sagesz93 
Ez mi lehet?
lesz olyan “plusz” az itthoni csomagban, amit más országokban nem nagyon fognak kapni a rajongók. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Silent77 Valoszinuleg igen. 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
sagesz93 
Ez mi lehet?
lesz olyan “plusz” az itthoni csomagban, amit más országokban nem nagyon fognak kapni a rajongók. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Silent77 Valoszinuleg igen. 
[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Komment a mafia2.hu-rol:
Sztem 24.-én már fent lesz piratebayen, majd onnan lehúzom és kipörkölöm egy 130Ft-os DL lemezre.
Mertmiértne,,!;

alapdolog 
ebben az esetben még ice is tud pótvizsga előtt kockulni
(itt 25-én van)
[ Szerkesztve ]

Fúú nagyon várjuk már ezt a játékot
Remélem hozni fogja a sikerét mint az egy anno 

Remélem olyan védelem lesz rajta, hogy hetekig nem tudják feltörni... 
Lehet o irta azt a postot. 
sniper elite Egyebkent az tenyleg kerdes, hogy milyen vedelem lesz rajt. 

szerintem egy egyszerű bemásolod - felülírod cucc, azt ennyi.
Na de ezt se kéne feszegetni, belépve akarom nézni a topikot, nem bannolva. 
[ Szerkesztve ]
Sokan teszik ezt. Köztük énis. Nekem az a 3 nap igenis számít. Aztán ha jó, akkor használtan beruházok énis rá 
Lehet utálni 

Ha egyszer kipróbáltad és tetszik az azt jelenti hogy működik az "okosított" verzió. Akkor miért akarod majd használtan megvenni? Annak nincs ám értelme igazán. Vedd meg akkor már legalább.

itt asszem 24-én, úgyh copiztam.

vagy beállítok Vitoként és szarrá molotovkoktélozom a testületet. akkor átengednek, szerintem.
am én minden megvett játékot eleinte törtként használtam, és csak akkor vettem meg eredetiben, amikor biztossá vált h játszani fogok vele.
játékért pénzt nem adok ki, csak ha megérdemli. az már más kérdés, hogy a mafia 2 is nagy valószínűséggel ebbe a kategóriába fog tartozni. : )
[ Szerkesztve ]
♥ prelude
En ugyis megveszem, inkabb amiatt kerdeztem, hogy mit fog majd feltelepiteni a gepre a jatek, vedelem cimen. 
(#1009) csdm Egyaltalan nem biztos, hogy elobb jutsz igy hozza, lasd az ac2-t, jo sokaig nem volt rendes tores.
(#1010) milanovics En is megvettem a stalker soc-t, pedig 5-szor kijatszottam torve.

Nem azon akadtam fenn hogy utánna megveszi, hanem hogy használtan.
Ugy olcsobb, gondolom azert.
(#1015) milanovics Latom valamire ki akarsz lyukadni, elarulod?
[ Szerkesztve ]

Igazán nem vagyok hülye, egyből gondoltam. Bár szerinted (gondolom) a játékok ingyen készülnek nem!?

legalább az ember lelkiismerete tiszta lesz, kiadott játékért pénzt.
és miért baj ha használtan venné meg? azért ugyanúgy ki lett fizetve az ára, csak nem ő hanem más által.
♥ prelude

jajaja 
Milyen videokártyát vegyek hozzá?Egyáltalán nem játszok de ehhez veszek egyet mert imádom egy olyan kártya kéne ami 20-30 között mozog, gépem Q8200, 4Gb RAM és most egy 8600GTS-em van amivel elmegy de szeretném teljesen élvezni a grafikát.Köszönöm. 

4850-4870 bőven sok ehhez. Árba belefér..

maffia2.exe leállt.kiérek a hazbol, s megall a jatek.Aki tudja ne kimeljen, h mi lehet a hiba!
Powered by:S2
Ujabb karikból:
Ati:
5850
5830
Nv:
460 GTX 1GB
285 GTX
Használtan:
Nv:
8800GT
9800GT
GTS 250
Ati:
4850
4870
Ezektől felfele kezd el nézelődni, most árakat inkább direkt nem is írtam.
Amugy menyit szánsz rá???
Mert az elég nagy tényező tud lenni, plusz jó a használt is vagy csak a zsírújj?
Sorry nem voltam elég figyelmes. Látom a 30K-t. 
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

"olyan kártya kéne ami 20-30 között mozog"
csatlakozom sageszhoz.
egy 1gb-s vapor-x 4870 tökéletesen elég lesz neked.
Zin: belepiszkáltál, akár egy trainerrel is?
[ Szerkesztve ]
♥ prelude
NV460 700 megás nagyon bestbuy most 48k újonnan ph-ról.
Abban az árkategóriában meg tényleg a 4870 1gb a legjobb. Kicsit forrófejű ugyan.
Ha találsz 30k-ért 5770 1Gb-ot akkor azt jobban ajánlom a 4870-nél(saját tapasztalat alapján)
[ Szerkesztve ]
az szvsz drága lesz neki, főleg h írta h nem is nagyon játszik.
viszont tény h utána egy darabig nem kéne költenie rá.
[ Szerkesztve ]
♥ prelude

ötös széria is kezd jó áron lenni, de én leragadtam a négyesnél, pedig már mindjárt itt a hatos 
[ Szerkesztve ]
Nem is hallottam olyan kariról ami neked van, gondolom egy 4770 butítás, ami 4850-el van egy szinten, tehát olyan 4830 körül lehet a teljesítménye? Gondolom kisebb fogyasztással.
Én fontolgattam NV 460-jára lecserélni a mostanit, mert 48 nagyon jó ár érte, de inkább xboxot veszek a gép fejlesztéséből. Valszeg jövő hónapban a gépet is eladom jópénzért. 
most a lottóról beszélsz?
♥ prelude

nemnem, sokak szerint(és szerintem is), a 4870 butítása 
kb. ugyanakkora barom állat, + 2 tápcsati, ha kell akkor faszán tuningolható, csak nagyon sok helyen meglett nyírbálva.
(ccc-ben a maxot felhúzom, azt még röhögve viszi)
17k-ért vettem tavaly, ekkor még a 4850-ek alig voltak 30 alatt 
a lényeg, hogy holnap megjön az e7400-am, kiváncsi vagyok hol/mi mennyit javul.
Ice: arról is beszélhetnék akár 
[ Szerkesztve ]
Köszi a segítséget használt is természetesen jó lesz csak legyen rá bolti gari. 
E2180-ról e7400? Hát nem valami nagy ugrás. AMD fronton szerintem több magot is ki tudtál volna hozni abból a pénzből. 
[ Szerkesztve ]

15,5k ez szerinted sok egy e7400-ért..?
Én nem láttam még e7200 se ennyiért
Tudom hogy ki tudtam volna, de f*szom se szenved a géppel, ezt beleb*szom, aztán hozzá nem nyúlok mostanában.
[ Szerkesztve ]
Ha nem tuningoltad a 2180-at és alapon hagyod a 7400-et akkor talán megérte, de szerintem tuninggal ugyanott lehetnél a kisöcsivel is 

2,6-ra volt belőve, e7400-at is húzom kicsit, de csak alapfeszen inkább, alaplapom nem egy bika darab...
Majd holnap kiderül mennyit ért ez a váltás.
[ Szerkesztve ]

Itt 8900HUF a játék! 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Raadasul 26-an jelenik meg.

Őket nem ajánlom,régen rendeltem tőlük PS3ra játékot aztán küldtek egy használt gamet... Én a CDGalaxisnál fogom megvenni, másnapra nálam lesz és mehet a maratoni game 

Egy nappal előtte megkaphatják, ezzel nincs probléma!

lepirátbéjezik, kiírják dvdre, vesznek neki tokot, nyomtatnak rá matricát és kész, ott a 9k-s mafia 2, ami kb lószart nem ér.
♥ prelude

Hogy mi van?! 
Azzal nincs, de megjelenni biztos nem fog akkor. 
(#1043) Sonja Igazibol nem tudom, csak gondoltam. Valoban volt mar ra pelda, hogy elobb meg lehetett venni. 
[ Szerkesztve ]

Honnan tudod? Simán megjelenhet, ahogy pl. az NFS esetében is láthattuk (2 nappal a hivatalos megjelenési nap előtt már meg lehetett vásárolni). Ezért írtam, hogy ezzel még baj nincs, akár igaz is lehet. 
semmi..
♥ prelude

Beaktiváltam a trainert és játék közbe leesik az fps, de irtózatosan. Ilyen 2.3fps-em van. Diavetítés.
Nálatok nem volt ilyen?
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Ez 9.0
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Ahogy nezem mas is panaszkodott ra, probald meg a 8-ast, nekem az tokeletes.
Waterhover szokott lassulást okozni.
Lehet laudának van igaza, én is a 8-ast használom.
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu