Én nem tudom, ELŐRE MONDOM TETSZIK A GAME!!! De azért nem kell szemet hunyni a hibák fölött... Rengeteg baromi nagy baki van benne. A leg szembeötlőbb ami most így megóban szembeötlik, az pl hogy áljál már rá kocsival egy tujafára... Ott marad állva, mintha a kocsi része lenne.
Meg a másik, hogy nem tudom szaknyelven hogy hívják ezt de van ez a rongybaba efekt, Ez a GTAban 100x jobb... Elöt a kocsi és és tényleg anatómiailag jól megvan csinálva az esés... ittmeg hátradobja magát
Meg ha a gt4ben lábonlősz egy futó embert kibicsaklik a lába és úgy esik össze aztán feláll és fut tovább (és szinte végtelenszerő a halálok és az esések kimenetele) ... Itt meg 3.4 féle képpen esnek össze az emberek és kész. IGENIS HIÁNYOLOM EZEKET! Attól még fogok játszani fele nem arról van szó, de hogy "hibátlan" attól azért k.rva magyon messze van...
Szerk.
Ja és az élsimítás az indítás után 2-3 másodpercel szembeötlött, pedig élből minden max (physx medium) ÉS? pla a kés a konyhában olyan kockás, hogy az már majdnem fűrész, de az a baj, hogy a nyele is... Ami még zavar az a lövöldözés, nem úgy követi le az egeret a célkereszt mint ahogy az egérpadon mozgatom. Meg a kocsi. Jó-jó elmegy de nem realisztikus. És kis sebességen nagy fordulásnál nem kifele, hanem olyan mintha a leírt kör belseje felé csúszna a kocsi. Szóval BAROMIRA NEM TÖKÉLETES!
[ Szerkesztve ]