Ez nagyon király game lett.
Sokkal jobb mint a GTA beleértve a grafika is meg az optimalizáció is csak kevés a 10perc.
Csoda, hogy semmi gond ati kártyával főleg, hogy a 10.5 van fennt.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Jó hát ilyen géppel..
Még a puksapor szagát is szórnia kell a gépháznak 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

szépen folyhat a gém
Még jó hogy újból lehet utána menni 10 percet
Remélem adnak ki hozzá valami trainert, amivel fel lehet oldani + sok pénz meg ilyenek, mint ami a just cause 2 -nél volt.

The game is performing optimally 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Igen ezt akartam is írni, hogy ha lesz trainer azt linkeljétek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megnéztem az Apexet átlag 30FPS, de alig volt mellé több effekt szal nem lesz társ kártya.
[ Szerkesztve ]

Most mégis mit vársz? Ha mindent megcsinálnának helyetted a játékban, akkor nem lenne értelme játszani. Miért nem már azt kéred hogy lőjjék le helyetted az ellenséget és akkor csak tovább kell gyalogolni?
Valszeg a teljes játékban lesz valamiféle Free Roam mód, az első részben is volt.
Set The World On Fire!!!
Közben megjegyezte, de más beállításokkal megint gondja volt, vagy lehet, hogy a Benchmark utána állított vissza dolgokat.
Szűkebb területeken kicsit fura a mozgás (gondolom a fedezékrendszer miatt), de egyébként nagyon tetszik. Kicsit több kompromisszumot kellett kötnöm, mint vártam, de így is jól néz ki.
Hát ez eddig lélegzetelálító.
Nem tudom sokan panaszkodtak az utcán lévő emberek mennyiségére, na ezen a kis részen semmi baj nincs vele, annyi van mindenből amennyi kell.
Rendőrök nem valami nagy agyasok. Simán lepénzeled őket oszt annyi. 
Family Guy Online - Closed Beta

Esetleg valakinek volna egy link a demo-hoz?

Steam-re reggelj és töltheted, csak onnét lehet.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Nem mindent megcsinál helyettem (egyébként egy gombnyomás kihagyása gondolom nem megy a játékélmény rovására), csak ne viselkedjen totálisan elveszettként. Nem ugyanaz a kettő.
Na elkezdtem tölteni én is, egész jól jön 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

[link]
Így néz ki nálam / hd 5850/ max. grafikán.
Lehet hogy én vagyok nagyon finnyás, de elég sok a blur rajta, nincs egy éles részlet... De ez legyen a legnagyobb gond 

Nah kipróbáltam és szerintem majd pár év múlva jöhet is, gépemnek ez már sok, nagyon akad, olyan 20 fps lehet durván, meglepő, mert 1280-ba simán futhatna fix 40-el legalább. gaz a füst betesz neki nagyon, de egy crysis jobban fut, igaz ott nem kell megjeleníteni ennyi dolgot egyszerre.
Amúgy hangulatos, az első részt csak kicsit próbáltam tesómék tolták vele anno rengetegszer, de akkor még nem játszottam gépen nem is volt min.
Próbáltam kontrollerrel irányítani, kocsit vezetni jobb vele de célzoni katasztrófális pláne ilyen kevés fps-nél.
[ Szerkesztve ]

Hol találom a maradék 4 demo playmatet? 

Srácok! Szerintem a vezetést állítástok szimulációnak mert normál-on elég gáz. A kocsiból nem tudsz kilőni, autók kidolgozottsága elég jó, szépen megvan csinálva a törés is. Lehet menni tankolni, enni, be tudsz rugni (homályosodik a kép) a házban ilyen apróságok: ablak kinyit becsuk, rádió kikapcs-bekapcs, víz a mosogatóban megnyitni stb. garázsban tudsz váltani az autók között. eddig ennyi (9800gtx-en 70 fps
1280x1024 minden high-on)
MBP 13"+ optibay, iPhone 4

Időközben kipróbáltam. 800x4XX felbontáson a legalacsonyabb részletesség mellet játszható lenne, ha nem villódzana a kép! Lehet azért csinálja mert a monitorom csak 60Hz-et tud, és a játék meg magától 70Hz-re lövi be a grafikát (amit mellesleg sehol sem tudok megváltoztatni). De az is lehet, hogy a driver a ludas. Vagy csak egyszerűen már kevés neki a vga-m. 
Majd egyszer mikkor már jó lesz a gépem hozzá, akkor majd játszok vele. Addig is itt van nekem az első része.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc

Városban 55-60 fps akció közbe mikor ég az épület simán lemegy akár 35-40 fps-re is.

Visszavonom, tud állni az ajtó másik oldalára is.

ezt én is felfedeztem, és nem találtam a többit 
Egyébként az autókázós része igenkomoly lett a játéknak
Tudsz kényszeríteni 60Hz-et Dxdiag-ban. Onnantól minden 60Hz-en fut, ami D3D-s alkalmazás.
Plusz van "L" betűre speedlimit a verdában amivel sokkal kezesebb a kocsi. 
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

Már félig lent van, 650 Kb/s-el jön. 

Még egyet találtam.
SPOILER
Azután, mikor a dagit lepuffantjuk, és el kell indulni kifele, még azon a szinten a lépcsővel szemben az asztalon van egy.
Szerintem jól fut a cucc, átlagosan 45-50 fps megvan maxon 1280*1024-ben, ráadásul még az Xbox360 Controller for Windows-omat is felismerte egyből 
[ Szerkesztve ]

Nagyon jól van optimizálva. Respect. 
- SC2:Linoge-240 ¯\_(ツ)_/¯

tuningot a csavar kulcsnál csináltad?
Köszi az infót, ez nagyon hasznos volt!
A DXDiag-ra gondolok.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Ez előbb én is kipróbáltam a Demo-t. Szerintem nagyon jó lett, már alig várom hogy kijöjjön a végleges.
Kipróbáltam az 5870+GT220 Hybrid kombót. Ennyit tud:
/Bocs hogy nem vágtam le a fake képernyőt.
/
Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $
Pfff, azért ez durva 

aha 

10 perces korlát kiiktatására való patch letöltése! 

GT220 nagyon kevés fizikázni.
Legalább egy GTS 250 kéne hozzá azt is medium apex mellett, de szvsz még az is vissza fogná.
Sonja: Nem tartott sokáig.
[ Szerkesztve ]

aaaaaaaaa
ez nagyon kell
egy pénz trainer is jöhetne.
[ Szerkesztve ]
Jaja, zsír
De hova rakja a demót a steam? 
Ezért nem jár steam ban?

hát nem netes játék, a saját gépemen "csalok"...szerintem...

Működik?Sajnos nem vagyok otthon de nagyon bevagyok sózva autókázni akarok.Van a törés olyan mint a GTA4-be????Tehát karcolodások, vagy frontális ütközésnél komolyabb szerkezeti roggyanások?úúúú megint megvana feeling mint a gta-nál mindjárt bepisilek. 
ui:Jóval jobb lett hogy a CPU-t tovább húztad?
[ Szerkesztve ]

Nem!
Just Cause 2 demójánál is ez volt, ott se járt ban.
Kár, hogy STEAM-es, STEAM is lefog pár FPS-t 
Nektek csinál olyat, hogy miután kiléptek belőle, az asztal fényerőssége leesik?
[ Szerkesztve ]

Ide 
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\mafia ii - public demo\
Szerintem elég jók a roncsolódások benne és sokkal barátibb a gépigénye, mint a GTA 4-nek