Mafia 3?
Ráadásul alá van írva hogy várható megjelenése 2010 augusztus 27.
Ez minden bizonnyal egy Easter Egg! 
ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Mafia 3?
Ráadásul alá van írva hogy várható megjelenése 2010 augusztus 27.
Ez minden bizonnyal egy Easter Egg! 
ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!
Miért, tolták?
Ha jól tudom, már majdnem egy hete meg kellett volna jelennie, csak elhalasztották. Eredetileg meg ugye tavaly ősszel jött volna.
Ezek szerint akkor aug. lett belőle.
1 év csúszás.. Aranyos..
Ryder62: Elírhatták.
♥ prelude
Én már tudtam az Aug. 27-ről azt hittem arról tolták még tovább.
Szép is lenne. Így is elég. Már qrva rég várom. Lassan Duke Nukem feeling lesz.
♥ prelude

Szerencsére azért közeleg az a nap amikor minden fan a kezében tarthatja.

- SC2:Linoge-240 ¯\_(ツ)_/¯
Augusztusban jön a demó link.
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
- RAM: 1.5 GB
- Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
- Hard Disc Space: 8 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- RAM: 2 GB
- Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
- Hard Disc: 10 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
PHSYX & APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB
Video Cards and resolution: APEX medium settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)
Video Cards and resolution: APEX High settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
- NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game.
[ Szerkesztve ]

Ez durva!!4

Remélem fizikszet ki lehet kapcsolni 
Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White
Ez remélem csak poén akar lenni, mert ez nagyon durva.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Gondolom, hogy ki lehet kapcsolni, különben nem adtak volna meg külön gépigényt hozzá..

mafia 2 grafika:
[link]
Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

mafia 2 grafika:
[link]
[ Szerkesztve ]

Biztos ehhez is lesznek mindenféle modok.
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..
Max. grafikán gyönyörű a játék - már csak egy gép kéne, ami el is bírja azt.. 

Nem tudja valaki, hogyan lehetett az I-esben a versenyt megoldani, nekem most se megy?
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

Ja elvileg olyat olvastam tegnap hogy tesztelők bekapcsolták gameba apexet mediumra és a 3.6-ra huzott corei5 750 kifeküdt
. Na ezek után mit várjon az ember 

lényeg hogy ne csússz ki, probálj minél rövidebb féktávot venni ne egyből fékezz hanem fokozatosan, meg fokozatosan add a gázt másképp megpördülsz 

Köszi, talán így most menne, de lehet hogy volt valami kieg. vagy patch is?

én patch nélkül oldottam meg csak koncentrálni kell, én is vagy 30xor probáltam ujra mire meglett 

Köszi, akkor hétvégén hajrá....
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Sziasztok!
Ez a game meg fog jelenni magyarul is?

Szerintem nem 
A cd galaxisnal elorendelheto, ott azt irja, hogy angol lesz:[link]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Ez már a demo ha jól látom. 10 napom mulva mi is ezt fogjuk játszani. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk jó lenne tudni milyen gépen is futott a game. 
Family Guy Online - Closed Beta

Mutatok jobbat!
13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)!
Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj. 
Felháborítóan jó!
BE lehet whisky-zni, van szép környezet. A két tenyeremet összecsapnám ha nálam így futna majd APEX nélkül. 

Nem vitték túlzásba a részletességek közötti különbségeket. Az anizotropikus szűrés hatása viszont nagyon szembetűnő. Remélem 4670-nel menni fog. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

Mafia II no longer has multiple endings!
Azt lehet már tudni, hogy a DEMO az Steam-es vagy stand alona letölthető lesz?

Szvsz itt választ kaphatsz: [link]
Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

Mivel az első rész topicját már eltemették, itt kérdeznék rá. A Mafia ost-je érdekelne normális minőségben.
Főleg a Vladimir Simunek által komponált main theme (ami a menü alatt is szól) kellene igazán. Minimum 320-as mp3, de leginkább flac lenne a jó.
Eddig hiába kerestem, csak agyontömörített verziók vannak mindenhol. Egy 160 megás teljes ost album a "csúcs", amit találtam. Abban a játékban hallható összes zene benne van
Hátha esetleg valakinek megvan, vagy ügyesebb mint én, és megtalálja.
Kis nosztalgia. Én elmosolyodtam miközben hallgattam:
Vladimir Simunek - Fate (a játék legvégén szól ha jól emlékszem)
Vladimir Simunek - Main Theme
Django Reinhardt - Belleville
Django Reinhardt - Manoir de Mes Reves
Django Reinhardt - Vendredi 13
Koszi a linket, csak most nezem.
Brutalisan ki van dolgozva az egesz!

Brutalisan laggol a jatek tobb helyen is, pl. 3:17-tol amikor kanyarodik a kocsi es megall.
Lesznek komoly gondok PC-n az optimalizacioval.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Főleg a physic traileren látszik meg igazán. A physic mindenkinél off lesz ha normáisan akarja futtatni

Lejjebb kell venni, és meg van oldva a probléma. Gondolom jól testre lehet majd szabni a beállításokat.
A látótávolság és árnyékok babrálásával rengeteget lehet nyerni. Nyílván ezeket a demókat full beállításokkal rögzítették, hiszen ez az érdekük.
Az egész fizika hiszti meg egy nagy marketing fogás, semmi több. Mindig röhögtem az ilyen paraszt vakításon. Inkább az a szomorú, hogy vannak olyan emberek, akiket befolyásolni lehet vele akár új vga vásárlása felé.
Érdekes, hogy eddig a havok is teljesen megfelelt a legtöbb játékban, és nagyon szépen tette a dolgát. Arról nem beszélve, hogy azt is folyamatosan fejlesztik és finomítják.
De nekik physx kell. Biztosan teljesen maguktól, mindenféle külső (nvidia) behatás nélkül, ők döntöttek így. Ja, és persze társkártya is kell hozzá...egészen véletlenül.
[ Szerkesztve ]

engem csak az érdekelne hogy ha beletennék az apexnek egy vgá-t akkor cf-ös alaplapba is belehet?
Have A Nice Day
10-én jelenik meg a demo, ugye?
♥ prelude

De ha CET+9 idő szerint, akkor itthon csak 11.-én.
ohh. de rossz helyre születtünk.
♥ prelude

Várom már mint a Messiást, egyedül ez a magas gépigény lombozott le egy kicsit! Nálam az első rész top3-ban benne van, 3-szor is kijátszottam.
Amúgy ez az APEX mi akar lenni? 
Set The World On Fire!!!
envidia fiziksz. High-on asszem SLI GTX-480 kell majd hozzá.
De Mediumhoz is asszem muszáj egy kártya csak fizikára...
[ Szerkesztve ]
High-on asszem SLI GTX-480 kell majd hozzá.
Varom szeretettel. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hát azért nem hiszem hogy SLI GTX480 kellene hozzá. Annál szerintem okosabb fejlesztők vannak a csapatban, jól lesz az optimalizálva szerintem, bár igaz hogy így is bika gép kell majd a maximum grafikához, de ezt az SLI-t nem hiszem. A felhasználók kb 1%-a ha megengedhet magának egy ilyen konfigot.
Ezt a plusz kártya csak egy fizikára módszert hogy lehet megoldani? Teszem azt van egy ATI kártyám és mellé berakok egy Nvidia-t csak PhysX-re? Milyen szoftverrel lehet ezt beállítani?
Set The World On Fire!!!

Hát nemtom. Ez a PhysX szerintem nem egy rossz dolog, elég jó látványt tud nyújtani egy játékban, a hab a tortán az lenne ha ez a játékmenetre is kihatna, mint anno a Half-life 2-ben is csinálták. Egyedül a nagy gépigényt kellene kiküszöbölni. Kár hogy minden gyártó a PhysX ellen van.
Set The World On Fire!!!