Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
-
Geree
senior tag
mass storage device-kent nem ismeri fel (talaltam egy fixet az orosz forumon, de nekem nem mukodott..most nem tudom hol a linkje, de ha kell, elkuldom mail-ben es kiprobalhatod..)
szoval mass storage helyett ez a Windowsos MTP media device-kent ismeri fel..ugyanugy lehet internal/external SD kartyara masolni stb... (bar a mass storage nekem is jobban tetszik)
a network tokeletesen moóukodik CM9-bol kiszedett apns-conf.xml fajllal.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a recoveryvel... Nekem gyárilag rajta volt a telón a ROM manager, de amikor a "Backup current ROM" menüpontot választom, a telóm típusát nem tudom kiválasztani a listáról. Enélkül pedig nem állnék neki ROK-ot cserélni. (A teló rootolva is van gyárilag, így nem vagyok benne biztos, h. flashelni is szükséges-e még egyáltalán...)
Beers 101-es kommentjét is próbáltam követni ill. megnéztem a videot is, de miután kitömörítettem a driver.zip-et nem találja meg a mappában a helyes drivert. Igaz nem is "MT65xx preloader"-nek ismeri fel hanem phonenak...Tudnánok ebben segíteni?
-
Geree
senior tag
kozben leteszteltem...valoban mas a GB es a ICS fajl (mas verzio) szoval ha kiszeded a fajlt pl ebbol a rombol, azzal teljesen jol mukodik.
ps.: kozben egy apro hibat talaltam a romban: a wifi indikator mindig full vetelt jelez, mindegy mennyi a valosagban...nem veszes bug
-
Tpo
csendes tag
Üdvözlök mindenkit a forumban.
1 hete nekem is megvan az a750-es Lenovo.
Kinai rom van rajta, salnyos googleplay nélkül.
Már olvastam nagyon sok oldalt, de egyszerüen nem indul be a flash tool.
Allandoan Brom error-r ir ki nalam, pedig telepitettem a drivereket.
Kezdek megbolonulni.Ezert lenne egy olyan kerdesem, hogy valaki Budapeströl tudna-e nekem személyesen segiteni, flashelni és romolni. Lehet hogy a notebookommal van gond, win7 van rajta.
CSak a googleplayt szeretném rátenni és a go launchert.Elöre is köszönöm a valaszokat ide ill. privatban.
Kezedk belebolondulni, mert állandoan fennakad a flash.
-
Geree
senior tag
válasz
hungobungo #192 üzenetére
ezeket állítottam be:
<apn carrier="T-Mobile NET" mcc="216" mnc="30" apn="internet" type="default,supl" />
<apn carrier="T-Mobile MMS" mcc="216" mnc="30" apn="mms" user="mms" password="mms" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="mms" />
<apn carrier="T-Mobile WNW" mcc="216" mnc="30" apn="wnw" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="default" />betettem a régi Cyanogenmodos apns-conf.xml-t, de nem ismerte fel valamiért (az GB-hez volt...lehet, hogy ICS-en kicsit mas?)
-
Geree
senior tag
Rom foruma:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=640831#p640831Letoltes (lehet regisztralni kell hozza a forumon)
Kozben kiderult, hogy miert volt borzaszto hangos es torz a hangja...
a /data\nvram\APCFG\APRDCL\Audio_Vol_custom fajl torlese utan visszaalt gyari beallitasra. -
Geree
senior tag
Megjott az A750-em... szep nagy
Eredetileg S148 Anton fele rommal jott, teljesen jol hasznalhato...kiprobaltam a magyar GB-t ami meg S146 alapu... sajnos vannak benne bugok..Most ezt probalom: ICS-LePhone_mod_by_ATs_v3.0 es eddig nagyon pozitiv, meg nem talaltam benne hibat... Ja az APN-eket valamiert utolag kellet manualsian beallitani de ok egyebkent ok...
-
GBRDVD
tag
válasz
hungobungo #186 üzenetére
Várjuk!
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #186 üzenetére
A 4.0.4 nem fasza....!
-
hungobungo
senior tag
Két dologra várok: hogy megjöjjön a teló amin tesztelhetem (már úton van, talán jövő hét közepére végére ideér), a másik, hogy az eddigi ICS romok mind-mind egy kiszivárgott egy Android 4.0.3 S306 build 2012.05.15-i mutációi. Vagyis pl. az "Apkhot_lenovo750_4.0.4_0707_Smilevvv" is ugyanez a 4.0.3-as, nem tudom honnan veszi a 4.0.4-et.... Hátha jövő hétre kijön vmi újabb!
-
Lacyka
aktív tag
Igen arra. Lemaradtam valamiről?
-
Geree
senior tag
upsz, a link lemaradt...szoval itt lattam
- translate-be nyomjatok be
-
Geree
senior tag
tudja valaki most melyik a legmegbizhatobb, legstabilabb ROM ( ICS &GB )
latom itt, hogy talan kijott valamifele hivatalos 306 (ICS) rom...
GB-bol nem tudom melyik a legujabb... Magyar nyelv nem fontos, angol boven eleg. -
Lacyka
aktív tag
Srácok,
Hogyan tudom hungi 4.0.3-as romjára rávarázsolni a Lenovo gyári app-jait:
Lenovo Antivirus, LenovoBackupRestore, LeWidget, LeShare.
Mert nálam az alkalmazás nincs telepítve kezdetű mondattal kilép. -
hungobungo
senior tag
Üdv, van fekete, a fotón is látszik szerintem
4GB vs. akármennyi: A beépített memória mérete (rom-nak hívják mindenhol) 4GB, csak a rendszer, data, stb. partíciók és a belső SD felosztás miatt fel van darabolva. Sokan a belső SD-t azonosítják a telefon memóriájával, ami - nyilván - téves.
-
pigatt
őstag
Sziasztok! Nem egészen a telefonnal kapcsolatos kérdés hanem inkább az ics-el. Hogy azt bealitani mint gb-be, hogy ne a teljes accountot szinkronizalja pl: a contactokat ne csak az maileket.
-
melkah
tag
Hungobungo kepei
Bar ezek a kepek nem sokat mutatnak.Sajatomat szivesen megmutatom, de nincs mivel lefenykepeznem max tukroben onmagat de ahoz meg nincs feltoltott szam bitang csocsom es szoke hosszu hajam.
Szoval max IRL mukodhet. -
melkah
tag
beers: "csak kávé színű létezik, és 4G is csak a leírásban szerepel szerintem."
En amokbuy-rol rendeltem kivalasztottam rendelesnel , hogy feketet kerek es feketeben jott rendesen , ha jol emlekeszem Hungobungo kollega is feketeben rendelt, az altala postolt kepek alapjan.
2 vs 4 gb: Ezert en is sokat nyomoztam mindenfele forumon es youtubeos reviewekben nezegettem hany gb van a de soha nem lattam tenyleges 4gb-osat csak 2-eset, hiaba az oldalak tobbsegen 4gb-al irjak, rosszul!
-
kort01
aktív tag
Rájöttem a G-sensor rejtélyére. Az eten-users fórum 2. bejegyzésében találtam telefon bekapcsolási módokat és itt gyanússá vált a kameragomb+bekapcsoló gomb általi FACTORY üzemmód lehetősége. Ebben - több teszt mellett - megtalálható a G-sensor kalibráció is. A kalibráció menüpont alatt alaphelyzetbe kellet állítanom a kalibrációt és azóta működik
Nem tudom, hogy ki nyúlt hozzá, illetve hogyan állíthatódott el...?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Felraktam ezt a romot Apkhot_4.0.3_0623_YS_V2_Smilevvv_mod.zip, de nem tetszett utána felraktam ezt:
A750_4.0.3_Anton_vrn_v3.01Ezzel már megtudok barátkozni, félig meddig be is laktam. Viszont, ebben nincs benne a backup and restore menüpont így a contact-okat nem bírom átvinni. Kérdés, hogy tudom ezt belerakni, lehetőleg újrarakás nélkül? Az app megvan (Lenovo Backup&Restore), de nem megy fel. Az Apkhot romban benne van ez a funkció.
Köszi a segítséget.
-
Imote77
csendes tag
Sziasztok!
Én is kezdő vagyok a témában, ezért végigolvastam a fórumot, de több dologra nem találtam így sem választ (még). A két legfontosabb lenne a vásárlás előtt.
1) Létezik 2Gb és 4Gb-al szerelt verzió a szerkezetből? Többen írtátok, hogy 2, de van akinek esetleg 4?
2) Mindenféle mahinálás nélkül mennyire használható a gép? Először ismerkednék vele, 1-2 progi fel és ha már megbarátkoztunk, csak akkor vágnák bele ROM csere-berékbe, addig viszont azért használnám...+1) Amokbuy azt írja, hogy kávé színű, lefelé görgetve meg hogy fekete. Jó az ár, de remélem nem azért mert már csak kávé barna van belőle. Nektek milyen színűt szállítottak?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
BCorsa
csendes tag
Rendeltem egyet az amokbuy-tól ems-el kértem remélem hamar ideér.
Van esetleg tapasztalata valakinek ems-el mennyi idő? -
kort01
aktív tag
Visszaraktam az a750_s148_120428_cybermaus_v1 ROM-ot, de ugyanaz a helyzet. Megcsináltam a szokásos cache és data törléseket is.
Némely Samsung és HTC készüléknél írtak hasonló jelenséget, de ott rootolt telefonnál egy fájlt ki kellet törölni és magától újrakalibrálta újraindításkor. Ebben egyelőre nem találtam még meg hasonlót sem. Gravity sensornak vagy Accelerometer sensornak írják a benne lévő érzékelőt
Viszont egy kicsit lassabbnak éreztem a 2.3.6-ot, voltak pillanatnyi megakadások (Defy gyári ROM érzés), mondjuk azért használatban ez nem okoz gondot. Végül visszaraktam az a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1.3-at.
Ez egyelőre rejtély számomra... -
kort01
aktív tag
-
kort01
aktív tag
Oldalra elforgatja a képernyőt megdöntött tartásban, de vissza állóra már ritkán sikerül. Ezért gondoltam, hogy a kalibráció elment. Letöltöttem az iHandy Level programot is, ennél látszik, hogy a "buborék" megy jobbra és balra, de a normálishoz képest másképpen kell dönteni a telefont. Ebben a furcsa helyzetben szépen egyenletesen lehet a vízimértékkel játszani. Álló helyzetbe már nem igazán tudom itt sem átfordítani...
-
melkah
tag
nekem GB van rajta de abban nincs G sensor kalibraciojara utalo menupont csak ki meg be lehet kapcsolni az auto rotationt, sot hogy oszinte legyek en meg egyik androidos telefonomban sem lattam ilyen kalibracios menut. ja es mit jelent az hogy "Az automatikus képernyő elforgatás nem jól működik." ? kifejtened ezt ?
-
kort01
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vettem egy ilyen telefont és a következő problémával szembesültem:
Az automatikus képernyő elforgatás nem jól működik. Olyan mintha, a G-sensor kalibrációja nem lenne jó. A telefont az A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1 ROM-mal kaptam. A beállításoknál sehol sem találok kalibrációra vonatkozó lehetőséget. Kérdezném, hogy Ti tapasztaltatok-e hasonló problémát, illetve ICS alól tényleg kihagyták a kalibrációs lehetőséget?
Elvileg a Settings/Display menüpontban kellene lennie.
A fórumon nem találtam erre vonatkozó bejegyzést.Köszi
-
BCorsa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen mobilt.
Találtam egy olcsó oldalt, vett itt valaki esetleg?http://www.androidforcheap.com/lenovo-a750-40-inch-capacitive-screen-mtk6575-1ghz-50mp-android-23-screen-dual-sim-smart-phone-p-103.html
Köszi
-
pigatt
őstag
Valami csak nem kerek ezzel a rom-mal. Mondjatok már egyet ami eddig a legjobbnak bizonyult GB, ICS mind1 csak stabil legyen.
Ez a jelenlegi:
A750_S143_12039_RUS by Anton_vrn V1.01 -
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #142 üzenetére
koszi a segitseget, megcsinaltam, igazsag szerint sok gyorsulast a poziciotalalasban nem eszlelek, persze nehez megallapitani, mert most eleg felhos az eg es be van borulva...sokmindentol fugg...persze most is 10 masodperc kornyeke volt es talalt jelet, tehat vegulis mukodik...koszi megegyszer a segitseget
-
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #135 üzenetére
nalam megy most is a GPS, de nem 2 masodperc alatt tud pozicionalni, hanem valamivel tobb alatt...kiprobalnam en is ezt a rebootos, mobileuncle-os dolgot, de a "Play áruház cache és frissitések törlése" mit jelent pontosan? a Play settings-ebe valamit? nem nagyon talaltam ennek megfelelo opciot...
-
Sanyika1
tag
Talán mondanom sem kell ezen a jó kis russian romon a Mobiluncle is alapból rajta van
Viszont a Location-ban csak a NetLoc menüpont van, a geocodert sehol nem találtam. Ettől eltekintve megcsináltam mindent ahogy írtad, és......
Mind a Google Maps, mind az IGO 2, azaz kettő!!! másodperc alatt bepozicionálta a helyzetet a lakásban ablak mellett.
Gyorsabb is lett az IGO, villámgyorsan betölti az uticélt.
Holnap vezetés közben is kipróbálom, hogy nem szakadozik-e, elég gyorsan reagál stb.
És most kérlek áruld el, hogy jöttél rá erre a lehetőségre?
A Play Áruház-ban töröltem az update-kat, azt vissza lehet állítani? -
xylevi
tag
esetleg valakinek nincs 1 drb. elado Lenovo A750-es kepernyovedo foliaja?
-
xylevi
tag
tegnap teszteltem a GPS-t...google maps eseteben "picit" teved...haladtam egy utcaban es a vele parhuzamos mellekutcaba mutatott...ezenkivul mukodott rendesen...sygic is elindult, 10-20 masodperc alatt kapott "jelet" es onnan kezdve tokeletesen mukodott, az utcakkal sem tevedett...ellenben most reggel 1 percet vartam es nem talalt annyira eros jelet, hogy beazonositsa a helyzetem, lehet mert eleg felhos volt az egbolt...nemtudom...de vegulis mondhatni, hogy nalam mukodik a GPS, picivel gyengebbnek erzem a hardveres reszet, mint az atlag, de legalabb most mar megy
-
Lacyka
aktív tag
Na megoldottam a GPS kérdést, most már az legalább működik, bár a netes helymeghatározás még most se, de nem adom fel.
A GPS-hez a következőket csináltam:
Mobiluncle föltelepít, elindít, Engineer Mode (MTK), belépsz a Locationba.
A netloc és a geocoder szolgáltatást is átállít MTK-ra, reboot, majd Play áruház cache és frissitések törlése.
Reboot, újra engineer mode és a locationba visszaállítva mind2 google-ra, majd újra reboot.Azóta a gps a google maps-al tökéletesen szakadásmentesen működik, előtte egyáltalán nem ment.
Viszont a wifis és 3g-s helymeghatározáson dolgozni kell, mert az még nem megy. -
Sanyika1
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Mielőtt telepítettem volna Beers leírása alapján a CWMR-t, gondoltam kipróbálom van-e már alapból a készüléken, és láss csodát harmadik próbálkozásra elő is ugrott egy recovery, azokkal a menüpontokkal, ami a belinkelt leírásban is szerepel.
A pontos típusa: CWMR Touch v5.5.0.4 a www.592zn.com-ról.Gondolom ez is megfelelő lesz, vagy inkább mégis cseréljem le? Mit javasoltok?
üdv
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tegnap egyszer lefagyott a telefonom és azóta nagyon nincs vele valami rendben. Minden indításnál más aksi százalékot mutat, de nagy eltérésékkel. Ma eltunt az összes contact-om (mondjuk ez lehet, hogy elnyomódot a zebemben valami, mindenesetre furcsa.)
Valakinek valami tipp, hogy lehet gatyába rázni? -
beers
addikt
válasz
Sanyika1 #118 üzenetére
Nézegesd ezt!
Bekapcsgomb megnyomása után megnyomod a lehető legrövidebb időn belül a hang le és föl gombot egyszerre!
Sokszor próbáld, mert van hogy nekem is csak 4-5.-re sikerül! -
Lacyka
aktív tag
válasz
Sanyika1 #118 üzenetére
Szerintem, ha van is rajta, rakd fel újra. Biztos ami tuti.
Beers leírta, hogy hogy kell: [link][Itt] van, hogy hogyan tudod használni.
Recoverybe belépni úgy tudsz, hogy tel kikapcs, 2 másdpercig nyomva tart a bekapcs gomb, és ennek nyomvatartása mellett egyszerre a hangerő le és fel gombját.
Bonyolultan fogalmaztam, de egyszerű a gyakorlatban. -
Lacyka
aktív tag
válasz
Sanyika1 #120 üzenetére
Persze, hogy aktiválnám, ha megtalálná, de a "helyzetem pillanatnyilag nem elérhető".
Hát az nem lenne gond, ha 50-100 métert tévedne, de legalább a várost megtaláná, de hát a "helyzetem".... üzenet.A GPS EPO, előre letölti a műhold pozikat, így könnyebben rátalál.
Az A-GPS pedig a mobilhálózat cellainfói alapján találja meg a gyorsabban a poziciódat, de adatforgalmat használ, így plusz lóvéba kerül.
Ezek nélkül is mennie kell a GPS-nek, ez nem lehet baj, csak lassabban talál holdra.
Nálam sajnos így se. -
Sanyika1
tag
A saját poziciót a Google térképen aktiválod? Mert azt olvatam, hogy az a közeli WiFi hozzáférési pontok (ha van) alapján lövi be a pozicód, ennnek fügvényében pontatlan is lehet.
Ha a Switch-en bekapcsolom a GPS-t, akkor a Location settings-ben csak a Use GPS satellites mellett van pipa, a GPS EPO assistance és A-GPS mellett nincs. Be kell ezeket is jelölni?
Nem lehet, hogy ez a baj?
-
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #113 üzenetére
felraktam cybermouse S148as, lepucolt romjat es a google maps-nal egybol tokeletesen mukodott a gps, masodpercek alatt megkapta a poziciom...ellenben most reggel felraktam a sygic-et es ott ugyanaz van, mint az S146os romnal, tehat nem kap muholdat...most kiprobaltam par perce a gpstest-et, az se talal jelet
...erthetetlen...mivel mapson megy tokeletesen szerintem nem hardveres a problema...
-
Sanyika1
tag
Az általad linkelt CWR felrakásával elvész a jelenlegi rom, a A750_S148_120428_RUS by Anton_vrn v1.3 és a feltelepített programok, beállítások is?
Már egész jól belaktam a telót, csak akkor cserélném le igazából a romot, ha lenne egy stabil magyarosított, amit a kolléga igért a szabi után, vagy egy olyan amivel működik a GPS.
Ha a kettőt egyben tudná...... egye fene, az sem baj. -
Sanyika1
tag
Csak a GPS miatt nem biztos h. érdemes lecserélni, az enyémen is A750_S148_120428_RUS by Anton_vrn v1.3 rom van alapból, de a GPS-el itt is gondok vannak, olvasd el a 105 hsz-em.
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ennyire gyenge minőségű a GPS, mivel már többen is hasonló tapasztalatokról számoltak be.
Hátha lesz rá valami megoldás, mert az egyik oka a készük cserémnek éppen az volt h. nagyob kijelzőn használjam az IGO-t. -
melkah
tag
Nekem tegnap jott meg a telefon kereken ket het alatt. amokbuy-rol vettem 2.3.6 van rajta es nagyon nem volt meg idom se halalba hasznalni de gps-t direkt bekapcsoltam googlemapsal es az elso muhold talalasa kicsit lassu volt ~1perc de utana egesz hasznalhatonak tunt. Lesznek tapasztalatok akkor meg irok.
-
xylevi
tag
lassan 1 hete hasznalom a keszuleket, meg vagyok vele elegedve, rootoltam az alapromot, lepucoltam a kinai appokat...egyetlen problema, ami szerintem eleg nagy, az a GPS...esetleg ha valaki kapott es hasznal olyan romot, amivel egesz jol megy a GPS (pl. nekem sehogy sem megy
), az legyszi jelezze...remenykedem, hogy nem a hardverrel van a problema es ennyire gyenge lenne...
-
Sanyika1
tag
Nekem is megérkezett pénteken az amokbuy-ról a Lenovo A750, két hét sem telt el a megrendeléstől számítva
Adtak hozzá grátisz egy szemkápráztatóan kék szilikon tokot amivel már elég bumfordi, egy pót hátlapot és fóliát. A bőrtok nálam lemaradt, nagy kár. A kijelzője elmegy kategória, az xperia mini Bravia kijelzőjéhez szokot szememnek fapados, de a célnak megfelel.
A russian rom van rajta, gmail, Play áruház mennek, MoreLocale2-vel magyarul.
A skype, viber is fut, fagyást eddig nem tapasztaltam. Ami a nagy bánatom, ahogy már más romnál is írtátok, gond van a GPS-el. A szélvédő alá téve 5 perc alatt sem talál műholdat, kiszáltam a kocsiból kézbe véve ég felé tartva is nagy nehezen. IGO8-al használtam, vezetés közben is akad, fáziskésében van. Lehet hogy nem is rom kérdése, hanem egyszerűen ilyen gyenge minűségű GPS van a telefonban?
Romcserével megvárnám, hogy hungobungo topiktárs megérkezzen a nyaralásból, és magyarosítaná az igéretesnek tűnő ROM-ot. Köszi a részletes leírásod, azt kérdezném, hogy ez a leírás fog majd akkor is kelleni, mivel ez már root-olt készülék?
Ja, mégegy bosszantó kényelmetlenség, de lehet csak én vagyok a béna. Laptopról WIN7 alatt tudok küldeni bluetoot-on bármit a telefonra, fordítva viszont nem. Van valami ötletetek?üdv
-
beers
addikt
1.Driverek felrakása. Video
2.ClockworkRecovery felrakása! Video, segítség
Fontos: csak a recovery- hagyd bepipálva,a root és a recovery one-t nem kell, vedd ki a pipát előlük!!!
A flash menete: kikapcsolod a telefont és leveszed az akksit!
Elindítod a flashelő progit (Flash_tool.exe) és betallózod neki a recovery.img-t és a target bin mappában lévő MT6575_Android_scatter_emmc.txt file-t !
Kiveszed a két pipát a root és a recovery one elől.
Ha ez megvan nyomsz egy F9-et vagy rányomsz a Download!!! gombra!
Visszateszed az akksit és bekapcsolás nélkül rádugod az usb kábelre, ekkor végigszalad a sárga és a piros csík lent, majd előjön egy kis zöld négyzet karikával, hogy ok.
Ekkor elvileg végeztél, fent van a recovery!
Innen nár könnyebb a helyzet, mert elég a kész romokat az sd-re másolni, lehet romot frissíteni pc nélkül is!
Fontos, hogy az akku legyen teljesen feltöltve rom frissítés előtt!Romok egyéb hasznos dolgok1.
Romok egyéb hasznos dolgok 2.Csak saját felelősségre.....
-
Geree
senior tag
na megrendeltem en is ezt a hepezetet amokbuy-rol...mar csak hetek kerdese es megjon
addig is viszont megkoszonnem - szerintem tobbekkel egyutt - ha valaki aki mar csinalt Recovery flash-t, Eredeti recovery lementeset, ROM felrakast stb... ha keszitene valamifele tutorialt -
xylevi
tag
tegnap megjott az A750-esem, epp csak rapillantani volt idom, nem rootolt, nincs market meg semmi extra...rootolasba egyelore nulla tapasztalatom van, nezegettem a hozzaszolasokat, ahogy latom egesz jol le vannak irva hogyan kell csinalni, csak egyelore az IMEI vesztes nem tiszta nekem...az ha megtortenik akkor nem lehet mar semmit kezdeni a kutyuvel? vagy siman vissza lehet csinalni? es rootolasnal hogy lehet elkerulni? valami elomentessel vagy a tool-on kell valamit kipipalni? koszi
-
hungobungo
senior tag
válasz
kenvelo_any #97 üzenetére
Mi értelme lenne a duál aktívnak szerinted? Egyszerre akarsz beszélni két emberrel?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
strike-force #94 üzenetére
A gyorsabb szállítás esetén (futárcég) jó eséllyel vámolni fogják a csomagot, erre készülj fel.
-
kenvelo_any
csendes tag
válasz
strike-force #94 üzenetére
Regisztrálj egy paypal-t! Semeddig nem tart!
-
sziasztok,
tudtok olyan oldalt mondani, ahol lehet bankkartyaval is rendelni a750-et es nem kell paypalozni? illetve minel gyorsabb szallitasi opciot is ki lehet valasztani?
10+ naptari napot nem szeretnek varni
koszi
m -
pigatt
őstag
válasz
kenvelo_any #90 üzenetére
Vagy irányítsd egymásra a két kártyát ha nem elérhető, így legalább látod, hogy kerestek a hívás várakoztatás miatt.
-
beers
addikt
válasz
ZTE U960
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
De, teljesen normális.
Ez a dual-stand-by. Ami neked kellene az a dual-active. -
kenvelo_any
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki próbálta-e a két sim-kártyát egyszerre használni?
Eddigi tapasztalatom, ha egyik sim-en keresztül telefonálok, addig a másik úgy viselkedik, mintha egy kikapcsolt mobilban lenne! Ez ugye nem normális!Ha valakinek van valami tapasztalata ezzel, szóljon!
Köszönöm!
András
-
beers
addikt
-
madahun
csendes tag
ha innen veszem,ak oroszul,angolul vagy kínaiul lesz?
ill. valaki tud mondani tapasztalatot,h milyen játékok alatt? -
hhjani
csendes tag
Tudnátok néhány A750 által készített képet felrakni?
Előre is köszönöm. -
Lacyka
aktív tag
Hétvégén már nekem is kezembe lesz a kis 750-es.
-
melkah
tag
A dual sim-es topicban mar feltettem a kerdest de megteszem itt is megiscsak errol a telorol van szo. Szerintetek honnan erdemes leginkabb rendelni ar sebesseg megbizhatosag szempontjabol ?
-
GBRDVD
tag
Közben megtaláltam, rendelek is egy ilyet: http://www.obostore.com/nillkin-ultra-slim-hard-shield-faceplate-for-lenovo-a750-p-5677.html
-
GBRDVD
tag
Nektek is nyekereg a hátlapja egy kicsit?
Mi a márkája a szilikon toknak, és a fóliának, ami tökéletesen passzol hozzá? A másik fórumon már írta valaki, de nem találom... Nekem még a gyári fólia van rajta, nem mertem leszedni...
-
hhjani
csendes tag
Sziasztok!
Egyre jobban tetszik nekem is az A750-es, főként az ára miatt persze, bár a vakut azért hiányolom belőle.
Valaki rendelt már innen?
Ha igen, akkor mennyi idő alatt jött meg?
Esetleg tudtok olcsóbb megbízható helyet?
S valójában mennyi ROM van benne, mert itt 2GB-ot írnak csak, máshol pedig 4-et?
Tudnátok néhány A750 által készített képet felrakni?Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
hhjani -
beers
addikt
Kamera hova menti a videókat, mert vagy nem mentem, vagy nem találom?!
Camera FX-el hasonló a végeredmény.
Visszanézni lehet ha felvettem, de utána nem találom dcim-ben se és máshol sem.... -
beers
addikt
Ha csak a recovery-t flash-elem, akkor elvileg megmarad mindenem?
CWR mentés nélkül nem szeretném felrakni az ics-t....! -
beers
addikt
Megjött a telefon, root és 2.3.6 Anton féle orosz rom van rajta!
Próbálgatom, de tölteni kell.......!
Kicsit nagyobb, mint vártam, de megszokható, sebesség rendben van!
Gmail acc ment rögtön, play store szintén!
Mindent megtalál és fel is telepíthető!
GPS-t délután kipróbálom!
Felbontás kicsit karcsú a defyhez, de azért nem zavaróan rossz!
Kamera egész jó!
Kaptam hozzá grátiszba egy műanyag, egy gumi és egy bőr tokot!
ICS rom felrakása előtt egy kicsit még olvasgatok...... -
beers
addikt
-
beers
addikt
Ha szépen kérem, Valaki betenné az XDA-ra az általam linkelt képet, sajnos én nem tudok linkelni (nincs 10 hozzászólásom)!
-
beers
addikt
Valaki megnyugtathatna, hogy jó lesz így a cwrm, ha nyomok majd egy F9-et:
-
Panther2
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Pár hete vettem egy 750-et amivel alapvetően nagyon megvagyok elégedve.
Két gond van vele, amiből igazából a Bluetooth az érdekes.
Az autó kihangosítóval gond nélkül párosítom, de időnként nem hajlandó automatikusan csatlakozni csak manuálisan. Ezen egy újraindítás általában segít.
A nagyobb gond hogy van egy Sony smart watch-om amivel gond nélkül tudom párosítani, de az istennek se csatlakozik hozzá. Se manuálisan se automatikusan. Másik telefonnal gond nélkül (Galaxy Ace) kommunikál. Mi lehet a gond? -
beers
addikt
Rendelhettem volna innen is, legalább már a kezemben lenne!
Szeretném felhívni a figyelmet a magyar menü felíratra!
Valaki mentse le a romot és vigye vissza, hogy mégsem kell....!
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen a telefonhoz kapcsolódó kérdés. Sima microsd kártya való bele? Illetve ha teszek bele plusz kártyát akkor csak azt használja vagy összeadódik? -
kofy
tag
Rákerestem a hivatkozott ROM-ra. A Mobileuncle-s kínai fórumról azt silabizáltam ki, hogy ez egy CM-es és Lenovo-s hibrid ROM. Vagyis fogtak egy CM ROM-ot és keresztezték a Lenovo egyik stock ROM-jával. És ahogy kivettem, ezt kínaiak tették. Tehát szerintem nem hivatalos CM, de jó lenne, ha nem lenne igazam és csak a gyenge kínai tudásom miatt írok itt hülyeségeket
-
beers
addikt
clockworkmod recovery-vel kapcsolatban valakinek valami ifó?
-
melkah
tag
hm ez eleg jol hangzik, koszi
-
melkah
tag
az mondjuk eleg kiralyul hangzana ha lenne igazi cyanogen hozza, legalabbis nekem bejonne.
Tok szep es jo hogy mindenhol megy le ennek a telonak az ara es mar nagyon raalltam hogy vennek is ilyet dehat ebben a csodalatos orszagban ugye a forint csak felertekelodkik...
Azt meg tudjatok mondani , hogy kinek mennyit bir amugy az aksija?
folyamatos net mellett es nelkule is erdekelne esetleg -
beers
addikt
ROM A750_3.3GB_CM7.2_V10
-
Sziasztok,
Én is bejelentkeznék. Az ICS-t rom-ról nekem csak annyi véleményem van, hogy kb 3 órát volt a telefonon és visszatettem inkább a GB-t, ugyanis teljesen meghülyült az érintőképernyő tőle, máshol érzékelt, mint ahova nyomtam
Jó lenne hozzá egy igazi multilang rom és akkor már verhetetlen készülék lenne. -
pigatt
őstag
Üdvözletem!
Bejelentkeztem!
-
beers
addikt
Mentéseim között vannak új romok!
Van 2.3.6-os multilang, persze magyar nincs benne....!
Az oroszoktól is van 2 ICS rom, akinek elég az angol a próbálhatja, elég jókat írnak róla!
Aki elég jól tud angolul, az heggeszthetne egy magyar tutorial-t, nekem nem az erősségem!
-
GBRDVD
tag
Az elmúlt hetekben nagyon sokan vásároltak Lenovo A750 telefont, és egyre több információ gyűlik össze róla, így gondoltam megérdemli a külön fórumot, hogy a dual-sim fórum megmaradjon a szinte naponta megjelenő újabb és újabb dual-simekkel kapcsolatos általános eszmecserére.
A Lenovo A750 telefon tulajdonságai:
CPU: MTK6575 ARMv7 Cortex-A9 40nm 1.0GHz
GPU: PowerVR SGX531 Ultra
OS: Android V2.3.6 (will be upgraded to Android 4.0 ICS)
RAM: 512 MB / ROM: 4GB eMMC MAX supports 32GB Class 12 Micro SD Memory Card (TF-Card)
Size: 125.6 x 65.9 x 13.8 mm
Weight: 162g with battery
Screen: 4.0" WVGA, 480 x 800, 16M Colors (TBD), TFT-LCD, Capacitive Multi Touch Screen (3 points)
Network: Dual Sim Dual Standby, supports W+G, G+G, 2G: GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900MHz; 3G: WCDMA/HSPA/HSPA+: 900/2100MHz
SAR: Maximum only 0.233w/kg
Color: Black
GPS: Built In GPS & A.GPS
Camera: Dual Camera: Back 5.0 mega pixel / MAX 2560x1920 / Auto Focus; Front 0.3 mega pixel, supports Skype Video Calls; Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins.
Sensor: Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor
Video: AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, etc.
Audio: MP3, AAC, WAV, etc. / 3.5 mm Audio Jack
Special function: G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off
Package Includes: Li-ion Batteries 2000mAh x 1, Earphone / 3.5 mm Audio Jack, USB Cable, ChargerMiért a Lenovo? A Lenovo A750-esben már az újabbik Mediatek processzor (MTK 6575) és PowerVR grafikus 3D gyorsító van. A kamera is fizikailag tudja azt amit papíron kell tudnia (értsd: a 8Mpixel az ténylegesen 8Mpixel-nem pedig egy 2Mpixeles kamera felskálázva). Aztán itt van még a HD720P videofelvétel s lejátszás, flv videók lejátszása. [link]
Factory reset: Lenovo A750 factory reset kód (néha akkor is kéri, ha előtte nem lett megadva más): 1234
NE csinálj factory resetet, mielőtt nem mentetted le a telefon IMEI számát! [link]
Holland srác XDA-s fóruma: IMEI mentése A750-esen, + ROM-ok, és egyéb infók: [link]
Orosz Lenovo A750 fórum (célszerű angolra fordítani): [link]
Lenovo A750 béta (!!!) stock ICS ROM: [link]
Lenovo reklámfilm: [link]
Tapasztalatok, első benyomások: [link]
kofy részletes leírása: [link]
Beers összegyűjtött nekünk sokmindent egy helyre: [link]
MT6575 flashing tutorial: [link]
Rootolás, market hozzáadás: [link]
Ha valami kimaradt, szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest