Hirdetés

Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Sylar_ #19540 üzenetére

    Szerintem játékra csal véletlenül meg mellékesen jó, elsősorban zenére van. A nagy tér mondjuk játékokban is előny (ha utánaolvasol, rengetegen használják játékra pont ezért). Zenében a hangszeres zene, azon belül is a klasszikus a legnagyobb erőssége, legalábbis leírások alapján, én egy gramm klasszikust nem hallgatok rajta. Viszont nagyon sok szintén hangszeres bossa jellegű stílust, amikkel szintén domborít, bár ide jól jön egy pici mélykiemelés. Klasszikushoz szerintem az eq-t sem kell piszkálni (máshol is meg lehet lenni a plusz mély nélkül, de az azért dob rajta).

    Ja és zenére használom, 99,9%-ban. Egyetlen egy játék van, amit néha előveszek, és még az integrált X4500-on is fut, tehát nem vagyok releváns játékos szempontból :D

    dudika10: lefikázod és még én csapjam le neked, nooormális? ;] Nézegetni kell a head-fi FS fórumot, elég gyakran mennek 50-70 között. Megértem, ha valakinek válóok a lila rács, de a szétszedős leírásban látszódott, mennyire könnyen kivehető, onnan meg már csak egy spray és olyan színű lesz, amilyennek akarod. Azt ne mondd, hogy a pezsgőszínű műanyag is zavar :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák