Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II

(#551) TTomax válasza SzlobiG (#548) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Igazad van,tényleg AA-val... de mindjárt megnézem én is 1680-ban AA-val...

(#550) voodoo98
Az elsimítás hatalmas gáz a GTA4-ben is csak ez zavar... meg azt nem értem,hogy vakítanak itt bennünket DX11-el meg mindenféle marhaságokkal erre meg a kijövő jó játékok DX9-sek... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#552) ll-kobe válasza .:Kristian:. (#549) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg sokat számít hogy 512 vagy 1 giga vram? Mert gondolkodok egy ilyen megvásárlásán....
Bár nekem csak 1440*900-as felbontáshoz kéne :B

[ Szerkesztve ]

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

(#553) voodoo98 válasza TTomax (#551) üzenetére

voodoo98
(tag)

Engem nem zavar a DX9, látod van még benne potenciál...csak, h egy nyavajás AA-t nem lehet beletenni...hihetetlen...
GTA4-ben engem is idegesített ez nagyon, de itt meg pláne.
Bár a GTA4-ben volt külön hozzá egy DLL, de azzal sem volt az igazi, fps meg a felére esett, de legalább volt valami...

(#554) TTomax válasza voodoo98 (#553) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

De hát A DX9 miatt nincs rendes AA :(((
na hát itt van a 460SLI 95fps ....

Szerintem igen rendben van... :U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#555) ll-kobe

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért jó ez a fizika, csak azért durva hogy ezt meg tudom ugratni:

:U :C

(#556) voodoo98 válasza TTomax (#554) üzenetére

voodoo98
(tag)

hááááát igen! (ennyiből jobb lenne a DX10 vagy 11)
De más DX9-ces gamekben is van AA, meg a Mafia 1-ben is volt 8xAA is!!!
Ennyi erővel itt is lehetne... :@ gondolom.
COD is DX9-ces és teljesen elfogadható AA van benne...

(#557) sagesz93 válasza ll-kobe (#555) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ezt úgy megugrom, hogy még a verda se sérül... :D

(#558) Crytek válasza voodoo98 (#550) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Az mire lenne jó így is elég sokat eszik azt nem is látszik.Mi lesz akkor ha látszani is fog? :D

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#559) .:Kristian:. válasza ll-kobe (#552) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Számít. 1440*900-as felbontásnál nem tudom mennyire lehet észrevenni azt a +512MB-t (gondolom valamennyire azért igen) de nálam az 1680*1050-es felbontáshoz elkelne az 1giga vram.
Nem csak a Mafia 2-nél hanem a többi játéknál is.
Hosszabb távra egyértelműen jobb a nagyobb memória.

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#560) voodoo98 válasza Crytek (#558) üzenetére

voodoo98
(tag)

De legalább lenne választás.
Én bekapcsolnám és visszavennék ebből-abból (max grafhoz ajánlott configom van, tehát bírná szerintem)

(#561) Ice!? válasza ll-kobe (#555) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, higgyük is el? és ha letolattál..?

;]

♥ prelude

(#562) megint én

megint én
(őstag)

Én nem tudom, ELŐRE MONDOM TETSZIK A GAME!!! De azért nem kell szemet hunyni a hibák fölött... Rengeteg baromi nagy baki van benne. A leg szembeötlőbb ami most így megóban szembeötlik, az pl hogy áljál már rá kocsival egy tujafára... Ott marad állva, mintha a kocsi része lenne.
Meg a másik, hogy nem tudom szaknyelven hogy hívják ezt de van ez a rongybaba efekt, Ez a GTAban 100x jobb... Elöt a kocsi és és tényleg anatómiailag jól megvan csinálva az esés... ittmeg hátradobja magát :D Meg ha a gt4ben lábonlősz egy futó embert kibicsaklik a lába és úgy esik össze aztán feláll és fut tovább (és szinte végtelenszerő a halálok és az esések kimenetele) ... Itt meg 3.4 féle képpen esnek össze az emberek és kész. IGENIS HIÁNYOLOM EZEKET! Attól még fogok játszani fele nem arról van szó, de hogy "hibátlan" attól azért k.rva magyon messze van...

Szerk.
Ja és az élsimítás az indítás után 2-3 másodpercel szembeötlött, pedig élből minden max (physx medium) ÉS? pla a kés a konyhában olyan kockás, hogy az már majdnem fűrész, de az a baj, hogy a nyele is... Ami még zavar az a lövöldözés, nem úgy követi le az egeret a célkereszt mint ahogy az egérpadon mozgatom. Meg a kocsi. Jó-jó elmegy de nem realisztikus. És kis sebességen nagy fordulásnál nem kifele, hanem olyan mintha a leírt kör belseje felé csúszna a kocsi. Szóval BAROMIRA NEM TÖKÉLETES!

[ Szerkesztve ]

(#563) megint én

megint én
(őstag)

És még... Tökörbe néztetek már? Na az az igazán gáz. kb 100 pixel a csávókám...

(#564) ll-kobe

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg, annak van valami minőségbeli hatása ha CCC-ből vagy ATT-ből kényszerítek élsimítást? Vagy eleve a játék engine-je nem támogatja?

(#565) sunny84

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

hello .. komolyan ez már kereskedelmi forgalomban van ? kiadták már ? vagy most mi van :U
mert várom nagyon... üdv :R

Sunny : HONDA Civic 1.6 vti powwaa.-->" Honda Racing Club Kecskemét " .... "Ez nem autó ez HONDA ".... NFSWorld: SUNNY84HUN , SUNNY84HUN003

(#566) HS 2142 válasza sunny84 (#565) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Nem de ha minden jól megy 27-én megjelenik. Ha nagyon szeretnéd, elővételben megveheted a CD galaxis és az 576 üzleteiben, vagy akár steamen is.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#567) Lauda válasza TTomax (#545) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Este megnezem 4200-on. Dedikaltan futott nalad is? :)

(#568) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Ezt nálatok is csinálja minden indításnál?

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#569) .:Kristian:. válasza SzlobiG (#568) üzenetére

(PH! addikt)

Ha a steam mappából futtatod az exe-t akkor is ezt csinálja?

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#570) Sonja válasza HS 2142 (#566) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Inkább innen! Olcsóbb! ;) Ettől még olcsóbb az angol rendelés.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#571) SzlobiG válasza .:Kristian:. (#569) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Akkor nem.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#572) .:Kristian:. válasza SzlobiG (#571) üzenetére

(PH! addikt)

Akkor onnan kell indítani. :)
Egyébként nálam nem csinál ilyet steamen keresztül sem.

[ Szerkesztve ]

(#573) megint én

megint én
(őstag)

Mentem a boltba és gondoltam, hogy hozok haza egy facsemetét... xD

[ Szerkesztve ]

(#574) .:Kristian:. válasza megint én (#573) üzenetére

(PH! addikt)

Fenyőfa :) nálad már karácsony lesz? :DDD

(#575) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Ugratás után, valahogy elkaptam...(nemláttam mert "motorháztető" nézetben zúzok.)
:DDD

(#576) HS 2142 válasza .:Kristian:. (#574) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Mivel már megvan az áhított fa, de még nincs feldíszítve, nyilván 27-e a játék megjelenése lesz egyenértékű a karácsonnyal. :D

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#577) Silent77 válasza HS 2142 (#566) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

:Y
Azt hittem ez is 10 lesz, ez durván sok, főleg, hogy csak single. :U

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#578) HS 2142 válasza Silent77 (#577) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Én csak a nagyobb játékdisztribútorokat soroltam fel és még nem rendeltem arról az oldalról, amit Sonja írt, de ő szerintem képben van az ilyen dolgokból, tehát igaza lehet abban, hogy ott a legjobb megvásárolni.

[ Szerkesztve ]

(#579) Silent77 válasza HS 2142 (#578) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Én eddig tőlük vásároltam, de ezt nem fogom. Megnézem inkább kint mennyi, vagy marad amit Sonja linkelt.

(#580) HS 2142 válasza Silent77 (#579) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Én is de a külföldi vásárlást fenntartásokkal kezelem, de lehet mert csak ilyen maradi vagyok :)

(#581) sanadreas

sanadreas
(lelkes újonc)

ebben az esetben nem az a lényeg mennyibe kerül a játék hanem az hogy milyen játékot kapsza pénzedért

(#582) Bale_E

Bale_E
(senior tag)

Ezt megveszem én is ha nem is egyből megjelenéskor de meg fogom venni mert ez tényleg A játék szerintem, annak ellenére, hogy a gta4et boxon és pc is végig játszottam nem egyszer, sőt a ballad of gay tony-t is

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

(#583) Jimy83 válasza TTomax (#554) üzenetére

Jimy83
(tag)

Elég fincsi :)) Nálam ez a helyzet max. beállításokon :
[link]

(#584) wednesday

wednesday
(őstag)

Jó játék lesz. :) Remélem nem 10 óra alatt lehet kivégezni, mint ahogy korábban írták. Persze nem kell olyan baromi hosszúnak lennie, de egy 15-20 óra körüli végigjátszásnak örülnék. Vannak benne apróbb bugok, remélem orvosolják majd őket. A gépigénye elég baráti. A kocsik vezetését már kezdem megszokni elején furcsa volt. Ha már kocsik, törhetnének jobban is az autók, mert ezek a valóságban csak ránézésre tűntek masszívnak, egyébként ripityára mentek egy karambolnál.

(#585) Silent77 válasza HS 2142 (#580) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Én is így voltam ezzel, de már elég sokat rendeltem kintről, soha nem volt gond.

sanadreas: Miért van más eset is? Nekem lényeges, hogy mennyibe kerül egy játék, főleg ha nincs multija.

Ennyire sikerült összetörni az autót, még utána a motorháztető leesett.
[link]
[link]
[link]

(#586) .:Kristian:.

(PH! addikt)

Demo bug.
[link]
Ezzel a teherautóval nem lehet bemenni a földes útra.
Akárhogy nyomom neki a gázt nem megy előre, mintha egy láthatatlan fal lenne előttem. Gyalog és más kocsival gond nélkül tudok közlekedni de ez nem megy. :F

(#587) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Hoppá, mit találtam! :Y Dynamic car damage! :C :R

[ Szerkesztve ]

(#588) Sonja válasza Sonja (#587) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Hozzá ez! :C

Youtube Videó!

(#589) sagesz93 válasza .:Kristian:. (#586) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Hát ha 5x nem jártam ott ezzel a géppel, akkor egyszer se :D
mindig sikerült átjutni :DD

(#590) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valami kiegészítés nem jött még?:D

♥ prelude

(#591) sagesz93 válasza Ice!? (#590) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

:DDD
27.-én jönni fog. :))

(#592) .:Kristian:. válasza sagesz93 (#589) üzenetére

(PH! addikt)

Csináltam videót, átkonvertálom és feltöltöm.

(#593) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Ezt meg hogy?! :F

(#594) Ice!? válasza sagesz93 (#591) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

óópics.. és addig mit csináljon a jó nép?:D

♥ prelude

(#595) HS 2142 válasza Sonja (#593) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Ezt hol találtad? :Y

(#596) .:Kristian:. válasza Ice!? (#594) üzenetére

(PH! addikt)

Játszon, ott a demo. :D

(#597) Ice!? válasza .:Kristian:. (#596) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és mi lesz ha annyi rendőrt ölök meg h nem teremtődnek újra? nagy mértékben nőni fog a bűnözés.:Y
kéne vmi kieg. h ne mindig rendőröket keljen lőnöm.

♥ prelude

(#598) .:Kristian:. válasza Ice!? (#597) üzenetére

(PH! addikt)

Irtsd akkor a nőket. :D
Vagy vadássz bugokra és linkeld be nekünk. :D

(#599) Sonja válasza HS 2142 (#595) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Amire válaszoltál vagy a kocsi törést?! :F :D

(#600) HS 2142 válasza Ice!? (#597) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Akkor muszáj lesz valahogy hibernálnod magad a megjelenésig :) Esetleg ott van a Gta sorozat, vagy nem utolsósorban az első rész kijátszása, az összes idióta free ride extreme küldetéssel együtt ;)

(#599) Sonja: Amire válaszoltam, az achievementes képedre.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.