nyomja.
- Android 4.0.4 van rajta, de ígérik a 4.1-et is, remélem hamar meglesz (nem úgy, mint pl. a WayteQ xTab-100s esetében...)
- gyenge akksi - még nem volt gond, tegnap délután-este kb 85%-ról lement olyan 25%-ra intenzív használat (HD videó, játék, Wifi, installáció, benchmark) mellett, szóval nem olyan gáz.
- furcsa a 16:10-es arány - előtte az említett WayteQ-em volt 4:3-as képaránnyal és az valahogy jobban "szemreállt"- de ez teljesen szubjektív. Mindenesetre a képeken, meg a videón nem tűnt fel, hogy ennyire hosszú a tábla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest