hát gyerekek...nem egészen 3 év alatt megadta magát az X-530-am, pedig nem is volt agyonhajszolva, sőt...ha ment 500 órát a 3 év alatt negyed-harmad hangerőn lehet, hogy sokat mondok...
ma hallgatnék 5.1et, erre nem szól a rear left...mondom miazanyád...rádugom a rear right hangszórót a panel rear left kimenetére, az szól, tehát nem a hangszóró adta meg magát, hanem a belső elektronika, mert nagyon halkan, pattogva szól a sárga kimeneten akármi, amit rádugok
gari már nincs, szétcsavaroztam, a fedő borítást leszedtem (inkább szétbarmoltam...de azért még újra összerakhatóan, így is vagy másfél óráig tartott) a panelt, minden legyantázva, inkább nem nyúlok hozzá a gyenge áramkörhöz...alig lehetne hozzáférni a kábelkötegelőktől, a dobozt szét se lehet szedni...plussz be van minden csatlakozási ponton öntve gyantával, nézek vmi elektroműszerészt, hátha tud valamit kezdeni vele...
ha nem, akkor összerakom és 2.1nek használom a továbbiakban és b@ssza meg az anyját...dejó vazzeg...nem ezt vártam volna tőle...
http://soundcloud.com/morbidezza