Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530

(#751) Gampa válasza sampgamer (#750) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

Basszus az nem egy világ rengetö (nagyobb hangerön szeret kopogni),de elmegy,a kicsik se rosszak.Ha nem vagy maximalista akkor elég!

(#752) xmad válasza sampgamer (#750) üzenetére

xmad
(senior tag)

bőven elég.. ütős cucc

(#753) Gampa válasza xmad (#752) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

Sokol rádióhoz képest az! De amugy annyira nem kell hanyatt esni töle!

(#754) xmad válasza Gampa (#753) üzenetére

xmad
(senior tag)

azért ennyire ne szóljuk már le kérem.
azért mert te nem használtad sokat és eladtad mert recsegett neked az más..

egyébként attól is függ milyen hangkártyával hallgatod.. hidd el egy panel szobába ütős.

[ Szerkesztve ]

(#755) Gampa válasza xmad (#754) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

Jaj nem leszólni akarom,én kb 1.5 évig használtam ilyet,és nem volt rossz cucc,recsegés nem zavart,más miatt cseréltem le! Panelba használtam én is ám! :K

(#756) xmad válasza Gampa (#755) üzenetére

xmad
(senior tag)

én amikor megvettem meglepődtem rajta. méretéhez képest ütős.

elötte genius sw 5000 volt..de az sokkal szarabb volt

(#757) Gampa válasza xmad (#756) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

A méretéhez képest tényleg jó mélyei vannak,bár tudnak tulozni páran,de nem rossz az tény!

Geniust nem ismerem,de asszem méretre az nagyobb,mégis szarabb volt?

(#758) xmad válasza Gampa (#757) üzenetére

xmad
(senior tag)

aha. az kinézetre is komoly cuccnak néz ki.. de hangzásban nagyon gyatra. nem szól olyan tisztán mint az x-530.. és a mély se volt olyan dinamikus..

(#759) Gampa válasza xmad (#758) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

Érdekes! Pedig pont egy olyanra (Genius) akartam lecserélni az X-530am,de találtam egy Z-Cinemát helyette!

(#760) xmad válasza Gampa (#759) üzenetére

xmad
(senior tag)

jobban jártál vele

(#761) Gampa válasza xmad (#760) üzenetére

Gampa
(fanatikus tag)

Na látod az biztos,kegyetlen hangja van! :K

(#762) h_eduka

h_eduka
(újonc)

Hello !

Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a megoldás arra a problémára ha van egy Logitech X-530 5.1es hangfalam és csak a right, left, center és mélynyomó szól a másik két hangfal nem? A beállításoknál szól windows7/hangok/lejátszóeszközök de ha a vlc megy akkor nem szól..
előre köszi a válaszotokat:
endre.

(#763) Tulujus

Tulujus
(újonc)

Sziasztok!

5.1 hangfalszettet keresek elsődlegesen otthoni filmnézésre, és számításba jöhet a Logitech is. Annyi kérdésem lenne, hogy pl az X-530-nak van egyéb bemenete (AUX) amin Tv-t vagy egyéb külső eszközt lehetne csatlakoztatni? Képben van még a Genius rendszere is az AUX miatt, de ott az új típusok már nem stand by-osak, így lassan kiesők. Amúgy az X-530 stand by-os? Van ennek is minden alkalommal mögé kell feküdni? :) Valamint nem mindenhol látom a távirányítót... de gondolom csak van hozzá, igaz?

THX!

T.

[ Szerkesztve ]

''Az erőszak a gyengék végső menedéke.'' Salvor Hardin (Isaac Asimov)

(#764) raver válasza h_eduka (#762) üzenetére

raver
(senior tag)

A hangkártya beállításainál keresgélj.
Ha a jelforrás sztereó, akkor a rendszer is sztereóba nyomja a zenét ( illetve 2.1be a sub miatt)
De már szinte a leggagyibb integrált hangkártyáknál is van lehetőség, hogy sztereóból, keverjen 5.1-es hangot. Ilyenkor szól az összes hangfal....

Tulujus:
Én használtan vettem az x530-at szóval gyárilag lehet hogy adtak hozzá valami kábelt pluszba, de az enyémből csak 3db jack lóg ki. Más bemenet nincs.
Ki/bekapcsolni, a jobb oldali fronton elhelyezett kapcsolóval tudod. Ugyan itt van egy hangerő szabályzó, és egy fülhallgató kimenet.
Táv. nincs

[ Szerkesztve ]

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#765) facefüggő

facefüggő
(újonc)

hali. nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha rá kötöm az x-530-at egy dvdre akkor a filmek 5.1-ben fognak szólni?

(#766) raver válasza facefüggő (#765) üzenetére

raver
(senior tag)

Az x-530-ból 3,5-es jack dugók lógnak ki. Ha veszel olyan kábeleket, amivel rá tudod dugni a DVD player 5,1-es kimenetére, és 5,1-es filmet teszel be, akkor 5,1-ben fog szólni. Az már más kérdés hogy milyen minőségben...

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#767) facefüggő

facefüggő
(újonc)

és hol tudnák olyan kábelt venni, vagy milyen lenne jó hozzá?

(#768) raver válasza facefüggő (#767) üzenetére

raver
(senior tag)

Ilyen kell neked 3db

(#769) facefüggő válasza raver (#768) üzenetére

facefüggő
(újonc)

okés, köszi :)

(#770) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok,

egy kerdesem van: X-530 vagy inkabb Z506?:)
koszi szepen a valaszokat.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#771) Konflikt válasza Konflikt (#770) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kozben eldolt, X-530, mert a Z506 ugyan ujabb, de nincs rajta wall mount. az X-530-on pedig a talp hasznalhato erre, mivel elforgathato.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#772) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az X 530-as mélynyomóm fél hangerőre van véve, mégis kb 30%-ra csavarva a jobb első hangszórón a tekerőt, csúnyán el kezd rezonálni benne valami. Nektek meddig nem rezonál a mélynyomó? (Biztosan a mélynyomó csinálja, mert kivettem a polcról és a földön hallgattam meg, felvettem a kezembe, akkor is csinálta.)

Ezzel a számmal nagyon kiadja pl az első 3 percben, főleg mikor a mély dominál kb 2 perctől.

Megpróbálnám szétszedni és megnézni, hátha valami csavar van benne kilazulva, de sehol sem találok szétszerelési útmutatót vagy videót vagy bármit. Valaki szedte már szét?

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#773) szatocs válasza szatocs (#772) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Megvan a csavar, ami rosszul van becsavarva, a hátsó panelt kiszedtem, azon az egyik rögzítőcsavarral van a gond.

=== Szatocs ===

(#774) BF3guru

BF3guru
(újonc)

Helló mindenki!

Már fél éve vagyok büszke tulajdonosa egy X-530-asnak. :)) Eddig kifogástalanul működött de most vettem egy noname C-media hangkártyát mert az alaplapi elszállt. A gond a következő lenne: mióta fenn van a driver azóta "összekeveri,, a hangfalakat pl.: centerből csinál Left surroundot :W :W . Ha valaki tudna segíteni ezer köszönet érte. :R :R

(#775) szacsa88

szacsa88
(újonc)

Van egy eladó Logitech X-530 rendszerem, hátha érdekel egy idetévedőt. :) Az apró itt található.

Az eladás oka a pénzszűke és nem pedig a termék hibája.

[ Szerkesztve ]

(#776) Fire_Vire

Fire_Vire
(újonc)

Helló o/

A hangfal pattogásáról ötletelnék. Nagyon kiszámíthatatlan és hangos tud lenni.
Estére kapok egy USB-s hangkártyát. Ami egy Logitech G330 -hoz jár. Valaki próbálta már ilyesmivel?
Ha lenne valami eredménye akkor ezek dolgok még szebbé tehetik a hangzását pl egy
Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB
Holnap megírom mi lett az eredmény.

Találtam még pár érdekes dolgot.
youtube1
youtube2

[ Szerkesztve ]

sajtosszenya.mybrute.com

(#777) Fire_Vire

Fire_Vire
(újonc)

Remélem nem gond a dupla post, csak már azóta eltelt 1 nap és megírnám a fejleményeket.

Ugyan nem használtam a kölcsönkapott USB-s hangkártyát, DE az első youtube-os videóból kiindulva (ebből) feltekertem fél állásba a hangerőt a hangfalakon, a windows-os főhangerőt hangerőt levettem 10-15%-ra és füleltem.
Kérem tesztelje le más is mert nem hiszem el az eredményt :DDD
NINCS PATTOGÁS :Y
Kb 2-3 éve használom a hangfalakat. De egy ilyen egyszerű megoldás nem jutott eszembe. Nagyon szépen szólnak ezért nem akartam eladni őket. De mióta új helyre költöztem kb 2-3 hónapja nagyon sok gond volt ezzel a pattogással.
Logitech® X-530 végre gondtalanul!!!!

sajtosszenya.mybrute.com

(#778) Ren Hoek válasza Fire_Vire (#777) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Megvettem én is a magamét. Használtan nagyon megkímélt állapotban 9000 Ft-ért.

Azt kell mondjam brutálisan jól szól. Egy anno 12000 Ft-os 2.1-es speedlink az összehasonlítási alapom, ahhoz képest totál ismeretlen hangok jönnek ki a zenékből.. mintha fülessel hallgatnám olyan. Basszusa is sokkal jobb (Szerintem az ilyen olcsóbb médiás hangfalaknál sokkal jobban illeszkedik a többi frekvenciához kis beállításon)

Szerintem felesleges félni a hibáitól, amiket itt is olvastam (és majdnem nem vettem meg ezért) átlag usernek filmre, játékra és zenére is tökéletes szerintem. Aki hozzájut 10K környékén, vegye meg de azonnal. :DD

Nem írom alá!

(#779) XtremLor válasza Ren Hoek (#778) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Egyedül nekem a rádiózás ami néha bejön éjszaka :DDD tekerek rá hangerőt vagy lekapcsolom olyankor.
Jo ez, nekem a mély egy kicsit "dobozszerű", ez betudható a zenei ízlésemnek is, nem értem miért nem iktat be a z906 és a z506 közé egy köztes kategóriát a logitech......az ára persze kárpótolt 4-5éve 14e vettem.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#780) reaver1337

reaver1337
(újonc)

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre. Karácsony alkalmából tegnap megleptek egy Logitech x-530as hangfal szettel, ami remekül működik, szépen szól mindegyik hangfal DVD filmek esetén, viszont ha csak mp3-at hallgatok, vagy sima filmet nézek, akkor csak 2.1-es része szól. Ezt vágom miért, mert sima 2 hangsávos audiót nem küld 5.1-re...és ez lenne a probléma amihez segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy zene hallgatás közben is mind az 5 hangfal szóljon. Olvasgattam és sokan írták h megoldható, csak nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan. Külön hangkártya nincs benne, azt hiszem egy sima alaplapi integrált hangkártya van benne ( Realtek HD Audio Definition).

Nem tudom mi lenne a megoldás, így is megoldható gépen belül, vagy vegyek hozzá 1 hangkártyát. Várom a javaslatokat.

Előre is köszi

(#781) xmad válasza reaver1337 (#780) üzenetére

xmad
(senior tag)

realtek driverbe egszeruen bekell allitani (amik jelenleg hatso hangszorokra vannak allitva) h elso hangszorok legyenek...igy 4.1 be fog szolni..en is igy hallgatom

(#782) taccotacco

taccotacco
(újonc)

Hali!
Az X-530 as mélynyomójának aza kábele ami becsatlakozik a a szélső hangszóróba (a legvastagabb kábel) az elég rövid, és ehhez kéne nekem valami hosszabbító.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy egyáltalán lehet e ilyen kábelt venni és, hogy mi a neve

Előre is köszi!

(#783) roberto211

roberto211
(senior tag)

Hali.. A napokban vettem észre az alábbi problémát.. Már kb egy éve megvan ez a logitech x530 5.1 hangrendszerem. Naponta használom kissebb-nagyobb intenzitással. És ahogy az idők folyamán ugye ki-be kapcsolgatom a bekapcsológombál észrevettem hogy, mikor bekapcsolom, a bekapcsológombnak mikor nyomom be, akkor ilyen reszelőhangja van. Mint ha kikopott volna, vagy valami surlodik és reszelőhangja van... Valószínűleg kikopott vagy mi lehet a probléma a gombbal?? A másik meg hogy, ezt 2-3 hónapja kezdte. Eddig nem recsegett meg semmi, de van olyan mikor ugy hagyom, akkor magától akkorát pukkan hogy éjszaka a tv nézés közben majd leesek az ágyról. :D Meg német és egyéb külföldi rádiókat befog, ami eddig nem volt tehát ez zavar..:D A harmadik meg amit kérdeznék hogy a tv-re pontosabban az xboxra kötöm rá majd a gép helyett, és fontos lenne a távirányító igy mint a x540nél.. És ez ügyben szeretném kérdezni, hogy érdemes lecserélnem x540re a távirámyító miatt, és annak szebb hangzása van, jobb a mélye vagy ugyanaz, netán rosszabb?? Előre is köszi a választ, és sorry a sok kérdésért--.. Üdv: Robi :R :R

xbla: robertino211

(#784) Ren Hoek válasza roberto211 (#783) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Nem érdemes lecserélned.

Amúgy pukkanás, rádiózás alap jelenség, de nemhinném, hogy olyan zavaró lenne.

Nem írom alá!

(#785) Ren Hoek válasza roberto211 (#783) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Nem érdemes lecserélned.

Amúgy pukkanás, rádiózás alap jelenség, de nemhinném, hogy olyan zavaró lenne.

Nem írom alá!

(#786) roberto211 válasza Ren Hoek (#785) üzenetére

roberto211
(senior tag)

Oksa.::D Köszi.. És a nyomógombra mit mondasz.. Szerinted mi lehet?? :R :R

(#787) Ren Hoek válasza roberto211 (#786) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Ennyire nem zavarhat egy kikapcsológomb reszelő hangja.. működik nem? :) Amúgy nekem amióta megvan, kb 1 hónapja nem kapcsoltam ki.

Különben meg, ha nagyon zavar vegyél egy kapcsolós konnektor elosztót és kész. Szerintem a kikapcsolás itt sem áramtalanítja teljesen amúgy sem, régi hangcucc pl ugyanúgy búgott kikapcsolva is. Ki kellett húzni/kikapcsolós konnektor.

Nem írom alá!

(#788) daneepapa

daneepapa
(újonc)

Sziasztok!

Ma lettem egy X530 tulajdonosa. Szépen szól, meg vagyok vele elégedve, csak arra még nem jöttem rá, hogy pl winamp zenelejátszásnál vagy youtube videóknál megoldható-e hogy szóljon mind az öt hangszóró. (Tudom, a fájlok nem 5.1-esek, de hátha van rá valami megoldás:) )

Köszi!

(#789) XtremLor válasza daneepapa (#788) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

aimp3 ;) lekeveri az 5.1-et:)

(#790) roberto211

roberto211
(senior tag)

Sziasztok.. Valaki lenne olyan rendes hogy a logitech x530 kézikönyve magyar vagy angol részét bescannelné, és átküldené, mert fontos lenne.. Nem az összekötéssel van problem, hanem elveszett és pótolnom kell.. Tehát a magyar része kéne.. Ha megtenné valaki kérem küldje el emailben, nagyon megköszönném... Üdv: Robi :R :R :R

(#791) roberto211 válasza Ren Hoek (#787) üzenetére

roberto211
(senior tag)

Nem zavart annyira, de elvittem a szervizbe.. :D:D Mondom gari van rá? Van Akkor meg mi akadálya.. Elvittem , felvették iponba, kb 15munkanapon belül, jelentkeznek.. Kiváncsi leszek mi lesz.. Azt mondta a iponos csávó ott, neki is logiteche van az újabb (nem modnta meg a pontos típust nem tudom miért titkolózott :D ) és neki is ugyanez a bekapcsológombja.. Azt mondja egy idő után elfárad vagy mi a sz..r a rugó és akkor csinálja ezt.. De mondja nem tart semmibe , ő felveszi gariba.. Mondom oké.. Na és ott hagytam.. Kiváncsi leszek mi lesz.:D: Lehet ki cserélik, a rugót, mega gombot, tudja a ...

(#792) facefüggő

facefüggő
(újonc)

Hali. ezt a cuccost hogy tudnám össze kötni a laptomommal???
mert ugye 3kábelt kéne bedugni, de a laptomomon csak 2aljzat van (mikrofon, hang)

(#793) XtremLor válasza facefüggő (#792) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

ilyet kaptál hozzá, ha nem szerezni kell egyet

[ Szerkesztve ]

(#794) facefüggő

facefüggő
(újonc)

sajnos nem kaptam hozzá mert használtan vettem, és a tulajnak nem volt meg:S
esetleg nem tudod hogy hol tudnék egy ilyen szerezni??

(#795) XtremLor válasza facefüggő (#794) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

A logitechtől nem beszerezhető most, dobj fel egy hirdetést apróra, vagy ebay-en is van de drága nem éri meg20$-t, 1-2huf max amit megéri rákölteni.

(#796) facefüggő

facefüggő
(újonc)

és ha vennék egy full újat akkor abba van ilyen cucc nem?

(#797) XtremLor válasza facefüggő (#796) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

abban van :K

(#798) facefüggő válasza XtremLor (#797) üzenetére

facefüggő
(újonc)

akkor jó, köszi a segítséget :D

(#800) tothpeter01

tothpeter01
(újonc)

Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy logitech x530 hangfal szettet. Hosszas fórumozgatás után sem találtam sajnos megoldást arra a problémára , hogy hogyan csikarjak ki legalább egy 4.1-t.
Acer Aspire one 722 es netbookom van, conexant hd audio driverrel. Probáltam keresgélni a hangbeállításoknál, hogy merre lehet 5.1 re átállítani, de sajnos nem találtam ilyen beállítást! Esetleg valakinek van valami ötlete hogy merre lehet átállítani? Drivert is frissitettem, de ott sem találkoztam ilyen beállítással! A winampban elvileg be lehet állítani amit meg is tettem, de így is csak 2.1ben szól!
Előre is köszönöm a segítségeteket!

(#801) facefüggő

facefüggő
(újonc)

meg egy olyan kérdésem lenne hogy a laptopomon nincs ilyen progi hogy át lehet állítani 2.1re meg 5.1re stb.. szóval ha meg venném az új x-530at akkor a zene az 2.1ben a film meg 5.1ben szólna??

(#802) donjohnson válasza facefüggő (#801) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ezért tök felesleges új x-530-at venned. szerezz egy olyan átalakítót és kész. mivel nem 5.1-es hangkari van a laptopodban, hanem csak 2.0-ás, ezért sosem fogsz belőle kicsikarni igazi 5.1-es hangot. az átalakítóval szólni fog minden hangszóró, de nem lesz térhangzásod.

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#803) Balyyka

Balyyka
(újonc)

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy eladó "front right" X-530-ashoz vagy esetleg nem-e tudja valaki, hogy honnan tudok beszerezni egyet.

(#804) donjohnson válasza Balyyka (#803) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

elvileg tudsz rendelni a logitech magyarországtól. néztem az alkatrészboltban, de nincs fent. gondolom ezek csak a leggyakoribb rendelések. írj nekik: kapcsolatfelvétel

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#805) Balyyka válasza donjohnson (#804) üzenetére

Balyyka
(újonc)

köszi szépen :) megpróbálom :)

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.