Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz Raymond #5811 üzenetére

    Szerintem összekeversz dezz-zel. :) Másrészt nem igazán értem hogy hogyan jön ide most a 3GHz-es 65nm-es Phenom (nyilván kevered a 9950-el). Ja...hogy biztos B3-as aminek semmivel sem lett jobb a skálázhatósága mert csak és kizárólag a TLB hibát javították. Így már értem...

    "Egyebkent azt valahogy "elfelejted" hogy az eredeti Phenom-bol is volt a Newegg-en par darab a megjelenes utan."

    Igen, csak hogy ez nem Phenom. A Barcelona premierje és a newegg-en való megjelenése között nem egy hét telt el hanem jóval több (kb. 4). Másrészt elárulom hogy ha valami már elérhető a newegg-en, akkor az bárki számára akár 1 nap alatt beszerezhetővé válik bármelyik államban is lakjon az USA-ban. Tehát ezt ott nyugodtan nevezhetjük már széleskörben elérhető terméknek. Bár gondolom már kismilliószor vásároltál tőlük és pontosan tudod hogy hogyan is működnek, és nyilván azt is látod hogy miből pontosan hány darab van náluk éppen raktáron. :)

    Persze ha te azt várod hogy a sarki csehó csaposa majd a Krušovice mellé is Opteron 2384-et dob neked alátétnek akkor javaslom fantáziálgass még egy kicsit a szakadt bibliád felett. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák