Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#38001) asound válasza molnarpeter (#37998) üzenetére

asound
(őstag)

Mini és Mini pro gondolom ugyanaz, leszámítva a billentyűzetet?

Az élet négy magnál kezdődik.

(#38002) dropopi válasza asound (#38001) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Úgy tudom igen, de ahol árulják mindkettőt, és van összehasonlíthatósági lehetőség... :)

+

Nagyon nem akar megjönni az Evo 3d-m, ülnek rajta az euronics-nál :S
Ha nem tudják prezentálni, lemondom az előrendelést, s megveszem máshol ... ha már azt mondták hogy keddre vagy netán szerdára meglesz, ma már szerda van, délelőtt kaptak árut és még mindig nem értesítettek, hogy mehetek érte.

[ Szerkesztve ]

HTC EVO 3D * Sony Vaio E * Coby Kyros 10" tablet eladó, bontatlan!

(#38003) hunfatal válasza asound (#38001) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Nem. A Minin nincs előlapi kamera és kevesebb a ROM (80 megával azt hiszem).

(#38004) Grande Ale válasza hunfatal (#38003) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Üdv!
Lumia 800, Iphone 4s, vagy galaxy s2? Nem, nem őrültem meg, és pénzem sem lenne egyikre sem, csak az asszony céges flottájából lehet, hogy választhatnék egy ilyet. :)

Ha összejön, melyiket válasszam, vagy tudtok még valamit ajánlani esetleg?

(#38005) Greentea válasza Grande Ale (#38004) üzenetére

Greentea
(lelkes újonc)

Hát attól függ mire használnád!
Iphone 4s inenn a legjobb szerintem, bár ha "zártrendszerűt" akarsz akkor Lumia 800

Ray

(#38006) Greentea

Greentea
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Galaxy W vagy Xperia Ray-t vegyem?
minimum 2 évre kellene, és hogy megbízható legyen.

Greentea

Ray

(#38007) Grande Ale válasza Greentea (#38005) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Az Iphone is zárt rendszerű, nem?

(#38008) Rotate válasza Grande Ale (#38004) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha nem akarsz semmit változtatni, és megfelel a képernyő mérete, akkor akár 4s, viszont szerintem az S2-vel jársz a legjobban, a rendszer igazán rugalmas, nagyon gyors is, nem annyira premium az anyaghasználat mint a 4s-nél, de szerintem teljesen vállalható, a műanyaghoz képest nagyon jól össze van rakva, sehol semmi röcögés :)

szóval szerintem S2, az egy "aranyközépút" ár és teljesítmény tekintetében :) ennyi pénzekért WP7-et nem ajánlok, jó meg minden, de még az alkalmazásbolt nem ott tart mint a másik kettő :)

Greentea:

szerintem mindkettő megbízható, kb ugyanarra képesek, azt kell eldöntened, hogy megfelel-e a keskeny 3,3"-os kijelző, vagy inkább egy kényelmesebb 3,7"-osat szeretnél :) netezés és pötyögés szempontjából szerintem inkább W, a Ray kijelzőjén én már nem tudnék elférni... de ez egyéni preferencia... teljesítmény tekintetében a 2 egy súlycsoport, szóval mindkettővel ugyanarra leszel képes...

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy SII (XXLPW / 4.0.3)

(#38009) Grande Ale válasza Rotate (#38008) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

köszi a válaszokat, remélem összejön valamelyik, mert tetszik az összes. Szerintem Iphone 4s 16gb lesz, az a legjobb ár ezzel a csomaggal, ha jól néztem.

(#38010) dni

dni
(őstag)

Sziasztok!

3,5-4" közötti kijelzővel rendelkező, lehetőleg felsőkategóriás okos telefont keresnék elsősorban Mangoval, vagy a későbbiekben 4.0-ra frissíthető Androiddal. Milyen lehetőségeket tudnátok ajánlani?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#38011) Rotate válasza dni (#38010) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

felsőkategóriás hardver 4"-on nem igazán van :S inkább felső közép...

(#38012) szezso15 válasza Rotate (#38011) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Optimus 2X?

HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?

(#38013) dlaccc

dlaccc
(tag)

Defy+ tulaj lettem :B Egyelőre még ismerkedek vele, szép, gyors és tényleg vízálló ;] ..ami nem tetszik, hogy alapból nincs benne magyar nyelv (ebben segíthet valaki)

dlaccc felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#38014) Rotate válasza szezso15 (#38012) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

volt nekem, az minden csak nem felsőkategória... a potenciál megvan benne, de megbízhatatlan, és keveseknek működik minden normálisan gyári rommal... eléggé zsákba macska kategória... akkor már inkább Atrix...

(#38015) korpicschess válasza Rotate (#38014) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, csak kb úgy állsz az LG-hez, mint egy iPhone-os a Samuhoz.
Azért ha az ember ért hozzá, akkor jó telefont lehet ebből csinálni.
[link]

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#38016) Rotate válasza korpicschess (#38015) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem hinném, hogy azért akar felsőkategóriásat venni, mert ő akarja használhatóvá tenni... az a Blade kategória... de ez az én véleményem, lehet, hogy ez a valóságban nem így megy...

(#38017) mandras81

mandras81
(fanatikus tag)

Sziasztok,

kb. egy hónap múlva fogok telefont venni, így lehetséges, hogy még egy kicsit korai a jelentkezésem. :))

Átlagos használatra lenne, egy kis net, egy kis telefonálás, játék az nem igazán fontos, és mindenképpen Android-os érdekelne.

A múlt hétvégén nagyon rágyógyultam az okostelefon témára, és több telefonról olvastam tesztet, illetve többezer kommentet is végignyálaztam. Először egy Samsunng Galaxy S+ volt a kiszemelt (árban egy kicsit túl van a kereten, és az üzemideje sem túl hosszú), aztán rájöttem, hogy nem feltétlenül kell ekkora vas, így szemezni kezdtem a HTC Wilfire S-sel (tök jó üzemidő, az ára szuper, de még egy picit nyújtozkodhatom feljebb) utána képbe jött a Motorola Defy+ (a legszimpatikusabb, strapabíróbb is a többinél, de szar a szoftvertámogatás és nem várható rá sem ICS), míg végül eljutottam a Sony Ericcson Xperia Ray-ig.

Eddig úgy néz ki, hogy ez a telefon majdnem tökéletes az igényeimnek (ha 3,5, vagy 3,7-es kijelzője lenne, masszívabb lenne, akkor lenne tökéletes), egész jól bírja az akku normál használat mellett, jól néz ki, megfelelően erős hardver, belefér a keretbe - max.60e Ft - és ICS-t fog kapni.

Körbenézve a piacon jól látom, hogy egyedül az SE biztosít ICS upgrade-et a 2011-es középkategóriás szériára? Bevallom őszintén, ez sokat nyom a latban nekem, vetekedve a relatíve hosszú üzemidő igénnyel, és a strapabírósággal.

Viszont, bár olvastam az Android 4.0 új fícsöreit, ettől függetlenül - mivel még nem volt okostelefonom, így - fogalmam sincs, hogy melyik az (illetve van-e egyáltalán olyan), ami miatt érdemes olyan típusok közt nézegetni, amelyek megkapják ezt a támogatást.

Valószínű gyorsabb is lesz a rendszer, jól gondolom? Elbírja-e egyáltalán a hardver (egyáltalán milyen igénye van), vagy ez inkább már a kétmagos csodáknak szól?

Még nem határoztam el magam, hogy melyik telefon lesz, így abszolút meggyőzhető vagyok, és nagyon érdekelne a véleményetek.

(#38018) szentkuti11 válasza Rotate (#38016) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

De azért a biztonság kedvéért Te is megfőzted az SGS2-t, ugye?

mandras81: Ekkora felbontáson, ez a hardver el fogja vinni (remélhetőleg) tisztességesen az ICS-t.

Ajánlom még a Neo-t és a Galaxy W-t megtekintésre.

[ Szerkesztve ]

(#38019) Rotate válasza szentkuti11 (#38018) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még csak Odin-t sem látott :) Kies frissítés, és SuperOneClick root volt amit csináltam vele :)

(#38020) szentkuti11 válasza Rotate (#38019) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor elnézést. De nagyon ritka az ilyen. :R

(#38021) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

Jéé :C az olcsó telók jobban bírják [link]
:D

Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

(#38022) korpicschess válasza PofaJenö (#38021) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érthető, hogy miért halt meg -7-8 fokban az O2X kijelzője. Hmm. :)

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#38023) dropopi válasza szentkuti11 (#38020) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Ööö ... azt veszem észre, hogy többen mintha nem is igazi problémákat, hiányosságokat nagyítanának fel a telefonjukkal kapcsolatban. Nem biztos, hogy annyira szükséges lenne széthaxolni egy-egy készüléket. Azért annyira rossz telefonokat nem merne kiadni egyik gyártó sem.

Szerk: Ace-emen sem volt szükség változtatásra, s az Evo 3d-nek sem akarok nekiesni ... max majd akkor, ha komolyabb hiányosság van.

[ Szerkesztve ]

(#38024) CHIPman válasza dropopi (#38023) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mernének, de mernek... A Samsung és a HTC pont az a kettő, aminél nem kell.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#38025) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Unokahúgom telót venne Vodafonnál egy telefont. Flottások innen venne az első oszlop ára alapján melyik a legjobb teló 30K környékén?

Ahogy nézem az alternatívák lehetnek:

LG Optimus Me P350
Samsung Galaxy Mini
Samsung Wave Y
ZTE Blade

Elsősorban Android játszana...

Üdv: RR

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#38026) kali válasza szentkuti11 (#38020) üzenetére

kali
(PH! félisten)

pedig annyira nem, a párját ritkítottam én is, sgs és sgs2 is csak "gyári" firmware verziókat látott nálam, még root sem játszott, és most az i4s telefonom szintén zenész, semmi jailbreak vagy ilyesmi! :)
mondjuk akik ilyen fórumokon "élnek", azoknál valóban buherál a nagyobbik hányad, de elég sok ismerősöm csak használja ezeket a telefonokat, nincs igénye főzőcskére!

korpicschess; mint egy iPhone-os a Samuhoz - szintén a párját ritkítom; sgs -> sgs2 -> i4s - és nem mondok ám rosszat a korábbi telefonjaim gyártójára! :N ellenben mi az az lg? :P :))

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#38027) hunfatal válasza RootRulez (#38025) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Blade :)

(#38028) whatnot válasza dlaccc (#38013) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Én is ma :)
Tetszetős a kütyü.
Javaslom, hogy menj át a Defy+ topicba, ott jobban fognak tudni válaszolni a specifikus kérdésekre.

(#38029) RootRulez válasza hunfatal (#38027) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak furcsa, hogy PH-n 0 percesen 30-ért vettem egyet barátnőmnek és most vetessem meg, hónapokkal később többért unokahúgommal? :F

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#38030) dropopi válasza hunfatal (#38027) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

+1 ZTE

De ha "nőiesebbet" akar inkább, akkor Galaxy Mini /sőt ez ha jól rémlik mostanában függetlenül is ~30-ért megy újonnan, akkor meg nem biztos hogy érdemes "beszolgáltatózni"/

(#38031) Rotate válasza RootRulez (#38029) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen kb egy vas mind, de talán a Blade a legjobb vétel, nem rossz a kijelző, és nagy fejlesztői közösség van mögötte :) vagy pedig Mini :)

(#38032) M_o_g_y_i

M_o_g_y_i
(senior tag)

Fölemelte az ARC S árát a trémobil? :F

Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

(#38033) Zsolt_72 válasza RootRulez (#38025) üzenetére

Zsolt_72
(PH! addikt)

...még egy voks a Blade mellé :)

(#38034) tvamos válasza RootRulez (#38025) üzenetére

tvamos
(fanatikus tag)

A mini klasz, csajos telefon.
A Blade... ha nem hekkerkedni akar, akkor inkabb ne!

Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

(#38035) molnarpeter válasza RootRulez (#38025) üzenetére

molnarpeter
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Blade, egy jó ROM-mal ;)

mp

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#38036) tzsolesz válasza RootRulez (#38029) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kérdések.

Szeretne vele fotózni is? Mert amit láttam Blade-es fotókat azok eléggé kiábrándítóak. Nézegesd meg a PH! teszteket is, én azt ajánlom neked. :K

(#38026) kali Mi az az LG? :U Nem unjátok még ezt a fikázást? :(
Én pl. oda nem adnám a Black-emet egy SGS-ért. Volt a kezemben mind a kettő, mondjuk a Black meg is maradt nálam. Semmivel nem rosszabb telefon pl. a Black az SGS-től. Sőt van benne villanó, jobban sikerült a 2.3, és jobb a memóriakezelése is, azon felül, hogy nekem a kijelzője is jobban tetszik a Black-nek. ;)

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#38037) kali válasza tzsolesz (#38036) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ejnye no, hát nem fikázásnak szántam, egyrészt az érintett érti, másrészt nem véletlenül szúrtam be a két arcocskát! :)
nem szokásom ilyen szinten gyártó(ka)t fikázni, attól, hogy nekem nem szimpatikus egy - vagy több - gyártó, még nem írom le - azokat - teljesen, főként nem általánosítva! :N

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#38038) tzsolesz válasza kali (#38037) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utána jobban átolvasva az utóbbi hozzászólásokat gondolom a Optimus 2X-re gondoltál.
Én elhiszem hogy az átlagosnál több szoftveres probléma fordul elő annál a modellnél, de azt látom, hogy sokaknak nincs is vele gondjuk. Nem tudom. A környezetemben elég sok SGS2-őt visznek vissza javításra, most mondjam azt, hogy az egy szar, mert biztos rossz mind. De végül is mindegy. Mindenki azt vesz ami neki szimpi. :R

(#38039) NGA válasza Rotate (#38008) üzenetére

NGA
(senior tag)

Én azért ezt a WP7 alkalmazásboltos dolgot nem venném ennyire komolyan. Az tény, hogy sokkal kevesebb szirszar van wp7-re, nincs 2573 db háttérkép alkalmazás (hasraütött szám) valamint egyéb baromság, ami a 2-3 év alatt elavult, de még ott van, és növeli a számot. Én 4 hónapja használok WP7-et, és a skype kivételével, amit a hónap végéig az IM+ programmal pótolok még nem volt olyan alkalmazás, aminek a hiánya miatt megbántam volna a vásárlást. Én inkább azt látom, hogy hihetetlen tempóban fejlődik, és egyre több a jó cucc.

Viszont a rendszer stabilítása, a frissítései messze a droid fölé emeli a rendszert. Ennek azonban ára van, a zártság. De nincs virus, nem laggol, gyors, stabil.

[ Szerkesztve ]

(#38040) tzsolesz válasza NGA (#38039) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt, öcsém radarján sokkal több használható program, és játék van jelenleg is, mint a Black-emen. Csak lesek hogy milyen cuccok vannak rá, kipróbálásra. Nálunk ugye nincs kipróbálás, csak néha ingyenes verzió. Ezzel az a baj, hogy nem minden proginak van ingyenes verziója.
Egyetlen bajom egyelőre a WP7-el, hogy nagyon le van zárva moddolhatóság tekintetében, és nagyon hiányzik belőle a file kezelő, illetve az adattár mód. Bár ezzel is ugye célja volt a microsoftnak. Ettől függetlenül ez még változhat a WP8-al, ha egyáltalán megkapja. bár állítólag a gyári mango-s készülékek megkapják.

(#38041) Rotate válasza NGA (#38039) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem kívánok vitatkozni, mindenkinek más a preferenciája, de a WP7 inkább az iOS-el versenyez, mivel aki nem akar zárt rendszert, meg Zune-t, meg iTunes-t az úgyis több mint valószínű, hogy droid mellett dönt... a vírus dolognak is nagyobb a füstje mint a lángja, oda kell figyelni mit telepítesz, ennyi az egész...

(#38042) agabe

agabe
(senior tag)
LOGOUT blog

Kéne valami csajos telefon ismerősnek (használt) 20ezer körül... van ennyiért normális ?
A blade sajna nem csajos, pedig az használható is (egy jó rommal), és van hasonló áron...de az kiesett.
Néztem a hirdetéseket, de hirtelen nem találtam olyat amire nyugodt szívvel mondnám, hogy azt vegye meg.

(#38043) marcusa válasza agabe (#38042) üzenetére

marcusa
(tag)

Feleségemnek Fehér színű Blade van rózsaszín tokkal, és elhiheted, eléggé csajos... :DDD

:-)

(#38044) TIT

TIT
(tag)

Wpre miért ne lenne vírus?

(#38045) Rotate válasza agabe (#38042) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Galaxy Mini sztem nem túl férfias... de nem tudom mibe kerül... esetleg fehér X8?

(#38046) molnarpeter válasza agabe (#38042) üzenetére

molnarpeter
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fehér Blade rózsaszín tokkal +1 :D

mp

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#38047) NGA válasza TIT (#38044) üzenetére

NGA
(senior tag)

Úgytudom azért nincs Windows Phone 7-re vírus, mert nincs nativ kód alkalmazási lehetőség, valamint minden alkalmazás, ami felkerül a marketplace-re 1 hetes tesztelésen vesz részt, és csak azután kerülhet fel.

[ Szerkesztve ]

(#38048) agabe válasza marcusa (#38043) üzenetére

agabe
(senior tag)
LOGOUT blog

az jó lenne...de olyat hol kapna most szted ? :D

Rotate:
A minik közül általában valami függőt látok hirdetve, és azok is nagyrészt előfizuval vásárolva...a függőség (ha telenoros) még nem baj, de az előfizus készülékek bizonytalanok, mert tilthatják őket.

(#38049) tzsolesz válasza agabe (#38042) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát hogy van-e használtan ennyiért Optimus One azt nem tudom. De ez is egy nagyon jó készülék. Páromnak ilyet vettem, és tökéletesen meg van vele elégedve. Mindenre jó.
A kamerája pedig eszméletlen szép képeket készít. Jobbat mint a Black-em. Persze nem este mert abban nincs vaku. De ahol már vakuzni kell mobillal, ott már egyébként sem lesz nagy minőség......

X8-nál fényévekkel jobb teló..... :K

[ Szerkesztve ]

(#38050) RootRulez válasza tzsolesz (#38036) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nos Galaxy Mini és Xperia X8 körül lehetett választani. X8-a lett...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.