Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TasiA

    senior tag

    válasz milomi #9671 üzenetére

    Hivatalos mérést bármikor elfogad közülünk akárki! Az ilyen stopperes , km óra alapján méricskélésekből már nagyon régen kinőttünk. Az kb-re saccolgatni jó, másra nem.
    Padon mért adatokkal megint lehet villantani, azt elhisszük. Az ilyen lenyomtam a parkolóban ezt meg azt dumákat szerintem felejtsd el! A 14-17 éves hülyegyerekeknek lehet vele villogni és kb ennyi.Mások csak ki fognak röhögni. Ez itt nem a CARSTYLING ;) ;)
    Egy szóval sem mondtam, hogy a tiéd szar, kopott motor. A CORSA motorja is kompresszióban 15,5-16-ot tud órával mérve. Azt viszont illene tudnod, mi van az autódban, de ha nem mondták meg és kéz alól vetted, akkor ez van.
    A km órád nem 16-os felnitől lesz pontos, hanem a KERÉK átmérő növekedésétől. SZAL A FELNI+GUMI méret együtt. Az, hogy mennyit megy a haverod 17-es felnivel, az meg megint ilyen "bibibíí, én apukám erősebb" kategória. 17-es felniből is van 6-kilós, meg 18 kilós is. Nagyon nem mind1 ! C20XE mindegyik olyan, hogy 1000-2000-ig karcsú, 2000-től húz, majd 4ezer körül érezhetően mégjobb.
    Milyen váltód van, amiben SPERR a difi? F-20-ban nem volt, F18+ meg gyárilag olyan és 93-tól , mindegyik C20XE-hez F18+-os váltót raktak, HA JÓL tudom!!

    Nekem meg ennyi a mondókám :P ;)

Új hozzászólás Aktív témák