- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
Megjött az A750-esem. Rootolva volt, találtam benne Marketet, de nem működött, mivel Google account nem volt elérhető. Úgyhogy a németek instrukciói alapján megcsináltam a Google dolgokat negyed óra alatt.
A mobil adatkapcsolat beállítása is eltartott annyi ideig, bár felismerte, hogy trémobil, mégis olyan beállításokat írt be, hogy nem ment a net. Manuálisan bele kellett nyúlni.Most minden szép és jó, szeretem benne az új feature-öket, tetszik a "négy szirom - négy funkció" feloldás.
Vettem hozzá fóliát, de nem tudtam szépen felrakni, mivel a telefon alakja miatt az 1mm eltérést sem tolerálja... A szilikon tok azonban korrekt.
Az első benyomásokról ennyit. Várom a 4.0-ás Androidot
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest