Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530

(#401) Lntos válasza Ndruu (#400) üzenetére

Lntos
(lelkes újonc)

Hmm, itt Debrecenben 14600 a legolcsóbb Logitech X-530 újonnan, érdekes hogy a Creative 5800-as 17000 legolcsóbban.. (pedig árgépen elvileg a Creative olcsóbb..) Akkor asszem eldöntöttem... Logitechet veszek..

www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games

(#402) gyaron

gyaron
(újonc)
LOGOUT blog

szerusztok. Nekem az a gondom, hogy egyik szatelit, pont amelyiken van a hangeroszabalyso, recseg egy egy zeneszamnal, vagy mikor skypezek, magas hangoknal Ilyennel ti talalkoztatok-e? valamelyik csavar lehet maglazulva s berecseg miatta Ha kibontom elveszik a garancia?

Nem nagyon szeretnem visszakuldeni mert sokba kerulne a postakoltseg s kitudja, elfogadnak-e, hibanak, mert keves olyan szam van, aminel hallatszik, de akkor nagyon zavaro.

Koszi.

Áron

(#403) djroli

djroli
(újonc)

Hello en most keszulok vasarolni egy logitech x530 ast nagyon megtetszett az aruhazban es eleg olcson hozza lehet jutni csak van egy gondom egy p3 as dell gepem van xp van rajta nagyon jol megy csak alaplapi hangkartya van rajta es ebbe nincs 5.1 es hangkartya miet vegyek bele ami menne is ?

(#404) menyko válasza djroli (#403) üzenetére

menyko
(kvázi-tag)

hello

szerintem elegendő lenne egy alsó kategóriás sima 5.1-et tudó kártya a gépedbe.
Genius SoundMaker Value 5.1 például van újonnan 3 ezer forintért. de érdemes lenne körbenézni itt az aprók között vagy egy számtech bizományiban, mert olcsóbban hozzájuthat az ember.

(#405) boci85

boci85
(kvázi-tag)

Helló
Én nem régen adtam el ez 530 ast volt vele gond is de összegezve nagyon frankó
ige ha ilyen veszel nem kell túl drága hangártya lényeg hogy 5.1 legyen na most nekem egy audigy4 -es volt ezzel tökéletesn mükszött:d
na hiba oka a lámpák föl és le kapcsolásakor jelentkezett még pedig egy pattanás vagy sercsenés volt hallható kissé zavaró de el lehet viselni
hangot fokozta ha neon csöves lámpát kapcsoltak föl:D
a mély ládából iszanyatos mély basszús szabadúl el:D szerintem zena halagatásra tökéletes 5.1 es hangzást nem nagyon szereti a hátsó hagszórói nem nagyon szó :( lnak

(#406) menyko válasza boci85 (#405) üzenetére

menyko
(kvázi-tag)

nem lehet, hogy gépen nem válsztottad ki, hogy a kimenetedre 5.1-es hangszóró van kötve?
meg szerintem lehet külön szabályozni a hátsó hangszórók hangerejét is, nem nézted?

(#407) boci85

boci85
(kvázi-tag)

leht hát a draiverével és hiddel értek hozzá minden okésan működött és szerintem a dekóderével volt valami gond mert szóltak az ok faszán de amikor hátcsó hangok nem olyan erőteljesk mind pl az első mert azok sokkal gyengébbek amugy

(#408) djroli

djroli
(újonc)

Hello megvettem a logitech x-530 ast nem is tudom mit mondjak :) nagyon szepen szol csak mar elsore radiozott es ha az alattunk levo lekapcsolt valamit akor recsent eggyet fura nem lehet kezdeni vele valamit ? ja s meg valami a menyomon hogy veszem le teljesen a basszust?mert lecsavarom egeszen de akor igy ugy szol h rezeg minden

(#409) boci85

boci85
(kvázi-tag)

akkor sok sikert hozzá baja nem lesz de ezt a híbát még mindig nem küszöbölték ki ,else hiszem nálam is ilyen volt lámpák kapcsolásakor pattant egyet

(#410) BLogi

BLogi
(újonc)

Üdv!
Nem tudna nekem valaki segíteni, hogy mi van, ha nem akar egyszerre hangot adni mind az 5 hangfal ennél a rendszernél?
Mind a három dugót bedugtam a gépbe hátul, igaz, nem tudtam ming a hármat úgy, ahogy kell, mert csak 2 szín egyezik. De vagy az első kettő, vagy a hátsó kettő szól. A középső meg meg sem akar mukkanni, de amúgy jó az is, ki lett próbálva. Kell esetleg valami program hozzá, vagy ilyesmi?

(#411) boci85

boci85
(kvázi-tag)

Helló
Nekem ilyen hangfal szettem volt,és tudok ebben segíten ,de csak részben.
Ha azt akrod ,hogy mindegyik szóljon akkor tudnod kell mind 3 dugó pontos helyét.
Ehez nem kell semmi progi ,csak egy 5.1egyes hangkártya és akkor ha ez megvan ,a szineket elsem tudod téveszteni.

(#412) magyarl

magyarl
(lelkes újonc)

Hi!
Nekem is x530 van egy jó ideje, és ugyanazok a típushibák: lámpa kapcsoláskor halk pukkanás, nagyon lehalkítva rádiózik, és a hátsók sztem itt is halkak. Audigy4 hangkarival nyúzom, és annak egy tesztjét lefuttatva azt hozta ki, hogy a két hátsó hangszóró polaritása fel van cserélve, fordítsam meg. Létezik hogy ez is egy típushiba, és ezért ilyen halkak?

(#413) boci85 válasza magyarl (#412) üzenetére

boci85
(kvázi-tag)

Üdv!
Hát gondolj bele, ha fölvan cserélve ,attól még ugyan úgy szól csak nam azon az oldalon szólalnak meg a hangok ahol kéne .Én még annó kibróbáltam minden hogy,azt mindig ugyan az a jelenség ,amugy énis Audigy4 el küldtem.

(#414) magyarl válasza boci85 (#413) üzenetére

magyarl
(lelkes újonc)

én nemúgy értettem: a jobb és bal oldal az okés.

Hanem elvileg az RCA kábelben futó +/- polaritás van felcserélve. Az ábrán is azt mutatja, hogy a hangszóró hátulján a csíptetős csatlakozásnál a a két vezetéket jó sorrendben kössem be. a Bibi ott van, hogy ezek a kis hangszórok simán RCA-val csatlakoznak, és azokon nemnaon tok mit variálni :)

(#415) boci85 válasza magyarl (#414) üzenetére

boci85
(kvázi-tag)

Értem mire gondolsz ,de akkor ez gyári hiba.
Mivel az 530 as kábelei nem csiptetősek ,legalábbis nálam ilyen volt
Mostani Z5500 om az viszont csiptetős:D itt egy kicsivel jobb a helyzet:D

(#416) sirdani

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Hello!
Nekem ajánlották ezt a cuccot!
Digitális audio bemenete van? És dolby dekodere is? HBO-t akarom 5.1-ben nézni.
Az FDD2 technológia is érdekel miszerint a szintkülönbség nem lényeg

www.profitalouzlet.com

(#417) kiki22 válasza sirdani (#416) üzenetére

kiki22
(fanatikus tag)

hi.az lenne a kérdésem.az 530 kicsi hangfalait felehet tenni falra a talpak nélül?és hogy a Sharkoon Audics SE 5.1 milyen lehet?

goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.

(#418) elod15

elod15
(újonc)

Hello..
Nem ide tartozik nagyon de lenne egy kerdesem!!!
Ma azon veszem eszre magam h hallok egy hangot, ahogy hallgatozok tovabb rajovok h a hangfalbol jon.
Egy tozitot hang beszel, mintha befogtam volna egy radiot, pl.rendori . de ez mas egy ember beszel de nem erteni h mit.
Ha tudok erre egy forumot v vmit irjatok.
THX

(#419) Kis zöld izé válasza elod15 (#418) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Jah,befogtál vmi FBI-os adást :DDD Állítólag az 530-as és 540-es típusok szoktak ilyen extra rádió állomásokat befogni.Próbáld ki a nap különböző szakaszaiban hogy akkor is csinálja-e!?Esetleg vmi rádió adó torony található-e a közeletekben vagy bármilyen antenna erősítő,mert ez okozhatja a problémát.Van egy ismerősöm neki is szokot néha közvetítést adni a holdról :))

Bye!

(#420) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Hello! lenne egy olyan problémám, hogy az X-530-as logitech cumóm centerje úgy érzem haldoklik. Sokszor van, hogy gondol egyet és nem szól, aztán recseg ropog, visszajön/elmegy ismét, tekergetem a kábelét a csatlakozásnál akkor egy darabig jó, aztán megint nem szól...A csatlakozóval lehet a baj, mert ha átdugom bele pl.: a bal elsőt akkor az is ugyan ezt csinálja. Az a kérdésem, hogy mi a teendő? cserélni kell rca csatit a mélynyomóban vagy mit lehet tenni? Köszi a választ! üdv!

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#421) Kis zöld izé válasza woodbear (#420) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Jam,valszínű hogy szervízes téma lesz ha van rá gar akkor használd ki de iziben!Csak egy jó tanács.

Bye!

(#422) woodbear válasza Kis zöld izé (#421) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

sajna az már nincs!

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#423) sakic

sakic
(lelkes újonc)

Most vettem egy ilyet és az a problémám hogy a két hátsó nem szól filmeknél és játékoknál. Az alaplap SoundMAX tesztjében viszont tök rendesen szólnak.

If it's too loud you're too old!

(#424) zöldbagoly

zöldbagoly
(újonc)

sziasztok:)közeljövöben készülök venni egy audigy2zs+x530 összeállitást átlagos zene és filmezésre.sztetek ez jo összeállitás rá?kösze ha segitetek:)

(#425) spider910826 válasza kovsol (#51) üzenetére

spider910826
(újonc)

csá mindenkinek
én azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy Z-3 2.1-et és MP-4-el fogom használni(Samsung YP-T10) akkor jól fog szólni, hangosan, szépen,,,
vagy ha MP-4-el használom akkor elég egy X-230 is :)) :))

(#426) Kis zöld izé válasza spider910826 (#425) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

A kérdés az hogy mennyit szánnál rá és hogy milyen igényeid vannak?!Ideális választás lehet ez is meg az is.Ezt neked kell eldöntened.Lényegében ha szar az mp4-ed minősége akkor kurvára mindegy hogy melyiket veszed.Szvsz...De sztem talán egy Z-3-as inkább jó választás mint a 230-as bár ez is relatív.

Bye!

(#427) Kis zöld izé válasza zöldbagoly (#424) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Kellemes párosítás lehet ez az együttes.1/2 hangerőn még dinamikusan fog muzsikálni az garantálva van.

Bye!

(#428) spider910826 válasza Kis zöld izé (#427) üzenetére

spider910826
(újonc)

az MP-4 fasza
szép hangzás......
és MP-4 röl hajtva halkabb mint PC-ről,,

és mi a véleményed a Creative P380-ról

Z-3 18.500

P380 11.000

sokkal szarabb a Creative ????? :))

(#429) Blackhole13

Blackhole13
(fanatikus tag)

Nálam is bejön X530-on, valami arab rádióadás. :DDD
De nagyon jó kis hangfal, csak ajánlani tudom.

Eladó Matrix M-stage erősítő

(#430) Kis zöld izé válasza spider910826 (#428) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Azt semmi képpen nem mondanám hogy a Crea szarabb.Ez szubjektív dolog,de sztem a Z-3 erősebb mint a P-380-as.Az hogy a hangképe melyik szettnek tisztább az megint csak szubjektív.Szóval hagyatkozz a hallásodra és a körülményeidre.Szvsz...

Bye!

(#431) il migliore

il migliore
(újonc)

:C elosszoris koszonom az ajánlatokat DE SZERETNÉM KÉRDEZNI hogy az x 530-ba jol szol e a mélynyomó mért még dontemen kell az 530-as ban vagy a 540-sben de mint ha jobb lenne a 540-es ti mit ajánlatok???
akkor várom a választ koszi :K :))

kevin

(#432) buherka válasza il migliore (#431) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Nekem is X530-asom van, már vagy 2 éve és szép nagyot pukkan a mélynyomója.
Lehet vele falat bontani rendesen és a szomszédokat riogatni ;]
540-es széria szerintem csak design-ban más, de tök ugyan az.
Nekem még a rádiózós verzió van [link]. Nem tudom, hogy ezt a dolgot ki e javították az 540-esben....talán :U
Én házimozizáshoz is használom, arra is tökéletes :K

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#433) Möhe válasza il migliore (#431) üzenetére

Möhe
(őstag)

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Szintén régóta van a gépemhez csatolva,de nincs semmi gondom vele.A hangja meg bőven elég ,a mély totál vissza van véve,winamp-ból is alapon szól,ennyi pénzért nagyon megéri. 540 szvsz dizájnban más.

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#434) bangyika001

bangyika001
(újonc)

Sziasztok!
Hangfalvásárlás előtt állok és szeretném megkérdezni, hogy az X-530 as hátsó hangfalaihoz kb. milyen hosszú kábelek vannak? Előre is köszi a válaszokat.

Gigabyte GA-P55-UD3, Core i5 750, 2x2GB Geil Value 1333MHz, Saphire 5770 1GB, 500GB WD, BENQ G2220 HD, Logitech X - 530

(#435) Möhe válasza bangyika001 (#434) üzenetére

Möhe
(őstag)

~4 méter

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#436) bangyika001 válasza Möhe (#435) üzenetére

bangyika001
(újonc)

Köszi a gyors választ. :R

Gigabyte GA-P55-UD3, Core i5 750, 2x2GB Geil Value 1333MHz, Saphire 5770 1GB, 500GB WD, BENQ G2220 HD, Logitech X - 530

(#437) zozo16

zozo16
(újonc)

Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy x-530-ast.
A rádiózás nálam is megy, ha le van halkítva:)
A gondom igazából az, hogy a hátsó hangszórok nagyon halkan szólnak. Amikor a beállítást csinálom akkor a teszt alatt teljesen jól szólnak, viszont ha zenét halgatok vagy játszok akkor teljesen elhalkulnak és alig lehet hallani valamit ha odamegyek. próbáltam hogy az elsők hangját leveszem, de nem találom a jó arányt. Esetleg valami tipp?
(Asus p5b integrált hangkari van alatta, legújabb driverrel illetve próbltam xp-vel és vistaval is.)

(#438) bangyika001

bangyika001
(újonc)

Sziasztok!
Na megvettem én is az X - 530 at. Oltári nagyot szól. Rádiózás nincs de élmény az annál nagyobb. Belenéztem a Die Hard 4.0 - a. Eddig csak a képpel voltam megelégedve(720p), most viszont a hang is brutális. Majdnem kiestem a fotelból! :C

[ Szerkesztve ]

(#439) Kis zöld izé válasza bangyika001 (#438) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Gondold el ezt a nagytesóval Z-5500-al. ;]

Bye!

(#440) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már jóideje használom ezt a készüléket:D
Nemesbődön (Szombathely mellett) ha le van halkítva akkor volt amikor szinte bömbölt a hangfal;) Beszéltek vmi arab nyelven:D esetleg vmi szláv, de múltkor bin laden vagy vmelyik terroistáról beszéltek benne:D
Amúgy ez a rádiózás 3 hónapja megszűnt;)
A pattogás bekapcsolásnál meg van.
Amúgy a hangjával, teljesítményével teljesen meg vagyok elégedve.

Na a lényeg amiért írok az az, hogy ha felkapcsolom a fürdőben a villanyt akkor nagyobbat pattan a hangfal mint bekapcsolásnál. A másik dolog: viharban villámlás előtt a következőket tapasztalom:

Hangfal bejelez iylen zzz aztán tic aztán patt ----> 5 másodperc múlva fényjelenség...--->+pár másodperc hangjelenség...

Na ezt kérem szépen magyarázza meg vki h fény előtt bejelez a hangfal pls :D:D:D:D
Előre kössz!

UI: a fürdőszobás esetnél a ház vezetékeivel lehet baj nem?

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#441) Lewzke válasza malwy (#440) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Egszerű a magyarázat , a villany felkapcsolásnál az történik , hogy amikor felkapcsolod nagyon rövid időre nagy az áramerősség és a feszültség is leesik amíg az a Wolfram szál felmelegedik ekkor megnő az ellenállása és az áramerősség csökken , az x530 tápegysége érzékeny erre , nem a vezeték a hibás (fénycsőveknél bekapcsoláskor még nagyobb az áramfelvétel). Ezért hallassz pukkanást . A másik dolog tényleg furcsa . Nagyobb villámlások előtt előfordulhatnak kisebb kisülések , mint tudjuk egy elektromos ív rádióhullámot bocsát ki (ezt használták a vezeték nélküli távírónál is) és ezt fogja be a mi kis Logitech-ünk . De jó kis hangrendszer :C

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#442) Tálydi

Tálydi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali mindenki! Mostmár elmondhatom magamról hogy egy x-530-as a tulajdonomban van :C A lényeg hogy bárki aki 5,1-es hagfalat szeretne az ne vaciláljon semmi között!!! Egyik ismerősöm vett nem régiben egy Logitech G51-es hangfal szettet(valahogy 37k környékén)és azt kell mondanom hogy az X-530 porig alázza! Brutális mélye van...
Viszont van egy próblémám is vele,igazéndiból azért irtam ebbe a fórumba. Szóval a dugókkal van a baj méghozzá az hogy: ha mindent színre színbe dugók (pl.: sárgát sárgába) akkor a centerem nem nagyon szól :( . Most a hangkártya nem 5,1-re van állítva így minden szól, csak a hátsók picit halkak, szerintetek ez mitől lehet :F
UI.:nincs benne rádió :B

[ Szerkesztve ]

Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

(#443) malwy válasza Lewzke (#441) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a választ;)

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#444) börik39

börik39
(kvázi-tag)

Helló mindenkinek hogy lehetne megszüntetni a hangfalambol x-530 a pattanást a villanykapcsolásnál?olvastam hogy mitől van de hogy lehet megszüntetni tudja valaki? :R
:C Nekem van rádió :C

Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!

(#445) Lewzke válasza börik39 (#444) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Talán egy minőségi tápot rakni a mélyládába a gyári helyett , vagy egy kis átalakítás (szűrőkondit kicserélni nagyobb értékűre ) bár ebben nem vagyok biztos . De akkor úszik a garancia , engem annyira nem zavar és gyenge minőségűnek se mondható a tápja hiszen túlélt nálam egy villámcsapást is amikor szinte minden elsszállt :DD

(#446) Lewzke válasza Tálydi (#442) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Alaplapi hangkarival énis sokat szívtam , egy Audigy megoldotta a problémámat .

(#447) chop

chop
(őstag)

Hali!

Vettem egy USB racket a regi vinyomhoz, bekotottem, erre a hangfal teljesen letekert hangeron elkezdett zugo, kerrego hangot kiadni magabol. Talalkozott mar valaki ilyesmivel? Foldelesi gond lehet, de kerdes, hogy en ezt magamnak meg tudom valahogy oldani?

Koszi.

(#448) chop

chop
(őstag)

UP!

(#449) bagzol válasza qwertly (#1) üzenetére

bagzol
(újonc)

Hali!
Én csak X-230-at hallottam szólni, és igazán lenyűgözött, mekkora erő van abban a kis cipődobozban...
Ezekután biztosra vettem, hogy Logitech szettet veszek.
X-530-at és a Z-3-at nézegettem még ezen kívül, de nem tudok dönteni, mivel azkat még nem hallottam.
Ezért kérném a tapasztaltabbak véleményét: hangzás, hangerő terén.
X530-ra ha sima stereo jelet adok, akkor hány hangszóró megy?
A sub jelét a stereoból szűri le, vagy azt is a hangkártyáról kapja?
Megoldható, hogy mind az hat hangszóró menjen egyszerre?
előre ism kössz!
zoli

(#450) Möhe válasza bagzol (#449) üzenetére

Möhe
(őstag)

Szeva!

Nekem minden hagyszóró szól apalon.Lehet állítani a hangszórók pozíciónálását.Mennyire szóljon elől,illetve hátul, amit egy előre beállított mértékhez tudod kapcsolni,vagy megváltoztatni egy csúszka segítségével.Játék alatt,és filmnézésnél meg ki tudod választani hogy hardweresen,hangkártyával "hajtod" 5+mélyláda formában.Nekem tetszik a kis redszer,régóta megvan és a mindenapi nyúzás is megvan,persze ésszel.Villanykapcsolásnál és a hűtő bekapcsolásánál azért pukkan kicsit. Halgassad meg ahol erre lehetőséged nyílik. Jó kis cucc ez a maga szintjén.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech® X-530
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.