Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nagy Canon EOS topik (kiemelt téma)

(#651) Dare2Live válasza D4rkm4n (#642) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak a pld kevéért. az nem volt gyanus, hogy 40D meg nincs a listán...?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#652) D4rkm4n válasza Hydra SR (#650) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Na ez is igaz!

Igazán lényeges különbség nincs. OK, hogy liveview van benne, meg más az AF, meg több megapixel. De olyan óriási változtatás nincs rajta. Szerintem. :U

(#653) D4rkm4n válasza Dare2Live (#651) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Szerinted erre mi a magyarázat?

(#654) Hydra SR válasza D4rkm4n (#652) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Ezeket a 450D-re is lehetne mondani. Nagy változásra azért nem kellett számtani a beugrószinten belül, nem csak most, sosem. Egyébként az 1000D nem több megapixel, mint a 400D :) Valszeg ugyanaz a szenzora, vagy a 40D-é.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#655) Dare2Live válasza D4rkm4n (#653) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2007jan1 a táblázat amikor még nem volt 40D? (Se D300, se...)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#656) madgie válasza D4rkm4n (#652) üzenetére

madgie
(VIP)

400D szenzor, 350D AF rendszer, 450D szintű szolgáltatások. Semmi gond nincs ezzel, majd később jó ócsó lesz, kellett a Canonnak a D60 ellen már valami....

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#657) Zull

Zull
(senior tag)

Hali! A canon penzvisszafizetessel lenne egy aprobb gondom, miszerint: Az online regisztracio soran kerik a sorozatszamot, ezzel nem is lenne gond, de mivel en kitet vettem (40d + 17-85mm is usm) ezert lovesem sincs hogy hol talalom meg a (kozos?) sorozatszamot. A honlapjukon sincs semmi csak hogy az objektiven vagy a vazon hol talalom meg de gondolom kitnel a kit sorozatszama kell (ha van ilyen)

Akinek van tapasztalata kitsorozatszammal (deviccesenhangzik:D) vagy a penzvisszafizetesi akcioba kuldott mar vissza kithez levelet vagy hasonlot az lecci irjon, fontos lenne! Elore is koszi!

(#658) Tüzi válasza Zull (#657) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vonalkódot vágd ki, és tedd a levélbe, amit elküldsz Írországba.
Sorozatszámot meg a gép alján találod. Gondolom van egy adatbázisuk, amiben benne van, hogy mi megy kit-ben, meg mi ami csak váz.

Más: A keresőben feltűnt egy halvány koszra emlékeztető pici folt. A képen nincs rajta, legalábbis nem látom. Ki lehet azt venni onnan valahogyan?

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#659) madgie válasza Tüzi (#658) üzenetére

madgie
(VIP)

Ne foglalkozz vele, a képen nincs rajta, valószínűleg a mattüvegen van. Elkezdheted körtefecskendővel fújkálni, de lehet még rosszabb lesz. Nekem is van két petty a keresőben, de teszek rá :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#660) Zull válasza Tüzi (#658) üzenetére

Zull
(senior tag)

ez nem is hangzik butasagnak :), de biztosra megyek, meg beszelek a boltal meg meg utananezelodok, azert 50k az 50k, nem akarom elszabni :)

(#661) Tüzi válasza Zull (#660) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak igyekezzél, még van két napod, aztán pápá-t inthetsz a pénznek...
mod: bár aztán lehet, hogy nem is, mert a júni 30ig vásárolt akciós termékekre vonatkozik. akkor elküldheted elvileg júliusban is. mindegy, azért igyekezz :D

Madgie: akkor jólvanakkor :( :D

[ Szerkesztve ]

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#662) Szten Márs válasza D4rkm4n (#652) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Legalább a specifikációt olvasd már el, mielőtt összehasonlítod a két gépet pls. Ugyanannyi MP, mint a 400D.

A más AF, a más felépítésű váz, a liveview, a más szoftver (digic III) szerintem elég nagy különbség. Két modell között általában ennél még kisebb különbség szokott lenni :)

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#663) Tüzi válasza Szten Márs (#662) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan izét, állványadaptert, vagy mi a szöszt hol lehet venni? Vagy esztergályos? Kerestem már, de nem találok sehol sem. (Betekered a menetbe a gép alján, és azt fogja az állvány)

Köszi :B :)

(#664) D4rkm4n válasza Zull (#660) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nem 5D-t vásároltál? Ahhoz jár 50k visszafizetés ha jól tudom. :U

(#665) Tüzi válasza D4rkm4n (#664) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

40D + kitobi. 48ezer asszem.

(#666) D4rkm4n válasza Tüzi (#665) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Ohh... Értem. :) :R

(#667) Tüzi válasza D4rkm4n (#666) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te sem vágod, hogy hol lehet ilyen állvány-adapter izét venni?

(#668) D4rkm4n válasza Tüzi (#667) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

slrfoto.hu-n esetleg?

Vagy keress rá argep.hu-n. :)

(#669) BLOODSHOT válasza Tüzi (#663) üzenetére

BLOODSHOT
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen állványhoz?

Itt van egy pár.

[ Szerkesztve ]

iMac 27" i7 • 5D Mark II • 24-70 f/2.8L • 70-200 f/2.8L IS II http://www.flickr.com/photos/balintalovits

(#670) Tüzi válasza BLOODSHOT (#669) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azóta már sikerült beszereznem, köszönöm :)
Átmentem szomszédhoz, megkérdeztem, nincs-e neki ilyen, aztán adott. Azt, amit ahhoz az állványhoz tartozik, amit ugyancsak ő adott :DDD

(#671) BLOODSHOT válasza Tüzi (#670) üzenetére

BLOODSHOT
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden jó ha a vége jó :)

Flickr-en nem vagy?

[ Szerkesztve ]

iMac 27" i7 • 5D Mark II • 24-70 f/2.8L • 70-200 f/2.8L IS II http://www.flickr.com/photos/balintalovits

(#672) Tüzi válasza BLOODSHOT (#671) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, de már gondoltam rá, hogy beregelek. Majd ha lesz rá időm, akkor. Télen :)
Bár nem nagyon tudnék mit feltölteni még, madárlest sincs időm összekalapálni. Az meg kellene normálisabb madaras képekhez...
Ja, akit érdekel rallys kép, nézze meg a digitális fényképeim topikot, tettem fel párat a tegnapi veszprémi futamról.

(#673) parvus

parvus
(kvázi-tag)

Láttátok a NIKON D700-at? :Y
CANON-nak bekell dobni valamit gyorsan,gyorsan!

menjünk inkább kapálni!

(#674) Szten Márs válasza parvus (#673) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"CANON-nak bekell dobni valamit gyorsan,gyorsan!"

A törölközőt? ;] :D

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#675) parvus válasza Szten Márs (#674) üzenetére

parvus
(kvázi-tag)

Lehet! :D

menjünk inkább kapálni!

(#676) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Anno 1éve sejthető volt Nikon feljön de, hogy ennyire....

Igazán belendülhetne Canon és jól beverhetné már Nikont.... el tudnánk viselni egy durva áresést.....

[ Szerkesztve ]

(#677) Dtomi válasza parvus (#673) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Jön az 5D mark II és miért kéne gyorsan gyorsan bedobni valamit?? mert 2 évre az 5D után a nikon csinált egy hasonló gépet??? lol

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#678) parvus válasza Dare2Live (#676) üzenetére

parvus
(kvázi-tag)

Igen egy hasonló gépet kéne építeni de nem csak tudásban ,vázban is olyan robosztus felépítést kellene prodúkálni és legalább egy 100-al ólcsobban adni.
Kíváncsi leszek az 5D útódra!
Én drúkkolok!!!!!

menjünk inkább kapálni!

(#679) Dare2Live válasza Dtomi (#677) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hasonló? végülis a D50 is hasonlít a 40Dhez....

egyébként meg nem kell bedobnia. Nikon se dobott anno komolyakat digit korszak hajnalán aztán Canon csak nött, nött. Most ha Canon nem dob akkor fordítva. Ettől még nagyon örülnénk egy D700 kategóriájú/árú Canon váznak és egy jó árversenynek.

parvus: remélem Canon "ráigér" D700ra és lesz karácsonyra $2000ért D700am. (300.000ft) :)

[ Szerkesztve ]

(#680) Hydra SR válasza Dare2Live (#679) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Neked nem D80-ad van most?

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#681) Dtomi válasza Dare2Live (#679) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Soha nem lesz canon nikon árverseny. Nem is volt, és soha nem nyomta le egyik márka a másik gépeinák árát. Ez vízióóóóóóóóóó :Y :Y :Y :Y :Y De szerintem ezt te is nagyon jól tudod. A nikon mindíg többet fog nyújtani egy kicsit a kategóriában és többeet is kér érte. A D200 is sokkal drágább volt mint a 30D mondjuk ott a CCD vs CMOS még nagyon sokaknak számított. Most ez kicsit átalakult ez van nem kell ezeket félteni egyik se lép innen nagy gödörbe soha...

[ Szerkesztve ]

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#682) Dare2Live válasza Hydra SR (#680) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De. Ettől még eljátszok a gondolattal, hogy ha megemelik a fizum és xyz és forint továbbra is így menetel és..... akkor. :)

(#683) Lauda válasza Dare2Live (#682) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És az objektívekkel mi a helyzet? Pont ezért érdeklődtem a múltkor az 5 Mp miatt. Nem elég csak a vázat megvenni, jöhetnek a méregdrága obik is. ;)

(#684) Dare2Live válasza Dtomi (#681) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hamár 30D D200at hoztad...... van egy olyan emlékem, hogy a 30D 390K+on nyitott ezek után jött a D200 és esett 340Kra majd 285Kra amire még Canon egy rebatet is adott aminek segítségével 240Kért is 30D hez lehetett jutni.
Én nem vagyok biztos, hogyha D200 nincs akkor ilyen meredek lett volna 30D áresése persze lehet tévedek.

.. és nem féltem én őket iszonyatos a haszonkulcs ezen a területen.

(#685) Dare2Live válasza Lauda (#683) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

?
Telének rárakom a 70-300Vrt oszt kész. Szépen kirajozolja a 12mpt. Alapobi meg izlések és pofonok én vszeg egy sigma 24-70 2.8at raknák rá mert alapzoomnál nekem kell a 2.8 de akinek nem kell a fix 2.8 az talál olcsobbat is.
Ezek közül melyik méregdrága?

(#686) pitman válasza Dare2Live (#679) üzenetére

pitman
(őstag)

Az lenne az igazi, ha a d700-nál kissé szerényebb tudású FF váz kerülne annyiba, mint most egy 450D vagy 40D. (véleményem szerint még az is sok lenne érte, iszonyúan túl vannak árazva a fényképezők, de más termékek is)

(#687) Lauda válasza Dare2Live (#685) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk én csak Nikonokat nézegettem. Ha ez így megfelelő, akkor tényleg nem veszélyes. :D

(#688) Cassidey válasza Lauda (#687) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

Nem hiszem h a 70-200VR-t Canonra akarna rakni. :D O is Nikont nez.

(#689) Lauda válasza Cassidey (#688) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy értettem, hogy Nikon obikat nézegettem, egyébként 70-300-at írt. :DDD

(#690) Cassidey válasza Lauda (#689) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

csak elutottem ;)

(#691) Dtomi válasza pitman (#686) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Túl vannak árazva???????? inkább félelmetes, hogy "szarér' hugyér" lehet olyan gépeket kapni amivel már akármit meg lehet fotózni. szívesen lefotózom a 10D-m árcetlijét vagy a 828-ét még az is megvan, sokan fejreállnának tőle... dupla annyi volt egy 256 os MS Pro és egy HVL-f32x el mint most egy 400D + 430EX +sigma 18-50
DSLR manapság szerintem egy átlagosan kereső nem családos embernek akárkinek belefér ha nincs még mellette más hobbyja

(#692) Dare2Live válasza Dtomi (#691) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hamár "félelmetes".... akkor szerintem a régi árazás volt félelmetes.....
Nekem nagyon szimpi ez a korszak amikor 90Kért dslr van kittel(pl d40kit) amikor szerintem kifejezetten jó D80/40Dt lehet venni 160/240Kért és akkor még a felső házról ahol igazi pro FF dslrt lehet 4999$ ért akarom mondani D700óta 2599$ért venni.

Maradjon ez a tendencia még pár évig és nem lesz probléma mostani D300 árában megvennem a D700at (vagy utodát) 3-4év múlva....

[ Szerkesztve ]

(#693) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

Canon RS-80N3-as utángyártott távkioldók bontatlan dobozukban eladók!

Kompatibilis:

- EOS 10D, 20D, 30D, 40D, 5D
- EOS 1V, 3, 1D, 1DS, 1DS Mark II, D30, D60

Ár: 2990,-

Itt

Elérhetőségeim adataimnál!

Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

(#694) pitman válasza Dtomi (#691) üzenetére

pitman
(őstag)

Igen iszonyatosan túl vannak árazva, régen is túl voltak, brutálisan.
Az lehet, hogy a néhány évvel ezelőtti árukhoz képest olcsóbbak lettek a mind nagyobb tudású gépek, de ettől még nem olcsók. (legalábbis az átlagembernek, Magyarországon)

(#695) madgie válasza pitman (#694) üzenetére

madgie
(VIP)

Minimálbérért melózok Kelet-Magyarországon, mégis 40D-m van. Ésszel és türelemmel kell élni ;]

(#696) D4rkm4n válasza madgie (#695) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg diák vagyok és 350D-m van. :DDD

Az más kérdés, hogy dolgoztam érte eleget... Az már más kérdés, hogy az "obipark" bővítésére nincs keret, mert az egyetem nem egy olcsó mulatsdág. :(

(#697) D4rkm4n válasza D4rkm4n (#696) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kicsit szétcsúszott az előző hsz-em nem? :U Azt hiszem le kell szoknom a szintetikus drogokról! :DDD

Bocs az offért. :R

(#698) pitman válasza madgie (#695) üzenetére

pitman
(őstag)

Más is így van ezzel, de ettől még nem olcsó.

(#699) Lauda válasza madgie (#695) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+ még ami zsebbe megy így vagy úgy. Csak a minimálbérből megélni sem lehet, nemhogy 40D-t venni.

(#700) philoxenia válasza Lauda (#699) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ha a 10%-át elteszed, akkor hány hónap alatt van meg ?

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nagy Canon EOS topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.