Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz v.attis #7922 üzenetére

    Békéscsabán van :K
    2 óra autóutat oda-vissza értetted gondolom,esetleg vki aki arra jár elhozná,de inkább akkor hagyjuk...csak magamból indultam ki én se nagyvárosban lakom,de xy dolog miatt néhány 10-et simán,de több 100 km-ert is hajlandó vagyok utazni,de az más téma
    Akkor marad webshop+futár kiszállítás,ill. pár helyen van ez a Pick-pack pontos átvétel - olcsóbb 490-990 Huf között,v van ahol ingyenes - ,ahol vevő mehet el a csomagért,arra a kijelölt helyre ahova kérte,de a listában nem szerepel lakhelyed,csak Békéscsaba...
    Szerintem maradhatsz Samsungnál :K ,v előtted írták akciós WD Elementseket,mind 2,5" és 3,5"-osban,azok se rosszak,bár azokból is igazán My Passport és MyBook-ok a jók.
    Az S3 ahogy mondtam bejáratott jó széria,én is elégedett vagyok vele,fém a burkolata ami melegedés miatt jól jön,alul szellőzőnyílásokal,esata v usb3 csatis is van,ill.van rajta "tekerő gomb",amivel full kikapcsolható - mert egyik-másikon nincs és ezt sokan kérdezik,h h lehet akkor full kikapcsolni - áramtalanítható,de persze ürsjáratban és PC-vel-TV-vel együtt is leáll.
    A G3 is elmegy,de itt korábban páran panaszkodtak PC usb gondokra,nem ismeri fel stb.,ennek a továnnfejlesztett változata usb3-al az M3,az is jó,designos,álló kivitel,felülete hullámos,ujjlenyomat-karcálló,de műanyag,ha jól tudom.
    Hitachi külsőkből a legújabbak jók a Touro Pro meg ezek,viszont áruk csaknem duplája lett,szal kilőve gondolom.
    Vagy mobilrack+hdd megoldás,a másikba majd válaszolnak vmi okosat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák