Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530

(#51) kovsol válasza qwertly (#50) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

aki normálisan kérdez az kap is normálist választ :DDD
neked is boldog karácsonyt ;) Zsolt

amugy milyen a Z3 ? :D nekem is az lesz csak sajna kövi csütörtökön ... :( de nekem audigy2 vel lesz szóval nem lesz gond a hangerővel

[Szerkesztve]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#52) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#48) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az 5.1-ből itt van 3.0! [link] :DD

Ja ás a mélynyomó: [link], [link]

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#53) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Bocs, hogy így idepofátlankodok, de nincs itt valakinek tapasztalata a Logitech Z540-es 4.1-es szettel? 10k-ért tudnék új, dobozos, bontatlant.
Megéri lecserélni a Labtec Pulse 375-ös 2.1-es szettem erre?

Itt egy link a Logitech-hez.
[link]

Ja, 5.1-es szettem van filmnézéshez, de az az ágyamhoz van belőve, ez játékra kéne inkább. :)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#54) kovsol válasza Thomas1 (#53) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

neten keress teszteket róla :D mert szerintem itt senki nem látott élöben még ilyet :D

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#55) Motion_Blur válasza kovsol (#54) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hát szerintem se nagyon látott még senki ilyet:DD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#56) Thomas1 válasza kovsol (#54) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Okés, ezt találtam róla, de elmegyek Androo-hoz majd, és ha lehet, akkor meghallgatom.
Úgy a legbiztosabb.

(#57) kovsol válasza Thomas1 (#56) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

az a legtisztább

igaz szerintem legalább egy audigy1 el kellene teszteli azzal már rendesen hallatszik az igazi hangja

(#58) Thomas1 válasza kovsol (#57) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Nekem ''csak'' egy 5.1-es Live-om van, nem tom Androo-nál mivel lehet kipróbálni, ha engedi.

(#59) Motion_Blur válasza Thomas1 (#58) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem is csak 5.1-es Live!-om van, de az X-530 gyönyörűen szól vele:)

(#60) Thomas1 válasza Motion_Blur (#59) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Ezért írtam így: ''csak''.
Nekem elég bőven a Live, nem vagyok audiophile rajongó.

(#61) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

én 4 évig használtam egy ilyen live -t és a csak jelzés felesleges ! nagyon príma cucc bármelyik integráltat kenterbe veri

ez az audigy2 -t 5e ft ért vettem! azért cseréltem csak és úgy veszem észre a mélye valamivel szebb mint a live-é

(#62) gabor907

gabor907
(tag)

hello
Én is egy x-530 ast akarok venni de nem tom milyen, elég jó?????
Msi k8n neo3-f (S754) alaplapra és egy Creative Sound Live 7.1 es hangkártyához milyen lenne???
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Gábor

(#63) Motion_Blur válasza gabor907 (#62) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Elég jó!:R Karid is jó hozzá;)

(#64) gabor907

gabor907
(tag)

Akko biztos nem lesz sz@r?? Mert ettől félek hogy nem lesz olyan amiennek én képzeltem! :F

Gábor

(#65) Motion_Blur válasza gabor907 (#64) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én sem képzeltem, hogy ennyire jól szól! Főleg a mélynyomón csodálkozom. Úgy döng, hogy mozog az íróasztal, a gatyaszár a lábamon!!!:Y

Ja és egyszerűen nem mertem még 50%-nál jobban feltolni, mert úgy is majd le szakadt a plafon:D

(#66) gabor907

gabor907
(tag)

az biztos jó lehet! akko köcce a bíztatást ezt veszem és kész! :R :DD
remélem nekem is szakad majd a plafon! :))
jah és csinálsz még képet ??? :P :P

Gábor

(#67) Motion_Blur válasza gabor907 (#66) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jaja, csak feltöltöm az akksit:DDD

(#68) kovsol válasza gabor907 (#66) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

google és képeket keresel tucatszámra jön be kép

(#69) Motion_Blur válasza kovsol (#68) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na azért legyen itt pár user picture is:DD

[link]
[link]
[link]
[link]

(#70) Thomas1 válasza kovsol (#61) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Tudom, én is használtam integrált kártyát, és nagyon gyorsan meg is zntam. Akkor eladtam a Live-om, de rövid időn belül be kellett szereznem egy másikat, mert nagyon gáz volt az integrált. :(

(#71) gabor907

gabor907
(tag)

csá
most hallottam hogy naon dicsérték még a Codegen E001-CA 5.1-es hangfalat mert olcsó és még jó is !! :P
Vélemény? :U

Gábor

(#72) gabor907

gabor907
(tag)

[link]
jah itt van róla kis apróság! :P :P

[Szerkesztve]

Gábor

(#73) kovsol válasza gabor907 (#72) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

omfg 8K ?
az x530 az fábol van ugye ? szerintem ez nem
és a 5x3W+8W, 500W PMPO is röhely

[Szerkesztve]

(#74) gabor907

gabor907
(tag)

csá
hát nem tom miket kel nézni de a képen tök jól néz ki mondjuuk tom h az csak egy dolog! :C
na de szted ez jó mert azt néztem h 8000ft és akko mi lehet szar benne ha csak ennyibe van? :F

Gábor

(#75) gabor907

gabor907
(tag)

creative P5800
8W -os RMS Satelit hangsugárzó (4db)
18W -os RMS Center hangsugárzó (1db)
22W -os RMS mélynyomó (1db)
40Hz - 20Khz frekvenciatartomány
80 dB jel/zaj viszony

Na meg ezeken az adatokon mit kell nézni egyáltalán?
meg ezek eggyáltalán jó adatok vagy lehetne nagyobb ? :F

Gábor

(#76) Motion_Blur válasza gabor907 (#72) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hát ez gyenge, mint a harmat:(

(#77) Motion_Blur válasza kovsol (#73) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, az X-530 fából van;)

(#78) gabor907

gabor907
(tag)

P5800 [link]
x530 [link]

[Szerkesztve]

Gábor

(#79) Motion_Blur válasza gabor907 (#78) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha a kettő közül kell választani, akkor X-530, mert nekem is az van;)

(#80) qwertly

qwertly
(őstag)

Köszönöm az edigi segitséget :R a hangfalszet kiválasztásában.Külön Zoltának :R az edigi türelmét.Az a kérdésem,hogy Logitech Z-3-van hozzá tudnék csatlakozatatni :F + ketö hangszórót igy valami 4.1 hangfalszetem lenne.Megoldható?

(#81) RVN

RVN
(kvázi-tag)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hozzá lehet-e kötni dvd lejátszóhoz a hangfalat (5.1 kimenet van a lejátszón)?

(#82) Motion_Blur válasza RVN (#81) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Miért ne lehetne :F

(#83) kovsol válasza qwertly (#80) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

igen hozzá lehet! mivel a hátsó két hangfalnak egy külön stereo kimenet van a hangkártyán

(#84) Fricó

Fricó
(fanatikus tag)

szerintetek a szatelitek fából vannak?
a teszt azt állítja.......

Eladó Essens 50ml-s parfümök 4990ft-t! http://essens.boltaneten.hu/

(#85) Motion_Blur válasza Fricó (#84) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem, jó minőségű műanyag.

(#86) magyarl

magyarl
(lelkes újonc)

Én is egy x530 vásárlásán gondolkodom, csak egy két hozzászólás kicsit elbizonytalanított. Egy Msi k8n neo3-f (S754) alaplapi vezérlővel télleg gagyin hangzik? Mert egy ideig nem lesz zsém hangkártyára :((( A x530 drága 17k-ért?
A másik, ami még gondolatba ejtő, a Genius SW-HF 5.1 3000 ( [link] ) Szerintetek +6k-ért jobban megéri?

(#87) kovsol válasza magyarl (#86) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

[link] nekem ilyen van 24-25k az ára

(#88) wid22

wid22
(fanatikus tag)

Most vettem x530 s hangfalszetett a Mistralba 14600 ft ért. A 2.1 és 5.1 közt gondolkodtam ha nem tudod megfelelöen elrendezni az 5.1 hangszoroit nem érvényesül a hangzás de ezek nem nagy hangszorok elférnek az asztalon is de igy sokkal jobb mint egy 2.1 s, a játékok iszonyu jol szólnak meg a dvd filmek is pedig csak NF7 S alaplapi hangkártyám van. A Genius 27 ezerért akkor jobb ha eltudod rakni a hangszorokat. Hangja az x530 nak is nagy van és tisztán szól.

(#89) magyarl

magyarl
(lelkes újonc)

Nah, én is megvettem a Mistralban.
Brutálisabb, mint gondoltam. Főleg a sztereó Geniusom után. :DD
Első kör után már fájt a fülem, a basszusból visszább kellett vennem... :Y

(#90) Motion_Blur válasza magyarl (#89) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mennyin van nektek? Nekem 50%-on :)

Ja és kinél jelentkezik az alábbi probléma?

''Helló!

Kérdésem az hogy tapasztalt e valaki hasonlót mint mi:
Ha hangszórókat csutkára lehakítod akkor idegen nyelvű rádióadás szól a szatelit hangszórókból, hol orosz, hol angol, változó hangerővel.
''

Nálam is ez van. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek rajta :O :DDD

[Szerkesztve]

(#91) wid22

wid22
(fanatikus tag)

Igen ez érdekes nálam is szol a rádió nem tudtam miaz Este nagy csöndbe a barátnöm szolt hogy valaki beszél . Tenylegfurcsa ez a rádios dolog.

(#92) Meridián

Meridián
(újonc)

A segítségeteket kérném,hogy lehet a logi. x-530-at 5.1-es dvdhez kőtni.Milyen fajta átalakító kell hozzá? Előre köszi a választ

(#93) Motion_Blur válasza wid22 (#91) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Este nagy csöndbe a barátnöm szolt hogy valaki beszél''

Ez nálam is megvolt :C:C:C

(#94) magyarl

magyarl
(lelkes újonc)

Nekem is fogja a rádiót! :D
Álmosan üldögélek a gép előtt, amikor megszólal belőle a fura duma. Elsőre elég kísértetiesen hatott :Y
De ez fizikailag egyáltalán hogy lehetséges?

[Szerkesztve]

(#95) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

Akik hallják a rádióadásokat ugye budapestiek? hátha itt vidéken nincsenek ilyen rádióadók. :D azért ez elég súlyos, hogy a hangzásba belekeveredik idegen zaj.
ilyen hangfalszetten gondolkodok. a másik jelöltem a Creative P5800. nem igazán tudok dönteni, árban viszont egy szinten van.

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#96) Motion_Blur válasza zsoltee10 (#95) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én Bp-től kb. 50km-re vagyok légvonalban és ordít :DD

(#97) wid22

wid22
(fanatikus tag)

Én is vidéken hallom a rádiót de azért annyira nem veszélyes
Ha játszok vagy filmet nézek nem jön be ha beis jön közel kell hajolni hogy haljam a rádiot.
Nem tudom milyen az 5800 s de ez jó 15 ezer alatt van és szerintem nagyon jó a HI FI ket simán leveri.

(#98) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

na akkor inkább nem is veszek ilyet. nekem ne szóljon a rádió. :(( lol. :D

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#99) Motion_Blur válasza zsoltee10 (#98) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Most már én sem tartom poénosnak a dolgot :(((

(#100) wid22

wid22
(fanatikus tag)

Nálam nem szol állandoan a rádio kb eddig 2-3 alkalommal szolt és akkor se hangos nem zavaró. A lányomnak is ilyent veszek most .

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.