Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#4001) Sly Bp. válasza iBlast (#3998) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

iPhone-t ajánlom! A legjobb érintőkijelzős telefon! Minőségi összeszerelés, megbízható! Ami az 5800-áról egyáltalán nem mondható el! Ha elolvasod az 5800 Topic-ját látod hogy a hibák százait sorolják fel! Persze ha kell a Symbian akkor 5800! De egy iPhone az sokkal másabb telefon bár ugyanúgy rengeteg játék alkalmazás megy rá! Ami a hátránya lehet a GPS hiánya és hogy kihangosítva nem a legjobb! Ha nem kell GPS és fülessel halhatsz zenét akkor egy iPhone remek lenne számodra!

norbesz74: A "Z" helyett "Y" írj :)

[ Szerkesztve ]

(#4002) norbesz74 válasza iBlast (#3998) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Ha netezel vele filmet nézzel nyomi e71 qwertz miatt is
Jól halatszik a külsö mikrofonja.
Ha érintős kell csak iphon verhetetlen és játékra luxus lenne.
Hackelni lehet 300 soft is jelenleg csak én tom.:)

(#4003) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4002) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

E71 egy Üzleti jellegű telefon nem arra lett kitalálva hogy filmet nézzünk rajta! Arra ott a sok multimédiás cucc!

norbesz74: A "Z" helyett "Y" írj
Azért te írtad a 4 ezredeiket mert 1 másodpercen belül kétszer küldted el! De törölni szokták ne izgulj:)

[ Szerkesztve ]

(#4004) norbesz74 válasza Sly Bp. (#3997) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Én éreztem és nyomást is gyakoroljak, hogy profilmail felmenjen.
Symbinra igen sok prog van, de sajnos nagyon kevés értelmes dolgokat találtam rá.
Ami jó signózni kell, de ólcsobb gyorsabb a hackelve rakjuk fel.:)
Gondolom, te signozod elötte.:)

(#4005) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4004) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Én egy Nokia 8800 Sirocco-t használok azt nem kell szignózni sem feltörni! De amikor ilyen típusú készülékem van azokat sem töröm fel!

(#4006) norbesz74 válasza Sly Bp. (#4003) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Ne már.:) Mod is látja, hogy ártatlan kis bug volt. Mert még 1mp se volt közte.

Amúgy e90 üzleti telefon, de azzal inkáb gyilkolni szoktak.
Ha iphon-t előveszem akkor a pláza babák körül táncolnak, de ha egy e71 ami szerintem nem üzleti telcsi, mert jó hangszóró miatt is film nézésre tökéletes. Ha egyszer is utaztál BKV-én szinvonalas jármüvein is látható musicális pisiseket, akik bönbőltetik a mono krom szintjére sülyedt telcsijüket és én suta t280i hangerősítőre rakom meg egy picikét rá tenyerelek, azt jön egy kis sípolós hang, ami erősítő gerjedését eredményezve halgatom petőfi rádiót. Órdítanak, hogy zavar a zeném én meg vissza órdítok, hogy nincs ezzel a próblémával egyedül köszöntem..:)

Ja az y Z próbléma az üzleti telefonomat érint, de nem a bal agy féltekem vagy a jobb félteke rossz. AMúgy felete alatta van, ezért gondolom az agyam egyhelyben van. És a mód bácsik a leg aranyosabbak a vílágon.:) Küldök is nekik egy pofa sört.:)

(#4007) Csabee. válasza norbesz74 (#4006) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy iphone-tól már a pláza cicák nem olvadnak el.. minden tininek az van mert ugye bár csak 990Ft... pluszt a két éves szívás...

Üdv: Csabee.

(#4008) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4006) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

E széria üzleti! Én sosem hallgatok BKV zenét ha véletlenül felkerülök rá mert Én azért nem leszek paraszt mert más is az! De ez itt teljesen Off téma! Talán itt de még itt is OFF az ilyen!

(#4009) norbesz74 válasza Sly Bp. (#4005) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Gyorsan megnéztem ezt a 8800 sirroco-t, ha jót néztem csicsás, de se hsdpa se oprendszer csak s40. Én se hackeltem volna.:) De van rá egy jö java böngésző teash micsoda. nyomiprog.hu megtalálható:) Szerintem ezzel a telcsivel is pláza babák ugrálnának, de zavar hogy milyen drága telefon azt miket sporólnak ki. Másik gondom a nyomival, hogy a tender bennük van más más készülékekben.:) Én szeretnék egy ilyen telefont:
8 megapixel.
hsdpa 14,4 és husappal,
qwerty
stereo külsö hangszoro és szebben szoljon, mint n73.
oprendszert lehesen égetni ha akkoraom wm, de symbis is legyen.
Ha bejönne android is használassam.
napfényben látható legyen amoled jelzövel.
4 web böngészőnek a jó tulajdonságait egybe gyurni.:)

(#4010) Sly Bp. válasza Csabee. (#4007) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

A két éves szívást az apuka fizeti általában szerintem :D nem a 14 éves gyerek a zsebpénzéből :) iPhone egy jó telefon sokaknak tetszik, de aki a plázacicákra hajt az jobban teszi ha megterheli a házát :D

(#4011) norbesz74 válasza Sly Bp. (#4008) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

szerintem a thémába vágot, mert segítettem embereken telefont választani.:)

(#4012) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4009) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

A 8800-ákat nem azért találták ki HSDPA legyen benne meg ezek az okos dolgok! Erre nem buknak az emberek mert a 90%-a nem is hallott róla :)

[ Szerkesztve ]

(#4013) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

Na melyiket vegyem? :D

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#4015) Karma válasza iBlast (#4013) üzenetére

LOGOUT blog

Az iPhone-t, szerintem, ha a GPS vagy a 3G hiánya nem számít. Minőségben nem egy kategória a kettő, se alkalmazás-ellátottsággal vagy böngészési élményben.

Break Driven Development

(#4016) Sly Bp. válasza iBlast (#4013) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Egyértelműen az iPhone-t ajánlom!

(#4017) norbesz74 válasza iBlast (#4013) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Egy pohár sört, hogy jobban menyen a gondolkozás. Utána mire szeretném használni!
Játékra, vagy a pláza cicákat szeresem.
Ha rám halgatsz, menj be egy t-mobilos nagy üzletbe. mamut westend mom park mi van közelleb és csak úgy döntsél.:)
Ott sok jó cucc kirakva, te csak végig tapizod azt rájösz a n97 gagyi.:) Már mint össze szerelésiben.:)

(#4020) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4019) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Én előfizus vagy egy 8800-ával! A nem ideillő megnyilvánulást kerüld el légyszíves!

(#4021) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

egyedül az a bajom iphone 2g-vel h no GPS meg ugyebár drágább mint az 5800

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#4022) Sly Bp. válasza iBlast (#4021) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

A Minőségnek ára van! Az 5800 meg messze áll a "minőség" kifejezéstől! Ha kell GPS akkor sem ajánlom az 5800-át akkor vegyél mást :) Omnia-t vagy valami jobb telefont :D

(#4023) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

meglátjuk...,de te mire érted a minőség jelzőt? összeszerelés? most jött uj firmware 5800-hoz és olvastam több helyen is hogy nem recseg..:S

[ Szerkesztve ]

(#4024) Sly Bp. válasza iBlast (#4023) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Igen az új szoftver sok gondot megold de az alap problémákat nem! Melegszik a telefon! Rettenetes anyaghasználat és még rosszabb összeszerelés! Ha benézel oldalt a telefonba látsz :D legalábbis a kijelzőt látod! Szoftveresen még mindig labilis úgy hogy a legújabb van fenn! A haveromnak nem sokat segített legalább is! Na meg az érintőn a perem egy katasztrófa... Nehezíti a telefon használatát és eléggé kényelmetlenné teszi! Ráadásul egy csomó extra tartozékot sem kapsz már!

(#4025) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

egy ismerősömtől rendelem...töltő, a teló, usb kábel, tv kábel, pengető, meg 1 darab stylus...aztán még esetleg veszek hozzá külön álványt kerek 1000 ft-ért meg tokot és fóliát a kijelzőre...nemtom:D ha megrendelem és belátok a telóba visszaküldöm gariba h rakják össze rendesen... ;]

(#4026) Sly Bp. válasza iBlast (#4025) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Küldheted! Legalább 2-4 hétig nem lesz telód és megmondják hogy nincs hibája! Az összes 5800-ába be lehet látni! Ahogy megjött add el :) én ezt javaslom!

[ Szerkesztve ]

(#4027) Foglalt név válasza norbesz74 (#4019) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Ha kultúráltan, a témához kapcsolódóan nem tudsz írni, akkor inkább ne tedd!

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#4028) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

még nem rendeltem meg...de azért kössz a tippeket :R , szerinted egyébként Sony Ericsson W630i-ért ugy hogy kicsit karcos az elő és a hátlap is és nincs meg hozzá a füles de adok hozzá 256 mb-os és egy 1gb-os memó karit mennyi a reális ár?(ja gari csincs)

(#4029) Foglalt név válasza iBlast (#4028) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Próbáljátok használni a szerkesztés gombot és ne 3 percenként új hosszászólást írni, mert ez egy fórum és nem chat. Köszönöm!

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#4030) Sly Bp. válasza iBlast (#4028) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Ha jól sejtem a V630i-re gondolsz! Eladhatatlan egyszerűen a telefon! 7-8 ezerért tömve van vele a net! Ha egy 5-ösért felteszed annyiért elviszik! De ezt Pü-ben tegyétek fel ne OFF-oljuk szét a Topicot vagy a mennyit ér a mobilom topic-ban vagy esetleg Nagy Mobiltelefon kibeszélő topicban!

[ Szerkesztve ]

(#4031) iBlast válasza Sly Bp. (#4030) üzenetére

iBlast
(fanatikus tag)

6k-ért viszik, csak kiváncsi voltam a véleményedre...

na hallgassunk Foglaltnév-re mert belaggol a prohardver :))

(#4032) Sly Bp. válasza iBlast (#4031) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Mennyid van új telóra? És ajánlok olyat amiben van GPS és egy jó teló csak nem biztos hogy érintős! Meg írd le mire használnád csak új teló vagy használt is érdekel! Stb :)

[ Szerkesztve ]

(#4033) iBlast válasza Sly Bp. (#4032) üzenetére

iBlast
(fanatikus tag)

75k körül...elsősorban wap...és multimédia(zene, képek, filmek)...fontos, hogy legyen benne wifi és nemárt ha viszonylag jó a kamerája...érintős előnyben.

(#4034) Sly Bp. válasza iBlast (#4033) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Samsung i900 Omnia, Samsung i8510 Innov8 (használt), Samsung i7110 (használt) ezeket kimondottan ajánlom + Nokia N79, Nokia N82, Nokia N95 8GB! Hirtelen ezek jutottak eszembe!

(#4035) Viktor0610 válasza iBlast (#4033) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az iBlast névből kiindulva végy iPhone-t. ;)

...

(#4036) Sly Bp. válasza Viktor0610 (#4035) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Jaja :) De Privben írt hogy neki Új telefon kell és egy Új 3G nem lesz 75 körül egyenlőre!

(#4037) norbesz74 válasza Foglalt név (#4027) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Szerinted is vold benne anyázás? Hmm egyesek csak a ropsszat látják vagy unatkozik, ha unatkozol [...].:D

Mod Szerintem válasz pályát, mert szelektiven megy a moderálás, mAgyarán csak egyes emberekre pikelsz.:( Szomorú, hogy nem a demokratikus fórumon jártam.:( ui:

Szerkesztés helyett "sikerült" egy új hozzászólást küldened.
Ne mondd meg, mit tegyünk, tudjuk mi magunktól is. :U
Segítettem.

[ Módosította: Viktor0610 ]

(#4039) Viktor0610 válasza norbesz74 (#4037) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Hangnem!!! :(((

...

(#4040) Sly Bp. válasza norbesz74 (#4037) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

A nem ideillő megnyilvánulást kerüld el légyszíves!

(#4041) bnorci71

bnorci71
(senior tag)

Sziasztok!

Tanácsot kérnék, olyan telót keresnék ami alkalmas navira is Wlan se baj, és az érintőképernyő se riaszt
Hogy beépített a GPS vagy Bluetooth az mindegy.
ár ~30 használt.

Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint péntek délután

(#4042) Sly Bp. válasza bnorci71 (#4041) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Ilyen telefon nincs! Vagy Wi-Fi vagy GPS válassz :D

(#4043) bnorci71 válasza Sly Bp. (#4042) üzenetére

bnorci71
(senior tag)

akkor wifi és Bluetooth on GPS navi

(#4044) Sly Bp. válasza bnorci71 (#4043) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Akkor E51, E65, E61, N93, N93i!

(#4045) bnorci71 válasza Sly Bp. (#4044) üzenetére

bnorci71
(senior tag)

köszi :)

(#4046) Sly Bp. válasza bnorci71 (#4045) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Nincs mit!

(#4047) krysee

krysee
(újonc)

szépjoestéket :)

segitségeteket szeretném kérni ,hogy milyen pda telefont vegyek?!

2 félét néztem ki magamnak az Eten x600at és az m700at

szerintetek melyik lenne a jobb választás? vagy ilyen árkategoriába milyen értelmes telefon van amibe GPS és WIFI van ??

előrre is köszönön a segitséget :))

(#4048) picur220 válasza norbesz74 (#4037) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

krysee: Neked most PDA kell, vagy telefon? PDA-ban tudásban ez jó, de ha PDA kell, azt inkább a Milyen PDA-t topikban kérdezd, ott jobban értenek ehhez. Ha telo kell, az ennyiért nem nagyon van wifis és GPS-es, szóval válassz. Esetleg használt Nokia N82, N95 van. Újban wifis az E51, GPS-es a 6210 navigator, és még asszem a 6220classic, de ez nem biztos.

Felvázolnám a helyzetet röviden: Ugyanaz történik, mint 1-2 hónapja a milyen mobilt topikban. Elkezdtetek csetelni, és elzavartak a modik, erre nyitott vki egy topikot. Ezt.
Ha ezt használnátok az ilyen témák megvitatására, semmi gond nem lenne, de olyan, mintha fölöslegessé vált volna ez a topik.
Mellesleg szerintem ha így folytatod, nem sok jövőd lesz itt.(Egyébként egy moderátor azt csinál, amit akar, és arra pikkel, akire akar. És neked ebbe semmi beleszólásod nincs, szóval ne mondd meg a modinak/hg-nak, hogy mit csináljon.)

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 7 :)

(#4049) Sly Bp. válasza picur220 (#4048) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Nagy Mobiltelefon kibeszélő topic Nyitotta: Warek
Rengeteg Off lehetne ezekben a topicokban szóval én is ezt a topicot ajánlom mert itt minden belefér!

[ Szerkesztve ]

(#4050) krysee válasza picur220 (#4048) üzenetére

krysee
(újonc)

köszönöm :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.