Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    No Re!

    Gondoltam írok pár sort a nemrég vásárolt kecskével kapcsolatban. Azóta nem sokat raktam bele, de mind az 500KM kalandos volt. :)

    Szóval az 500-ból kb 400-at már Malo varival és röpsúlyokkal közlekedtem (más kontrasztrugó, stb). Simán, mindenféle hezitálás nélkül mondhatom,hogy lényegesebben nagyobb élményt nyújt ezzel az apró módosítással, mint a gyári társaik.

    A fogyasztásról nem tudok 100%-os pontossággal és teljességgel nyilatkozni. A legnagyobb baj, hogy mióta picit meg van pöccintve, nem tudok vele lassan menni. :D Relatíve lassan. Inkább azt mondom, hogy 80 alatt nem járok a városban, akkor is általában csumázom neki. :D Egyszerűen nem tudok, nem állom meg, hogy nem tekerjem. Autópálya 110 alatt nincs. És ami még nagyon teccik, hogy 110-nél lecsumázva, szabályosan hátbarugós a kecske.

    No de így jött ki a fogyim közel 6 literre. Egyátalán nem vészes ilyen közlekedés mellett. :D Szerintem.
    Majd ha már kellőképpen kiéltem magam és tudok kellő nyugodtsággal közlekedni, akkor kipróbálom, hogy átlagos használatnál hogy jön ki a fogyasztásom.
    Ja! Ebbe a közel 6-ba volt azért 2 személyes nyelezés is. :)

    Rákerültek a gumik is. Sokkal bátrabban lehet döntögetni a viszonylag kis kerekek ellenére.

    Egyszóval patent kis gépecske lett.

    Maholnap lemosom, mert megígértem neki. Megérdemli. :R

    szerk: Nem tud valaki valamiféle lágyék-, pöcsmelegítő cuccról? nagyobb sebességnél ebben a 16-22 fokban nincs melege a tojásaimnak :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák