Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz ruti #5168 üzenetére

    Szóval akkor szépen sorjában.

    1.) Ez tetszik, csak evvel az az egy bajom, hogy dokkoló+winyó-val már ott tartok mint egy WD MyBook külső winyóval. És nekem egyedül az zavar a külső dokkolós megoldással, hogy csak úgy kint van a winyó, semmiféle rezgéselnyelés, vagy hűtés. külső behatás védelem.
    Nekem 22 fokosak általában a winyóim, amit gépbe használok/tam, igaz van előtte egy 12-es ami tolja rá a friss levegőt. Sok helyen hallok ilyen 35-40 fokos eredményeket, amiktől én már nagyon félek, pláne nyáron. 30 fok felett nem szeretném látni a winyóimat sűrűn.

    2.) Csak 1 db winyóról van most szó, 1 db 2 TB-osról. Szóval később is, ha bővítek, akkor is inkább nagyobbat vennék, mint még egyet. De ez a 2 TB-os egy jó ideig elég lesz, sőt...
    A rack-et nem szeretem annyira, már ha jól tudom, hogy az amit így az előlapi panelből kell ki és be húzgálni.

    NAS azért felejtős, mert nagyon drága lenne nekem és sok fölösleges funkcióval rendelkezne.
    A családban, csak én használnám, mert Apumnak már van 6 TB-nyi külső winyója, ami elég neki még egy jó darabig.

    Ha belső winyót vennék, azt állandóan járatnám, szóval az nem lenne lehúzgálva. Én a gépbe úgymond így nem szeretek nyúlkálni, hiába van AHCI meg egyéb más okosság, kétlem, hogy egészséges lenne.

    Továbbra is a külső winyó/rack/belső winyó kérdés áll fent.

    Az lenne végülis a lényeg, hogy letölteni, illetve rárakni időközönként adatokat, ha már a fő winyóm megtelne, de eközben, ha valamire szükségem van róla, akkor azt el tudjam érni azonnal, vagy legalábbis hamar.
    Még azt nem tudom, hogy hogy érné meg jobban, letölteni a lassabb winyóra egyből (ha mondjuk belső lenne) vagy ha rack, akkor töltsek le a gyorsabb belsőre és ha megtelik akkor átmásolok mindent a külső rackbe. Mert annak nem lenne gondolom értelme, ha racket vennék és arra töltenék pl.: 800 kB-tal órákat.

Új hozzászólás Aktív témák