Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530

(#1) qwertly

qwertly
(őstag)

Halli mindenkinek :) hangfal vásárlás elött állok és sokan dicsérték a logitech x530-at lenne szives valaki leirná a tapasztalatát róla.De szivesen venék olyan tanácsot is hogy a gépet általába mindenre használom :) és érdemesebb-e :F 2.1hangfalat venni pl:logitech x-230,mert már érdeklötem boltokba de csak általánositotak az eladók.Tehát megéri-e?átlagos pc használatra +3 hangszóró.Nagyon megköszöném ha olyan is irna akinek van tapasztalata vagy van ilyen hangfalai?Elöre is köszi a választ :).

(#2) Alg válasza qwertly (#1) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem mindenképpen megéri...Énis ilyet fogok venni nagyon sokat dob az élményen(szerintem).Néhány játéknál pedig egyenesen szenzációs(gondolj csak a F.E.A.R.-re:) )

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#3) qwertly

qwertly
(őstag)

Senkinek nincsen tapasztalata :F logitech x530 kapcsolatba,csak azért vagyok nyugtalan mert most hétvégén venném meg.A Logitech x230-röl olvastam olyat hogy a fülhalgató kimenet hangerejét csak Windows alól lehet állitanni tényleg igy van :F.

(#4) kovsol válasza qwertly (#1) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

elvielg holnap lesz meg nekem az ilyen hangszóróm 15e ért veszem 2 év garival

[link] az x-230 ról egy teszt
végülis ez is ugyan az csak több hangszóró
pozitívum hogy fából van a szatelit és a mély is

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#5) jamez válasza qwertly (#1) üzenetére

jamez
(fanatikus tag)

Nekem is egy 5.1-es szettem van. Érdemes egy ilyenbe beruháznod!

http://minihelik.blogspot.com/

(#6) kovsol válasza jamez (#5) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

itt gondolom nem az 5.1 re gondol hanem konkrétan erre a tipusra :D
mert ugye mindenki tudja hogy a térhagzás jó ...

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#7) qwertly

qwertly
(őstag)

Aszt szeretem ezen a forúmon,hogy itt egyböl válaszolnak :C nem úgy van hogy napokig semmi ez jó itt. ;) ;) .Ezen a kettö tipuson hezzitálok melyik legyen a kisebbikel az a baj amit a tesztbe is van,hogy windows alol lehet csak hangot állitani a fejhalgatón és én sokat gépelek este és nem szeretnék állandóan a tálcán mattatni :O.A nagyobbikal meg az a gondom,hogy kitudom hazználni a képeségeit mert egy kis sarokba van a ''birodalmam''cirka 2×1m és itt nem nagyon lehet hangfal hegyeket elhejezni,sajna :o .Úgy-hogy még mindig várom a Logitech x230 tulajdonosok véleményét.Logitech x530 a fejhalgató kiment hangerejét már lehet hagszórórol szabályozni?

(#8) qwertly

qwertly
(őstag)

Up

(#9) qwertly válasza kovsol (#4) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia leirnád a személyes véleményedet róla.Nagyon megköszöném,más szerintem :F 15e egy kicsit sok látam több helyen 11-14e is.A korlátozott gari az mit takar :F.

(#10) qwertly

qwertly
(őstag)

Up.Up.Up

(#11) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

A HWT teszt nagyon bíztató! Nem tudjátok, hogy Székesfehérváron hol lehet ilyen cucct kapni? Media Markt?:U

mod: ja bocs, én az X230-ra gondolok:B

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#12) qwertly

qwertly
(őstag)

Mindenki a karácsonyi örűletbe van :F :F .Nemtud senki semit :F

(#13) PHARD válasza Motion_Blur (#11) üzenetére

PHARD
(kvázi-tag)

hali.én is ilyet néztem,mármint x 230-at.E-contactnál az árlistában láttam.

(#14) Motion_Blur válasza PHARD (#13) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Köszi, ma be is nézek (ha nyitva van);)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15) kovsol válasza qwertly (#9) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

11e Ft ért láttál X-530 -t ?? na arra kiváncsi lennék azért
sajna még nem jött meg a nyavajás hangfal :( de remélem már nem kell rá sokat várnom

(#16) qwertly válasza kovsol (#15) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia én a x-230 gondoltam :P

(#17) qwertly

qwertly
(őstag)

Up,itt most senkinek nincsen véleménye :F :F

(#18) kovsol válasza qwertly (#17) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ha minden jól megy holnaptól egy x530 tulaj leszek na majd akkor lesz véleményem

(#19) Alvin_ti4200 válasza qwertly (#1) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amilyen jóra sikerült az X-230, kb. annyira lett eltolva az X-530. A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve, szerintem kicsit magasra tették az alsóvágási frekvenciát a Logitech-es srácok. A szatellitek hasonlóan szólnak, mint az X-230-nál, viszont fejhallgató használatánál a hangerőszabályzó nem működik. Ez azt jelenti, hogy hiába tekered minimum és maximum között, a hangerő nem változik. Én az 5.1-nek nem látom értelmét, mert egy átlagos szobában úgysem lehet elhelyezni normálisan. Én a sztereó vagy a 2.1 híve vagyok, és a Z3 vagy Z3e hangalszettet ajánlanám helyette. Bruttó 16-20 között meg lehet venni és egyrészt hangosabb is a témában szereplő rendszernél, másrészt szebben és jobban is szól.

[Szerkesztve]

(#20) -=Lord Tom=- válasza qwertly (#17) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogynem :P
Nekem is ienem van (X230) és nagyon meg vagyok elégedve vele, a fejhallgatót a tálcán tudod állítani (illetve ha van a fejhallgatón tekerentyű az műxik :)) )

Gyönyörű hangja van egy 14 négyzetméteres szobába elég (2x6W)
Az 5.1esnek erősebb szatellitjei vannak, képzelem annak mien a hangja :C

Éljenek a logitech hangfalak :R :R :R

(#21) -=Lord Tom=- válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

Én is a 2.1 híve vagyok.. Ez viszont meglep hogy elszúrták az X530at

(#22) kovsol válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

hát most kicsit megrémítettél :S a mélye nem ugyan az mint az x-230 nak ?
először z3 -t akartam na mind1 most már max eladom ha nem szól jól
15e Ft ért veszem 2év garral

(#23) Alvin_ti4200 válasza kovsol (#22) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sajnos nem ugyanaz.

(#24) kovsol válasza Alvin_ti4200 (#23) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

esetleg tudsz valami x 530 tesztet ? mert én csak x230 -t találtam

(#25) Alg válasza kovsol (#24) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Google a barátod...
Angol tesztet olvastam párat,jókat mondanak róla.Persze nem lehet összehasonlítani
egy 30-40ezres szettel,de sztem (ár)kategóriájában a legjobbak között van.És a tesztek szerint is(9 pont a 10-ből...)

(#26) kovsol válasza Alg (#25) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

alig vártam hogy valaki benyomja ezt az undorító google a te barátod szöveget

csak nekem egy rakat mindenféle oldal jött be és mikor az 50 oldalon is hülyeséget találok akkor feladja az ember tudod
és mire keressek ? x-530 test ? vagy hogy keresek rá ?

(#27) Alg válasza kovsol (#26) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyelv:angol,Logitech X530 review.
Rögtön az első találat jó:
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/x530/

Aztán a második:
http://www.digitalreviews.net/reviews/200409/logitech-x530.html

(#28) kovsol válasza Alg (#27) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én is találtam már :B
multkor bezzeg nem találtam egyet se

(#29) Broome

Broome
(lelkes újonc)

Sziasztok, nekem egy ABIT AN8 ULTRA alaplapom van, és ehhez csatlakoztattam a x530-as hangfalat, de szörnyen viszzhangos és torzít a játékok, winamp stb közben. A hangfalak jól szólalnak meg, azaz nincs hangcsatorna felcserélve. Mi lehet a hiba és hogyan lehet orvosolni?

--=Ha megnövök, meghálálom=--

(#30) kovsol válasza Broome (#29) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

mikrofon nincs véletlen vételre állítva ? és azért hallod vissza ?
amugy meg lehet az integrált kari a hibás a dologban nekem is van az alaplapon egy 7.1 es integrált de az Audigy2 sokkal jobban szól és még nem is terheli úgy a procit :D

(#31) qwertly válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia lennél szives megmondani,hogy Z-3 a fülhalgató kimenett ugyan -ugy van megoldva mint a x-230-ban.Vagyia csak a op.alól álihatom a hangeröt.Mert ugy nézki,hogy Z-3 lesz. :). :R

(#32) qwertly

qwertly
(őstag)

Egy kis segitséget szeretnék kérni valakitöl :F,hangfalat szeretnék vásárolni.Marat 2 tipus Logitech-Z3 és Logitech x-230 az utóbinak ismert a hibálya a fülhalgató kapcsolatba.De nelem van Terratec TV kártyám és ha anak a távirányitójával tudom a hangeröt szabályozni.Igy lehetöségem van arra,hogy játék közben nekeljen a windows tálcán mattatnom ha hangeröt akarok szabályozni a fejhalgató használata közben.

(#33) kovsol válasza qwertly (#32) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

vegyél olyan billentyüzetet amin van hangerő szabályzó nagyon egyszerű :D
amugy egyértelmüen a Z3 a jobb a kettő közül!

(#34) Broome válasza kovsol (#30) üzenetére

Broome
(lelkes újonc)

Az integrált kari egy külön kártya, igaz a laphoz mellékelték. Mikrofonom nincs, hol lehet bekapcsolva?

--=Ha megnövök, meghálálom=--

(#35) kovsol válasza Broome (#34) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ha nincs mikrofonod akkor hogy lehetne bekapcsolva ? :D
na mind1

(#36) qwertly

qwertly
(őstag)

Segitség :F :F megvetem végül is a X-230,szép de nagyon-nagyon halk :O most mit tegyek,voltbedig geniusom sima hagszórok és azoknak sokal hangosabbak voltakmint ez.Igaz hogy szépen szól de teljesen felcsavarva is fele anyira mint a másik hangszóróim.

(#37) kovsol válasza qwertly (#36) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

szoftveresen kellene hangosítani nem a tekerővel!

ha jó a hangkarid akkor abban elég jó erősítő van és akkor negyedére csavarva is üvölt majd

(#38) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

most megyek majd mistrálba megrendelni a Z3 -t 13e Ft ért és holnapra meglesz akkor majd
az x530 nem jött össze de az elmondottak szerint jobb is

(#39) qwertly

qwertly
(őstag)

Szia alplapi hangkari van.Asus A7N8X-E Deuxe nForce lapkakészlet mindenre használom a gépet :) szerinted érdemes bele hang kártyát veni :F.Ha tudtam volna akor én is a Z-3t a mistrálba egyiért árulják vetem volna,de 20ezer körül látam igy marat ez :O.

(#40) kovsol válasza qwertly (#39) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nekem is nforcce os 7.1 es integráltam van
de kb 2 hét után visszaraktam az SB Live hangkarimat, és most Audigy2 vel tolom
és hidd el érdemes cserélni!

(#41) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na vettem egy ilyen cuccot. Hát ez valami kegyetlenül szól!!! Gyakorlatilag szétesik az íróasztalom, akkora basszus van! 40%-nál nem mertem még jobban felnyomni a mélynyomót:Y Hangerőt kb. 50%-ig mertem. Fosok, hogy szétesik a szobám:C

20K volt;)

(#42) Motion_Blur válasza kovsol (#30) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Akkor én is lehet, hogy visszarakom az SB Live!-ot:F

(#43) qwertly

qwertly
(őstag)

Ki segit rajtam :O :O itt tiprodok,hogy jó vételt csináltam-e :F mert X-230olyan halk hogy teljes hangerön tud anyit mint a Genius SP-K16 fél hangerön.Amely már 3 éves kiírtam a teljesitményét hátha valaki lenne szives megnézni,hogy ilyen brutál az elözö hanszoróm,vagy pedig a mostannival gond van?Az adataiTeljesitmény 320W PMPO és 16W RMS a frekvenciaátvitel 20Hz-20KHz.Lenne szives aki tudja a választ gyorsan válaszolni mert akor még 3 napon belül visza tudnám vinni az üzletbe. :R :R

(#44) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#42) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Vazz!!! Beraktam az SB Live! 5.1-et és egyszerűen hihetetlen! Kb. 3x erősebben szól, sokkal szebb minden (magas, mély):Y:Y:Y

(#45) qwertly

qwertly
(őstag)

Valaki :O :O akár ki segitsen.Pont most délután visza viném eszta sz@r ha hibás csak tudjam hogy tényleg ilyen halk vagy gond van velle.

(#46) qwertly

qwertly
(őstag)

Rövidre zártam szenvedésemet :Y kicseréltettem a boltba Z-3 és ráfizettem 6ezer + igy most elégedet vagyok :C .Még az a kérdésem hogy érdemes hagkártyát bele venem és ha igen akor milyet. :F

(#47) Motion_Blur válasza qwertly (#46) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

#44-ben a válasz;)

(#48) Motion_Blur válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve''

Egy kicsit én is így éreztem, de amikor betettem a gépbe az SB Live-ot sokkal szebb, tisztább, dinamikusabb lett a mély. Sajnos X-230-at még nem hallottam, de nekem ez tökéletesen megfelel:)

(#49) kovsol válasza qwertly (#46) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

kb 3x lett írva hogy érdemes visszarakni de nehogy észrevedd ...

(#50) qwertly

qwertly
(őstag)

Üdvözlett minden olyan kedves hozászolónak aki nagy türelmet tanusitott írántam :D, :R Igy kivánok nekik boldog karácsonyt és kellemes újévet..Feri

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.