Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#31001) Ákos97 válasza baluka26 (#30998) üzenetére

Ákos97
(fanatikus tag)

A következő lépés egy eredeti CanAmp lesz egy HRT MSII+-szal, vagy ebben az árkategóriában valami.

[ Szerkesztve ]

(#31002) zbence válasza Taximaxi (#30991) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Legfőképp hip-hop, tuc-tuc, pörgős zenék, tehát gondolom a mély és a középtartomány a fontos. Mondjuk ennyire nem értek hozzá, inkább csak minőségi zene kell elérhető áron..:)

(#31003) contaxg válasza Ákos97 (#31001) üzenetére

contaxg
(őstag)

Azzal bajban leszel (a szülőknél), mert elvileg csak egy helyen árulják az országban.

bit.ly/JrpTm7 Audio-technica ATH-AD500 hi-fi fejhallgató ajándék fülhallgatóval

(#31004) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Találkozó felhívás.

The world outside can burn in flames.

(#31005) Ba cy lus válasza contaxg (#30996) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ezek a webshopposok tényleg érdekesek. Mikor vettem, gyakorlatilag azt kérdezte tőlem az ürge, hogy normális vagyok-e, amiért ennyit kiadok egy fejhallgatóra? :U

(#31006) csƵ

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Srácok!

Hol van lehetőség meghallgatni vidéken felső-kategóriás fejhallgatókat? Gondolok itt AKG K550, K601, Shure SRH940, esetleg Beyerdynamic DT880 típusokra. Jelenleg ezek jönnek be legjobban. És az az igazság, hogy a K99-et lassan ideje lenne leváltani, mert kevés. :)

[ Szerkesztve ]

"- Szolgának jó leszel, de sokat nem érsz, Túl büszke a szemed, és furcsán beszélsz."

(#31007) schawo válasza csƵ (#31006) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen hangot keresel, azt mondd el először :)

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#31008) csƵ válasza schawo (#31007) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom megmondani, mivel nincs viszonyítási alapom.

"- Szolgának jó leszel, de sokat nem érsz, Túl büszke a szemed, és furcsán beszélsz."

(#31009) baluka26 válasza schawo (#31007) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lesd meg a püidet :)
csz: Pár hsz-szel lejjebb van egy megoldás :)

The world outside can burn in flames.

(#31010) csƵ válasza baluka26 (#31009) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Utólag láttam. Korábban a debreceni talira kellett volna elmennem, de nem kapcsoltam. :(

(#31011) zbence válasza zbence (#31002) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Segítsééég!:)

(#31012) dudika10 válasza zbence (#31011) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Senki nem fog neked segíteni. Az az egyszerű oka, hogy nem tudunk.
Nincs az igényeidet kielégítő fejhallgató amit tudnánk ajánlani.

(#31013) zbence: dönteni mindig lehet, csak az a kérdés, hogy hol akarsz kompromisszumot kötni.
Olyanokat lehet ajánlani, amik nem jelentenek túl nagy kompromisszumot és úgy gondolom senki nem tud olyat, ami ne lenne nagyon kompromisszumos számodra. Amiket felsoroltál azok hangminőségben például eléggé lemaradnak az árkategória ajánlott fejhallgatóihoz képest.

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#31013) zbence válasza dudika10 (#31012) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Értem, köszönöm! Ez is jó válasz, legalább nem várok tova.:) Egyébként azok közül amiket felsoroltam se lehet dönteni?

(#31014) Taximaxi válasza zbence (#31013) üzenetére

Taximaxi
(lelkes újonc)

ezt ajánlották anno nekem
Meghallgatni még sajnos nem tudtam,de bízok Bodz-ban...
A sony XB500 az,amit még kifejezetten elektronikus zenékhez ajánlanak,de abban állítólaf extra-extra sok a basszus. Én a helyedben ezt a panát venném.
Én Shure 240-et hallgatok,ami egy remek fejhallgató,de inkább hangszeres zenékhez, jazzhez, rockhoz, picit kevés benne a mély vagy csak nekem kevés,mert én is sok tucc-tuccot hallgatok.

[ Szerkesztve ]

(#31015) Ba cy lus válasza zbence (#31013) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Dehogynem lehet dönteni, de ez nem a mi dolgunk, nem mi fogjuk hallgatni. :)

(#31016) dudika10 válasza Taximaxi (#31014) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a könnyen hordozhatón csúszik el szerintem.

(#31018) bigmasterg: a skullcandy mellett ezek a design menüponton buknak el swzerintem. De ha rá tudod beszélni (vagy tetszik neki véletlenül) akkor én áment mondok. :)

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#31017) Shufny válasza zbence (#31013) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

WESC és Skullcandy mindenképpen felejtős. AKG K518 nekem elég jónak tűnik számodra, de figyelmeztetlek, hogy a viseletét van aki nem tudja megszokni. (fülön támaszkodik és alapból az átlagnál erősebben)

Ha mindenképpen Sennheiser, akkor már inkább a 428, de nagyon nem egy hip-hop fejhallgató. Akkor meg már annyiért ott a Shure SRH 240 is.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#31018) bigmasterg válasza dudika10 (#31016) üzenetére

bigmasterg
(őstag)

Koss Porta Pro, Senn PX100 / 200 ?

Vagy ez, csak még nem kapható fi:zi'k-nél.

[ Szerkesztve ]

Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

(#31019) Taximaxi válasza dudika10 (#31016) üzenetére

Taximaxi
(lelkes újonc)

Igaz...
Te egyébként ismered ezt a panasonicot?
Nagyon gondolkodok rajta,csak sehol sem tudom meghallgatni :O

[ Szerkesztve ]

(#31020) zbence válasza dudika10 (#31012) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Képes vagyok kompromisszumokat kötni, azzal nincs gond! Kellene egy füles, amivel hallgathatok zenét utcán, buszban, stb., tehát mondhatni átlag user vagyok, csak nem akartam szart venni. Az késztetett rá hogy írjak, hogy meghallgttam egy Skull Uprockot..hagyjuk..

Értem, hogy nem ti hallgatjátok, csak nekem itt a világvégén nincs lehetőségem tesztelgetni..

[ Szerkesztve ]

(#31021) Seep válasza zbence (#31013) üzenetére

Seep
(lelkes újonc)

Szerintem probald ki a nagy klasszikust a Koss porta prot, hordozhato, kenyelmes, olcso es ha nem vagy extra vajtfulu akkor nagyon tetszetos/popularis hang. + a telefonod is tokeletesen kihajtja.

[ Szerkesztve ]

XPS 1730

(#31022) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Méghogy fejhallgatónál nem érzi az ember gyomrában a basszust! Persze sinus hangmintával néztem, de a 25 Hz valami kegyetlen, rámegy a gyomromra is. :D

(#31023) Taximaxi válasza zbence (#31020) üzenetére

Taximaxi
(lelkes újonc)

Most azért kaptál pár ötletet...
Végül mégis Skull?
Na,neked is érdemes volt ajánlani... ;]

[ Szerkesztve ]

(#31024) zbence

zbence
(fanatikus tag)

Köszi a segítséget!

Most látom, hogy a Skull Agent 10k-ra van leárazva 15-ről..

(#31025) zbence válasza Taximaxi (#31023) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Nem-nem, még nincs döntés!:)

Azért az Agent 10k-ért..Lehet, hogy nem a csúcs, de nem is lehet olyan rossz, youtube-on is agyondícsérik..

(#31026) Taximaxi válasza zbence (#31025) üzenetére

Taximaxi
(lelkes újonc)

Szerintem azért hallgass meg valami mást is, itt még Skull-ról jót nem írtak.
Ránézésre nagyon gagyi,de mondjuk még nem hallgattam,az igaz.

(#31027) mzso válasza contaxg (#30979) üzenetére

mzso
(fanatikus tag)

Ezek csinálnak futározást/postázást?
Az árlistájuk szerint 27k-ért van náluk máshol meg 25k-alatt is.

[ Szerkesztve ]

(#31028) zbence válasza Taximaxi (#31026) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Erről a fajtáról konkrétan még csak én érdeklődtem v. írtam..

Sennheiser HD418/218 sem tűnik rossznak.

(#31029) zbence

zbence
(fanatikus tag)

"Agent, azaz ügynök. Ez a fejhallgató olyan tiszta és intenzív zenehallgatást tesz lehetővé, melyet még James Bond is megirigyelne. Minden zenei stílushoz ajánljuk. A fejre tökéletesen illeszkedik, kényelmes és stabil viselet jellemzi. "

(#31030) fi:zi'k válasza zbence (#31029) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ezt hívják marketing maszlagnak. ;]

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#31031) zbence válasza fi:zi'k (#31030) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Sejthető..:D

Te, mint szakértő mit ajánlanál? :U

(#31032) imibogyo válasza zbence (#31031) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Superluxot... ;]
Amúgy ha nem túl nagy a budget, akkor én is.

#31031: akkor mindenféleképpen menj el fi:zi'k-hez hallgatózni. :K

[ Szerkesztve ]

(#31033) zbence válasza imibogyo (#31032) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Max. 13k.

#31032: Arra sajna nincs lehetőség..:D
Akkor már megoldottam volna a dolgot..

[ Szerkesztve ]

(#31034) fi:zi'k válasza zbence (#31031) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagyok én szakértő. ;)
Egyrészt saját portékát nem ajánlok, másrészt a hordozható fejesek terén nagyon nem vagyok otthon. :B

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#31035) Taximaxi válasza zbence (#31033) üzenetére

Taximaxi
(lelkes újonc)

2dolog közül kell választanod.
Jó hangja legyen vagy trendi színes hello kittys?
Dönts melyik a fontos :) és ha boldogabb vagy egy citromsárga Skulltól,vedd azt!
Egyébként meg meghallgatás nélkül minden lutri,kinek ez tetszik,kinek az.
Sajnos ez nagyon-nagyon szubjektív.

[ Szerkesztve ]

(#31036) schawo válasza zbence (#31033) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HD668B ?

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#31037) zbence válasza Taximaxi (#31035) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

A 2 közül nyilván a hang a fontosabb, csak nézzen is ki valahogy, mert nagyrészt utcára kellene. Hallagtni, mint mondtam nem tudok, tényleg lutri kissé.. A lényeg, hogy legyen hangos, basszussal teli, ne torzítson, meg hogy jól szűrje a külvilágot..

(#31038) Seep válasza zbence (#31037) üzenetére

Seep
(lelkes újonc)

Koss porta pro, jol is nez ki es a hangja is nagyon jo. de ha mar a kinezet es a basszus a lenyeg akkor ez : [link]

XPS 1730

(#31039) Ba cy lus válasza Seep (#31038) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ezt a linkeltet majdnem erről mintázták. :D

(#31040) DEJVID válasza Taximaxi (#31035) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk én azt sem értem, hogy a baromi gagyi műanyag baromi szar színekben mióta néz ki jól.

Én vagyok a PH! királya.

(#31041) csƵ

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Most találtam egy blogoutban:

Összefoglalva tehát elképesztő minőség. Az árat tarthatjuk indokolatlanul magasnak(egyébként az is), de szerintem egy Sennheiser HD650-nél jobb. - egy user véleménye a Beats by Dr. Dre Studio-ról.

Vélemény? ;]

(#31042) schawo válasza csƵ (#31041) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Studio az egyetlen használható füles a Beats palettán. HD650-től messze távol van, de ha olcsóbb volna, akár még ajánlást is kaphatna tőlem bizonyos célra, bizonyos körülmények között. Ha azt nézem, hogy tulajdonképpen jobban szól egy Denon D1100-nál, akkor az már nem olyan vészes.

(#31043) fi:zi'k válasza csƵ (#31041) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol találtad ezt a gyöngyszemet?

(#31044) bajnokpityu válasza fi:zi'k (#31034) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

egyébként miért alakult ki ez a saját portékát nem ajánlok?
értek okát,ugyanakkor ki ismerje a portékát,ha nem Te? :)

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#31045) guppy válasza bajnokpityu (#31044) üzenetére

guppy
(senior tag)
LOGOUT blog

ahogy én látom ez egy paradoxon, ő ismeri a legjobban (ugye neki volt/van a legtöbb tapasztalata velük), mégse ajánlhatja, mert egyből hiteltelenné válna.

Az élet olyan mint a wc-papir, ha egyszer vége van akkor nincs folytatás...

(#31046) contaxg válasza guppy (#31045) üzenetére

contaxg
(őstag)

Aki kurvának állt az keféljen! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31047) schawo válasza guppy (#31045) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért nem válik hiteltelenné, mert nem egyedül van a fórumban. Kétségek esetén megerősíthetjük az álláspontját.

(#31048) Bodz válasza zbence (#31037) üzenetére

Bodz
(őstag)
LOGOUT blog

Panasonic RP-HTF600. :)

Eladó QNKTC USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

(#31049) imibogyo válasza contaxg (#31046) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Ez mekkora... ;]

schawo: én meg is erősítettem.
Ha otthoni fejhallgatót keres valaki 10-15k körül szerintem nem jár messze a realitástól ha legalább megnéz egy-két Slux-ot. Nekem például nagyon tetszik a HD660.

Egyetlen egy hibája, hogy baromira nyomja a fülemet, pedig már óvatosan próbáltam nyújtani is rajta. Ezért most megfogant bennem a gondolat, hogy lecserélem. Csak az a baj, hogy nagyjából ezen az áron, igazából nincs komoly alternatívája. A 668B esetleg. :U

Nekem hallgatózáson is (utólag végiggondolva), most pedig már használat közben is - úgy hogy volt mellette egy 668B két napig - jobban tetszik a 660. Tehát egy mód van rá, nem szeretnék visszafelé fejleszteni.

De a keret most nagy úr. Hosszútávon egy BD 880 a terv, de most nem fér bele. Majd pár hónap múlva.

[ Szerkesztve ]

(#31050) contaxg válasza schawo (#31047) üzenetére

contaxg
(őstag)

Amikor kórusban mindenki csak egy márkát dicsér, az nekem legalább annyira hiteltelen. Erre is oda kellene figyelni.;)

Pl. nyomtató topik ahol van egy muki, aki a milyen nyomtató vegyek kérdésekre, az Epson két modelljét mondogatja. De már hosszú hónapok óta! Biztos megéri Neki! ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.