- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
Agent fail!
Szét szedtem a gépet, kitakarítottam mindenhol, egy fénycső hátlapi csatlakozóját lecseréltem, majd kivezettem előre. Összeraktam, gép on, megy minden, gép ki. Kicsivel később bekapcsoltam, majd éreztem egy kis füstszagot, kinyomtam. Sehol semmit nem láttam, újra be. Beindul a gép, majd nem sokkal később az egyik 3 tűs venti csatlakozó, vagy talán egyik molex csatlakozó ( nem láttam pontosan ) fény és hanghatásátát követően leállt a gép.Tápot ki, kábeleket, lapot megnéztem, még mindig nem látok sehol semmit. Lényegtelen dolgokat lehúztam a tápról, így se akar beindulni a gépezet. Alaplapi LED világít. Mi lehet a gond? Egyenlőre másik tápot nem akarom rákötni, nehogy azt is szétkapja, persze nem tudom ez mennyire ártott meg a tápnak
Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest