Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II

(#251) N3ST1C válasza Darth_Revan (#248) üzenetére

N3ST1C
(tag)

Igen aztán ctrl+alt+del és már jó, nem tudom miért csinálja :S

(#252) Bale_E válasza Dyno (#246) üzenetére

Bale_E
(senior tag)

Aha megvan nagyon szépen megvan csinálva a törés modell. Legalább van olyan jó mint gta4-ben bár szerintem itt jobban látható, mert valahogy világosabb a demo. Szerintem méltó az első részhez eddig. :)

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

(#254) SzlobiG válasza Darth_Revan (#248) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nekem is csinálja.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#255) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

setings
benchmark

azt hittem rosszabbul fog futni egy közel 3 éves kártyán :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#256) csuki00

csuki00
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Leszedtem a játékot, de nem megy! Steamen agy anélkül indítom akkor is gondolkodik egy kicsit aztán nem történik semmi nem indúl a játék. Mit tudnék csinálni?!
x3 720 be, 4giga ram, 4870 es kártya szal futnia kellene. A gondom az hogy semmi hibaüzenetet nem ír ki amivel elindulhatnék.

köszi

(#257) ll-kobe válasza Darth_Revan (#248) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen nekem is csinálja. Egy ki-be jelentkezés megoldja.

(#256) csuki00: Csak úgy indul ha megy a steam.

(#258) Enton: Lehet valahol választani a dx 9/10/11 között?

[ Szerkesztve ]

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

(#258) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd ha hazaérek estefele, vagy max holnap. Majd rakom fel Win7 alá is kiványcsi vagyok dx9 és dx 10 között mennyi a különbség.
Mert így a mások által belinkelt képek amik dx11-esek azoktól nem ájultam el, hogy hu de szebb lenne. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#259) Darth_Revan válasza Enton (#258) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Honnan tudom, hogy DX9-10-11-ben megy-e?

(#260) csuki00 válasza ll-kobe (#257) üzenetére

csuki00
(fanatikus tag)

De ha steamen keresztül indítom akkor is ugyan azt csinálja.

(#261) ll-kobe válasza csuki00 (#260) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáld úgy hogy megy a steam, de nem abból indítod, hanem a games mappából, márha Win7.

Az időlimit-kiütő patch működik, megállítja a counter-t 9:59-nél.

[ Szerkesztve ]

(#262) Enton válasza Darth_Revan (#259) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Xp alatt próbáltam eddig. Ott biztos nincs Dx10 meg Dx11 se.
Tehát én eddig Dx9-ben láttam plusz a képek amiket linkeltem azok is azok biztos.
Ha majd win7 alá én felrakom akkor már Dx 10-ben fog futni mert a 8800GT azt támogatja.
Ha lenne egy 460GTX+ vagy 5770+ valami karim akkor Dx 11-ben menne.

Habár eddig nem sok különbséget látni így a linkelt képek között szal még az is lehet hogy csak a Apex van ami plusz most a demoban.

[ Szerkesztve ]

(#263) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak szerintem parasztvakítás a PhysX ebben a játékban? Bekapcsolva igaz, hogy ad +fizikai effektet, de annyit szerintem nem ér, hogy 2-3x kevesebb FPS legyen, amúgy is kikapcsolt PhysX mellett is elég jó a fizika szerintem.

(#264) ffodi válasza SzlobiG (#241) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm.....Nos ez érdekes dolog mert, most nyomtam egy restartot, és így teljesít ugyan azon beállítások mellett(az a 15fps nyilván hülyeség):

KATT

És az a vicc, hogy játék közben fix 60fps(vsync on), A misson alatt néhány nagyobb robbanásnál lemegy 55-re, de az alá nemigen, szóval jó ez a GT220(ne feledjük, hogy ha jól emlékszem GTX260 körül volt az ajánlott MAX Physx-re, és nekem azon van)

Egyszó mint száz, tökéletesen játszható, minden maxon, AA: on AF: 16x, APEX: High. :K

/FRAPS-el méretem/

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#265) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg csak DX9-es a játék, szóval nem kell DX10 / DX11 alatt különbséget várni link.

[ Szerkesztve ]

(#266) csuki00 válasza ll-kobe (#261) üzenetére

csuki00
(fanatikus tag)

Semmi, itt valami más gond lesz!

Leírnátok , hogy melyik visual c++ driverrel használhatjátok? sztem az lesz a bibi.

(#267) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

5 perc játék után, nagyon teszik, az fps nem megy 50 alá, 1920*1080 anti off, physx off, antit ha bekapcsolom akkor -10fps.

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#268) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

váváváváváááá letöltöttee.

♥ prelude

(#269) SzlobiG válasza ffodi (#264) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát azért nem egészen.:)

Magas APEX szinthez dedikált GPU gyorsítás kell:
Minimum - Nvidia Geforce GTX 470 + GeForce 9800GTX dedikált gyorsításra
Ajánlott - Nvidia Geforce GTX 480 + GeForce GTX 285 dedikált gyorsításra

A min fps mindenkinél ilyen kicsi szerintem még a töltési időbe elkezdi nézni. Ha a teszt ilyen és a játékba jó az a lényeg, majd megnézem játékba ha bekapcsolom mennyi lesz nv kari nélkül.:D

(#270) ffodi válasza SzlobiG (#269) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkor még szebb a helyzet, mert ajánlott GTX480+GTX285 dedikált, és 5870+gt220 ingame átleg 55-60fps(HIGH APEX). MIndjárt csinálok a fraps-el mission közben átlagfps-t. :)

Szerk: Azért a Benchben az átlag 38 fps sem olyan rossz szerintem. 30 felett szerintem simán játszható.

[ Szerkesztve ]

(#271) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

BOLO-tól (Just Cause 2-vel játszók szerintem tudják ki):

"Yeah I'm working on godmode and the map limits atm, already got a few other things worked out. :)"

:R

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#272) Darth_Revan válasza ffodi (#270) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt ne feledjük, hogy ez csak egy ~20perces demó, a teljes játékban lehet lesznek olyan szituk amik jobban megizzasztják majd a PhysX kártyát :)

[ Szerkesztve ]

(#273) ffodi válasza Darth_Revan (#272) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Világos. :) Kiváncsian várom a teljes játékot, és majd azt is letesztelem. Ha ilyen jól fog futni, mint a demo, akkor örülök.

És az a durva, hogy régi nvdriver + régi Phys drivert használok, és elvileg ezekkel nem is szabadna működnie. ;]

(#274) ll-kobe

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ki a legmenőbb a grundon? :DDD :C

(#266) csuki00: Azt a steam egyből feltolja mielőtt először indítod a játékot....

[ Szerkesztve ]

(#275) Enton válasza Darth_Revan (#272) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én amondó vagyok, bedobok még egy 8800GT a mostani mellé és ha ugy elfogadható lesz a teljesítménye Apex-el akkor veszek egy másik karit a mostani mellé.
Ha nem lesz lényeges gyorsulás akkor majd idővel váltok GTX 460-ra és a 8800GT megmarad physx-ezni. :K
Addig meg off az Apex-nek mert lényeges különbség nincs, főleg játékélményben. :K

[ Szerkesztve ]

(#276) csdm

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali!
Leszedtem egyből feltoltam midnent amit tudtam, és lefutattam a benchmarkot. (konfig a képen ill. adatlapon) Ez vicces. NEM Vistam van, hanem Win 7 ultimate 32 bit :D
[KATT]
Elég szépen fut bár, nem tetszett a benchmark grafikája. Játékot még nem próbáltam, de a kérdésem az lenne, hogy ha most elindítom, és letelik a 10 perc, akkor többször már nem játszhatok vele?

Jah, és a Rank C az milyen? jó?:D

[ Szerkesztve ]

(#277) SzlobiG válasza ffodi (#270) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Kipróbáltam autókázás közbe nincs gond fps ügyileg, de ha elkezded a küldit ott már igen csak 20-30fps-ek szal nézd meg nálad is kevés lesz ott főleg ahol lőnek össze-vissza mindent bent az épületbe.

Viszont nálam szerintem bugos, vagy nem tudom mert a tesztbe az elején amikor pattog az aszfalt ott rendesen látni viszont most én lőttem nem pattogott semmit, de végül is nem érdekes mert nem egy nagy szám ez az apex.

(#278) KubanitoS

KubanitoS
(őstag)

Az én korosodó gépemen is nagyon szépen hasít, 1680x1050-ben antianalising és physx ki van kapcsolva, többi funkció bekapcsolva, így az átlag 40fps, ami több is, mint elég. AA vagy Physxet bekapcsolva már szaggat, szóval tényleg 10-15 fps esés lehet minimum ezekkel a funkciókkal. GTA 4-gyel összehasonlítva a Mafia 2 (demo) kb tízszer szebb és tízszer olyan jól megy. Itt most fel lehet hozni, hogy a GTA 4 már két éves lesz, viszont a mai napig nem tudták normálisan megcsinálni és szaggat szinte mindenen, meg persze tele van gusztustalanul kinéző árnyékokkal. Szerintem a Mafia 2 méltó lesz az első részhez, már a menüben lévő zene (zongora) is nagyon megadja az alaphangulatot, nekem elsőre a Mafia 1 mellett a Max Payne 1 és 2 ugrott be, azok voltak még ennyire hangulatosak.

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#279) mert_csokis

mert_csokis
(fanatikus tag)

Ti láttok különbséget low és high árnyék között? Mert fraps alatt mérve cirka 10 fps eltérés van a két beállítás közt, a low javára.
De látszatra meg semmi, hiába nézem. Most vagy a fejlesztők csináltak egy bitang jó motort, vagy hiába állítgatom játék közben, nem rakja át. Bár akkor a fraps-nek sem kéne különbséget jeleznie.
Érdekes.
Először egyébként az unreal 3 motor ugrott be, nagyon hasonló hozzá színvilágban. Meg technikai szempontból is. A textúrák alapvetően itt sem igazán nagy felbontásúak, kicsit mosottak is. De az összhatás hibátlan. Szép tiszta színeket használ. A legelején a szoba kicsit sterilnek is hatott emiatt, de mégis durva.
Ami most nagyon nem nyerő nekem, az a kocsik irányítása. Azért ebben a gta 4 klasszisokkal jobb, ott nagyon lehet érezni az autót. Egy normális csúsztatást nem tudtam még kanyarban produkálni, max kézifékkel. De azzal is darabos. Mindegy, majd megszokom...

(#280) bazso29

bazso29
(senior tag)

Nagyon jó játék, csak nem tudom a vezetéshez beállítani a momot, pedig hihetetlen jókat lehet csapatni. :) Komoly fizika van benne.

(#281) Sonja válasza mert_csokis (#279) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ha az AA-t kapcsolod ki a játékban, akkor +20fps és semmit nem veszel észre a képen belőle! Próbáld csak ki. :K

(#282) ffodi válasza SzlobiG (#277) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mint írtam, nekem küldetés közben sem megy 50 alá, kocsikázásnál meg fix 60(vsync miatt)

Csináltam Fraps-al tesztet. Amikor kimegyek az ajtón a telefonlás után onnan kezdtem, és amikor a végén megállunk a kocsival a rendőrök előtt ott állítottam meg.(az átvezető videók is benne vannak, ott viszont nekem 30 fps körül volt mindig)

Min: 29
Max: 64(Vsync)
Avg: 51,968

Szerintem ez bőven jó érték, úgy hogy 1920*1080 minden fullon, AA: on, AF: 16x, APEX Physx: High.

Jó ez a GT220 na. :D

(#283) donjohnson válasza csdm (#276) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem véletlenül vistáról frissítettél annó win7-re?
talán azért írja annak.

rank: A-B-C-D (A a legjobb, D a legrosszabb besorolás).

az időlimitre itt van megoldás: [link]

(#284) mert_csokis válasza Sonja (#281) üzenetére

mert_csokis
(fanatikus tag)

Az nálam alapból ki van lőve, nem szoktam használni. :)

(#285) SzlobiG válasza ffodi (#282) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Néztem az Nv-sek is ilyen eredményeket kapnak szal, akkor tényleg működik nálad elég jól nem értem minek a gtx 285 ajánlottnak, de nyílván ha az számolná a fizikát gyorsabb lenne jóval.:U

(#286) Jimy83 válasza mert_csokis (#279) üzenetére

Jimy83
(tag)

Nagyon állat a kocsik irányítása szerintem , meg nem kell bohóckodni W A S D és egérrel pörgetni a kamerát mint a GTA 4-be.

(#287) Sonja válasza mert_csokis (#284) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ja, akkor nem szóltam! :B :D

(#288) csdm válasza donjohnson (#283) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Nehogy már csak C kategóriás lenne a gépem... Értem, hogy ATI kari, és nincs mellette egy Nvidia, de ez pofátlanság :D
Nem frissítettem, mert nekem abból a bizonyos 1 ft-os windowsom van :)

(#289) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Tudtátok, hogy 5 playboy is van benne?! :)

"1: Your House, kitchen
2: Gunstore
3: Clothing store in same street as gunstore.
4: Diner nearby above 2 (Not sure about this one)
5: After you kill the fat guy in the mission, ontop of some crates."

[ Szerkesztve ]

(#290) poczabence

poczabence
(kvázi-tag)

Baromira bejön a játék hangulata. :D Felraktam az időlimit patch-et, az is frankón működik. Nagyot néztem, amikor megláttam, hogyha elkapnak a zsaruk, akkor le tudod őket fizetni, esetleg, ha van telefon a közelben, akkor egy hívással le tudod magadról rázni őket. :) A tuning műhely is frankó, bár elég szűkös a választék. :) Lehet boltokat is rabolni, szóval jó kis játék lesz ez. :]

"Ha a zene az életed, akkor Walkman a mobilod." :)

(#291) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na. Az autók irányításán lehetett volna annyit módosítani, hogy ennyire ne csúszkáljanak, bár biztos említettétek már. Még a kamion is úgy driftel mint egy sportkocsi.
Ezen kívül abszolút 10/10. Eddig hozta amit kellett.

Amúgy szerintem fps-rekordot döntöttem:D: 764FPS

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#292) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

E2160 + GTX280 (PhysX Off) 50FPS
PhysX ON: 15FPS :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#293) Ice!? válasza csdm (#276) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4870-nel ennyi?:Y

nekem 4850-el ennyi lett, elsőre:

alap órajelen. majd megnézem húzva is.

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#294) csdm válasza Ice!? (#293) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahha. Kisebb felbontással, és jobb procival. hd 4850 és 70 kb ég és föld. Nah jó annyira nem. de egyHD 5830 szintjét hozza egy kis lemaradással.

[ Szerkesztve ]

(#295) Darth_Revan válasza csdm (#288) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te panaszkodsz? Nekem csak D kategóriába sorolta :DDD

(#296) csdm válasza Darth_Revan (#295) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Bazz. Néztem rendesen. De látom h mobility. :D Abban a videókariban kb a fele van benne mint az asztaliban, ne csodálkozz :D
Sztem 30 fps fölött kezdődik a játszható kategória, szal bőven jó :)
A-t meg B-t csak Nvidiásoknak ad szerintem :(((

(#297) donjohnson válasza csdm (#296) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

SzlobiG -nek A-t adott.

(#298) Darth_Revan válasza donjohnson (#297) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép lenne ha 160.000 Ft-os VGA-ra nem A-t adna :D

[ Szerkesztve ]

(#299) ll-kobe válasza donjohnson (#297) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, hát ilyen gépre az "A" rank mellé még le is kéne töltenie a full játékot díszdobozzal :C

Amúgy ezek vezetés közbe mér nem az utat nézik?: :DDD

(#300) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Játék alatt még nem ment 50 alá.

[ Szerkesztve ]

Xbox360 Gamertag: Roterhu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.