üdv...
Szerintetek...
5800-ra fizetek 35-öt egy n97-ért
Vagy 55-öt egy htc hd2-ért...
Melyiket válasszam...???
Win-től tartok...bár nagyon szép gép...
Köszi...
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
üdv...
Szerintetek...
5800-ra fizetek 35-öt egy n97-ért
Vagy 55-öt egy htc hd2-ért...
Melyiket válasszam...???
Win-től tartok...bár nagyon szép gép...
Köszi...

HD 2 az legalább egy jó telefon de ha nem kell win akkor is N97 Mini!
pont a nagyobb kijelző kellene...amúgy nem is bántanám az 5800-t...
A hd2 meg már a ló tuloldala...de b@szottszép...de nehéééz jaaaaj...

i8910 is eléggé szép kijelzővel büszkélkedhet és Symbianos!
igen azon is agyaltam de nem találtam jó áron erre...
hát, én nem akarok nagyon csúnyákat mondani, de szerintem enyhén nem érik meg az árukat a hűséggel árult telefonok... nézd meg a mai hírt, hogy a Milestone hűséggel drágább, mint függetlenül
ebben a kategóriában sajna ez van...
powered by Meizu MX

Hát akkor keresgélj tovább! Ennek is lement azért már az ára mert 70-ért is találtam!

Hm... És honnan érdemes független telefonokat vásárolni?
Eddig mindig T-mobiltól voltak.. 
/XperiaArcS/

Bárhonnan! Ha újat veszel csak gyári garisat vegyél és akkor mindegy melyik GSM-ből veszed!
így van. ahol gyári garanciát adnak rá, ott mindegy, hogy maga a bolt mit trükközik. péládul az ilyen 0 perces garanciális telefonok is tökéletesek lehetne.
powered by Meizu MX

Szerintetek t-mobile-nál még meddig kapható a nokia 5800?
[ Szerkesztve ]

Nézd meg a webshopjukat. Ha nem látod, írj onnan nekik. Nekem anno válaszoltak elég gyorsan.
(#10006) sheratan: azt hiszem okozhat a szolgáltatóknak némi problémát, hogy akárkinek a nevére veszel olcsón egy drága telefont hűséggel, amit "kisüttetsz", és jó pénzért eladod a piacon. Mindezek után nem fizeted a szerződésben vállaltakat, és esetleg, mivel hajlékony vette a telefont, be sem tudják vasalni rajtad. Ha korrekt lenne a fogyasztói társadalom (vagy csak úgy általában a nép, az istenadta nép), akkor másként állhatnának hozzá. De ettől függetlenül régi, jó ügyfélnek adhatnának készülékcserében okos áron.
[ Szerkesztve ]
mH.
egyrészt régi ügyfeleknek adhatnának, másrészt akkor legalább percdíjak lehetnének olcsók, harmadrészt már így is több igazolvány, meg kaució kell a vásárlásnál (néha még dominóhoz is!!!), akkor meg mit akarnak? leteszek egy 50-70 ezres kauciót, akkor miért kerül mégis annyiba egy telefon kártyafüggően és 2 év rabsággal, mint amennyiért függetlenül a boltban megkapom?
powered by Meizu MX

sziasztok tudnátok nekem ajánlani 100K-ig az iphone kivül egy jo okostelot?
pl: acer liquid vélemény?

Az teljesen jó! S100-as nagyon jó! De még vannak a HTC-k és a multimédiásabbak: i8910, N97 Mini...
Iphone-al mi bajod?
Egyébként: Nokia N97, Samsung Omnia. 

Sziasztok!
Egyik csaj ismerős leváltaná az iphone 3g-t amit egyébként szeretett, csak sikerült neki többször is megtörnie ilyen-olyan módon és felmerült a kérdés, h esetleg van-e valami szintén szép, de egyben valamivel strapabíróbb okostelefon, ami nem okozna csalódást egy iphone után.
Szerintem az sem baj feltétlenül, ha nem okos rendszerről van szó, a lényeg, h egy dizájnos könnyen kezelhető telefon legyen ami megállja a helyét egy iphone után.
Tudtok ilyesmit ajánlani?
szerk.: közben ahogy olvasgatok egy tippet már találtam is. i8910
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
Csak azt tudom neked is mondani, amit előtted írtam közvetlen.
Nokia N97, Samsung Omnia. 
szerk: Részemről. Lehet, hogy mások kiegészítik valamivel, szerintem ez a két telefon versenyzik az Iphone-al. 
[ Szerkesztve ]

Az omnia bár nem rossz, de kétlem, h felérne egy iphone szintre, akkor már talán a 2, de az a helyzet, h ha már winmo. akkor szerintem inkább htc.
Htc-ket én nem szeretem, ezért nem is említettem.
N97? 

Az n97 sem tűnik rossznak így elsőre, Köszi!
szerintem ne nagyon erőltesd az N97-et, ha nem akarod, hogy a fejedhez vágja 10 perc használat után
a szifon után egy rezisztív kijezlős, szoftveres bughalmaz nem hiszem, hogy meghódíaná a szívét. ha egy kcisit jobb minőségű telefon kell, akkor esetleg inkább HTC Legend már.
powered by Meizu MX
Szerintem menjetek el a Media Markt- ba, és próbáljátok ki az összes ilyen árfekvésű telefont. Omniát, N97-et, stb., és amelyik a legjobban tetszik neki, azt vegyétek meg. 
Média Marktban nincsenek ilyen árfekvésű telefonok.
A Speedshopban sokkal hamarabb.
Az iPod Touch egy PMP, az nem nagy varázslat. Az N97 egy gyenge eresztés, az Omnia meg régi, és inkább 50k-s kategória, mint 100k-s.
Szóval a mai normális telefonokat nem ott kell kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Omnia emlékeim szerint van, N97 meg tutira van.
Iphone -ra nem emlékszem, Ipod Touch viszont szintén van. 

Na ez az, magam is csak a fejemet vakartam, amikor meghallottam ezt a kérést, hisz eddig mindenki (ismerősök közül) akinek Iphone-ja volt, csak egy másik Iphone-ra cserélte le . Én meg még csak nem is fogtam a kezembe pár percnél tovább, de szvsz pl az Omnia, jó ha halovány árnyéka lehet annak. Nekem nem jött be sem a winmo. se a rezisztív kijelző.
A Nokiákról meg úgy egy az egybe, egyre rosszabb véleményeket olvasok, hol az összeszerelés, hol a szoft. hagy kívánni valókat maga után. Most, h olvastam, h az N97 full műanyag, azt sem hiszem, h ajánlanám neki.
Eddig viszont igen kellemesnek tűnik ez a Legend.
Ill megbízható cucca a Samsung i8910 HD? Mármint azzal nincsenek szoftveres gondok, csak mert mintha arról is azt olvastam volna, h minőségibb burkolatot kapott, de nem tudom, h mi a helyzet az érintős symbiannal.
[ Szerkesztve ]
"eddig mindenki (ismerősök közül) akinek Iphone-ja volt, csak egy másik Iphone-ra cserélte le"
Pont ez az. Nekem az a véleményem, hogy Iphone -nál nincs jobb telefon. Próbáltam már rengeteg telefont, de Iphone-t szerintem egyik sem közelíti meg. Tehát, szerintem Iphone-on nem lehet nagyon feljebb lépni.
[ Szerkesztve ]

N97 Mini, i8910, S100,

Acernél úgy tudom, h nincs hivatalos magyar szerviz az okostelefonokhoz, ha ez igaz, itt már el is bukott.

Jól tudod külföldre küldik!

a 20-as szoftverig részben talán igaz volt az a szoftveres bughalmaz, a 20-as már jó, a 21-es meg pláne!
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

nagyon jo telefon bajom nincs veled csak sok a kompromiszum
n97 volt el is adtam hét után szerintem egy szar már bocs az omnia 2 türhetöbb de ott is a winmo az i8910 meg acer lqiuden gondolkodom milestone?? az milyen? van valakinek?
Szerintem a Nexus One túllépi! Nekem az jobban kellene, mint az iPhone.
LG Optimus 7 :)
ez szubjektív, hogy kinek mi jön be. nincs olyan, hogy "legjobb telefon". én sosem vennék szifont, de Nokiát sem.
az i8910 nem rossz telefon, de szerintem a symbian s60 nem olyan jó rendszer, ha érintőkijelzőről beszélünk. ilyen kategóriában szerintem jelenleg a HTC gépei vannak előrébb, illetve néha a Samsung is mutat valamit, de én bennük nem bízom valahogy annyira. a kettő közül szerintem a Legend jobban össze van rakva sokkal, egy darab aluminiumból van öntve a készülékház nagyrésze, nagyon elegáns telefon, és a kezelőfelülete is király. bár szerintem az ár-érték aránya nem olyan jó, de ezt inkább a techbuzi mondatja belőlem, mert én annyi pénzért már Milestone-t vennék (vettem is
), de ez mondjuk egy lánynál nem hiszem, hogy akkora szempont.
zsoleer: nézz be nyugodtan a Milestone topikba, van pár embernek már 
[ Szerkesztve ]