Rettenetesen jól meg van csinlva a szennyeződés. Én egy full tiszta fekete autót ~13 perc alatt kicsit összemaszatoltam
Voltam minden poros, szutykos helyen a mapon.
Before
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Enton írta még le régebben, hogy hogyan kell. Ezt a videót találtam.
Gondolom a szelvedo is a portol tort be. 
Apropo, nincsen normalisan mukodo trainer, a mapok kinyitasahoz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
-----------------
Nem lehet hogy az idolimit patch miatt dobott ki neha? Az a patchelt exe jobb? 
[ Szerkesztve ]

Engem sosem dobott ki, amíg pc-n próbáltam a demót időkiakasztással.
[ Szerkesztve ]
Nem lesz, mivel a steam 1 gb-t szedett le, képtelenség lenne ebbe belezsúfolni a map egész részét. Tehát maximum üres textúrákat lehetne feloldani szvsz
Meg kell várni a 24/27.-ét. 
Szerk.:
Lehet volt már ,de ha rendőrautót rendőröstül robbantasz fel, akkor a szénnéégett teste benne marad. (gondolom a többi járműnél is így van)
[ Szerkesztve ]
Tegnap engem se, ma pedig 3-szor, de csinaltam egy rebootot, azota megint oke. Este ugyis gyilkolok majd, ha mas nem, kiprobalom azt az exe-t. 
(#755) csdm Ez logikus igen, akkor addig demozunk.
Mondjuk ha mas nem, az ejszaka nagyon jo lenne. 

épp most próbáltam itt átmenni. busz teteje - > rét szerűség, de innen nem tudok tovább. kéne még egy autó.
♥ prelude

Ez több éven keresztül fog játszódnni? mert ebben a videóban a rendőrautók is öregebbek meg a teherautók is.

Köszi! 
Ott próbálkozom én is, de nem sikerül. . .
A video meg érdekes, olyan mintha valami láthatatlan stégen menne, én rögtön elkezdek a végén zuhanni.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

A teljes játékban ez a küldetés, amit a demóban is láthatunk télen fog játszódni, még a 40-es években. A bemutatók kedvéért csinálták meg azt a fejlesztők, hogy átültették az 50-es évekbe a küldetést.
(#759) SenorGrande: Én is próbálkozom, de nekem sem sikerült még. Ugyanúgy mint te, én is rögtön lezuhanok a stégről.
[ Szerkesztve ]
Az alagútig eljutok, viszont nálam le van zárva.
A másik irányba pedig vége lesz a játéknak.
Ez a trainer kell hozzá, enable waterhover.
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu

Pontosabban 1943 Júliusától egészen 1954 januárjáig lesz a story. 
(#761) Silent77: Nálam ennél a trainernél még mindig fenn áll az a bug, hogy pár perc után lemegy az fps-em kb. 2-re, és csak az Alt+F4 segít... A másik eset, hogy ahogy hozzá érek a trainerhez a játék azzal fogad, hogy "A Mafia2.exe működése leált." Szóval én már a dock-ig se jutok el. 
[ Szerkesztve ]

(#764) Silent77: A dokk végén piros fal? Ott próbálkozol, ami a videóban is szerepel?
[ Szerkesztve ]
Ha bekapcsolom az waterhover-t nálam is van hogy lemegy az fps, ezért csak a docknál szoktam bekapcsolni. 
Nálam fegyveres trainer nem működik, elsőnek ment, azóta se...
T.Peter: Hiába próbálom, ahol a srác simán átmegy, ott nekem piros fal van.
[ Szerkesztve ]

Én is kicsit összekoszoltam a kedvenc kocsimat, de vigyáztam, hogy ne törjem össze.
Előtte és Utána

(#764) Silent77: Szerintem valamit elnéztél, mert ebben videóban nem a piros falnál megy be az alagútba. 
[ Szerkesztve ]

Speedlimitert mivel kapcsolok be? 

Köszi a patch-et, meg is lesem gyorsan!
A kép meg lol... 
(#767) csdm: Az 'L' billentyűvel, de ezt meg is tudtad volna nézni az Options-ban. 
Hova akarsz atmenni? 
át a kerítésen belülre, vonatozni.
♥ prelude
Hol lattal vonatot? 
a gameplay videón..
egyelőre csak átjutni akarok, a többit majd utána.
flying hack v low gravity mikor lesz?
azért kár h a régi jó dolgokból nem maradt semmi. pl nem lehet ugrani. egyik legnagyobb hiányosság számomra.
még buszról se lehet vele egy szintű dolgokra ugrani.:S
[ Szerkesztve ]
♥ prelude

Ott lennt a tengerpartnál is jó?Ahol anno a videóban busszal emntek át?
Mert nála nincs is piros fal, de nálam az alagút végén van.
Szerintem hiaba mennel at, nincs textura. Itt a video vegen is leesik a nagy semmibe [link] 
[ Szerkesztve ]
hát, nem tudom. ez még javában a demo térképen van, szóval itt ilyesmi probléma nem hinném hogy lenne, max a piros területen.
inkább az a gázos h sehogy se tudok bejutni.
♥ prelude
Én is leestem, de azért elég nagy új területet tudok bejárni. 
SenorGrande: 
de ez csak xboxon működik. próbáltam már korábban.
amúgy melyik az a trainer, amelyik ilyesmit tartalmaz h police off, és mission limit off?
[ Szerkesztve ]
♥ prelude
Mondjuk azt nem tudom miert lett ilyen gane minoseg.
(#776) Ice!? , Silent77 Oksi, azt nem is neztem, hogy a demo palyan van meg. Probalkozzatok csak, hatha sikerul. 
[ Szerkesztve ]
No police, stb
Lauda. kapott egy tetszik-et. 
Ice!?: Szívesen.
[ Szerkesztve ]

Lauda: felléphetnének a megasztárban. tutiwin.
♥ prelude

Igen ez sajnos csak konzolon van, én is többször próbáltam, pontosan ugyanugy áltam be oda ugyanolyan kocsival és mégse megy át... 
Silent77, Ice!? Koszi!
Nezzetek itt a masik: [link] Benyomtam ezt az infinite health trainert, nagyon f*sza.
Kivancsi leszek mikor fagy szet az egesz, jelenleg fut az idolimit patch, az all gun trainer es a no halal trainer.

[ Szerkesztve ]
Erre is ment. 
Nekem sajnos a fegyver trainer még most sem megy. 
Bejártam az egész várost amíg engedi, egy kocsmát találtam csak. Az alagútba látszik, hogy vége a pályának, a városba viszont látszik az út, és egyszer csak leesel. 
lájk.
♥ prelude
Silent77, Ice!? Koszonom!
Nalam megy f*szan minden trainer es most nem is fagy, popec az egesz. Vettem fel egy kis cafatolast, most konvertalja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak egy kocsma van, ott ittam en is. 
[ Szerkesztve ]

Hogy működik ez a mission off patch?
rányomok hogy patch de kér hogy valami filet válasszak ki mi lenne az?

Cső Dyno koma. Másold be a steamapps\common\mafia ii - public demo\pc mappába és onnan indítsd el.
Megkesed vele a mafia2.exe-t: Steam\SteamApps\common\mafia ii - public demo\pc
Az is jó amit macy kolléga írt.
[ Szerkesztve ]

Köszi, most találtam meg én is. 
Már ezeknek sincs értelme, nincs duda, nagy újítás. 
Kis hetvegi csaladi idill az utcaban [link]

Felénk is ez van minden hétvégén. 
A kocsikat nem visszük a méh telepre? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eleg nyugodt kornyeken lakhatsz.

Elkeszult vegre a masik video, erdemes megnezni.[link] Azt figyelembe kell venni, hogy vietnamot nem tudsz csinalni, mert eltunnek egy ido utan a jarmuvek/hullak es gyarthatsz ujat. En se ertem, de ez van. Pedig odatettem magam rendesen a kaoszban.

[ Szerkesztve ]
Jó lett ez is, de látom azért 2 kocsival elszenvedtél...mondjuk ezt sem értem, hogy közvetlen mellette robban fel, és a kocsinak semmi baja, vagy felrobban egy autó, hiába van mellette egy másik, nincs rá hatással. 
Koszi!
Sokszor elofordul, hogy juszt se ott robbanik ahol kellene, pedig celzottan szorom a granatokat.