Nálam rádió hiba van.
Pontosan mit takar a görcsöl szó? 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Nálam rádió hiba van.
Pontosan mit takar a görcsöl szó? 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

HI All !
Létezik az, hogy ha bevan kapcsolva a hangfal és nem hallgatok semmit - akkor szimplán halkan rádióadás megy benne ? És ha igen, akkor ez ellen lehet -e tenni vmit ?
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

Igen, ez gyári hiba. Semmit nem lehet tenni ellene.

Ezt csak az x530-as csinálja, vagy a x230-as is?
Mert akkor inkább Altec-et veszek.

Csak az x530. Az x230 viszont nagyon jó.

Köszi. Még egy kérdés. Az x230-hoz is érdemes jobb hangkártyát venni, vagy ez inkább csak 5.1-es rendszereknél számít.
Jelenleg egy c-media ac97-es van a gépemben.

Érdemes legalább egy SB Live! 5.1-et venni, használtan kapsz 3k körül.

Hello nekem nincs ilyen de másnál én is hallottam már.

Igen mert nem csak a hangfal de a hangkártya is meg tudja határozni hogy hogy szól. elég nagy mértékben. mind a kettő nagyon fontos.

Nekem a Notinak a hangkártyájárol megy, és nagyon szépen szól vele!
(ASUS A7L-5028)

Úgy látszik tényleg gyári hiba, most hogy olvastam már látom másnál is vannak rádió gondok, pedig nekem egy Audigy 2 zs hangkártyám van ami elvileg nem is rossz. És mégis van hogy olyan erősen küldi a karattyolást a hangfalból persze románul vagy szlovákul, hogy melette már nem is lehet filmet nézni. Gondolom ez attól függ milyen hangkártyához vesszük, mert szerintem az enyém még jobban felerősítheti a jelet. Próbáltam alaplapra integrált ac97 -essel is de úgy meg teljesen más élményt nyújtanak a hangfalak. Kevesebb bass, stb.-térhangzás se az igazi. Úgyhogy szerintem eladom. Már ki is néztem z-5500 szerintem. csak kicsit drága. Még pár hét meló. És meglesz.
A legrosszabb amikor este be van kapcsolva a gép töltés miatt és akkor kezd el a rádió szólni na az nagyon kellemes. De megoldhatók a problémák egyszerűen ki kell kapcsolni és kész. A teljesítménye árkategóriájában szer. a legjobb. Kár érte. piece!!! 
donenso

Az a megoldás, hogy a Windowsban kell levenni a hangerőt kb- 50-60%-ra. A hangrendszeren pedig feltenni mondjuk úgy 40-50%-ra és úgy már biztosan nem lehet hallani a rádiót 
+ az egeremen lévő gombokkal tudom állítani bármikor a hangerőt 

Nekem a kimenetem pedig 00-95%-on van, és nem hallok rádioadást 

hali.én tervezek egy ilyen 5.1-est venni 2 hét múlva.
a kérdésem: ha van egy sima hangkártyám és veszek egy ilyet akkor kell egy 5.1-es hangkártya is mert csak 2 fog szólni az 5-ből??

Nem kell
Csak akkor stereo-ban fog szólni és nem 5.1-ben.
Milyen az a sima hangkártya? Ja és olvasd át a fórumot, mielőtt megveszed! Meggondolandó 

Arra hogy meggondolandó én azt tudom mondani valakinél van valakinél nincs és nem tudom még hogy mitől függ hogy kinél van és kinél nincs mert nálam mióta megvan semmi gond nem volt vele és gyönyörűen szól.

Sziasztok! Eddig a Logitech® X-530ast néztem ki magamnak, amíg nem olvastam a fórumot. Kicsit elbizonytalanodtam. 
Megjelent ennek egy ''újabb változata'' a Logitech® X-540es.
El tudná valaki mondani róla a tapasztalait?
- Megéri inkább azt megvenni?
- Kivannak küszöbölve azok a hibák amik az 530asba voltak?
- A bassusa jól szól? 
- Zenehallgatásra is megfelőlő?
- kb. mennyiért tudnám azt beszerezni? (20-25 ezernél többet nemnagyon akarok kiadni rá)
Előre is kössze mindenkinek!
edit: hangkártyám: C-Media AC97 Audio Device / ehelyett érdemes lenne valami jobbat venni?
[Szerkesztve]

^^ Asszem rossz hangkártyát írtam be... ez a beépíttett nemis 5.1es hangkártyám volt xD
Tehát a másik: CMI8738/C3DX PCI Audio Device

Mindenképpen szerezz be másik hangkártyát! SB Live! 5.1-et kapsz 2-3K körül pl. itt PH!-n is 
X-540 annyiban más, hogy van hozzá távirányító és kicsit máshogy néznek ki a szatelitek. Illetve: ''A Logitech X-540 hangszórórendszer, a cég első mátrix surround-technológiával készült terméke''

Oksa, kössz a tippet! 
Akkot az X-540 lesz úgytűnik. Hangkártyának meg utánanézek! 
Még 1szer thx!
ui: Mostmárcsak körülkéne néznem holtom beszerezni xD - netes boltba láttam egész jó áron, de garancia no úgyhogy... :S

Vajon az X-620 csak a 6.1 hangzásban tud többet?
Látom nagyon jó áron és az audigy2-m is tudja de nem nagyon látok
róla itt a magyar neten...
www.kezmuveskeramia.hu

Szevasztok. Nekem is egy ilyen hangcuccom van. Rádiózni nagyon ritkán rádiózik viszont kb a házban minden lámpakapcsolásnál pukkan egyet az összes hangfal.
Ez ellen lehet tenni valamit szerintetek?

Üdv vala nektek 
Én most pénteken lettem tulaja egy ilyen kis hangfalszettnek.
Az előző egy Logitech Z-640 volt de a subládája elhalálozott és így került hozzám ez az (olcsó) alternatíva.
Elösszöris nekem nem rádiózik max hangerőn sem 
Másodszor télleg félelmetes a subládikája ....maxon táncolt a pohár az asztalomon

Viszonnt érdekes recsegéseket produkál néha 
De nagyon meg vok elégedve a kis aranyossal 
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69.... :) :)

Subládikát vedd le teljesen, vagy max. 20-25%-ra teked 

Nekem is pukkan, ez ellen nem lehet tenni semmit 

énis szívesen beneveznék, egy x530-ra, mert a paraméterei nagyon imponálóak.
olyat lehet csinálni vele, hogy nem minden hangfalat kötök be? mert 1részt notim van, és amíg nem veszek bele PCMCIA-s audigy 2 ZS-t
addig csak stereo kimenetem van. Meg most kicsi szobában vagyok albiban, nem biztos, hogy minden magas kell, de hosszú távra szeretném venni, ezért nem 2.1est akarok. az x230-at hallottam szolni, és ugy döntöttem itt az ideje leselejtezni a cc8 éves hifim 
esetleg ha nem túl pofátlan kérés, hogy pesten valakinél meg lehetne-e hallgatni üzemben 
ha lenne vállalkozó szellemű, nagyon megköszönném. vagy tudtok vmi mondani, hogy hol lehetne meghallgatni? ja és még annyit, hogy ha jack hosszabbítóval kötném be, az szerintetek mennyit rontana a minőségen. mondjuk megtoldanám a kábeleket 5m-el.
köszi előre is a válaszokat

mindenki csak hallgatja a hangfalait és senki nem néz fórumot vagy mi? 

2.1-est ne vegyél,nem éri meg,egy kis plusz és meg tudod venni az x-530-at(pixmania-n 16,5k szállítással együtt),adnak hozzá átalaítót is,amivel mind az öt hangfal szól(be tudod kötni mindet),nem dolby de akkor is jó.Én is notival hallgattam egy ideig.Ha veszel hozzá hangkártyát,akkor 5.1-ben zúzhatod!

Nekem a következő problémám lenne:
szeretném rákötni a dvd-lejátszóra úgy hogy az is 5.1-ben szóljon.Aki érintett az ügyben meg tudná mondani,hogyan kötötte rá?Csakmert elég kacifántosan van megoldva jobb első hangfal ill. a sub is(ugyanis nincs külön kábele).Köszi a választ!

Egy okos ember segítene nekem dönteni? x-530 vagy x-540? Nem sok különbség van, az 540-nek egy picit nagyobbak a hangfalai, meg van vezetékes távirányítója. Nekem kinézetre mindkettő teszik. Árban 1500Ft most a különbség.

Nem látok különbséget, RMS-ben ugyanaz: 71.2W a kimenet, mindkét változatnál 140W a peak power, FDD2 technológiával, a különbség talán annyi, hogy az X-540-hez adnak egy távirányítót, viszont nekem az X-530-as formatervezettebbnek tűnt: (a lekerekített formákért vok oda), úgyhogy azt vettem meg. 
Sulla - DoD fun

Szerintem ez nagyon hangkártya függő hiba,nekem Creative audigy 1 + X-530 és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Amúgy lehet létezik rá egy alternatíva, csak kicsit nem éri meg a fáradtságot, a rádiójelzavarás.
A hangfalad a rádiójeleket fogja fel és azt hallod a hangszóróidban, akkor mint pl. a mobiltelefon jeleket (nyilván azok 900, 1800 és 1900 Mhz-en mennek), a rádió-jeleket is lehet egy azonos frekvencián sugárzott ún fehérzajjal kiiktatni, azonban ez nagyon költséges, házilag nem tudok rá alternatívát egyelőre, hogyan lehetne ilyesmit készíteni, de mint mindenre, biztos erre is létezik olcsó és - talán - jó megoldás. A google a barátod.
Megérdeklődöm neked a fizikás barátaimat, hátha tudnak örömhírrel szolgálni. 
Sulla - DoD fun

Találtam egy linket a logitech weboldalán a rádió frekis interferenciákkal kapcsolatban, és az esetleges megoldásra:
[link]
Sajna angol nyelvű, de azért remélem segít valamit.
Sulla - DoD fun

Hello
Anno amikor meg en is irtam hogy jon a radio adas a kis X-530 szolt egy ideig. Majd fogtam egy ebresztos orat(amire igy jobban ralatok meg nem erem el) es oda raktam. Azota nuku radio igaz nalam szinte ejjel nappal be van kapcsolva a szett. Az s/pdif csatira azota valakinek valami olcso kivetel??
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Senki nem próbálta még DVD lejátszóra kötni?

Hello mindenki!
''Boldog'' tulaja lennék egy ilyen szettnek, szép, jó, meg minden, csak néha akkorát pukkan hogy leszállok a székről. Vilannyos haverom szerint nincs jól leföldelve, v. leszigetelve, nem tudom pontosan. Szóval akárhányszor a lakásban lekapcsolnak, vagy föl egy villanyt v. bármit, nem úszom meg durranás nélkül. Hol kisebb hol nagyobb, de nem hagyja abba. A drivereket már próbáltam, nem segít. Egyébként ez most garanciás dolog? Bármilyen hozzászólást köszönök, remélem tud valaki segíteni... 
MSI P965 Neo, Core2 E6400, Kingmax 2*1024 800, Geforce 7600gt, sata2 250Gb

Ez amolyan szériahiba. Gyakorlatilag az összes ezt csinálja. Örülj, hogy neked nem rádiózik, arra is hajlamos estefelé. Nem nagyon lehet segíteni rajta sajnos.

Köszi a válaszod, most már nem annyira savanyú a szőlő hogy tudom, mindenki szív vele. 
Akkor nem maradt más hátra, mint tudatni a jónéppel: -Akinek nincs, annak NE is legyen
-Kerüljétek mint a tüzet, játékélmény: 0, zenehallgatás meg: -1, -Az meg végképp nevetséges hogy a 21. században egy ''jónevű'' cég ilyen sz*rt csináljon
Pont jó hogy direkt és DIREKT azért ezt vettem meg, mert bíztam benne hogy ezzel nem szívok.
Úgy látszik tévedtem....

MSI P965 Neo, Core2 E6400, Kingmax 2*1024 800, Geforce 7600gt, sata2 250Gb

Nekem is néha-néha pukkan egyet de azon kivül meg vagyok vele elégedve. A zenéket ne 128b mp3-ba hallgasd rajta és majd meghallod hogy nem -1 az osztályzata. Először én is fanyalogtam a zenékkel (mp3) majd belehalgattam egy 5.1-es Ákos lemezbe és néztem nagyokat. Ezért az árért (br.14800Ft Mis....-ba) szerintem az egyik legjobb választás.

Szerezzetek be egy wifi-s routert, az vhogy lefedi a rádiós témát. Minden más már egy jó hangkártyával megoldható. A földelést meg bizti meg lehet oldani valahogy, hogy ne pattanjon. Legjobb ár/minőség kategória győztes, szal azért nem kéne leszólni. Meghallgattam egy Genius 5.1-et, amit annyira ajnároznak, a közelébe sem ér a Logitech-nek. Egy villanyásszal ki kell méretni vhogy, hogy melyik frekin szűrődik be a rádiós zaj, és sztem tud rá olcsó és működőképes választ adni, vagy pedig egy rádióamatőr, szinte biztosan.
Én nem tapasztalom egyik dolgot sem, pedig itt van tőlünk cca. 1 km-re egy nagy teljesítményű TV-rádió-adótorony.
[Szerkesztve]
Sulla - DoD fun

Sziasztok! A napokban fogom megvenni a 2. ilyen hangfalszettemet és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Eat Sleep JDM

Nekem is az a bajom hogy bekapcsolom,nem hallgatok semmit,és rádió adás megy benne!Elején még elég furcsa volt,de már hozzászoktam! 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

Megeri ehhez normalis hangkartyat venni? Jobb lesz a hangminoseg es - esetleg - hangosabb is lehet? Vagy csak kepzelodom?

Sziasztok!
Hát rég jártam erre, én már lassan 2 éve nyüstölöm ezt a szettet, és a rádiózást, meg az alkalmi enyhe kis pukkanásokat leszámítva (ezeket már észre se veszem jóformán
) szvsz ez egy nagyon jó kis cucc. Audigy 4-el hajtom, zenehallgatáshoz javaslom mellé a foobar2000 nevű csodalejátszót (ja, és szigorún sztereóban azt a zenélést!). Játéknál - számomra - megfelelően, sőt, jól teljesít, igaz, vizsonyítási alapom nem sok, de ennyi pénzért bőven jó ez 
Meghát szép, meghát jó, meghát...megfelelő pozícionálással, illetve alá adott hanganyaggal ebben a kategóriában bestbuy

foreveryoung
ui: most pl. éppen Devin Townsend-et hallgatok (a bácsi köztudottan jól keveri fel az albumait), éshát farokmeresztően szépen szól na! 
[Szerkesztve]
Aki korán kel...az előbb iszik.

Elmélteileg a pukkanósditól meg lehet szabadulni egy szünetmentes táppal, ott nincs ugyanis áramingadozás ami szerintem az probléma fő okozója.
A rádiósdira nincs megoldás? 1/4-nél tekerjem följebb oszt annyi? Minden este rikácsol benne valami...enyhén kiábrándító.
ELADÓ KONFIG: P5E¶ E8500@4.2¶ Asus SilentKnight¶ T800 2*1Gb@4-4-3-4@886¶ GigaByte HD 5770 1GB¶ Aurora570¶ ZM500-HPS modular¶ LG DL DVD újraíró¶ SilentMaxx HDD hűtőfiók¶ WD3200KS¶ WD5000AAKS ¶ G5+G15

Sziasztok.
Tegnap vettem egy ilyen X530-as hangcumót egy fórumtárstól. Az a gondom vele, hogy a mélymomó búg. Minél hangosabbra állítom a mélynyomót, annál hangosabb a búgás is. A ''master'' hangerő nincs rá hatással.Ez a probléma jelentkezett másnál? Ha igen, akkor meg lehet szüntetni valahogy?
AMD & ATI

Most vettem egy ilyen Logitech X-530-at, és ha be van kapcsolva, de csutkára le van halkítva, akkor be lehet vele fogni rádiókat... Ez miért van? Mi jókat röhögtünk rajta, de ez normális? 

Igen, ez normális
Hozzá lehet szokni 1 idő után, nekem már automatikus, hogy este 6 körül kábé harmadig fel a hangerő, majd windóz master halkítás 
Cserébe viszont kárpótol az árához képest kiváló hangzás! 
Aki korán kel...az előbb iszik.

Sziasztok!
Ezek közül melyik a jobb?
LOGITECH X-540 5.1
Creative-Labs Inspire 7.1 T7900
Föleg film+játékra lenne, zene csak ritkán.
Árban ugyan annyira jön ki mindkető X-540 helyben 23k, T7900 pk-val szintén ennyi.