Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II

(#501) .:Kristian:. válasza ll-kobe (#500) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Van olyan, nem mertem. :DDD

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#502) ll-kobe válasza .:Kristian:. (#501) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

Nekem eddig az összes bnőm közül amelyiket a legjobban lekötötte egy játék, az is 4 perc múlva mondta hogy kész haggyuk a fenébe :D
De én előre mondtam neki hogy elsőre a UK pálya viharos időben (Colin 3) sok lesz :DDD

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

(#503) .:Kristian:. válasza ll-kobe (#502) üzenetére

(PH! addikt)

Legutóbb a Bad Company 2-re volt ráizgulva, meg a MW2-re.
Nem vicc. :)
Csaj létére... pedig nem is szeret játszani. De ez már egy másik téma... :)

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#504) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na vegre tudtam tesztelni.

Az alabbi beallitasokkal mertem:

Core i7 21x160 + GTX 480SLI alapon:

Core i7 21x160 + GTX 480 Single + GTX480 dedicate physx alapon:

:R :D

A jatekot meg nem neztem, majd most! :C

(#505) Enton válasza Lauda (#504) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már bocs ha lekezelőnek fog hatni, de ha ennyi pénzed van gépre i7 meg GTX 480 SLI egy Full HD-s monitora/TV-re már nem telik, vagy csak nem akartad megizzasztani ezeket a kártyákat??? ;]

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#506) Ice!? válasza Enton (#505) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos elfogyott a hitel amit a házára vett fel h vegyen gépet.:D

no offense, lauda. ; )

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#507) Lauda válasza Enton (#505) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmi gond. A monitorom mar tavaly nyar ota megvan (EIZO FlexScan S2231W) es nem is fogom lecserelni, tokeletes es nekem eleg a meret. :K

Egyebkent nalatok mennyire maszkal az fps? Eloszor probaltam dedikated physx-el, ugy mondhatni stabilabb volt, az elejetol fogva 80-90, mikor eloszor kilepek a hazbol, akkor is. Az elobb kiprobaltam sli-ben, ugy viszont ha maszkalok 40-50 is szokott lenni, de sokszor 120-150, foleg mikor kocsikazok. :F

[ Szerkesztve ]

(#508) .:Kristian:.

(PH! addikt)

Játszottam kicsit a beállításokkal.

1680x1050, High, beleértve a PhysX-et is és minden on.
@eredmény

Q9550@2.83ghz
4gb ram
GTS250 512MB

(#509) Mans20

Mans20
(őstag)

Est

Én meglepődtem hogy minden maxon fizix high on 50-70 fps,2 giga ram i7 750 és gtx260,1280 a felbontás.

(#510) Enton válasza Lauda (#507) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam csak akkor mászkál, ha történik valami. Ha sokan lesznek, bemegyünk a házba, stb.
Ha azon kivül semmi extra, akkormarad "fix" 3~4 fps alapból ugrabugrál.
De amugy max ha csak állítgatok valamit.

(#511) .:Kristian:.

(PH! addikt)

Nem tudom hogy vagytok vele de nekem még az indexelés hiányzik a játékból.
Ha külön billre nem is de ha hosszabban nyomva tartom a jobbra illetve balra kanyarodó gombot jó lenne ha megjelenne.
Az elődjénél volt ilyen, ennél hiányolom.

(#512) artiny válasza .:Kristian:. (#499) üzenetére

artiny
(senior tag)

48,6 :DDD Nekem is majdnem ennyi lett tökugyan olyan beallitasoknal mint neked
[link]
beallitas[link]

[ Szerkesztve ]

..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...

(#513) Enton válasza artiny (#512) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meglestem én is.
De nálam hasonló felbontáson ugyanilyen beállításokkal 20.4 avg, kisebb felbontáson meg 21.5 avg.
Nálam ugy fest sokat nem számít a felbontás.
Viszont egy kis 4 magos plusz 1-2 GB ram tudna dobni a dolgokon.
De majd még holnap megsasolom Win7 alatt is kiváncsi vagyok ha a 4 magot szereti, szereti-e a 64-bit-es OS-t.

(#514) .:Kristian:. válasza artiny (#512) üzenetére

(PH! addikt)

:K
Ennyit számít, hogy 1gigás rammal rendelkezik a vga-d nem pedig fél gigával. Hiába gyengébb a procid mégis jobb eredményt értél el.

(#515) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Na én csináltam már egy benchmarkot:

e2180@3ghz,8800gt@650/1625/1900

Minden high, 8x anisotropic
Antialiasing off
fiziksz off.

(#516) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy tűnik az ok amiért akár 90%-al is kevesebb FPS van bekapcsolt PhysX mellett, a ruhák fizikájának a szimulációja, főképp az NPC-k ruháinak a szimulációja miatt, minél több az NPC, annál kevesebb az FPS.

Egy kis trükk ahoz, hogy 2x több FPS lehessen bekapcsolt PhysX mellett:
Az edit\APEX\Cloth mappában töröljetek ki minden fájlt, kivéve azokat amik "VITO"-val kezdődnek, valamint az m2skeleton.ms és a ClothRemapTable fájlt.

Ennek köszönhetően minden (felesleges) NPC ruha szimuláció eltűnik (amit kb észre se vesztek), de megmarad Vito-é és megmarad minden más effekt is, ráadásul nem esik le 90%-al az FPS.

[ Szerkesztve ]

(#517) TTomax válasza .:Kristian:. (#514) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

olyan 410-45Mega vramot emészt el fullHD-ban maxon... :DDD Ennyit számít az egy giga.. semmit...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#518) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Mafia 2 Crazy Gunshop Owner :DD

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#519) Crytek válasza TTomax (#517) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes nálam ment már a VGa ram zabálás 500 fölé szal épphogy elég az 512 inkább 1GB-kell.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#520) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Végre, megvan, hogy mi volt tegnap este az a patch, innen! :)

"Hey guys,

You may have noticed that Steam updated your PC demo last night. Here’s why:

There was an outstanding Steam PhysX installation issue where PhysX/APEX settings on MED or HIGH will only be run on the CPU, drastically lowering performance. This has now been corrected – so if you experienced this problem yesterday, things should run a lot smoother for you today! You can also get the fix here: http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html.

Let me know how the update worked for you, and feel free to use this thread to share your benchmarks with others!"

(#521) Enton válasza Sonja (#520) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen mint már én írtam:
Ez az uj physx dirver.

(#522) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Több óra játék után én is leírnám a tapasztalataim.

Autók: 10/10

Egyszerűen ZSENIÁLIS! A kidolgozottságuk pazar, a törés is zseniális. A GTA4-ben látott törást azthittem hogy nem lehet überelni, de sikerült. És sokkal relisztikusabb a törés, mint a GTA-ban. Az autók irányítását nagyon eltalálták. Dőlnek össze-vissza ezek a nagy tepsik. :D A hangok is rendjén vannak. Az meg hogy a kipufogó leszakad, már csak hab a tortán, plusz még szikrázik is, miközben húzod az aszfalton.

Mesterséges intelligencia: 7/10

Hát igen, kicsit itt érzek elmaradást. A rendőrök kicsit buták. Azon lepődtem meg viszont leginkább, hogy a civilek meg sem lepődnek attól, ha feléjük szegezek valamilyen fegyvert, sétálnak tovább. :U

Gépigény: 9/10
Az adatlapomon látható géppel tökéletesen fut FullHD-ben, a nagyobb robbanásoknál sem szaggat be, igaz, kikapcsolt Apex-szel játszok.

Grafika:10/10
Ide szerintem nem kell kommentár, zseniális.

Fizika: 10/10

A GTA4 fizikája után nem tudtam elképzelnim hogy tudnal jobbat alkotni, ez is sikerült. Ott van a toppon.

Hangulat: 10/10

Nagyon átjön az 50-es évek Amerikája, zseniálisak a rádióadók is.

Végszó: Szerintem komoly esélyei vannak az Év játéka címre, ha nem lesz nagyon rövid a játékidő, illetve a mesterséges intelligencián tudnak még csiszolni egy kicsit. Egyetlen negatívum, hogy közvetlen iskola előtt jelenik meg, ami nem biztos, hogy jót tesz majd tanulmányaimnak, dehogy úgy fogom ismerni Empire City térképét mint a tenyeremet, az biztos. ;]

(#523) ll-kobe válasza Dyno (#515) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem értem :F Futtattam egy bench-et ugyezen a felbontáson, ugyanezekkel a beállításokkal és ez jött ki:

Nem értem hogy miért rosszabb nem is kevéssel, mikor a gépem minden eleme erősebb mint amin te futtattad. Vagy ennyivel jobban szereti a geforce-okat :F

(#524) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

VITOPatch v1.0 PUBLIC RELEASE

http://m0.to/VITOPatch/VITOPatch.zip

Features include:

* Remove Timelimit (Timer + On-screen Display)
* Infinite Magazine
* God Mode
* Infinite Ammo

Known Bugs:

* Pick up a new gun with 0 extra ammo, infinite magazine off, infinite ammo on, will end up with 0 | 0 ammo after emptying the mag. Oh well, deal w/ it.

Coming soon:

* Key bindings (we already know how to implement it, don't worry)
* More features...
* In-game hooking

Sorry this is late, we completely rewrote our entire codebase and changed dev environments for this, which is actually what sucked up most of our time.

If there are any comments/suggestions/questions/bugs, please post in the thread, PM us on the forum, or e-mail bolopatch@gmail.com

(#525) ll-kobe válasza ll-kobe (#523) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, én rontottam el, illetve a demo. Valamiért nem jegyezte meg a beállításokat, és AA-val futott le a teszt. AA nélkül ez jött ki:

(#526) Dyno válasza ll-kobe (#525) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Különben ja fura de szerintem a játék nagyon geforce szerető, mert ahogy elnéztem néhányaknak mit produkál 4870-en, gtx260--n meg szinte már hasít még akár fiziksze-l is, külön fiziksz kártya nélkül.Én is meglepődtem hogy nekem ennyire jó lett az eredmény.És az a legdurvább hogy amikor lángolt minden meg rengeteg füst volt akkor ment csak 30fps közelébe, amúgy végig olyan 40 körül, néhol 60.

(#527) Lauda válasza Lauda (#504) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lefuttattam a benchet physx off-on is, a tobbi beallitas maradt:

Core i7 21x160 + GTX 480SLI alapon:

Core i7 21x160 + GTX 480 Single + GTX480 dedicate physx alapon:

;)

[ Szerkesztve ]

(#528) SzlobiG válasza Lauda (#527) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát kettő GTX 480-hoz tényleg illene egy fullhd, ki sincsenek használva azok a vga-k.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#529) Lauda válasza SzlobiG (#528) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem baj, legalabb egy jo ideig nem kell sz@rakodni a beallitasokkal. :D

Az igazsag az, hogy szeretem ezt a monitort es a meret is megfelel, szoval nekem nem erne meg lecserelni, foleg ugy, hogy minosegben nem szeretnek visszalepni, csak felfele, ha ugy alakul. :K

[ Szerkesztve ]

(#530) ll-kobe válasza Lauda (#529) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért az durva, hogy csak az egyik GTX-ed kb. kétszer annyit ér mint az én komplett gépem :D Milyen ötlettől vezérelve ruháztál be kettőre? Egy is elég kb mindenhez, ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor meg elég lett volna mellé egy gyengébb csak a physx-re :)

Csak úgy kiváncsiságból kérdem amúgy :)

(#531) Lauda válasza ll-kobe (#530) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt ra penzem es vagytam 2 ilyen csucskartyara. Eloszor harmat akartam egy 980X tarsasagaban, csak alaplapot is kellett volna cserelnem es nem is lett volna kihasznalva, ezert azt a projektet lefujtam, a procit pedig eladtam, maradt a 920. Amugy erre a kettore is sokat vartam, mikor hozzajutottam akkor is kincsnek szamitott, talan 5-6 db lehetett ezzel egyutt az egesz orszagban. :)

[ Szerkesztve ]

(#532) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

így 10 óra demo után azt kell mondjam nagyon jó...viszont a törés lehetne jobb is, milyen dolog már, hogy a lökhárítók nem szakadnak le, csak max lógnak. :F
Ami még nem tetszik:
-kocsiból nem lehet kilőni
-úszás hiánya
-rendőrautót nem lehet átalakítani, se garázsba rakni. :D
-az egész körözési rendszer
-ha rálövök egy barnára, akkor mindegyik elkezd rám lövöldözni, teljesen mind1 hol vagyok. :W

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#533) Crytek válasza 7600 GS (#522) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a fizikája GTA4-et jóval alulmúlja ami a törést illeti.
Megnézném te milyen demoval játszol.

(#534) rup1u5 válasza Crytek (#533) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Plusz az autók irányítása, viselkedése is jóval a GTA 4 mögött van szerintem.
A grafika viszont nagyon szép!

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#535) Crytek válasza rup1u5 (#534) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Sokan azt mondják a kor autóinak irányítása ilyen volt azért ilyen.Ezt sajna cáfolni nem tudom mert akkor még nem éltem ,hogy tudjam milyen volt vezetni sőt nem is értek az autókhoz.GTA 4-ben sokkal könnyebb,de itt is szokható!

(#536) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Az antialiasing minek van ebbe a játékba mint választható opció???Mert ha ki van kapcsolva akkor olyan 60-70 fps között megy a játék 1920X1080-ban minden maxon apex high,ha pedig be van kapcsolva akkor meg úgy harmadolódik a teljesítmény mindezt nulla látvánnyal... 40-45fps... akkor minek??????? :(((

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#537) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Készítettem egy ~15 perces kis videót 720p-ben, amiben jól elszórakoztam! :DD Youtube-ra már feltöltöttem, de még konvertálja. Ha kész lesz, közzéteszem a linket. :K ;)

(#538) rup1u5 válasza Crytek (#535) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nem hinném, hogy sok köze van az autók viselkedésének az 1950-es évek eleji amerikai autókhoz. :(
Nekem valahogy nincs meg az a "vezetési élmény" ami GTA 4-nél jelentkezik autózás közben. Túl plasztikus vagy hogy mondjam.......túl árkádos?
Gumit füstölni viszont jól lehet benne. Annyi füstöt csináltam, hogy le is esett 18fps-re GTX 280-on.
Amúgy kellemesen csalódtam mert medium apex-el fullHD-ban egész élvezhető egy darab 280-ason. Az apex-ről nekem is az a véleményem, hogy nem nagy szám. Semmi olyat nem mutat amit ne lehetett volna megcsinálni értelmesebb módon, havok-al vagy bullitt-al.
Az én képzeletbeli listámon nem tudta beelőzni a GTA 4-et de még játszadozok vele és meglátom hogy legalább a Red Faction-t képes lesz e felülmúlni számomra. Itt valszeg a story fogja eladni a terméket mint az első résznél.

[ Szerkesztve ]

(#539) TTomax válasza rup1u5 (#538) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

A story és a hangulat.... ez fogja eladni,engem az fogott meg nagyon... ami nagyon bosszant,hogy a rendőr a kocsijából kihajolva lövöldözik rám,én meg csak bambulni tudok... :(((

(#540) sagesz93 válasza rup1u5 (#538) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

simulation-ra át van rakva a vezetés?
Nekem ebben a módban, és kormánnyal marha jó, sokkal jobb mint a gta 4.

(#541) 7600 GS válasza Crytek (#533) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért mondtam, mert igaz, hogy itt nem lehet annyira szétgyakni az autót, mint a GTA-ban, de GTA-ban volt, amikor nagyon valószerűtlenül tört az autó, tehát annyira nem lehet igazából összetörni.
Félreértés ne essék, imádom a GTA IV-et is, az is baromi jó játék, meg is vettem eredetiben, a Mafia-t is megfogom :R . Az autók viselkedéséről annyit, hogy szerintem nagyon eltalálták, mert télleg dölöngéltek igazából is ezek a "tepsik", elég csak megnézni pár régebbi amcsi filmet.

(#542) rup1u5 válasza sagesz93 (#540) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ilyen beállítással eddig még nem találkoztam.
Végignézem újra az options menüt. :U

(#543) sagesz93 válasza rup1u5 (#542) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

pedig a vezetés módját is át lehet állítani, ez benne a tuti ;)

[ Szerkesztve ]

(#544) Sonja válasza Sonja (#537) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Elvileg elkészült a HD-vel. :K :C Videóm! :B

[ Szerkesztve ]

(#545) TTomax válasza Lauda (#527) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Mester úr hatalmas CPU limitje van,mert nekem 1920-ba többet fut egy 460 SLI...

(#546) TTomax válasza Sonja (#544) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Látom már te is észrevetted,hogy hol kell meglőni egy kocsit hogy robbanjon.... :DDD

(#547) Sonja válasza TTomax (#546) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Jah, a tanknál. :D Viszont 1-2 kocsinál ki kellett tapasztalni, hogy hol is a tank. :B :DDD

(#548) SzlobiG válasza TTomax (#545) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

AA-val kapott annyit, de tény hogy kevés mivel még kisebb felbontáson is tolta azt azért az vicces, hogy egy 460sli befogja a 480sli-t.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#549) .:Kristian:. válasza Crytek (#519) üzenetére

(PH! addikt)

Ott a pont. :K

(#550) voodoo98 válasza TTomax (#536) üzenetére

voodoo98
(tag)

Ez engem is extrémidegesít!!!:S :W :(((
És remélem a teljes játékban lesz élsímítás, h nem is 32x-es, mert nagyon ráférne a játékra, amúgy jó lenne...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.