Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Új hozzászólás Aktív témák

  • amargo

    addikt

    válasz inf3rno #22055 üzenetére

    Mi felénk megengedik a szomszédok, hogy arra a pár napra átmenjenek a munkások (ha hetekig járkálnak át, akkor azt valami más célból teszik egy szigetelés nem tart ennyi ideig, de persze lehet ez a szakasz olyan, hogy oda még egy autó beállót vagy mást is akartok), ha telekhatáron van az épület. Tekintve, hogy a telekhatáros felépítmény esetén nem szoktak nagyon oda építeni semmit. Persze, ha miatta valamit át kell rendezni az más történet.

    Én elsőnek nem értettem miért akarjátok megvenni és nem elég a szolgalmi jog arra a területre, a kérdés erre irányult.
    De amint látom ebben az esetben a hőszigetelés csak úgy mond "ürügy" a telekvásárlásra és nem ok.
    Én úgy csináltam, hogy egy ügyvédet megbíztam aki megírta a szerződést (ezt alaposan átnézitek, javítjátok) aki egyenlő részben vagy ahogy akarjátok belerakja, hogy melyik tulajdonos-é mekkora arányban lesz (nem kell feltétlen arányosan osztani, ha csak pl 1 tulajdonos fizeti). Ez kell a földhivatalhoz bevinni onnan is kaptok papírokat, stb. 1-2 hónap alatt átfut.
    Gyakorlatilag pár 100e-es procedúra lesz, ezért kérdeztem.

    [ Szerkesztve ]

    “The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Új hozzászólás Aktív témák