Köszönöm válaszod. Linkeld be légy szíves az adatlapját az XXL-ről, mert én nem találom...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Okostelefonok » Melyik okostelefont vegyem? (Olvasd el az #1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!) (kiemelt téma)Hozzászólások

frankie!
(őstag)

dokee78
(PH! kedvence)
Mit nem találtál?
Samsung i9000 Galaxy S 16GB
Samsung i9001 Galaxy S Plus
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Tomszy1
(kvázi-tag)
Sziasztok! Jó ideje nézegetem a fórumot és olvasgatok. De egyszerűen nem tudok dűlőre jutni. Van egy Samsung Omnia 1-esem. Winmo és lassúnak találom, szeretném lecserélni androidosra. Megelégednék egy olyan telefonnal, ami tudja mindazt, amit az omniám, csak gyorsabb.
Tehát ami kellene:
Gps (nem netes), wifi, 5 megás kamera vakuval, stb..
Viszont árban gondban vagyok, 40 körül nézegettem, mindegy hogy használt vagy új, t-mobilnál 2 és hűség is belefér.
Most Samukat szemezgettem, de mind kicsit drágábbak.
Van esetleg ötletetek?
köszönöm!
Méretben van valami kritérium? Ha nincs, akkor Xperia Mini - erős hardver, legújabb rendszer, vaku és exponálógomb is van. 
A gps-t ne emlegesd, nem szeretik, kitiltanak érte.
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

dokee78
(PH! kedvence)
GPS-ért még nem tiltanak.

Schuey
(lelkes újonc)
Hali!
Ha megváltoztatom a Gmail fiókom jelszavát, akkor az Android Marketre újra be kell jelentkezenem? Vagy mi van ilyenkor? Ugyanúgy tudok letölteni appokat és használni a marketet?
Köszi
Azért írtam, hogy nehogy olyasmi is szóba kerüljön, aminek nem szabad szóba kerülnie. 
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

Tomszy1
(kvázi-tag)
Szia, hát konkrétan nincs kikötés. Pont most nézegettem az általad linkelt pda-t 
1ghz..nem semmi!! Tudsz még ilyen telefont ami ilyen olcsó és ilyen sokat tud?
A kamera pedig nagyon tetszik, HD-t is felvesz az szintén jó pont!
A sima és a pro között van valami különbség a qwerty-n kívül?
Használtan egész jó áron van ez a telefon, pár hónaposat láttam 25ért is 
Ha van még tipped szívesen fogadom 
Amennyire én tudom, ilyen tudással - főleg kamera témában - jelenleg nincs másik ezen az áron.
Amit hirdetésben láttál, az nem Xperia Mini, hanem Xperia X10 Mini. Nem mindegy. Látom, közben megtaláltad.
Az X10-es verzió a tavalyi modell, kisebb kijelző, gyengébb proci és kamera, nem túl szép kijelző, régi rendszer. Nehogy belefuss!
A T-nél kártyás csomagban most kb. 55-ért el lehet hozni (a sima Minit), szerintem előfizuval (nem tudom, milyen előfizura gondoltál) jóval kedvezőbb áron is meglesz.
A Pro 10ezer pénzzel drágább.
Nem sok különbség van: a Pro-nak van billentyűzete, előlapi kamerája, és látható helyen van rajta az elmulasztott eseményeket jelző led. A sima Mininek a tetején van a villogója, ami nagyon nem praktikus, és nincs előlapi kamera sem. Sajnos egyelőre a Pro ciripel, bővebben a topikjában tudsz érdeklődni.
Én sima Minit tudok 55-ért gyári garival.
Nem arról volt szó, hogy lehet T-s előfizu is? 
[ Szerkesztve ]

Tomszy1
(kvázi-tag)
Bár most nézem, hogy amit én találtam 25-ért az a régebbi. Az új sajna nincs 56 alatt, legalábbis nem találtam.

Tomszy1
(kvázi-tag)
Dede, flottába csatlakozok, tehát a t-s előfizu rendben van, de én lehet hülye vagyok, de csak úgy adja a T 40 alatt ha két év hűséget vállalok mondjuk médiamánia csomagra... Simán 2 év hűségre a pro 55e. Ez viszont túllépi az én keretemet.

Tomszy1
(kvázi-tag)
Közben nézegettem a Samsung Galaxy Ace-t is, az sem tűnik rossznak, arról mi a véleményetek?
Végleges vétel előtt azért körbenéznék a kicsit nagyobb készülékeknél is.
1ghz teljesíményt és mondjuk hd felvétel tudást ebben az árban (előfizu ~40e körül) Számításba jöhet még valamilyen készülék?
Az Ace legnagyobb hibája, hogy még a régi technológiát használja a processzora, tehát az ilyen Flash meg hasonlók felejtősek. QVGA-t vesz fel, ami eléggé nagy különbség a HD-hoz képest, és csak 800MHz. Képernyője szerintem gáz, de ez személyes vélemény, viszont tapasztalat. Samsung Wave/Wave2 talán még szóba jöhet, de én akkor is a Minit venném az Android miatt.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Ha jól tudom, akkor az 1 GHz és a HD videó jelenleg ebben az árkategóriában a T-nél pillanatnyilag az Xperia Mini és a Mini Pro kiváltsága. Ha mégsem, javítsatok ki, légyszi.
Egyébként én nagyon elégedett vagyok a Minivel, nagyon jó kis ketyere. 

Jallah
(újonc)
Sziasztok!
Látom elég forgalmas a fórum, így gondoltam megkérdezem telóvásárlás előtt, hogy mi a véleményetek az iphone 4-ről illetve a Samsung galaxy s2-ről. Eközött a két teló közt vacilálok, de az iphone felé hajlok, mert nekem volt egy 3gs-em csak ellopták és nagyon meg voltam elégedve. Van egy samsung telefonom, de hogy is mondjam.....szar az egész. Még sajnos nem találkoztam a galaxy s 2-vel, és nem tudok róla semmi felhasználói véleményt! Ötleteiteket és válaszaitokat előre is köszönöm!

frankie!
(őstag)
Azt hittem ez egy újabb kiadás, ami i9000 néven fut, és van egy régebbi, ami jóval olcsóbb.

dc
(kvázi-tag)
üdv
2 telefont nézegetek: HTC Mozart és Motorola Milestone 2
mindekettő kb. ugyanabban az árban van (egyik 60e előfüzetéssel, utóbbi 70e függetlenük) hardware is ugyanaz
viszont a Motorola az 1Ghz proci ellenére már a főképernyőn akadozik,a képek zoomolásánál meg szintén, a Mozart ugyanezzel a procival használni élvmény, mindenre azonnal reagál, IPhonenál éreztem ilyet
mitől lehet ez a különbség?
Szerintem most nem érdemes ilyen kaliberű telefont venni. Záros időn belül jön az új Android, jönnek a hatalmas telók brutális hardverrel meg hasonlók(pl. Galaxy Note 5,3" Super AMOLED HD kijelzővel és az S2 hardverével az első fecske, én annak a kereskedelmi forgalmazásáig biztosan várok, pedig a sgs-em már erősen csereérett, és már a pénz is megvan).

frankie!
(őstag)
A Wave 1 nagyon elnyerte a tetszésemet a specifikációja, teszteredményei, ár/érték aránya alapján. Külön tetszett, hogy van benne flac támogatás. Egyedül a letölthető (főleg navigációs) szoftverek aránylag kis száma zavar. Kell-e ettől félni? Vagy vannak GPS alkalmazások Bada-ra is, melyek itthon és külföldön is megbízhatóan működnek offline módban?

Dhampir
(őstag)

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Ja csak a WVGA felbontás az már kicsit gáz oda.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Dhampir
(őstag)
Hm, ezzel a "pingpongütőnyi" nagysággal viszont már túllépi a kényelmesen kézben tartható telefon méretét, inkább a táblagép felé közelít. Érdemes lenne elgondolkodni egy GSM-képes Tableten. 
Valóban.
Rossz-rossz Samsung, miért pakoltál bele WVGA-t? 
Tehát idéznék az előző hozzászólásomból(ha a kiemelést nem vennéd észre, akkor itt felhívom rá a figyelmed):
"Galaxy Note 5,3" Super AMOLED HD kijelzővel"
Nem a Samsung az, aki 4,7"-re WVGA-t pakol.
[ Szerkesztve ]

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Ja 1280 x 800 mind1 kevertem mással

frankie!
(őstag)
Köszi. Azt hiszem tehát, hogy maradok az Android világban. Onnan is vsz első nekifutásra egy alsóközép-kategóriás modellt választok: Galaxy Gio, LG Optimus Chic, HTC Wildfire S (bár ez árban kilóg) között mérlegelek most...

jooker82
(PH! addikt)
Esetleg még megvárhatod az LG Optimus Solt is.... Hónap közepe táján jön....ultra amoled kijelzővel...
[ Szerkesztve ]
"A játék,az nem játék"..:)
Ha már Galaxy Gio, akkor az Xperia Mini is simán belefér, és sokkal többet tud. Mondjuk nem tudom, hogy miért mondtál le a sgs-ről.

Cyberpunk
(PH! kedvence)
A Motoblur-tól, meg a gyári szoft. Használj másik lanchert/custom rom-ot és kész.

dokee78
(PH! kedvence)
Optimus Sol ára mennyire van saccolva?

hoby36
(senior tag)
Hellotok!Szerintetek hol érdemes gyári független iphone 4-et venni?Valami tuti webshopot írnátok?Köszönöm!
A logikában semmi sem véletlen!

jooker82
(PH! addikt)
Szerintem 75 körül fog nyitni,de pár héten belül 70 alá megy... Ha a szolgáltatók felveszik,akkor elég jó ára lehet majd...
"A játék,az nem játék"..:)
Black<Sol<2X, ha jól olvastam. Tehát valahol az irracionális számok körében kell keresgélni, ugyanis a 2X jelenleg olcsóbb, mint a Black. 
A Mozartot nem tudom miért nézted, szerintem nem éri meg egyáltalán, a M2 meg már ezer éves. Xperia Mini/Mini Pro túl kicsi lenne? Vagy miért pont ezt a kettőt nézted?

tisztaszesz
(újonc)
Sziasztok!
Mondanátok nekem egy jó minőségű 3"-nál nagyobb kijelzőjű qwerty-s telefont?
Volt a kezemben Xperia Mini pro de avalami nagyobbra vágyom 
Nokia N97 miniről váltanék uh symbianosat ha lehet ne, már picit unom azt a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Milyen memóriád van ? Az egyiket a Bluefish-ben vettem, a másik meg Kingmax - Th3G4rd3nR ****A tisztaszesz elfogyott****

cozyka83
(tag)
Hamarosan jön az Xperia pro, ami a neo változata lesz fizikális qwertyvel
LG Optimus 2X
Jó lesz az fizikainak is.

CivicEsi
(tag)
Kedves fórumtásak.
A segítségeteket kérném.
A Vodafonál nem sokára vehetek telefont, azaz meg hosszabbíthatom a szerződésem.
Jelenleg egy HTC desiret nyúzok, kb egy éve, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de zavar az hogy csak bizonyos mennyiségű memória van elkülönítve az appoknak a Desire esetében ez 147MB.
Maradnék a HTC-nél, és szemezek a Sensationnel, de a Samsung galaxy s2 , Iphone 4 is játszik.
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
Tudom, hogy mókolással lehet orvosolni a memória bajomat, de NEM AKAROK mókolni.
.
Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

dokee78
(PH! kedvence)
A 3 közül a Galaxy S2-ere fogsz szerintem a legtöbb ajánlást kapni.
Szerintem a jelenleg kapható Droidot futtató okostelók közül a legjobb választás.

Cyberpunk
(PH! kedvence)
A HTC a befutó szerintem.
SGS2-nél szebb a kijelző bár egy kissé túlszaturál. Némileg erősebb a vas, viszont gagyibb behatású műanyag ház. És a kamerája is gyengébb egy fokkal.
iPhone4 sem rossz, de az totál más ha tetszik az iOS, akkor jó lehet. És ha nem zavar a jóval kisebb kijelző méret viszont szép éles kijelzője van.

tisztaszesz
(újonc)
És ez mikorra várható? Ha 1-2 héten belül akkor megvárom, ha nem akkor van valamilyen más alternatíva?
Milyen memóriád van ? Az egyiket a Bluefish-ben vettem, a másik meg Kingmax - Th3G4rd3nR ****A tisztaszesz elfogyott****

Weeman1
(senior tag)
Szerintem ha van lehetőséged próbáld ki őket.
Én személy szerint a Galaxy S2-őt választanám,
bár volt már jó pár Htc-m is.
Galaxy S2 Wiui 2.5.25

cozyka83
(tag)
Sajnos nem tudom mikorra várható, más telefon, ami ilyen lenne. Más alternatíva meg nemtudom, hogy van-e.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X

Jallah
(újonc)
Sziasztok!
Látom elég forgalmas a fórum, így gondoltam megkérdezem telóvásárlás előtt, hogy mi a véleményetek az iphone 4-ről illetve a Samsung galaxy s2-ről. Eközött a két teló közt vacilálok, de az iphone felé hajlok, mert nekem volt egy 3gs-em csak ellopták és nagyon meg voltam elégedve. Van egy samsung telefonom, de hogy is mondjam.....szar az egész. Még sajnos nem találkoztam a galaxy s 2-vel, és nem tudok róla semmi felhasználói véleményt! Ötleteiteket és válaszaitokat előre is köszönöm!

cozyka83
(tag)
Természetesen SGS2
. Az iphone 4 drágább az SGS2-nél 10k forinttal, de kb. mindenben veri az ájfont. De, ha te ragaszkodsz hozzá, akkor legyen 4. Mondjuk csak úgy megjegyezném, hogy hamarosan jön az 5 is.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X

dc
(kvázi-tag)
Minőségi telefont szeretnék, Milestone 2 és a HTC Mozart nagyon egybe vannak. Korábban X8 -am volt, elég gagyi anyag.
HTC Mozart 60e -ért nem éri meg szerintetek?
Szerintem is sz@rd le a válaszomat, és másold be 1:1ben ugyanazt mégegyszer. 
Szerintem SGS II. Az iPhone is nagyon jó, ha meg tud barátkozni az ember az iOS-sel. Nekem nem ment.

Weeman1
(senior tag)
Pedig azt hittem hogy káprázik a szemem,
hogy megint ugyanazt olvasom. 
Galaxy S2 Wiui 2.5.25
Az összes HTC egyben van, a Motorola Defy is, Omnia7 sem rossz, sgs2-re azt mondják, hogy nem jó, de a tesztek szerint összeszerelésben eléggé ott van. Az Arcot kivéve talán az új Xperiákkal sincs baj. Nem kell annyira leadni.