Hirdetés

Aktív témák

  • killipoly

    aktív tag

    válasz joey04 #9562 üzenetére

    Nos megneztem a Desire bemutato videoit,meg a hd2-rol egy eleg hosszu 40perces videot,ahol a tesztelo minden egyes funkciojan vegigmegy majdnem..
    Nem tudom hogy erdemes lenne e varni a Desire-re,de az a baj hogy nem erzem egyiknel sem hogy felulkereekdne a masikon,mivel mindketto remek telefon.Igaz a desire-rol meg sok info nincs,meg az is benne van a pakliban hogy hetekig fogjak update-elgedtni,mire hasznalhato lesz a szoftver.A hd2-nel legalabb mar ezeket kikuszboltek.

    Annak viszont orulok hogy a keyboard es az xvid lejatszas kipipalva.Mar csak az aksi valos uzemidejere vagyok kivancsi,mert sajnos a mobilarenas tesztekbol nem mindig jon le az igazsag.Az n900-ra is azt irtak,hogy massziv hasznalat mellett kibirja az 1 napot,hat nem,sajnos tapasztaltam..

    Azt is neztem meg hogy a desire-nek,fektetett allapotban feljebb van a fulhallgatobemente,igy semmi kepp sem lesz zavaro mint az n900-nal(nemtudom olvastad e a regi hsz-eimet,de szvsz az n900 bemenetenek rossz elhelyezese vegett,ha bedugom a fulest a 2 kezes hasznalat eleg nehezkesse valik),viszont ez a hd2-nel lejebb helyezkedik el.

    Esetleg szolnak olyan ervek a Desire mellett ami miatt esetleg lenne ra varni?
    :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák