Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft

(#18201) macilaci78 válasza conan77 (#18200) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szakasztott olyan, mint az én tárgyalóm, csak vidámabb, élénkebb színeket használok. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#18202) Dr.Én

Dr.Én
(PH! addikt)

Hali

Anno mikor megvettem a Kalash RK-06s fegyomat, mondtátok hogy ratyi a gyári motorja.
hát most sikerült kicserélnem......
szegénykén kúp fogaskerék el kopott leszedni nem tudtam igy hát csere lett belőle....
Volt itthon elfekvőben szétszedve egy Cyma cm 031 -es AK....abból vettem ki a motor és raktam bele......nekem úgy tűnik a Cyma motor erősebb...lehet csak képzelődök... :)

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#18203) szbalogh válasza Dr.Én (#18202) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Az újabb 031-esekben jó erős motor van.

conan77: AK-d nincs ? :Y

[ Szerkesztve ]

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#18204) conan77 válasza macilaci78 (#18201) üzenetére

conan77
(tag)

A színek csak elvonják a figyelmet a szépségekről :DDD

Más:
vettem múltkor guarder gázt (1000ml-est kék palack) amivel az M1911A1-em
csak 12-14 BB-t lőtt ki pedig 24 fér bele. Na most vettem Walther gázt amivel
viszont már 18-22 BB is kimegy :D
ennyire sz@r a guarder? vagy kifogtam egy selejtes palackot? :U

szbalogh: AK-kat nem szeretem :DDD

vicc nélkül : elegem lett belőle a honvédségnél töltött 1 év alatt :) hátam közepére sem kívánom :D

[ Szerkesztve ]

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#18205) macilaci78 válasza conan77 (#18204) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én sem voltam megelégedve a Guarderrel, bár a Glock-kal kiment egy bő tárnyi BB, míg Ultrair és egyebekkel 2,5 tár is. De nem ez volt a fő bajom vele, hanem a töltőcső. Az valami hipergagyi, nyeglik-nyaglik. :( Még csak fekete palackosom volt.

[ Szerkesztve ]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#18206) conan77 válasza macilaci78 (#18205) üzenetére

conan77
(tag)

a betöltő a Guarderen jó minőségű fém,
míg a waltheré műanyag.
ez a fajta: Guarder green gas

még gázcsere előtt gondolkodtam, hogy lecserélem a 1911-em egy Glock17-re pont a kilőhető BB-k miatt, de a walther gázzal már okés a felállás :D

(#18207) macilaci78 válasza conan77 (#18206) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A tövénél hajlik...

(#18208) Dr.Én válasza szbalogh (#18203) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Akkor jól vettem észre :)
úgy is jól jön most a Kalash, mert sok Seregély :D

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#18209) conan77 válasza macilaci78 (#18207) üzenetére

conan77
(tag)

Na megtapiztam mindkettőt :D
mindkettő mozog a tövénél de ez miért baj? :U

(#18210) macilaci78 válasza conan77 (#18209) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Az enyém ferde lett, mint a Pisai ferdetorony. :U

(#18211) szbalogh válasza conan77 (#18204) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Én pont megúsztam '80 :DDD

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#18212) Dr.Én

Dr.Én
(PH! addikt)

Hali

még egy dolgot feledtem el meg kérdezni, az mitől lehet hogy a BB a nózin mara és nem tudom el sütni?
a nózit kell kicserélni vagy mi lehet?
még gyári nózi van gerboxban... :B

[ Szerkesztve ]

(#18213) pisztoly válasza conan77 (#18204) üzenetére

pisztoly
(őstag)

én már csak 9 hónapot húztam le, abból 3 hónapot AMD 65-tel... végülis AK szisztem az is... de nekem sem jönnek be ezek... rövid sorozat oszt lehet újracélozni... jó nyilván ha hivatásos maradtam volna akkor valszeg ráéreztem volna a használatára, de így a pár lövészet alatt nulla volt a rutin. M4/16-nál ez a jelenség, hogy fölkapja az orrát már minimálisra csökkent a csővel egyvonalban lévő váltámasz miatt... nem volt rossz ötlet anno.. sok fegyó használja ezt a megoldást...

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

(#18214) zalman90 válasza rainmen (#18190) üzenetére

zalman90
(őstag)

so ? :U

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#18215) rainmen válasza zalman90 (#18214) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Vattafakk? A napba még beleférünk, vagy mi... :P A képek szépen sorban. Először a kehesebb. Van egy látványos hibája. Olyan módon hiányos, mint egy tömbház. Látható rajta a méret meg a hozzávalók. A taktikai lámpa ;] kék ledes, működik. kehes. A jó állapotú íme. Valamint kép hátulról és szemből. És még egy nagytotál. Az akkuk persze lemerülve. Mindjárt dobom a töltőbe, hogy működnek-e még. Az már csak holnap derül ki. Mikroelem itthon csak a babaőrben van, azt már nem álltam neki lerabolni. Még felébredne a gyerek. :B Szerk.: még egy apróság: nem szánhátrasiklást kell kibiztosítani, hanem marokbiztosításos.

[ Szerkesztve ]

(#18216) szbalogh válasza pisztoly (#18213) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Azért ne hasonlítsuk össze a 7,62-est az 5,56-ossal :B

[ Szerkesztve ]

(#18217) Lacuss20

Lacuss20
(tag)

Holnap Kunmadaras Volvograd játékra innen jön valaki?

SHS V3 mas csapágyazott fém rugóvezető ÚJ eladó érd. nálam! Ár 2 k.+ posta( kb 300Ft)

(#18218) sptkyle

sptkyle
(fanatikus tag)

Bocs megint a reklámért, de eme SRC pakk: [link] A héten akciósan 70k-ért vihető. (külső, vagy noti vinyó beszámítás esetlegesen elképzelhető)

Illetve szintén a héten vihető egy még meg nem hirdetett IMAX B6 dobozában, táppal, kis tamya átalakítóval 6k-ért.

ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

(#18219) conan77 válasza sptkyle (#18218) üzenetére

conan77
(tag)

Hali :)

csapatfórumon kiírtam a B6-ot hátha kell valakinek.
Én még 8500ért hozattam az ázsiai termelőktől :D

szia

[ Szerkesztve ]

(#18220) X2N

X2N
(kvázi-tag)

Ki jön vasárnapi tököli játékra? Nincs esetleg valakinek egy felesleges 100as rugója?

Airsoft:Cyma AKMS cm.048 JG G36C mod. - World of Tanks nick:Vexon731

(#18221) sptkyle válasza conan77 (#18219) üzenetére

sptkyle
(fanatikus tag)

Köszi. :R
Igen, nekem is akörül jött be.

ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

(#18222) macilaci78 válasza X2N (#18220) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nem akarom elhúzni a nótátokat. ;]

(#18223) Kornel213 válasza X2N (#18220) üzenetére

Kornel213
(tag)

Hello

Én megyek (német oldalra) van egy kínai rúgom, a volt M4-esembe 390fps körül teljesített, de fénykorában 415 volt a max 3 éve, megfelelő tömítettség mellett lehet 400 fölé megy.

" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."

(#18224) X2N válasza Kornel213 (#18223) üzenetére

X2N
(kvázi-tag)

Azt eltudnánk bizniszelni a játékon? Én is német oldalon leszek, biciglivel megyek, a kronós házba fogom betenni a bringát.

Airsoft:Cyma AKMS cm.048 JG G36C mod. - World of Tanks nick:Vexon731

(#18225) Badsheep

Badsheep
(újonc)

Hali!

Erről a jószágról tud valaki infót? Nem találok szinte semmit... :F

[link]

Előre is kösz!

-üdv-

Reaktorszerelő vagyok ne bosszantsatok...! Cogito ergo ...bumm!

(#18226) Kornel213 válasza X2N (#18224) üzenetére

Kornel213
(tag)

Persze! Rendben, én pedig az N4-es rajba leszek, de szerintem megtaláljuk egymást.

" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.