Hmm,az számít vmit,hogy Tiszaújvárosi vagyok? 
Aki korán kel...az előbb iszik.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Hmm,az számít vmit,hogy Tiszaújvárosi vagyok? 

Igen, valszeg a Fehérvár Rádiót nem fogod tudni ''befogni'' rajta 

Nem tudom
Én gyakran fogok német, illetve orosz nyelvű adásokat is.
Mindíg veszem fel mikrofonnal és küldöm át msn-en a haveroknak, akik majd leesnek a székről a röhögéstől 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Na igen,ez elég kétségbeejtő(bárcsak foghatnám a Fehérvár Rádiót
) Kíváncsi leszek nekem lesz-e ilyen gondolm vele...Szóval akkor Ti inkább a Logitech-et ajánljátok,mint a Creative T6060-ast??? Mert akkor holnap lehet meg is rendelem. 

Nos? Hogy döntöttél? 
Egyébként nagyon jó hangrendszer, nem akartalak ''elijeszteni'' a rádiós témával 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Mindenki a rádióval van elfoglalva nem azzal hogy milyen jól szól a hangfalrendszer. Nekem 2x szolt a rádió akkor is halkan oda kellett hajolni a hangfalhoz hogy haljam.
Nekem már 6 hónapja van és filmre játékra nagyon jó.Zenére nem 5.1 t kell venni arra ott a 2.1 rendszer.

Örülj neki, hogy nincs vele gondod! 
Nekem egyik szemem sír, a másik nevet. De megpróbálok inkább nevetni 

Hát most egyenlőre ott tartok,hogy megvettem az Audigy 4 oem-et,és nagyon szép hangja van(most egy Aiwa hifi-re van rákötve a gép),igencsak jobb,mint az alaplapi. Aztán lehet megrendelem ma a Logit
Amúgy ha zenét akarsz hallgatni,és ha nem tévedek,akkor lehet az 5.1-es cuccot is 2.1-ként használni. Kíváncsi leszek! Akkor mindenki aszondja,hogy inkább a Logitech???

Ma én is beléptem a klubba. Mistralban 15290 Ft volt.
Néhány órás tapasztalatok:
Kikapcsolt számítógépgép és bakapcsolt hangfal, valamint alacsony hangerőnél német adást fogtam.
Persze a fórumot korábban végigolvastam, úgyhogy nagyon nem lepődtem meg.
Bekapcsolt gép esetén eddig nem tapasztaltam ilyent. A röhej, hogy egy amerikai oldalon agyon dícsérték a vásárlók ezt a hangfalat, aki szídta, az sem a rádiózás miatt. (akit érdekel: http://www.circuitcity.com/rpsm/oid/98329/pageno/1/order/D/sortby/1/order/D/rpem/ccd/productDetailReview.do#tabs )
A hátsó hangfalakból eddig nem jött hang. Mi lehet a gond?? A windows beállítás stimmel...

Rosszul kötötted be 
Lehet, hogy a rádiózás földrajzi kérdés.

Bárcsak igazad lenne... csak nem erről van szó. Rózsanszín a rózsaszínbe, zöld a zöldbe stb...
Az alaplapi hangkártyára gyanakszok. Még nem szedtem le a házam oldalfalát, de lehet, hogy bekötési gond lehet?
(Alaplap: ABIT NF7-S - integrált Soundstorm 5.1-el...) Na lecsekkolom...

Ezt jól csináltad? [link]
Bár máshogy nem nagyon lehet 
És mit szólsz a hangjához?

Hát ilyen nincs. Egy hangfal teszterrel kiderült, hogy tényleg rosszul kötöttem be a hangfalakat.
Na de miért kell a rózsaszínű dúgót a fekete dugóaljba, a feketét pedig a rózsaszínbe dugni?
Vagy csak ez a zseniális abit alaplapnál van így?

Ugy látszik ez alaplapi gond az abitnál hogy a hangkimenetek rosszul vannak jelölve. Nálamis ez volt a gond amig alaplapi hangkártxát használtam.

Nézd meg a korábi hozzászolásomat !
Ott elég alaposan leirtam hogy mit tapsztaltam a logitechről. A creativerol annyit hogy a basszus sokkal gyengébb a közép tartományba szinte nem is szól a magas pedig cincog . Szoval sztem felejtsd el a creativeot. Azonkivül a jel zaj arány is sokkal rosszabb( most nem pontosan emlékszem mennyivel de aszem nagyon sokkal ) , ill a hangereje is gyengébb.
Nem tudom hol akarod megrendelni de az extremedigitalnál a legolcsobb sztem ( bocs ha ez reklámnak minősül ) .
Ha van konkrét kérdésed arra is szivesen válaszolok!
Helyesírás ellenőrzés forever!

Hali
Meg jo hogy belinkelted a kepet. Pont olyan Rca csatit akarok venni kabelesen ami bemegy a soundstormba de az s/pdif re csatlakoztatva. Megtudnad mondani hogy mi a kabel pontos neve meg esetleg mi kell hozza meg?
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Nagyon gyanus, hogy helyfuggo. Ha ez nem lenne, akkor tenyleg utos kis cucc volna ez, de igy..nekem meg az a bajom, hogy mintha a magasak nem lennenek elegge magasak, legalabbis a mely melysegehez kepest. Tudtok kovetni?

Ja a rádiózás valóban hely függő !!
Szegeden egy panel épületbe egyáltalán nem tapasztaltam !
Budapesten viszont igen 
az X-230 men rádiózik 
nektek nem rövid kicsit a D-SUB?
sztem ha nem veled szemba van a mélynyomó akkor jó
csak a földönk kell lenni a szateliteknek meg feléd nézni 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

Nem tudom szerintem pont jo hogy a magasak nem magasabbak!
Ha még magasabbak lennének akkor túl nagy lenne a két tartomány közti ''űr'' amit a középfrekvencia hiánya okoz!
Tudsz követni?
egyébként mikor jelentklezik a rádiózás?
milyen állípotába a hgfalaknak?

Pár nap használata után a tapasztalataim:
Rögtön az elején leszögezném, hogy integrált hangkártyát használok (Soundstorm), így a tapasztalataimat ennek függvényében értelmezzétek.
A mélynyomó iszonyatosan mély, dübörgő hangot ad ki. Szinte teljesen levettem a hangerőt, de így is érdekes dolgot figyeltem meg. A mélynyomó most a számítógép asztal alatt, a földön van, így nekem, aki ott ülök az asztalnál pont elég hangos. Aki a szobában az asztaltól messzebb van, annak meg még mindig túl dübörgő, valószínűleg azért, mert jobb a ''rálátása'' a mélynyomóra, mint nekem. Úgy gondolom, hogy ha valaki mással is megosztja a helyiséget, akkor ugyanebbe a problémába ütközik. Azt sem értem, hogy miért normális az, hogy a mélynyomót így, szinte teljesen letekerve kell használni. Így kevésbé skálázható...
A magas hangok szerintem túl magasak. Valahogy a középhangok hiányoznak. Ha szoftveresen felerősítem a középhangokat, akkor meg elég furcsa lesz az egésznek a hangzása, nem túl megnyerő. Szóval az érzéseim meglehetősen vegyesek, kicsit csalódott vagyok. Zenehallgatásra nem nagyon ajánlanám.
Hogy egy kicsi jót is írjak: néhány játékban olyan hangokat is halottam, amiket korábban észre sem vettem. Iszonyatos hangtartománya van, és a hangok jól megkülönböztethetők, tiszták. Csak bírja az ember gyomra a mélynyomót.
Volna egy kérdésem is: vajon miért nem szól center sugárzóm? Egy tesztprogram külön-külön kiteszi a hangokat a hangfalakra, és azok meg is szólalnak szép sorban. Viszont sem zene, sem film, sem játék közben nem szól a center. ??? Abit RULEZ???
Vegyek hangkártyát? (Ne már… )

Abszolut egyetértek korábban én is megfogamaztam ugyanezeket a gondolatokat !!!
Örülök hogy nem vagyok a véleményemmel egyedül!
Jol kötötted be ?
Jól állítottad be?
5.1 es a hangkártyád?

Általában este ha be vankapcsolva és a gép ki !
nekem is csak köbö kicsit több mint felétől kezd hangosodni, de negyednél pont fasza
lehet nekem is kéne vmi audigy2-es 
da így is rohadt szép a basszus is
meg a szatelitek is szép szolnak, tisztán
de nem halk egyáltaáln nekem
ali3m: ez az idegesítő??
kapcsoljátok ki és nme lesz semmi 
[Szerkesztve]

Ja amugy egy hankártya sokat dob rajta hidd el !!
( sb live ot 3k ért kapsz és sokkal tisztább lesz a hangja mint az integráltal )

Nem engem nem idegesít egyáltalán mert mát nem is ilyen hangfalam van én beruháztam egy z3e-re nekem az sokkal jobban bejön!

Sőt akkor sem idegesített amig volt mert kikapcsoltam és kész !
Amugy a z3e sokkal hangosabb mint az x-es sorozat . A 2.1 es z3e sokkal hangosabb mint az 5.1 x pedig hát az 5.1 ben 3 hangfallal több van.
meg amit szeretek a z3e e ben a kurva jó hangja melett, az az hogy van hozzá távirányító ( persze csak vezetékes ) igy nem kell állandoan a hangfalhoz nyulkálni!!
nekem X-230 van 
és jobb oldalon van benne a hangszóró a mélynyomón 
érdemes megfigyelni, hoigy hogy kileng

Valoszinuleg mas tartomanyban mozog a fulunk, vagy nem tudom..

Nekem csak este, es tok mindegy, hogy megy-e a gep, vagy sem: o csak pofazik.

Ja vagy más tipusú zenéket hallgatunk?
Esetleg te nem elektronikus zenét hallgatsz ( techno house ilyesmi?)
[Szerkesztve]

Kene nekem egy olyan hangkartya, ami NEM PCI slotos, hanem PCI-E, vagy mi ez. Tudjatok ujabb lapokon van a a 16X-os PCI-E slot felett ilyen rovid, nalam spec. fekete slot. Nah, olyan kene nekem, mert nincs mar szabad PCI slotom...
Tudtok ajanlani valamit?

Milyen lapod van?
ilyen van egyáltalán 
nemtudok róla én, h SLi-s lapba hangkari kéne a másik VGA helyett
esetleg a PCI 1x-es slot 
[Szerkesztve]

Igen, a mély levéve is nagyon dübörög, néha ''búg''.
De én ezt szeretem 

Gratula! Annak szebb a basszusa, mint az X-530-nak 

Giga K8NF-9

Nem is arrol beszelek, hogy van egy SLI-s lap, es akkor csak egy VGA-t rakok bele, masik meg hangkartya lenne, hanem van a PCI Express slot, es afolott van ilyen vekony, rovid, nalam fekete slot. Es nem tudom mi a neve, de mostmar minnya megnezem a gepkonyvben
Szoval olyanba kene nekem hangkari. Nem PCI slot, hanem szerintem PCI 1x-es, ahogy emlitetted. Szoval olyan, nah

ja 1x pci lesz az a slot
egyebkent itt le van irva[link]l

Oke, es tudsz ilyen hangkartyat?
sztem a mini PCI 1x slotba nem sok hangkari megy meg ott amúgyis útban van a VGA-nak
sima PCI 1x slotba mennek a sb-k audigyk
A PhysiX is olyanba megy
vagy hogy írják

Pci-E-es hangkari még nem létezik tudtommal. Ha elfogyott a Pci, akkor biza USB-s Audigy 2 is létezik.
tudom csak nekik magyarázom 

Bizony bizony én sem hallotam meg ilyen hangkarirol sajna 

Szépjóestét!
Ma reggel megérkezett!!! Az edigital 8-16h között mondta a szállítást,reggel 7kor csengőszóra ébredtem,meghozták az árút...a délelőtt folyamán gyors összeszerelés,majd teszt. Tapasztalatok:
-Zene : alapvetően rock-ot hallgatok,de kipróbáltam millió féle zenével,és meg kell mondjam egész meggyőző!
A mély az nagyon pazar,akárcsak a magas,közép(Audigy 4-el hajtom,és sztem csak megfelelő beállítás,és elhelyezés kérdése az egész hangzáskép).
-Film : I Robot...nem is ragozom,szól ahogy kell! 
-Játék : Longest Journey 2 - kegyetlen jól szól ; Oblivion - hasonlóképp ; Heroes V - nincs neki 5.1-es hangja(fuck),de azért szépen húzzák a szinfónikusok(remélem azok).
Este 6 óra,barátnőm épp a Longest Journey 2-vel bíbelődik,megunja,elzavarom a gép elől,odanyúlok a jobb oldali hangszóróhoz,letekerem a hangerőt,és igen...rádiózik. Kossuth,plusz vmi német mixe hallható,hogy rohadna meg! Persze ez annyira nem zavaró,csak aszittem hátha velem nem esik meg
Néha kicsit pukkan,ha vmi villanykapcsolgatás van(olvastam már itt nagyobb ''pukkokról'' is).
Viszont mindezek mellett faszaszépen szól,eddig elégedett vagyok. Ha valaki tud megoldást a rádiós próblémára,az mindenképp jelezze! Aloha 

Nincs megoldás. Iletve biztos lenne valami árnyékolásos módszer, de én nem fogok ezzel vesződni 
Amúgy meg Grat! Filmek tényleg nagyon durvák, főleg az 5.1-es dolgok 

Faterom műszerész,majd megérdeklődöm tőle holnap,hogy 1.mi okozza? 2.mit lehetne vele csinálni? Bár sztem le se fogja szarni
Bla-bla-bla,most is osztják az észt,méghozzá oroszul
De ugye napközben nem szokott jelentkezni? Nekem is 6 után indult be...