Tere sokkal nagyobb természetesen. Többeket zavar (K601 -ről speciel nem olvastam ilyeneket, de valószínűleg azért mert sokkal kevesebb embernek van. K501/701 -nél viszont rendszeres panasz), hogy mesterségesnek hat a nagyon nagy tér. Schawo nem írt azóta erről, mióta itthon van, de egy crossfeed erre megoldás lehet. Szeparációban odaveri rendesen a Superluxot is, de szerintem leginkább emiatt erőtlen bizonyos típusú basszusokkal. (leginkább dubstep)
Hogy mennyivel jobb, azt nem tudom, hogy válaszoljam meg. Egy kategóriával feljebb van, de árban viszont legalább hárommal.
Én a Superlux magaskiemelését nagyon nem szeretem, és a K601 nyugodtsága is sokkal közelebb áll hozzám. Viszont más bajom nincs vele. Jobban tetszik a K601 mélye is, de szeretinem az a nyitottság miatt van, nem azért mert a HD668B elnyomna bármit is. Kiterjedtebbnek érződik vele.
Tudtommal feljebb se sok van, ami ennyire sima, de erre azért ne vegyél mérget. Emlékezetből mondom, a headroom grafikonok alapján. Ehhez nincs elég tapasztalatom.
lord40: Ha vállalkozószellemű vagy: Fischer Audio FA-004
Nagyon jó vélemények vannak róla eddig. Egyébként a Creative Aurvana Live! -ot szoktuk ajánlani. Zárt Superlux -ot még talán nem hallott itt senki, de ezek (HD662 és 669) azoknak a zárt változatai, amiket istenítünk itt pár hónapja, szóval nagyon valószínű, hogy azok is nagyon jó vételek.
[ Szerkesztve ]
M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2