- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert én sajnos már kifogytam az ötletekből, hogy hogyan tudnám behatárolni a hibát.
Adott egy gép: Dell xps l702x (i5-2520M, 8giga ram, 60giga ssd, 320 hdd, 550m vga)
Vásárlás: 2012. augusztusStory: 1 hete kaptam vissza a Dell szervízből a gépem, miután 3 hónapig tartó javításon esett keresztül. Cserélték az alaplapot, CPU-t, meg még 2 valamilyen csatlakozót, most nincs itt a gari papír már nem emlékszem. Kezemben volt végre a működő gép, egyből egy ssd formázás és rendszertelepítés (win 8.1).
Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy valami nem stimmel. A lapost mindig +1 külső monitorral használtam, így van ez most is. A probléma, ami most előjött az az, hogy elindítok egy full hd videot és az akció jeleneteknél/gyors mozgásoknál pixelekre esik a kép. Emellett ha fut a video böngészni is alig lehet az interneten. Viszont a cpu és ram használat 30% fölé sosem megy... Tehát most úgy néz ki, hogy van egy csomó erőforrásom, de mégsem használja a gépem.
Hasonló dolog történik, amikor flash oldalakat nyitok meg, egyszerűen zavaróan belassítja a böngészést mindegy milyen böngészőt használok és szintén erőforrás felhasználás 0 mellette.Sajnos én már kifogytam az öteletekből, hogy hogyan tudnám megtalálni a hibát, remélem csak valami szoftveres, mert nem szeretnék megint búcsút inteni a gépemnek hónapokig. Ötlet merre induljak tovább?
szerk.: Még mielőtt gondom lett volna a géppel, tökéletesen ment pl DOTA2 + youtube full hd videók párhuzamosan, most ennek a terhelésnek a töredéke gondot okoz.
Igen, tudom, hogy a Dell kijön és helyben javít. Ez mindaddig működik, amíg van nekik alkatrész vagy a szervízes helyben tudja, hogy mi a baj. Én sajnos 1.5 hónapot vártam az alaplapra, majd 2 hétig vakarták a fejüket, mert nem tudták, hogy miért nem bootol még mindig be a gép, majd megint 2 hetet vártam az alkatrészekre, amelyek végül nem oldották meg a hibát, majd ismét várakozás és így sikerült 3 hónapig tartó javítást összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest