Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triod
csendes tag
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy MDA compact II-re lehet e Windows Mobile 6-ot varázsolni? -
choose87
csendes tag
HALI!A kérdésem a következő: van egy Qtek s100as pda-m, csak az a gond, hogy bekapcsoláskor olyan mintha elkezdené bemásolni a windowst és aztán egyből kikapcsol! Állítólag egy szoftverfrissítés kéne rá, de nem tudták megcsinálni!Valkienk volt e hasonló gondja? Mit javasoltok?
-
Derse
tag
Udv Mindenkinek!
Erdeklodnek honnan tudok letolteni ingyen jatekokat.
Marmint jokat nem 1 ora alatt osszedobott progikra gondoltam.
Pl vmi 3D billiard.
segitseteket elore is koszi -
rumos14
nagyúr
szia, néhány tlefonos kényelmi funkcióról le kellene mondanod, elsőként pl. nincs számbillentyűzet ugyebár. de sztem ha otthon vagy a win mobile világában akkor olyan nagy meglepetés nem érhet. remélem jó olcsón tudsz ilyen jam-et szerezni, mert a piaci értéke kb. 30k körül van jelenleg egy ilyennek.
-
Eva83
csendes tag
Sziasztok! I-mate Jam-ről szeretnék véleményt hallani! Lécci segítsen valaki! Milyen kütyü, megbízható? Nekem most compaq 3850em van + SE w800i. És a kettőt cserélném egy I-mate Jam-re. Szerintetek jól járnék? Köszi!
-
FRICKY
csendes tag
Szasztok van egy xda minim és bluetooth-on keresztül szeretnék vele netezni a kábelen münködik pöcc-röff de bluetooth-on keresztül nem tudom összehozni.Segitségeteket elöre is köszönöm.Lehet volt már róla szó de nem nagyon találtam.
-
Nyul81
csendes tag
amugy köszi a segitséget az sms hangot sikerült beállitani
-
Nyul81
csendes tag
sziasztok szeretnék segitséget kérni töletek van egy Qtek s100 telom és be kéne rajta állitani az msn szolgáltatást sajnos hüle vagyok hozzá ha valaki segit vegyen fel msnre köszi s.nyuszi@hotmail.com
-
-
Nyul81
csendes tag
sziasztok lenne még egy kérdésem a qtek s100 pdával kapcsolatban tudja valaki hogy sms hangnak be lehet-e állitani mást is a pityegések helyett? ha igen milyen formátum azt tudom hogy a qtek s200 nál be lehet de ez itt ugy nem jo
-
Nyul81
csendes tag
sziasztok most vettem egy Qts100 telot és olyan kérdésem lenne hogy szeretnék vele MSNelni ezt hogy tudom beállitani ?arra is gondoltam hogy beviszem egy telo boltba szerintetek ott megcsinálják? ha valaki esetleg tudja vegyen fel msnre köszi s.nyuszi@hotmail.com
-
Face82
csendes tag
válasz
Viktor0610 #334 üzenetére
Én is olvastan sok negatív tapasztalatot az utángyártott cuccokról, általában sajos igazak is. Node ha például "gyári" 1200mAh-s akkut vennék most bele már az sem gyári hanem utángyártott. Ilyenkor mi marad a szerencsétlen tulajdonosnak? Szívjon a vackokkal?
A gyári akku jó meg minden csak öreg és kezdenek megjelenni a "Lithium cella halála" jellegű problémák.
-
-
Face82
csendes tag
Na igen
Hát teljesen ki nem tudtam még próbálni, úgy értem 100%-tól offolásig de elég szépen szívja az látszott pár perc pár tíz százalék
Apropo akksi létezik ilyen 2500mAh -s ehhez a PDA-hoz(pont a wlan miatt lenne jó) dagi akku dagi hátlappal. 7000 körül vesztegetik. Ha azt nézem nem vészes mert a gyári is 6000 körül van speedshopéknál. Nekem már amúgy is nyűglődik a gyári akku ki tudja mennyi idős a PDA-m mert nem tudni hanyadik tulaja vagyok. Lehet hogy kap majd egyet alkalom adtán. Ha valakinek van tuning akkuja kérem írjon tapasztalatokat.
-
Face82
csendes tag
Üdv mindenkinek aki még nézi ezt a fórumot.
Vannak új tapasztalatim a PDA-val kapcsolatban. Vettem nemrég egy SDIO-s Wlan-t nevezetesen egy Pretec 802.11b-s tehát 11Mbit max. Jókis ketyere főleg az tetszik ami rá van írva: "made in Japan"
Szépen működik ezzel a Pocket PC-vel. Jókis összehasonlító tesztet sikerült csinálnom a Qtek 2020i- beépített Wlanjához képest. Ez kilóg egy 15mm-t a foglalatból és annyira jó kis küső antennácskája van, hogy több mint kétszer nagyobb jelerősséget észleltem velem mint a 2020i tesó beépítettje. 802.11b-s sazbvány egyik előnye hogy 11Mbiten nagyon jó teljesítménnyel lehet használni ebben pl. jobb mint az 54 mbites. Nethez pedig untig elég még 1mbit is főleg PDA-nál a játékprocesszorhoz. Szóval nagyon frankó a kütyü, kár hogy a neten nem sok nyomuk van az ilyeneknek és iszonyú drágák is.
Albérletben pl jobban vettem vele a szomszéd routerjét mint a laptop USB-s vevőjével. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
már találtam.....
-
törölt tag
Helló
Van egy QTEK s100-am és olyan progi kellene rá hogy telefonálás közben percenként csippanjon.Tud valaki ilyet?
Üdv -
DEV26
csendes tag
Sziasztok nemrégen vettem egy Qtek s100 telefont nagyon király azt szeretném kérdezni hogyan lehet beállitani rajta sms hangot olyat amit én akarok pl zenét lehet rajta ilyet vagy progi kell hozzá mert nekem csak egy pityegést sikerült eddig beallitani köszi
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
Helló!
Nemrég vettem egy s100 gépet.
Már kerestem nindenhol de nem találtam rá működő java emulátort és hozzá való opera minit.
Esetleg vki használja ezekkel a párosításokkal a netet? -
sokkos111
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki magyarítást Qtek s200-asra? -
Fla$hly
aktív tag
hy!
Nem tud valaki valami billentyűzáras dolgot a telóraPicit unom már hogy állandóan felhívok valakit a zsebemből...
-
Face82
csendes tag
válasz
HornedReaper #309 üzenetére
Hali!
Énnekem 2Gb-os kártyával FAT32-ben működik szépen, szerintem smmi akadálya a 4Gigának. (Miért kell FAT32 sima FAT helyett?)
Rumosnak:
A PS 1-es játékok a rom felmásolásával futnak, csak kell még egy PSX bios is hozzá, de azt meg lehet találni a neten. Igazából semmi értelme mert 10-15FPS az én S100-asomon. De megytalán a 2D-s játékok élvezhetőek.
[Szerkesztve] -
Face82
csendes tag
Üdv!
Comapct II-es már telefon szempontból kifinomultabb, mint az S100 és S110 (Amúgy a memóriaméreten kívül tényleg semmi eltérés nincsen)
Azt mondták az okosok hogy: ''jobb a telefon funkcióját hegyezték ki. A TI OMAP proci meg jó mert keveset eszik, de ne nagyon adjatok neki feladatot mert megunjátok az életeteket mire végez.''
Egyébként ha átlagos Smarphone-nek kell és nem akarsz Playstation játékokat emulálni rajta, szerintem bőven megteszi. -
HornedReaper
senior tag
Nem tudja valaki, az s100 támogatja a FAT32-őt 4GB-os SD kártyával?
-
@kos
tag
Ja és sok pda-telefonnál hibajelenség, hogy visszhangzik. Ennél van ilyen hiba?
-
@kos
tag
Helló! Mda II-t tudok függetleníteni? Köszi a választ!
-
Face82
csendes tag
Üdv!
Ma jöttem rá hogy nem Május 19-e van hanem JúniusÉs mivel Május 19-e Szombatra esett így nehezen lehetett volna aktív az ébresztőm mert csak hétköznapokra kapcsoltam be
Egyébként különös mert az előző, a Qtek 2020-am akkor is csinálta ha minden zsír..mikor reggel felriadtam és visszahoztam készenlétből akkor kezdett ébreszteni..persze a háromnegyed 6 akkor már háromnegyed 7 volt
Szal azt hiszem csak ennyi volt a baj de majd meglátjuk...kicsit bizalmatlan vagyok a Win Mobile ébresztéssel azóta...remélem csak a 2020 volt a hülye
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Cipő topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest