No megint itt vagyok, immáron sokadjára(remélem nem unalmas
).
Szóval adott a döntésképtelenség problémája. Mostanra összejött egy jó adag pénzmag amiből végre vennem kellene egy okostelefont. A jelöltek:
- Lg Optimus 2x(Sajnos a sebessége nem hozta azt, amit egy kétmagostól elvár az ember, és nem tudom, hogy mennyire lehet várni az lg-től, hogy a 2.3 megjelenésével optimalizálják a rendszert - látván, hogy a többi gyártó miket tud művelni, ha a supportról van szó. Az akksiideje a másik negatívuma, bár azon gondolom lehet faragni - fényerővel való játszás, kikapcsolt wifi, ha nem kell, stb.). 2 év bolti garival lenne 130k.
- SE Arc(kicsit túlárazott, viszont odabasz dizájn. Ez a csillogós műanyag burkolat viszont nem jön be. Viszont a rendszer meg nagyon egyben van, bár igaz, hogy ez "naprakész" rendszerrel megy - itt megint elővehetjük, hogy mi lesz ha a 2x megkapja a 2.3-at). 2 év bolti garival 123k.
- HTC Desire S(fémházikóban egy kipróbált erős hardver. Sense - sosem volt még, és igazából arra nem is várok, hogy állandó jelleggel fenn lógjon a neten, de akkor meg minek kellene a sense -, viszont a tesztek szerint gyatra kamera. Sebesség ok, bár a megtekintett videókon, azért látni, hogy sense ide vagy oda meg-meg akad a rendszer, pedig ezen is 2.3 figyel. A kijelzőt viszont kicsinek tartom - nem tudom hardveres qwerty nélkül mennyire jó "gépelni" egy 3.7es kijelzőn -, kb olyan 4.0" lenne az ideális.). 2 év magyar HTC garival 115K.
Az utolsó egy milestone 2 lett volna főleg a qwerty miatt, de a nulla support miatt letettem erről a márkáról(a hivatalos forgalmazó becsődölése meg meg is erősített ebben). A tervezési elb@szás miatt meg a Desire Z is kiesett. Szóval a qwerty is kiesett
Egyik sem apró pénz, de ebben a hónapban mindenképp vennem kell valamilyen kütyüt. Igazság szerint a 2x-be lenne kedvem beruházni, viszont ezt most még elég zsákbamacskának tartom, lévén a 2 magot még semmi sem használja ki, a böngészőt kivéve. Természetesen nem várom, hogy bárki is helyettem döntsön, csak kíváncsi vagyok, hogy jól látom e a dolgokat, és hogy nektek mi a véleményetek.
Amire biztosan használnák egy ilyen telefont a következők:
- természetesen telefonálás(néha sms); böngészés, néha videó, játék(az unalmasabb munkahelyi napokra). Vásom szeretettel a véleményeket, helyesbítéseket(ha valamit rosszul tudok), tapasztalatokat(főleg ezeket, mivel nincs lehetőségem ilyen kategóriájú telefonokat magam is megtekinteni).
Bocs ha hosszú lett. 
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}