Nekem fogalmam nincs.
Amúgy itt az eredeti forrás! 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Nekem fogalmam nincs.
Amúgy itt az eredeti forrás! 
Na mind1, majd nemsokára megyek haza és megsasolom. 
Family Guy Online - Closed Beta

Játék "összeomlasztó" funkció, csak a poén kedvéért.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Azt végülis teljesen értem mi van odaírva értek én idegenül, csak elképzelésem sincs mire lehet jó.
De majd próba cseresznye.
És igazából a hatásra lettem volna kiváncsi, hogy mégis mi fog történni ha bekapcsolom. 

Akkor nem értelek, tényleg csak arra jó, hogy crasht okozzon. Bekapcsolod, kiad valami hülye hangot, crash, Mafia II müködése leállt.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Ezt tájékoztató jelleggel mondanám el: nálam a "medium" és "high" árnyékbeállítás között a benchmark szerint kereken 0,3 fps a különbség. Tehát a "high" beállítás ennyivel lassabb, szóval érdemes erre állítani 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!
Hali!
Ez a steam-es letoltes hogyan megy? Feltelepit egy kliensprogramot es mar mehet is? Utana eltavolitahato a geprol teljesen? Ja es ingyenes? ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk: kozben privatban segitett egy forumtars, koszonom neki!
De bamba voltam, azt hittem a regisztracio a steam-re penzben kerul. Pedig mar tegnap tesztelhettem volna vele. No sebaj, este ha hazaertem, megnezzuk hogy hasit a 480 SLI-on.

[ Szerkesztve ]

Kocsiból ugye nem lehet lőni mint pl a gta4ben?
Elég kevés fajta kocsit tettek bele...
Sziasztok!
Nem tudja valaki a szám címét mely a demóból való kilépés-kor a videó alatt szól? (meg már korábbi trélereknél is hallható volt)
Légy önmagad!... De ha lehetsz BATMAN, akkor legyél inkább BATMAN!
Azt irja ki, hogy contact steam network es utana nem tortenik semmi. Nalatok megy? A tuzfalon ki van engedve.

Most nézem, van demo
este megvan mivel játszok. 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

valaki segíhetne ezzel az xbox360 controller emulatorral
látszólag jól be van lőve, de még se megy

A probléma a te készülékedben lesz... Nálam is megy.
(#412) sagesz93: Azzal ne köcsögölj, énis mókoltam vele sokat, nekem se ment. De nekem is rumblepad 2-m van, mingyá megnézem. Áh nem tudom, nincs itthon...
[ Szerkesztve ]

Ha valaki nem akar mindenféle kétes eredetű patch-et letölteni az óra megállításához, itt egy egyszerű megoldás.
Csak egy hexa editorral kell 3 byte-ot átírni! Teszteltem, működik.
[ Szerkesztve ]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

Mafia II demo mi az ami tetszik es nem? *Gtaiv hez nekem
+ vereked tetszik,lehetne ilyen a gtaiv ben is csak kar,hogy nem lehet rugni benne csak kivegzesnel.
+a jatek nem akadozik /jobb mint a gtaiv optimalizalasa/
+kamera allas vezetes kozben jobb mint a gtaiv ben
+a hullámok jok a parton
-a hullamok utan szebb a gtaiv.ben
-lovoldozes jobb a gtaiv ben-bar ezt is meglehet szokni
-kocsik iranyitasa jobb a gtaiv ben...ezt meg szoknom kell
[ Szerkesztve ]
..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...

Ez demo,a teljesbe sok fajta autó lesz.

Mindjárt előkapom a szekrényből a Logitech Rumblepad 2-met és megnézem. 

Nekem is Logitec Rumblepad 2-őm van, és én sem tudom használni hozzá (még az Xbox360 gamepad emuval sem). 
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
Ez meg miféle steam? Utoljára a half life 2-nél láttam ilyet, mostmár teljesen másképp néz ki:S Szerintem szedd le, és a háttérben lévő képernyőről telepítsd újra.
Újratelepíteni próbáltad már?
Nekem win7 alatt csinálja ezt, és kiírja hogy nem tud csatlakozni a steam rendszerhez.

No, meg is oldottam a Logitech Rumblepad 2-vel való irányítást! 
Töltsétek le ezt! A benne található 3 file-t másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába! Utána már indíthatjátok a játékot. 
Virágokat az öltözőmbe kérem! 
Ui.: Ha hiányolja az msvcr100.dll file-t, akkor töltsétek le innen és másoljátok be a fenti mappába vagy a Windows\system32 mappába.
[ Szerkesztve ]
(#422) ll-kobe, (#423) Enton
Ezt szedte le az oldalrol es errol frissiti magat az uj verziora, legalabbis nalam igy volt. Egyebkent jo lett
, leszedtem es felnyomtam ujra a c/program files x86-ba, lehet az volt a baj, hogy eloszor a d-re telepitettem. 8 megas dsl-em van es maxon szedi!

Köszönöm

Csak az a baj hogy nekem saitek r660-am van, ami elvileg kormány 
Mondjuk ha azt megmondanád, hogy csináltad meg, akkor az alapján be tudnám lőni a kormányt is szerintem.

Amit linkeltem elsőnek Xbox360 emulátort azt letöltötted?
Mert abban van egy x360ce.exe, amivel a beállításokat eszközölheted! Ebben állítgasd be a padodra/kormányodra minden gombot/irányt, majd Save. Ekkor felülíródik a x360ce.ini file, amit másolj be a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába a másik két file-al együtt, amit linkeltem az előbb. Remélem érthető?!

[ Szerkesztve ]

A víz nagyon szépen kidolgozva, de számomra nagyon illúzióromboló volt az a láthatatlan fal, valószínű, hogy a teljesbe se lehet majd úszni. A társak úgy vettem észre halhatatlanok, de eddig nem hátráltattak, mindig fedezékbe húzódtak, ahogy az ellenfél is legtöbbször, odafigyel, hogy ne tudjam őket hátba kerülni stb. A (még ha nem is teljesen) visszatöltődő élet viszont elég sok könnyítést ad, remélem a teljesbe majd lehet nehézséget választani.
Van rá mód, hogy a kocsiból tudjunk lövöldözni?
[ Szerkesztve ]

Nálam is előjött. A játékból kilépés után. Arra gondolok hogy a brightnesst állítja a játékban és aztán azt a beállítás marad kilépás után is. Ezért látszik a desktop sötétnek.
Ha jól emléxem már az elsőben sem lehetett nehézséget választani.
(#431) SteeWe: Ja én is erre gondolok. A leggyorsabb megoldás egy logout-login, és máris jó.
[ Szerkesztve ]
Na le is jott, megyek melozni, este adunk neki. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ebben igazad van (max annyit, hogy free rideban megemeled a rendőrök számát), de az első rész már 8 éves és akkor még nem volt divat az ehhez hasonló könnyítés, hogy bújj el valahová és meggyógyulsz, ezért nem is volt annyira egyszerű, mint a mostani rész.
[ Szerkesztve ]

Én is megcsináltam ezt, csak nem az ini-t másoltam ki 
De most megcsináltam így, és k*rvaállat jó így menni, ááá egésznap elleszek én ezzel 
Köszi! 

átlag 80fps fölött "A"-t ad.. 15 alatt meg "E" 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Ezek szerint akkor:
15 alatt: "E"
15 és 40 között: "D"
40 és 60 között: "C"
60 és 80 között: "B"
80 felett: "A"
Amúgy nálatok mennyi ramot eszik? Nálam a legdurvább esetben is 800 mega alatt maradt, hát ezért vettem meg a 4 gigát? 
[ Szerkesztve ]

Nem tudom írta e már vki de van már time limit patch ha vki akar szórakozni a bejárható részben.
If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Nálam is annyit eszik, de szinte minden játék, mindig van 2 giga szabad ramom.
Xbox360 Gamertag: Roterhu

végre megvan a lista 
A-t sikerült elérnem egy kis procituninggal (1920x1080 minden maxon, de AA és APEX =off), ami érdekes, hogy a procin emeltem 700mhz-et 3100-ról 3800-ra és kb 3fps-t nyertem vele átlagban..
illetve minden alapon, de AA és APEX is bekapcsolva 14,x fps lett, erről nem készült kép ![;]](/dl/s/v1.gif)
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
lol.
pedig csak hülyéskedtem..
kár, hogy nem okay.
Silent77: nm.
(#422) ll-kobe: nekem is full így nézett ki, csodálkoztam is rajta, de lefrissítette magát. a hivatalos honlapról szedtem amúgy.
[ Szerkesztve ]
♥ prelude
Én csak a vram zabálást néztem 8800GT-vel full hd -be. 50x volt a max 512 MB-os VGA épphogy elég!
[ Szerkesztve ]
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Egyébként aki kipróbálta, jól működik a Logitech Rumblepad 2 azzal, amit linkeltem? 
Szia!
Hogyan kell használni a trainert?
Elindítod a játékot, majd ha elindult és kiértél a házból nyomsz egy ALT+TAB-ot ekkor futattod a trainer-t.
MAjd belátásod szerint arra megfelelő gombra kattintasz amire szeretnél. 
Majd végül ALT+TAB vissza a játékba.
[ Szerkesztve ]

Valki feltenne lecci ezt a fajlt:
(\\Steam\\steamapps\\common\\mafia ii - public demo\\pc\\Mafia2.exe
Felraktam valmi time limit patchot de felulirtam veretlenul...es most mikor kezdodne a game kiugrik szonelkul a jatekbol.
Elore is nagyon koszonom.
..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...
Jobb esetben a patch csinált biztonsági másolatot az indítófájlról, nézz utána, ott kell legyen ugyanabban a könyvtárban .bak kiterjesztéssel. Nevezd vissza .exe-re és megy is.