Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz teko99 #1233 üzenetére

    Hm, szerintem sem kellene az eggyel nagyobb fogszámúak ennyire visszafognia. :F

    A ciripelés, Simsonon volt jellemző nálam, amikor fogyott az erő például egy emelkedőn felfelé, és nem kapcsoltam vissza, csak húztam neki, akkor csörgött kicsit, mert erőlködött a motor. De ha azt mondod, a tiéd frissen fúrt, akkor tényleg nem lehet neki probléma.
    5-ös váltód van neked is, igaz? 4. fokozatban meddig tudod elforgatni? Persze terhelve, nem sztenderen gondoltam. :D Ott nem érződik, hogy gyengülne? Enyém, igaz az 251-es, 4. fokozatban is elforog 6-7000-ig is, ha akarom (ez olyan 110 körül van óra szerint), szóval a tiédnek is tudnia kell, max nem lesz akkora végsebességed. De például 5.-ben enyém is lomhábban reagál, ott nem tudom, meddig lehetne elforgatni, de gyanítom, hosszú út kellene hozzá, és 6000 körül elfogyna a power. Igaz, enyém még gyári, nincs benne fúrás, viszont van benne majdnem 40.000, szóval a ciklus felén már túl van a motor.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák