Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beg

    veterán

    Megyek magamnak szépen előre, kereszteződés. Én a főúton, jobbról a macisajt táblát vígan letojva kijön elém a vén majom. Satufék, mivel látom, hogy nem lesz elég, balra fel egy terelő szigetre, a szigeten lévő haladási irányt jelző tábla behajtotta a bal tükröt. Duda. Semmi. Villogtatok. Semmi.
    Az öreg fékezés és lassítás nélkül továbbment!!
    Elkapott a harci ideg, padlóval utána (duda és refi), még akkor sem állt meg. Be kellett vágnom elé, majd kedélyesen elbeszélgettünk. Videó is van, de talán később teszem fel.
    Mi a f..ért teszi bele a szottyadt farát az ilyen autóba? Ha nem egy alacsony terelőre csúszok fel álló kerekekkel és nem centizem ki a táblát, akkor vagy azt verem telibe vagy a vén majmot.

    Kocsi rendben, a tükrön alig észrevehető horzsolás, a paszta leviszi.
    A vén majom ki akarta fizetni, de az útszéli monológom után (cserbenhagyás, feljelentés, videó) annyira megijedt azt hittem szívrohamot kap. Beszálltam, eljöttem, mert az idegtől valamijében kárt tettem volna.

    Most filózok mi legyen. Nekem nem lett károm (tükrön vannak mélyebb karcok amiket én csináltam, futómű szinte semmit nem kapott) de még ha nem is látta, azért a csikorgás és duda elég feltűnő hangjelzés, ezért innentől már majdnem kimeríti a cserbenhagyást.
    Nem másért, csak hogy ezt mással ne tudja megtenni még egyszer. Vagy hagyjam a fenébe?

    [ Szerkesztve ]

    You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák