Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#74266624 #28293 üzenetére
Én az S4 minit venném. Jobban néz ki, kicsit drágább, de szerintem annyi felárat megér, meg nem rohangál mindenki S4 minivel. Igaz nekem is az S3 tetszik, csak nekem a keret diktál.
w333:
Igazad van ami azt illeti a gsm boltos garival. Én is mindenkinek ezt hajtogatom, hogyha teheti kerülje el a gsm bolti garis telefonokat. 2 szer vágtak át azóta legszívesebben bezáratnám az összes ilyen sufni boltot.
Az egyik a nagyon jól ismert xxl gsm és a másik gané banda a partnero gsm. Gyári függetlenül adták el gyári garival mindkét telefont és amikor baja volt akkor kiderült hogy mindkettő angol függetlenített szar volt, pedig többet fizettem a gyári garisért. Ennyit ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync