Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Pastika #10126 üzenetére

    a maemo-t biztosan nem lehet frissíteni meego-ra, ahogy eddig sem volt átjárhatóság az egyes maemo verziók közt sem (meg úgy általában soha nem lehet nokia telefonon frissebb rendszert rakni egy régebbi telefonra, csak hibajavítások jönnek frissítésként, de verzióugrás nincs).
    az n900hátránya a rezisztív kijelző, a műanyag ház, gyenge akkumlátor, a microusb szériahibája, stb. illetve Milestone-on is simán megoldható a divx lejátszás (egy nagyon minimális plusz munka kell hozzá).
    a flash hiánya a böngészőben szerintem ilyen eszköznél kifejezetten előny, de amúgy az is meg lesz oldva elvileg hamarosan...
    szóval gabor72, szerintem a Milestone jobb vétel. bár ha valamiért nagyon olcsón tudsz hozzájutni egy N900-hoz, akkor esetleg az se rossz. mondjuk olyan 85-90ezer forintnak megfelelő pénzért még megéri szerintem.

    KingVince: androidon még egyelőre nem túl jó a multimédia. péládul Milestone meg még a Spica képes lejátszani mondjuk divx-et (illetve amúgy h264-et bármelyik gond nélkül), de például a hangzása ezeknek a telefonoknak nem a legjobb, zenében viszonylag gyengék, bár hazsnálhatóak. a szifon kijelzője szerintem már elavult (felbontás kicsi), meg ott ugye itunes-hoz vagy kötve (ha nem jailbreak-eled). wimo meg jelenleg azért nem a legjobb, mert a modernebb arm procikat nem tudja kihazsnálni a régi kernel miatt a 6.5-ös rendszer, a 7-es meg majd csak jönni fog valamikor. esetleg egy HD2-t például érdemes lehet kipróbálni ennek ellenére, vagy egy Nexus One/Desire sem rossz vétel, illetve Milestone még szerintem. vagy ha meg tudsz barátkozni a symbiannal, akkor esetleg i8910.

Aktív témák