Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaitoX

    tag

    Hellosztok,
    Sajnos már a 2. bolt vert át... 3 hete próbálok winchestert venni, először 2 TB-s WD MyBook-ot, ígérgették többször is, hogy megkapom még a rendes áron (amin megrendeltem), kb ekkor kezdődtek az áramelkedések, de nem jött meg.
    Ezek után az árgépen egy jól értékelt bolttol gyorsan megrendeltem a 2 TB Hitachit Touro Pro-t, megkérdeztem telefonon is, azt mondták van készleten, és küldik.
    Múlt héten felhívtam őket, mert még mindig nem jött meg, elnézést kértek hogy kavarodás történt, most keddre mindenképpen megkapom.
    Nem jött semmi, természetesen semmi visszajelzés... felhívtam őket ma, hogy mi a helyzet? Azt mondták nem tudtak eleget venni, csak 80 db-t, 100 helyett, és sajnos nem tudják odaadni...

    Ezek után az lenne a kérdésem, hogy olvasgattam páran említették 2 TB-ért Tevion winchestert, az Aldiban(?), 25k-ért, vett valaki ilyet? Érdemes megvenni?
    Rossz minőséget nem akarok, és ha ennyire lehetetlen manapság HDD-hez jutni inkább várok egy pár hónapot... bár már hónapok óta tervezgettem, és végre most lett volna rá keret, de nem számítottam rá, hogy ennyire megbízhatatlanak a boltok jelen helyzetben ...

Új hozzászólás Aktív témák