Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Sziasztok

    Vettem egy ilyen 2004-es digit japcsi belpiacos jog-ot kereskedőtől, ami ráadásul szervíz is és itt van helyben, kértem hogy nézzék át. Marhára átnézték. :W
    Azt csinálja, hogy hidegen csak alapjárat van, ha gázt húzok megfullad, nem pörög fel. Ha pöfög egy-két percet akkor rendben van utána. Ha jól tévedek ez csak sima gyertyacsere lesz. Ha nem jól tévedek javítsatok ki. Kedvem lenne ugyan visszavinni, de ezek után nem sok kedvem van... ezekhez, akik így átnézték... meg amúgy a motor nagyon erős, simán emeli az elejét a 90kg-om ide-oda, végig jól húz szóval a blokkal nagy gond nem lehet.

    Nagyon nem vagyok szerelgetős, de egy gyertyacserét azért bevállalnék. 15 éve, köjökként volt egy kormányváltós két sebességes verhovinám. Azt szereltem két napig zéró pénzből, hogy aztán fél napig menjen, megutáltam a szerelést. Remélem nem kezdődik újra... Honnan lehet letölteni szerelési útmutatót a jog-hoz? Első robogóm, még azt sem tudom melyik borítás hogy jön le, szóval nem ártana... nyilván megtalálom a gyertyát, csak értitek ezek után marhára ki lehet tisztítva... csak nekem kell átnézni a végén.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák