Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz inf3rno #18651 üzenetére

    Itt azért érdemes megkülönböztetni a szándékosságot. Ha valaki véletlenül hülye és megvádol valakit akkor ott a szándékosságot azért érdemes esetlegesen kezelni ami viszont kell a hamis vád minősítésénél.
    A büntetős ügyek szakosított képviselői nagyon , de tényleg nagyon cifrán tudják megfogalmazni ezért a feljelentéseket amikben kifejezetten figyelni kell arra, hogy ne konkrét személyt jelölj meg a feljelentés elkövetőjeként mert ha bebizonyosodik h nem ő volt akkor élhet a hamis vád nyújtotta viszont perrel. És egy ilyen feljelentésnél igyekezni kell minden , de tényleg minden a te feltételezéseidet/véleményedet alátámasztó igazolást, tényt, írást, tanút becsatolni. Ugyanis a rendőrség és az ügyészség elsődleges feladata jelenleg a vádemelési és ítélkezési mutatók árnyékában hogy kimentsék magukat minden olyan ügy tényleges vizsgálata alól amely:
    1-nem politikai és mint ilyen kiemelt figyelmet kapó
    2-túl piszlicsáré a karrierjük szempontjából
    3-egyszerűen bármi olyan tényleges munkavégzés amely a jelenlegi fizetési és életpályamodelljükön túlmutat - kivéve az utasításra történőt.

    Ez nem bántás, csak sajnálatos tapasztalat.

    Válaszolva a felvetésedre: Itthon nagyon nehéz a kevés és azt is nyögvenyelősen lezajlott nyomozás után becsatolni bizonyítékot úgy, hogy ne hangozna el a kérdés: miért csak most és miért nem előbb?

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák