Hirdetés

Aktív témák

  • Macisajt3

    tag

    válasz DBAtti #44235 üzenetére

    Szia!

    Először is köszi a választ!

    Köszönöm a megvilágítást, így már stimm mi a különbség a kettő között. Őszintén szólva nem ragaszkodok szerintem feltétlenül a circum módszerhez. A maximum használati idő egyfolytában, az egy film hossza. (szóval maximum 2 óra körül) De jellemző inkább a 30-60 perces időszak.
    Az olcsóság relatív, mert a 20ezer forintos mp4 lejátszómhoz nem lenne jó egy nála drágább fülest venni. :D
    A személyes teszteléssel csak annyi a problémám, hogy a környéken nem nagyon van alkalmas bolt kipróbálásra, úgyhogy kb látatlanban veszek. Maximum ha nagyon mellé fogok, akkor élek a webes rendeléshez járó elállási joggal. :)

    Átfutottam az általad javasolt fejhallgatókat: kb ez a 11-12ezres kategória az, aminél a megfelelő szintű( hang, anyag minőség esetleg support) kezdődik?

    Pl az "AKG K 512 MK II"-nél a csatlakozóra vonatkozóan nem találok a hosszán kívül semmilyen megjelölést: ezek ugye a szabvány 3,5-ös jack csatlakozóval készülnek?

    Mielőtt ide a fórumba beírtam volna 2 fejhallgatót néztem meg: Egy Sennheiser HD203-at, illetve egy HD205-öt. Az általad javasolt listában egyik sem szerepel (bár az utóbbi már inkább a megjelölthöz képest drágább sávot képvisel). Ezekről esetleg mi a vélemény? (fórumban rákeresve, inkább pozitív jelzéseket olvastam róluk, de fogalmam sincs, hogy az általad jelölthöz képest ezek hogyan viszonyulnak)

Aktív témák