Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530

(#351) Gab606 válasza kneedeep (#350) üzenetére

Gab606
(lelkes újonc)

Most nézem csak, hogy ez nem a ''Ti milyen 5.1-es hangfalrendszert ajánlotok?'' topic..... :W
Na mind1 beteszem majd oda is kérdést azt talán többen nézik.

Tehát azt mondod x540 gyenge,viszont ha jól tudom itt már javították ezt a rádiózós dolgot ami 530-nál jelentkezett. Hangminőséggel van probléma, vagy csak kisebb szobába jó?
Ezt az 540-es dolgot kifejthetnéd bővebben is, aztán ha annyira rossz akkor a 7.1-est rendelem meg.

(#352) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Biztos hülye kérdés, de azért megkérdezem: Egy ilyen 5.1-es rendszer csak hangkártyával működik, vagy az alaplap is elviszi?

[Szerkesztve]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#353) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Up!!Nagyon jó a cucc! :R

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#354) Eagle16 válasza Jhonny06 (#352) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Az alaplapi is viszi, ha 5.1-es a kimenete.

---

(#355) Xervo

Xervo
(lelkes újonc)

Hali all!Kis segítséget szeretnék kérni!Szeretnék venni egy új hangrendszer és a két kiszemelt a Logitech Z-3e és az X530.Kérdésem az lenne hogy meik lenne jobb nekem?Főleg technó zenéket halgatok,filmet csak nagyon ritkán,néhanapján jáccok is eggyet.És szerintetek ez a két hangrendszer jobb vagy egy Videoton RA6363S erősítő és két Videoton DC2050E hangfal(8ohm,névleges:40watt,zenei:50watt,40hz-20khz.Szép nagy bélelet fadoboz :) )

(#356) Olasza

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Igaz, csak az első és utolsó 2 oldalt néztem meg, de látom még mindig ugyanazokkal a gondokkal küszködtök. Íme néhány javaslat:
- a rádió befogás leggyakrabban a rossz minőségű kábelek következménye, így azokat célszerű elsősorban leárnyékolni. A legegyszerűbb megoldás 2-3 réteg alufólia. Amennyiben ez sem régit, akkor az elektronikát kell árnyékolni, ami lehet: 1, Az egész mélyládat az előző módon megoldani, de ez csúnya. Gondolom ezt senki sem vállalja be. 2, A mélyládat egy aprólyukú fémhálóval körbe venni. Ez sem szép, de azért jobb mint az első 3, szét kell bontani, és a mélyladában lévő elektronikát ezzel a hálóval körbevenni. Ez a legszebb, csak garanciavesztéssel járhat.
-a pukkanás ellen sajnos nincs olcsó megoldás, az a rossz minőségű táp hibája. Ha valakinek van otthon egy túlfeszvédője, próbálja ki, és írja meg tapasztalatait. Ha ez nem használ, akkor sajnos a tápot célszerű kicserélni. Persze egy szünetmentes táp is segít, de az drágább mint a hangfalszett.
Aki kipróbálja, nyugodtan írja meg tapasztalatait!
Olcsó húsnak híg a leve, de lehet fűszerezni! :)

(#357) csaboo válasza Xervo (#355) üzenetére

csaboo
(tag)

Helló!
Ha inkább zenehallgatásra kell, akkor sztem a Z-3e-t vedd meg. Azt meg hogy jobban szól-e, mint a Videoton motyó...ki kell próbálni! :DDD ;)

Aki korán kel...az előbb iszik.

(#358) Xervo válasza csaboo (#357) üzenetére

Xervo
(lelkes újonc)

Most z-3et 15 480,-ft-ért tudnék venni Z-4-et pedig 18 480,-ft-ért,szerinted megéri az a plusz pár ezer ft a z-4-ért?

(#359) csaboo válasza Xervo (#358) üzenetére

csaboo
(tag)

Sztem mindenképp! Jó kis cucc az! (a Z4)

(#360) Xervo válasza csaboo (#359) üzenetére

Xervo
(lelkes újonc)

Akkor megvan mit fogok venni.Reméelm jól fog szólni,bár Logitechtól el is várom. :R Kössz a segítséget! ;)

(#361) csaboo válasza Xervo (#360) üzenetére

csaboo
(tag)

Hát igazán nincs mit. Nekem az X-530 is nagyon jól bevált, most éppen Tiesto isos 6-ot hallgatok (ritka, mert amúgy rock-ot szoktam), és nagyon szépen szól (sztem). Persze egy Audigy 4 nem árt ezek alá...vagy xfi, vagy vmi ilyen jobb.

[Szerkesztve]

(#362) Xervo válasza csaboo (#361) üzenetére

Xervo
(lelkes újonc)

Hát egyenlőre egy egy alaplapival fogom hajtani,de szerintem nem rossz,minőségben magasan veri az előző gépem Ac97'-et.Én jobban kedvelem a zárt rendszereket,meg kicsit félek is a reflexestől,nem egyszer hallotamár reflexes ményomókat zenénél puffogni,búgni,meg hasonlók meg ''röfög'' szét akar esni segény dobozka.Mondjuk Logitechnél meg Creative-nél azért erre jobban figyelnek modjuk.Bár még képlékeny a dolog egyenlőre Z-4e lesz a dologből de ha addig találok valamit ami árban megegyizk(vagy olcsóbb)és jobban szól akkor ő jön majd :)) És akkor az írás végére(bocs a hosszúságért)egy kérdés is:Mélynyomónak jó helye lessz az ágy alatt?22cm magasságba van az ágy remélem befér alá;)

[Szerkesztve]

(#363) csaboo válasza Xervo (#362) üzenetére

csaboo
(tag)

Hmm, hát a mélynyomó nálam például az asztal mögött, tulképpen a lábam között helyezkedik el, nekem ott az optimális. Ha befér az ágyad alá, akkor biztos jó lesz, elvileg ugye nem igazán tudja érzékelni az ember füle a mélyhangok pozícióját, márminthogy honnan jönnek, én ettől függetlenül jobban szeretem ha középen előttem szól a cucc. A reflex dolgokról meg annyit, hogy nyilván más a karakterisztikája egy ilyen cuccnak, mint egy zártnak, de ennek is megvannak az előnyei.

(#364) Xervo válasza csaboo (#363) üzenetére

Xervo
(lelkes újonc)

Nah hát végülis úgy alakult hogy Logitech X230-at vagy Creative P380-at veszek...Csak ne mtudom meik jobb,a mélyhang a lényneg végülis.Csak honal vagyis ma megyek megvenni,jólenne ha valaki írna :U

(#365) Xervo válasza Xervo (#364) üzenetére

Xervo
(lelkes újonc)

Na megvettem az x-230-at :C Jól szól,bár még ''bejáratós'' mélyet 50%on a hangert max 60%on nyomom:)Kellemesen maszíroz az asztal,de azt ne mtapasztaltam amit Edigitalon írnak hogy rezeg az ablak meg ilyenek...lehet majd max mélynél úgy lesz :DDD Végülis nagyon megére azt a 10ezer 200forintot :D

(#366) adam3 válasza Olasza (#356) üzenetére

adam3
(tag)

A pukkanás ellen tuti egy jó tápot érdemes venni. Eddig egy Codegen táppal működött a gépem, a pukkanás is megvolt, majdnem minden villanykapcsolást hallottam a hangszórókból. Most vettem egy FSP (350 PNF) tápot, és lám, a pukkanás megszűnt. Bármilyen erőteljesen és hirtelen is próbáltam felkapcsolni a villanyokat, egy kis pukkanás se halladszódott a hangszórókból.
A rádiós problémáról annyit, hogy Győrtől 25-km-re lakok, és bármerre tekergetem a hangerőt, nem hallok rádiót. Ahogy olvastam ez helyfüggő, szóval itt szerencsére nincs ilyen probléma...

Összefoglalva, tökéletesen meg vagyok elégedve a hangszóróval (X-530), tökéletes hangok játékhoz, filmekhez, tökéletes beállítások (és jó hangkártya) mellett egyszerűen gyönyörű hangzás.

(#367) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Ahogy olvastam nem csak én szembesültem az X-530 hibájával!Van benne egy kis rádióadás! :D

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#368) manutdzoli válasza adam3 (#366) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

A pukkanás nálam is jelen van!Néha már idegesít!Akkor vennem kell egy másik tápot!
A rádióadás helyzetfüggő,békési vagyok és faszául fogja valamelyik külföldi rádióadás! :DDD
Egy kérdés:X-530 és X-540 között mi a különbség?
Egyébként én is teljesen megvagyok elégedve a hangszóróval!Xp alatt nagyon jól műkszik,vistám van most fent,de visszakell raknom az xp-t!!Hiányzik az 5.1!! :)

[Szerkesztve]

(#369) adam3 válasza manutdzoli (#368) üzenetére

adam3
(tag)

Motion_Blur-t idézve:

X-540 annyiban más, hogy van hozzá távirányító és kicsit máshogy néznek ki a szatelitek. Illetve: ''A Logitech X-540 hangszórórendszer, a cég első mátrix surround-technológiával készült terméke''

Ennél többet sajnos én sem tudok, de kneedeep szerint:

X540 szerintem gyenge, rosszabul szol az 530nal is...

Mindkettő hozzászólást ebben a topikban találod...

(#370) manutdzoli válasza adam3 (#369) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Köszi,csak kíváncsi voltam.Biztos nem fogom lecserélni az X-530-asomat.Nekem nagyon bevállt,sztem mindekinek. :)

(#371) csaboo válasza manutdzoli (#368) üzenetére

csaboo
(tag)

Nekem szintén FSP 350W-os tápom van, és nem szűnt meg általa a pukkanás, szóval ezért nem muszáj sztem új tápot venned. Gyanítom inkább magának a hangszórónak a tápellátása (amit beledugdosol az elosztóba) a gyenge láncszem, nálam is így van, mert a táp semmit nem változtatott ezen a problémán (nem is zavar mondjuk úgy igazán). Mondjuk ennél az árkategóriánál nem kell ezeken annyira csodálkozni, valahonnan el kell csalni az anyagot (megf. szigetelés), viszont inkább ilyen problémái legyenek, minthogy a hangja legyen sz*r! :DDD Mert az viszont nagyon jó!! :)

(#372) manutdzoli válasza csaboo (#371) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Akkor nem lesz táp váltás.Annyira nem idegesít a rádióadás :D .Az a lényeg hogy jól szóljon.Nekem bevállt ez a hangszóró. :)

[Szerkesztve]

(#373) Jolly@

Jolly@
(újonc)

Hát, én 1 hete jártam egy bevásárló központban, ahol is szerencsém volt hallani ezt az 530-at. Ahogy ott szépen halkan szólt a polcon, teljesen megbabonázott. :)
Annyira tetszett, hogy kénytelen leszek fizetéskor venni egyet.
Távirányitó azért jó lenne hozzá, de hát mindegy, nem számit, hogy nincs.

Tényleg igaz, hogy az x230 szebben szól, mint az x530?
230-at még nem hallottam szólni sajnos.

Üdv

(#374) csaboo válasza Jolly@ (#373) üzenetére

csaboo
(tag)

A 230-asnak a mélynyomója elvileg jobb konstrukció...

(#375) manutdzoli válasza Jolly@ (#373) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Egyszer hallottam egy x230-at szólni.Szerintem az is nagyon ott van.De azért az x530 nálam csúcs hangszóró! :)

(#376) Olasza válasza manutdzoli (#368) üzenetére

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kicsit félreértettetek! A Mélynyomóban lévő tápot kell kicserélni, a számítógépnek ehhez semmi köze!

(#377) Dottorenzo

Dottorenzo
(újonc)

Hali. Arra lennék kiváncsi, hogy sikerült-e már valakinek összekötni dvd lejátszóval úgy, hogy az tényleg 5.1ben szólt? Nekem az a gondom, hogy sztereóban szól, mind a hat hangfalból. Segítsetek lécci megmondani hogyan tudnám ezt megoldani? A lejáccón van 5.1es analóg kimenet, 2.0, coaxial, optical kimenetek (dvp720sa). Lécci help. Köszi. Sziasztok!

[Szerkesztve]

(#378) Jolly@

Jolly@
(újonc)

Na, megvettem a cuccost.
Tapasztalat: Gyönyörüen szól, mélye hihetetlen, rádiózás abszolút nem hallható semmikor. Kis pukkanás viszont van, ha a lakásban felkapcsolom a villanyt, de nem zavaró.

A rádiózás, valószinüsitem, hogy földrajzi kérdés lehet. Ha X kilóméter távolságban van valami torony, akkor gondolom nagyobb az esély rá, hogy rádiózzon a hangfalával valaki.
Az egyik ismerösömnek geniusa van és neki is hallható volt a rádiózás eléggé zavaróan. Odébb tette a mélynyomót és megszünt.
Gondolom a sok kábel is felerösiti a rádiójeleket, igy ha a mélynyomót sok kábel veszi körül, akkor nagyobb lehet az esély a rádió hallgatásra.

Én mindenkinek ajánlom ezt az X-530-at, mert tényleg nagyon szuper.
16 000 Ft-ért jelenleg nem tud jobbat venni az ember és ennyi pénzért nem is várom el, hogy jobbat kapjak. Tökéletesen betölti a szobát a hangja. Eddig még csak az 50%-os hangeröt próbáltam ki, de nem is kell több :)

Üdv

(#379) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Hello, én ma láttam meg ezt a Logit:D az eggyik áruházban, és beleszerettel, a hangja kiváló volt....:D
Utána néztem a neten és egy közeli boltban 16-ért árulják
Egy héten belül meglessz:D

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#380) Ndruu válasza Unbaised-Ben (#379) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

van az olcsóbban is...
Lordot tudom ajánlani... jó bolt...

sálálé

(#381) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Megvan a kicsike!!
Nagyon király.... hallgatom is tovább..... :DDD
Mindjárt kipróbálom játéknál!!

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#382) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Tapasztalataim: Rádiózás nincs, gondolom azért mert van egy Linksys Routerem:D (Budapesten lakom)
Pukkanás viszont van de az volt a vicces hogy ha 0%-ra letekerem a hangerőt akkor piciket pukkant.....ha 20% akkor szimplán pukkan percenként 7-et....
Nálam az a megoldás hogy a hangerőnél 40% főlé rakjam....és már jó is...(állapot függő hogy mikor van kedve pukkani :) )
Kikell tapasztalni a hibáit és nagyon jó hangfalat kapsz :B
egyébként alaplapi 5.1-em van :))

(#383) Murlough

Murlough
(újonc)

Üdvözlök mindenkit! Keresgéltem 5.1-ek után és ráakadtam az X-530-ran nagyon jól nézki..:D:D szeretném megkérdezni, hogy a teljesítménye is jó vagy csak jól néz ki?
Mert olyan 5.1-et keresek, amitől "a szomszédok a hajukat tépik és a basszusba beleremeg az utca is":D még 1 fontos kérdésem, hogy lehet-e DVD-re és Pc-re egyszerre csatlakozatni??? válaszaitokat előre is köszönöm!
üdv: Murlough

(#384) Ndruu válasza Murlough (#383) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Amíg a szomszédok bosszantására kell csak, addig nem ajánlok semmit. :(((

sálálé

(#385) Murlough

Murlough
(újonc)

Csáó! szerintem félre értesz. semmiféleképpen nem azért akarom venni, hogy a szomszédok megkergüljenek tőlle, hanem azért, hogy 5.1-el szoljon a zene és ha filmet nézek akkor mint ha moziban lennék... érted..:D:D

(#386) Murlough

Murlough
(újonc)

az a 2 kérdésem lenne, hogy lehet-e dvd lejátszora és egyben pc-re is kötni?
tehát úgy gondolom, hogy ne kelljen összedugdosni mindig mással, ez az 1ik
a másik meg h jól szól-e, tehát jó hangod és jó mely basszusa van-e neki tehát h beleremegjen a lakás:D ha tudsz segíteni kérlek mihamarabb írj :D
peace!

(#387) Ndruu válasza Murlough (#386) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem értettem én félre... Lényegtelen...
Ha panelban laksz, vagy esetleg társasházban, akkor semmiképp ne vegyél az X-530-nál nagyobbat!
Ha kertes házban laktok, akkor jöhetnek szóba a földrengetések (amit egy X-530 annyira azért nem tud...). Nekem legalább is nem elég az a tudás.
Logitech Z-5300, Z-5500, Creative G500, Creative G550, Creative Gigaworks S750...
ezek teljesítményben már "elegendőek"... viszont nem az az árkategória, amire te gondolsz...

Egyszerre nem tudod rákötni a PC-re és a DVD lejátszóra...
Az X-530 nem szól rosszul, neked talán elég lesz... előtte hallgasd meg valamelyik boltban!

sálálé

(#388) Murlough

Murlough
(újonc)

Nem panelban lakok, hanem újépítésű társasházban Szegeden :D
tulajdon képpen nekem olyan 5.1 kell amit pc-re és dvd-re egyszerre is tudok kapcsolni.
Felmerült még 1 kérdésem, mégpedig ha a tv-re kapcsolom az 5.1-et akkor a dvd-filmek és a ps-gamek is 5.11-ről szólnak???

(#389) Ndruu válasza Murlough (#388) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Itt talán jobban tudnak segíteni. Kifejezetten 5.1-es topik.

sálálé

(#390) Lntos válasza Ndruu (#389) üzenetére

Lntos
(lelkes újonc)

Sziasztok! Nézegettem ezt a hangfalat mert sokan azt mondják jól szól. Lenne pár kérdésem. Venni akarok egyet, most is 5.1-es rendszerem van (Hama) már 2 éves és 2 hangszóróját tönkrevágtam a mélynyomó meg már nem igazán ad mélyet zenénél, játékra viszont még mindig tökéletes f1 2007-ben olyan a hangja mintha ott lennél stb. Szóval azt akarom kérdezni hogy megéri e az árát? Mert pont akkora a mélynyomója, meg a többi hangszórója mint a mostaninak és az 12000-be került 2éve ez a Logitech most 15000... 2.1-es hangrendszer kizárva, gondolom akinek 5.1-e van tudja miért, teljesen máshogy szól a 2 stb. Az hogy jobb mint a Hama, kevés még a megvásárlásához főleg mert az ára kétszerannyi.. Szóval azért aggódom mert kicsi az egész rendszer és már lehet jóval nagyobb mélynyomókat+hangszórókat is venni ennyiért. (lehet hogy halad az ország? bár mihez képest... szerintem németeknél a logitech 630 is a kukában van már na mind1) Aki tud valamit mondani a rendszerről írjon, megköszönném.

www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games

(#391) Lntos

Lntos
(lelkes újonc)

Esetleg valaki tud ajánlani hangrendszert 10-18000 között? Ilyen 90000ft-os szarságokkal hagyjatok, nem vagyunk se zsidók se politikusok :D

www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games

(#392) Ndruu válasza Lntos (#391) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(#393) Lntos

Lntos
(lelkes újonc)

Ok, kössz a gyors választ. Valaki tudna valamelyikről gyors jellemzést adni? Zenehallgatásra is használnám (nem techno, nem pop,nem rap...) Szóval hogyha felveszi az ember hangosabbra akkor jól szól e, nem megy tönkre hamar a mélynyomó?

(#394) Ndruu válasza Lntos (#393) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tanácsos nagyobb hangerőnél a basszust teljesen levenni (Creative-nál 4-es hangerő-szint felett már nem nagyon szabad basszuskiemelést adni a mélnyomónak). Alacsonyabb hangerőkön meg lehet kísérletezni, hogy mi a megfelelő, de nagyobb hangerőn tényleg tessék vele csínján bánni!
Ha ezeket betartod, jó pénzért "örökéletű" rendszert kapsz.;)

sálálé

(#395) Lntos válasza Ndruu (#394) üzenetére

Lntos
(lelkes újonc)

Értem.Az én hangszettem már nem minősül 5.1-nek a mostani állapotában.. Érdekes hogy játékoknál még mindig nagyszerű a hangzása,zenénél viszont olyan mint egy olcsó 2.1-es. Egyébként el is adnám 3500-ért... 2.1-es 3-4000ft-os hangszóróknál még mindig simán jobb. (debreceni vagyok) Akit érdekel írjon..

(#396) Ndruu válasza Lntos (#395) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hirdesd meg az aprók között...

sálálé

(#397) Murlough

Murlough
(újonc)

Azt szeretném még megkérdezni h ha nem lehet pc-re és dvd-re egyszerre csatlakoztatni az X530-at, akkor megoldható-e valami elosztóféleséggel? mert nekem nagyon bejön, jókat hallottam rólla és pont a szombámba való... :D
válaszokat előre is köszönöm...

(#398) Ndruu válasza Murlough (#397) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem lehet megoldani, mint azt már korábban mondtam.

1. Az sem biztos, hogy rá tudod kötni az X-530-at a DVD lejátszódra, mert a mai (modernebb) DVD playereken nincs analóg 5.1-es kimenet, csak digitális, meg sztereó analóg...
Van pár típus, amin még ma is fellelhető az analóg 5.1-es kimenet (pl. Orion, Dimarson, Strong, Yamada - ez a legjobb). Ha mondjuk új Sony, Philips, Panasonic, akkor szinte biztos, hogy nincs rajta a megfelelő kimenet.

2. Az X-530 bemenetén Jack dugók vannak, így PC-hez könnyen csatlakoztatható, de a DVD lejátszó kimenete RCA, tehát ahhoz mindenképpen venned kell majd Jack-RCA átalakítót (hacsak nincs a csomagban). És tudomásom szerint nem létezik olyan "elosztó" ami mind a két fajta csatlakozást egyidőben támogatná.
Ennek fizikai hátrányai vannak, azért nem létezik ilyen.

Gondolj csak bele, hogy véletlenül menne a PC és a DVD lejátszó egyszerre, a két jel az elosztóban összeadódna és máris tönkervágnád a nagy jelszinttel a hangszóró rendszert.
Ha idősebb vagy érted miről beszélek, ha fiatalabb, akkor meg majd megérted

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#399) Murlough

Murlough
(újonc)

Okés, köszi a segítséget!
Csak azért kérdezem mert osztály társamnak olyan 5.1-e van amit lehet tv-re és gépre kapcsolni egyszerre, és van rajta 1 kapcsoló h melyikről szóljon.
am 16 évesen értek ezt-azt :D
tudsz nekem ajánlani valami az X-530-hoz hasonló 5.1-et amit lehet 2 cuccra kötni?

(#400) Ndruu válasza Murlough (#399) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sajnos nem tudok neked ilyet mondani...
Esetleg szerezz egy olyat, ami az osztálytársadnak van (bár az lehet, hogy drága...)

sálálé

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.